- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.041
Kızlar ben oruç tutamıyorum bügün tutmak istedim ama başım çok döndü sayılacak gibi oldum tutan varmı daha doğrusu tutabilen varmı ben çok geriliyorum tutamıyorum dıye
canım ben tutan olduğunu sanmıyorum son ay dayanamayızsıkma canını kazasını tutarız inşallah
O stresi ilkinde yaşamamışsınız çok şükür .İnan tarifi o kadar zor bir durum ki eşimle çok sabrettik öyle böyle değil tedavilre harcadığımz para ..hiç bir zaman lafını etmedik eşim hep destek oldu .şimdi odasına bakıyoruz yıllardır özlemini duyduyğumuz şeye kavuşuyoruz mu diyoruz. Bu bayram nasipse kızım bizimle olucak inan her bayramda hayalini kurardım çocuğumuzu alıp bizde aile olarak bayramlaşmaya gidbileck miyiz evimizde bizimde bir ses olacak mı . Eşimin boynu bükükmüş gibi gelirdi hep acaba dimdik durdurabilecek miyim derdim.( eski günler geldi aklıma hamile olduğumu öğrenince tüm bu zorlukları unutmuştum . Öyle işte bu korkularla beraber sezeryanA daha çok yöneldim doktorada hatırlatıcam çsrpıntılarımı bakalım ne diyecek
Valla canim esimle tanışır tanışmaz cok aşık olmuştum. Her geçen gün de bu duygum büyümüştü.Çok şükür çok da uyumluyuz. Arada benim yukselenim olan aslan devreye girmese daha iyi olacak o zaman fena esip gürlüyorum. :)
Aa insan sormaz mı hiç bu tecrübeye :)
Yengeç öyle canım anneci. Neyseki k.valide iyiyöiş. Aynı evdr misiniz aynı apartmanda mı canım
:))) bizden teklif artık tercih senin tabi :))
Yenilen pehlivan güreşe doymszmış. Çatladıça daga çok yağlandım diyorsun. Evet yağlanmasan daha çok olurdu bencede
Seni düşünüyor adam haklı yorma kendini. Benimkide toplama masayı yat diyor. Ben yatıyorum koltuğa hop oda ötekine yatıyor. Ee sen toplamıycan mı diyorum. Tamam tamam derken 1 saat geçiyor. Ben popomda diken car gibi yatıyorum. Kalkıp toplasam daha iyi :))
Yok en sonunda vakti gelince hayırlı kısmetini bulup evlensin. Çevremde görüyorum 30u geçip evlenmeyenler bi hoş oluyor :)))
Bana yaptı canım açılmaya baktı. 38. Haftanın sonunda yapıyorlar diye biliyorum.benimde iice alağıdaymış zaten hissediliyorCanim bizim ilkler normal dogum ya cati muayenesi yapmiyolar dimi ikincide birde benimde ayakalari baya asagida kaburgamda baya bosluk var
Telasinin sebebi ne canim dogum mu bende yarin giricem ins burdaki takvim geriden Allahim gonlumuzu genisletsin ins ..Hanimlar bi telas sardi beni bugun 37. Haftaya girdik :/ korkuyorum tedirginim agliyorum esim de korkma diyor sanki yasamis gibi ama iyiki var ya ben niye boyle oldum
Aynen cnm doktr ay basindn sonra beklyrblrz dedi :)Bende bugün doktordaydım senle aynı civarda kilosu da bizim beyin. Günlerimizde aynı aybaşı gibi bekliyoruz artık keyfi ne zaman gelecek bizimkilerin :)
Kasıntı nasıl bişey ? Kasiklardami oluyo? Arada karnimiz taş gibi oluyo. Oda kasilmami ki acepGunaydın kozlarr
Oğlum ayaklarını göğsüme dayadı resmen ve adetten önce aşşağı tarafta ince bi sızı olur ya öyle bürşeyler hissediyorum dünden beri kasıntılarda devam edıyor sanırım benım doğum epey yaklastı ha ne dersiniz ???
Uyku mu o ne ki[/QUOTE
:)))
Amin cümlemizin. Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsuncanım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...çooook bayramlar görün kızınla beraber..sen tadını çıkar hamileliğinin doğum şekli için hangisi olursa olsun kolay rahat olsun diye dua et..bizde edelim
Eminim o 1 yılda nasıl stresli geçmiştir. Bugün içimi öyle bir rahatlattınız ki anlatamam sezeryan istediğim için kendimi çok suçlu hissediyordum . Bende öyle biliyorum ablamda sanırım neler yaşadığımı bildiği için sezeryan diye ısrar ediyor doktorlar engel değil diyorlar senin isteğine bağlı yani . Tanıdığım bir hemşire tamam normal doğum sağlıklı dedi onun da zorlukları yok tabi ki var dedi ama senin tüp bebek kıymetli bebek sezeryan ile doğum yap dedi tabi ki herkesin bebekleri kıymetli ona diyecek asla bir lafım yok ama bizim gibi olanların durumu biraz farklı olduğu kıymetli bebek diyorlar . arkadaşlarından örnek vermen daha güzel oldu içim artık çok rahat . Zaman azaldıkça benim stresimde artmıştı . Çarşamba herşey belli olucakCnm Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinn bayramlarınızz mutlu geçsinn şeker gibiihepimizz içinde inşallahh. hep dua ediyorum yüce rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah diye bizim de bir düşükten 1 yıl snra geldi çok şükür 3. Yıldönümümüzde bebişimizle olucazz kısmetse :) cnm bnm tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olan arkadaşlarım var genelde doktorları sezeryan tercih etti özel bebekler olduğu için :) ben ilk senden duydm normal olacağını hayırlısı olsun sağlıkla inşallahh
Aslında en rahat olmamız gerekn zamanlar çünkü 9 ayın sonu yavrularımıza kavuşacağız an ama şeytan işte içimizi karartıyor . Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok zaten hayırlısı neyse o şekilde doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza alacağız inşallah içini ferah tutHanimlar bi telas sardi beni bugun 37. Haftaya girdik :/ korkuyorum tedirginim agliyorum esim de korkma diyor sanki yasamis gibi ama iyiki var ya ben niye boyle oldum
Ben bu aralar maşallah pek bir çalışkanım dün gece kızımın nevresimlerini felan ütüledim az öncede eşimin kıyafetlerini üteledim bitirdim:) ondan öncede eşime sahur için birşeyler hazırladım sabahda erken uyanıyorum kendime şaşıyorum açıkcası ben bu kadar çalışkan değildim ne oluyor bana :)Uyudu mu herkess gece kuslari nerdesnz :))
Slm kızlarr bugun yemek yaptım yordummu kendimi bilmiyorum kalçamın üstüne bıçak saplanıyor gibi oluyor her hafta farklı bi olay bu haftada bu kalça agrısıyla geçicek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?