2015 Temmuz Anneleri

Canimm gozlerim dolarak okudum. Hem uzuldum hem sevindim senin adina. Saglikla kavus bebegine insallah. Boyle hikayeler duydukca kendi yasadigim zorluklara zorluk diyemiyorum. Utaniyorum kendimden.

P
Gözünüz aydin canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.

Ben bi soru sorcam normal dogumda ne giydiriyorlar?

Senin artık dinlenmek gerek ama
Cnm ameliyathaneye aliyorlar. Butun kiyafetlerini cikariyorsun.hastane sana elbise giydiriyor arkadan cirtli.cikarken de yaninda getirdigin pijama takimini giyorsun

Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti (

Normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Ben.neden bu kadar cok korkuyorum ki
Normal dogum sancilarla zor olabilir ama epidural normal dogum o kadar güzelmis ki. Ben de cok korkuyordum.dr um her seyin güzel normal doguma cok müsaitsin deyince normale karar verdim.sancim 100 oldugunda bile hic bir sey hissetmedim.sanci verilirken sütüm geldi ilk defa.yüce rabbimin rahmeti. Sadece dikislerin agriyor biraz. Ama her gecen gün cabuk toparlandigini farkediyorsun.benim 2 gün oldu dijis acim farkedilir sekilde azaldi. Imksn varsa epidural normal olun yoksa epidural sezeryan .

Canım benim ya geçicek inş bugünlerde alıcaksın kucağına. Sen güçlü ol bebeğim hisseder seni. Kısa sürede çıkar inş

ah cnm kıyamam , yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi, benim kızımda 6 gün makinaya baglı kaldı hep uyuttular , onu öyle görünce paramparça olurdum ,, bazı bebekler bir an da dünyaya adapte olamıyorlar bu tür sıkıntılar yaşıyorlar ,, bazılarına zayıf diye diyorlar ,ama , benim kızımda 3700 doğdu ,zayıf doğsaydı böyle olmazdı dediler , demekki farketmiyor ,, artık güçlü olma zamanı annesin , sütünü 3 saatte sağ ihmal etme ,, bebeğinin senin sütüne çok ihtiyacı var.. tez zamanda evinize gelirsiniz inşallah cnmm ..

Kızlar günaydın. Dün kaşam saat 7.30 dan beri sancı çekiyorum. Fakat gelip giden değil gelince yarım saat gitmeyen bir sancı bu nedenle doktoru atamadım ama çok endişeliyim galiba bir şeyler olacak. Bugün takip etcem devam ederse dr u arıcam bu sefer.

Canım gözün aydın bizimde 30 Haziran inşallah. Fakat sancım çok 30 unu bekler mi bilmiyorum. Sen benden bir ka, gün öndesin demek yaklaşık aynı tarihlerde yapıyolar. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Doğumun yakın olabilir canım sonunda düzene giriyor bazen öyle sancılar. Ara mutlaka belki nst ye bağlar çağırıp.

Doğumun yakın olabilir canım sonunda düzene giriyor bazen öyle sancılar. Ara mutlaka belki nst ye bağlar çağırıp.
Dün dr u arayıp aramamakta çok kararsız kaldık. Tüm altım ön ve arka yani, yanıyor gibiydi öyle bir sancı arada belim başladı. Bir ara göbek altım. Sonra alttan bıçak gibi saplanıp çıkan ağrılar oldu. Anlatamam. 7,5-9 arası aralıksız böyleydi. Ağladım yine. Korktumda biraz. Sonra 1 saat geçti bu sefer göbek altında adet sancısı şeklinde başladı. Gece her tuvalete gittiğimde vardı. Tuvalete yürürken özellikle adım atarken arttı. Bakalım bugün nasıl geçecek. Uzun uzun yazdım belki bi fikrin vardır diye.haftaiçini beklese bari ağbim gelsin diye çok istiyorum. Randevumuz perşembe olmazsa erken giderim.

Evde ara ara gün ortasında çömel kalk bunun faydasını çok görürsün. Bebekler bazen doğum anında bile kanala girebiliyor endişelenme. Allah yardımcımız olsun
Canım çok alakasız olacak ama hastane çantasına bebek için şampuan koymaya gerek yok di mi?

Günaydın kızlar bugün oğlumun doğum günü 20 haziran 2009 sabah saat 8:30 da belimde şiddetli bi ağrıyla
Uyandım yalancı sancı diyip önemsemedim birden bir ıslaklık farkettim hemen lavaboya kostüm ninsanım gelmişti adet kanamasından biraz yoğun daha vaktim vardı bir iki saat evde öyle biraz dolandim sancim 20 dk arayla gidip geliyordu 12 :00 da hastaneye gittim Dr suyunu patlattı ve beklemeye başladı sancılarını düzenli gidip geliyo dua ediyorum rabbime yalvariyorum ben hem sancı çekip bi yandanda 18 aylık kuzum napiyo diye. düşünüyorum halası ve teyzesi bakıyordu ama annelik işte en son hemşire kontrolde hadi dogumhaneye dedi ben uçarak gittim sanki sancılari çeken ben değildim biliyordum sancilar bitecek meleğim gelecek artık bi iki kılındıktan sonra ezan sesiyle karışık bi bebek aglamasi tam akşam ezanında doğdu inşaallah bu doğumda da Allahın izniyle sağlıklı kazasız belasiz yavrularını kavusuruz inşaallah bi de sancı çekerken bol bol dua edin benim dualarım kabul oldu rabbine şükürler olsun

hayırlı olsun canım.allah bıran once kucagına almayı nasıp etsin.cıkma canını...

Canım aynı sebepten bende clexane kullanıyorum. Doktorum normal doğuma engel değil demişti bana

Zaten bu gidişle yengeçten başka şansı yok oğlanın :) Keyfi yerinde gibiiii, bende bir sancı bir ağrı yok, sadece fil ayaklı oldum :)

Aman keyfi yerinde olsun. Son zamanlarda daha çok şişiyor heralde. Bana tuzsuz yemek iyi geldi

Kıyamam annene canım ya. ben annelere hiç kıyamıyorum şimdi dahada hassas oldum. Neyse bi gün daha ayıracaksınız mecbur. Burada da sürekli yağmur yağıyor güneş açıyor. Dengesiz havalar. Bakalım bende c.tesi sildircem

İyi anlaşıyorsanız ne mutlu. K.peder yok heralde. Avantajları vardır illaki. Bebek doğunca kim bakacak derdin de olmayacak

Canım geçecek bu günler. Oğlunun mis kokusunu hissedeceksin. Sen bol bol dua et. Bi yandanda süt sağ

Ne güzel anlatmışsın canım. İnşallah bu doğumunda Allah yine nasip eder. Tabi bizede...

Günaydın annişler... 9da kalktım. Şimdi kahvaltı yapacağım. Ev gözüme batıyor. Haftaya kadın gelecek. O yüzden dokunmuyorum. Korkuyorum kendimi yormaya. 2 hafta daha çalışmam lazım. Bebeğimin büyümesi lazım. Şimdi yorganlarımı atcam makinaya. Montlar filan evde ne varsa yıkadım. Kışlıkları kaldırcaz haftaya. İş bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…