- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.021
Bende senin gibi bütün artılarını biliyorum normal doğumun ama gelde beynime anlat çok korkuyorum normal doğumdanibrahim saracoglu da anlatmisti bunu.normal dogumda oksitonin diye bi hormon salgilaniyomus dogum başladığında.anneye sanci geliyo bebek de bu hormonla dogacagina dair bi haber veriliyo doguma hazirlaniyo bi nevi..ama sezetyanda pat diye cocuk noldugunu anlamadan aliniyo belki de depresyona giriyo o an hazir degil bebek diyodu.bi de normal doğumda bebek annenin vajinasindan agiz ve burunla bazI dokulari aliyo ve bagisiklik sistemi gucleniyor fln diye anlatmisti...ama ben yapamiycam normal sanirim hayirlisi olsun.bi de bi ark. Sey demisti sezeryanla dogan coxuklar hic zorluk yasamak istemeden armut piş agzima dus herseyi hazira bekliyorlarmis
Bende bugün doktordaydım senle aynı civarda kilosu da bizim beyin. Günlerimizde aynı aybaşı gibi bekliyoruz artık keyfi ne zaman gelecek bizimkilerin :)3150 olms cnm 50 cm :)
Bende senin gibi bütün artılarını biliyorum normal doğumun ama gelde beynime anlat çok korkuyorum normal doğumdan
Evden eve nakliye cagiracagim. Temizlikci alacagim. Annemi de izmirden cagiracagim. Bi de bi görümcem var benimle kalan. Burada unviversite okuyor. O da yardimci olur. Bi sekilde ustesinden geliriz. Ama bebek biraz sabirli olmasi lazim. Besik almadan ev yerlesmede gelmesin. :)amin canım hepimize inşallah.taşınma işi çok zor olacak senin için doğumdan sonra bıraksanız.yardım edecek birileri var mı sana varsa sorun olmaz inşallah
Pıhtılaşma sorunum var cnm doğumdan sonrada ıgneye deva$ edıcem.sen neden sezeryan oluyorsun?ilaci nicin aliyorsun? Benim de Gönlüm normal dogumdan yana ancak bebek ve bizim sagligimiz icin hangisi daha iyiyse o olsun. Uzme kendini. Doktoruna guven. Bu hafta bana da doktor sezeryan yapabilirirz dedi. Tam 37. Haftamda netlesecek.
He burdayım vazgeçtim doğurmuyorum Aslan burcunda doğurucam
ibrahim saracoglu da anlatmisti bunu.normal dogumda oksitonin diye bi hormon salgilaniyomus dogum başladığında.anneye sanci geliyo bebek de bu hormonla dogacagina dair bi haber veriliyo doguma hazirlaniyo bi nevi..ama sezetyanda pat diye cocuk noldugunu anlamadan aliniyo belki de depresyona giriyo o an hazir degil bebek diyodu.bi de normal doğumda bebek annenin vajinasindan agiz ve burunla bazI dokulari aliyo ve bagisiklik sistemi gucleniyor fln diye anlatmisti...ama ben yapamiycam normal sanirim hayirlisi olsun.bi de bi ark. Sey demisti sezeryanla dogan coxuklar hic zorluk yasamak istemeden armut piş agzima dus herseyi hazira bekliyorlarmis
Allah yardincin olsun. Allah saglik versin. Benim sezeryan tam netlesmedi ama bebek gelişimi biraz onde gidiyormus masallah. Bu yuzden normal dogum zorlayici olabilirmis. Tabii yine 37. Haftamda netlesecek.Pıhtılaşma sorunum var cnm doğumdan sonrada ıgneye deva$ edıcem.sen neden sezeryan oluyorsun?
Cok erken gelyor canim 38kendi baslamazsa dogum en azindan 39 olsa ki Allah buyuk bence bu kadar takma nasipten ote koy yokBanada eğer yokssam başka doktor bakar dedi. Ama korkuyorum ya iyi doktor değilse dıye.o yüzden bayramdan önce alalım dedi.ama diyorum 38 haftalık alınırsa kuvezde kalırmı
Evet bende bakiyorum arada :) oh ne guzel Allah razi olsun ya boyle dusunceli insan zor bu zamanda bende rutin temizlige donsem hayrlisiyla bgun yikadim bebisin kiyafetleriniAltta Başlıklar çıkıyor ordan açıyom bazen çok komik konular oluyo :))
Bende rahatladım eşimin yeğeni geldi kızın Hakk'ını ödeyemem çocuklarla ilgileniyor. Bugün evi sildi süpürdü toz aldı bende dağılmış dolapları düzelttim. Bol bol dinleniyorum vakit buluyorum artık yani
Canim bizim ilkler normal dogum ya cati muayenesi yapmiyolar dimi ikincide birde benimde ayakalari baya asagida kaburgamda baya bosluk varBende hep var O ağrı acı inmiş seninkide ozaman
Biz bebek için çok uğraştık rabbim tüp bebek tedavisi ile nasip etti çok şükür bizim için şu günleri görmek inan hayaldi sadece .şuanda bile rüyada gibiyiz. Ablam 2 kez sezeryan ile doğum yaptı o bana sürekli sezeryan ile doğum yap diyor nedeni benden korkuyor çünkü benim çarpıntılarım çok fazla heyecandan yada aniden kalbim çıkıcakmış gibi çarpıntım oluyor hatta hamilelikde çok daha arttı birkez baygınlık geçirdim 2 saat kendşme gelemedim . Ablamda bu nedenden dolayı doğum sırasında çok heyecan yaparsın diyor.rabbimin bileceği şey ama insan düşünmeden de edemiyor .doktor sanki bana bırakmış durumda tüp bebek olduğunu bildiği için ısrar da edemiyor . Geçen dedim sezeryan için gün yazalım diye seninle konuşucaz dedi.çarşamba muanem var o zaman belli olucak sanırım çatı muanesi yapıcak bana daha önce sezeryan olursa ne zaman olur dediğimde 3 temmuz yada 6 temmuz olur demişticanım kafandan atmaya bak meşgul ol başka şeyleerle..zamanı gelince zaten anlamıyosun başta aaa bu u diyosun sonra şiddeti artınca zaten sona yaklaştın demektir çatala çıktın mı bitti zaten meleğin kollarında
doğum şeklin belli miydi canım
Biz bebek için çok uğraştık rabbim tüp bebek tedavisi ile nasip etti çok şükür bizim için şu günleri görmek inan hayaldi sadece .şuanda bile rüyada gibiyiz. Ablam 2 kez sezeryan ile doğum yaptı o bana sürekli sezeryan ile doğum yap diyor nedeni benden korkuyor çünkü benim çarpıntılarım çok fazla heyecandan yada aniden kalbim çıkıcakmış gibi çarpıntım oluyor hatta hamilelikde çok daha arttı birkez baygınlık geçirdim 2 saat kendşme gelemedim . Ablamda bu nedenden dolayı doğum sırasında çok heyecan yaparsın diyor.rabbimin bileceği şey ama insan düşünmeden de edemiyor .doktor sanki bana bırakmış durumda tüp bebek olduğunu bildiği için ısrar da edemiyor . Geçen dedim sezeryan için gün yazalım diye seninle konuşucaz dedi.çarşamba muanem var o zaman belli olucak sanırım çatı muanesi yapıcak bana daha önce sezeryan olursa ne zaman olur dediğimde 3 temmuz yada 6 temmuz olur demişti
Geçen aynısı bana oldu yardımcı geldi tüm camları bir güzel sildi başladı yağmur yağmaya hatta o hafta 3 4 gün sürdü şimdş tekrsr silinmesini gerekiyor . Anneciğinin emeğine yazık olmuşİnanın ara ara okuyanildim ve yeni bitirdim geçmişi doğuran yok daha görünüşe göre :) sabah annem camlara başladı perdeler temizlik falan kolayladık çoğunu bitirdik derkeen güneşli hava bir anda bozdu bütün akşam yağmur yağdıcamlar battı anneme üzülüyorum valla kadın okadar yoruldu.
O stresi ilkinde yaşamamışsınız çok şükür .İnan tarifi o kadar zor bir durum ki eşimle çok sabrettik öyle böyle değil tedavilre harcadığımz para ..hiç bir zaman lafını etmedik eşim hep destek oldu .şimdi odasına bakıyoruz yıllardır özlemini duyduyğumuz şeye kavuşuyoruz mu diyoruz. Bu bayram nasipse kızım bizimle olucak inan her bayramda hayalini kurardım çocuğumuzu alıp bizde aile olarak bayramlaşmaya gidbileck miyiz evimizde bizimde bir ses olacak mı . Eşimin boynu bükükmüş gibi gelirdi hep acaba dimdik durdurabilecek miyim derdim.nazlı bebiş geliyo yani bizim ikinci 1,5 yıl bekletti yaşadığımız sevinci anlatamam anlıyorum seni biraz..tabii ki canım vesileleri göz ardı etmemek lazım..herşey yolundaysa normaline bırakılmalı bence demek istedim..yoksa sezeryana bi şey demiyorum...sen yine de riske atma drunla her şeyi açıkca konuş
O stresi ilkinde yaşamamışsınız çok şükür .İnan tarifi o kadar zor bir durum ki eşimle çok sabrettik öyle böyle değil tedavilre harcadığımz para ..hiç bir zaman lafını etmedik eşim hep destek oldu .şimdi odasına bakıyoruz yıllardır özlemini duyduyğumuz şeye kavuşuyoruz mu diyoruz. Bu bayram nasipse kızım bizimle olucak inan her bayramda hayalini kurardım çocuğumuzu alıp bizde aile olarak bayramlaşmaya gidbileck miyiz evimizde bizimde bir ses olacak mı . Eşimin boynu bükükmüş gibi gelirdi hep acaba dimdik durdurabilecek miyim derdim.( eski günler geldi aklıma hamile olduğumu öğrenince tüm bu zorlukları unutmuştum . Öyle işte bu korkularla beraber sezeryanA daha çok yöneldim doktorada hatırlatıcam çsrpıntılarımı bakalım ne diyecek
Canim boyle bi zamanda oruc tutamiyorum diye kendini uzme ve zorlama oruc tutmak icin. Allahin izniyle saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza sonra ara ara tutariz bu gunleri telafi ederizKızlar ben oruç tutamıyorum bügün tutmak istedim ama başım çok döndü sayılacak gibi oldum tutan varmı daha doğrusu tutabilen varmı ben çok geriliyorum tutamıyorum dıye
Sorma canim benim bu hamilelik bol ucuklu gecti. Gece esim rahatsizlandi, onun ani uyanip nefes nefese kalmasini duyunca boguluyo sandim, ne oldugunu idrak edene kadar ödüm koptu. Iftar cok gec oluyo burda , yemekten sonra uyuynca rahatsizlandi, sabaha da uykusuz ise gitti garibim...Günaydın cancağızım iyilik halen doğurmadım halen sancılar çekiyorum
Sen nasılsın? Ne gördün rüyanda Uçuk çıktı kız
Oyyy kuzum kiyamam...Kokla benim icin annesi...Öğle uykusy mu? Bebek uyusada bende iki dakka kestirsem modundayım. Sabah 6 yı geçiyordu, biz hala cıyaklıyorduk.
Canim bende de 3-4 gündür oluyor, ama koyu sari yesil arasi bi renk, sümüksü ve bayag da cok. Ben tam kestiremedim ne oldugunu. Sanirim kanallar temizleniyo, ona yordum. Cünkü nisan bu kadar sürmez heralde;(Kızlarr deminden wc gttimde ic camasrımda cok az ama afedersiniz sümüğümsü krem renginde akntı gördüm kan falan yok bide bugun yürüyemiyorum vajina tarafm batiyo resmen aci veriyo nişan böle ilmaz dimi ama dogum yakn galiba
Canim boyle bi zamanda oruc tutamiyorum diye kendini uzme ve zorlama oruc tutmak icin. Allahin izniyle saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza sonra ara ara tutariz bu gunleri telafi ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?