- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.061
Canimm gozlerim dolarak okudum. Hem uzuldum hem sevindim senin adina. Saglikla kavus bebegine insallah. Boyle hikayeler duydukca kendi yasadigim zorluklara zorluk diyemiyorum. Utaniyorum kendimden.O stresi ilkinde yaşamamışsınız çok şükür .İnan tarifi o kadar zor bir durum ki eşimle çok sabrettik öyle böyle değil tedavilre harcadığımz para ..hiç bir zaman lafını etmedik eşim hep destek oldu .şimdi odasına bakıyoruz yıllardır özlemini duyduyğumuz şeye kavuşuyoruz mu diyoruz. Bu bayram nasipse kızım bizimle olucak inan her bayramda hayalini kurardım çocuğumuzu alıp bizde aile olarak bayramlaşmaya gidbileck miyiz evimizde bizimde bir ses olacak mı . Eşimin boynu bükükmüş gibi gelirdi hep acaba dimdik durdurabilecek miyim derdim.( eski günler geldi aklıma hamile olduğumu öğrenince tüm bu zorlukları unutmuştum . Öyle işte bu korkularla beraber sezeryanA daha çok yöneldim doktorada hatırlatıcam çsrpıntılarımı bakalım ne diyecek
Cnm ameliyathaneye aliyorlar. Butun kiyafetlerini cikariyorsun.hastane sana elbise giydiriyor arkadan cirtli.cikarken de yaninda getirdigin pijama takimini giyorsunGözünüz aydin canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.
Ben bi soru sorcam normal dogumda ne giydiriyorlar?
Senin artık dinlenmek gerek ama
Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahattihayırlı olsun canım bebişine maşallah..ne mübarek bi günde doğdu annesisenin duaların kabul olur bize de dua et olur mu. seninki gibi kolay doğumlarımız olsun inşallah. bebişin bugün nasıl çıktı mı kuvezden?
Normal dogum sancilarla zor olabilir ama epidural normal dogum o kadar güzelmis ki. Ben de cok korkuyordum.dr um her seyin güzel normal doguma cok müsaitsin deyince normale karar verdim.sancim 100 oldugunda bile hic bir sey hissetmedim.sanci verilirken sütüm geldi ilk defa.yüce rabbimin rahmeti. Sadece dikislerin agriyor biraz. Ama her gecen gün cabuk toparlandigini farkediyorsun.benim 2 gün oldu dijis acim farkedilir sekilde azaldi. Imksn varsa epidural normal olun yoksa epidural sezeryan .Normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Ben.neden bu kadar cok korkuyorum ki
Ben buna takmıştım bi ara çok güzelYabancı bir şarkı var 5 yaşındaki kız çocuğu söylüyo çok tatlı ya, doğum hikayelerinin slayt müziği ordan duydum biliyosundur belki onu dinliyorum şuan:)
Canım benim ya geçicek inş bugünlerde alıcaksın kucağına. Sen güçlü ol bebeğim hisseder seni. Kısa sürede çıkar inşKizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
ah cnm kıyamam , yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi, benim kızımda 6 gün makinaya baglı kaldı hep uyuttular , onu öyle görünce paramparça olurdum ,, bazı bebekler bir an da dünyaya adapte olamıyorlar bu tür sıkıntılar yaşıyorlar ,, bazılarına zayıf diye diyorlar ,ama , benim kızımda 3700 doğdu ,zayıf doğsaydı böyle olmazdı dediler , demekki farketmiyor ,, artık güçlü olma zamanı annesin , sütünü 3 saatte sağ ihmal etme ,, bebeğinin senin sütüne çok ihtiyacı var.. tez zamanda evinize gelirsiniz inşallah cnmm ..Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Canım bir haftadır bende de bu şikayetim var bebek kanalı giriyor ondan diye düşünüyorum
Canım gözün aydın bizimde 30 Haziran inşallah. Fakat sancım çok 30 unu bekler mi bilmiyorum. Sen benden bir ka, gün öndesin demek yaklaşık aynı tarihlerde yapıyolar. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Kızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
Doğumun yakın olabilir canım sonunda düzene giriyor bazen öyle sancılar. Ara mutlaka belki nst ye bağlar çağırıp.Kızlar günaydın. Dün kaşam saat 7.30 dan beri sancı çekiyorum. Fakat gelip giden değil gelince yarım saat gitmeyen bir sancı bu nedenle doktoru atamadım ama çok endişeliyim galiba bir şeyler olacak. Bugün takip etcem devam ederse dr u arıcam bu sefer.
Evde ara ara gün ortasında çömel kalk bunun faydasını çok görürsün. Bebekler bazen doğum anında bile kanala girebiliyor endişelenme. Allah yardımcımız olsunİnş öyledir ya doktor söyler dimi bebek kanala girdi felan diye çok korkuyorum girmezse diye
Dün dr u arayıp aramamakta çok kararsız kaldık. Tüm altım ön ve arka yani, yanıyor gibiydi öyle bir sancı arada belim başladı. Bir ara göbek altım. Sonra alttan bıçak gibi saplanıp çıkan ağrılar oldu. Anlatamam. 7,5-9 arası aralıksız böyleydi. Ağladım yine. Korktumda biraz. Sonra 1 saat geçti bu sefer göbek altında adet sancısı şeklinde başladı. Gece her tuvalete gittiğimde vardı. Tuvalete yürürken özellikle adım atarken arttı. Bakalım bugün nasıl geçecek. Uzun uzun yazdım belki bi fikrin vardır diye.haftaiçini beklese bari ağbim gelsin diye çok istiyorum.Doğumun yakın olabilir canım sonunda düzene giriyor bazen öyle sancılar. Ara mutlaka belki nst ye bağlar çağırıp.
Canım çok alakasız olacak ama hastane çantasına bebek için şampuan koymaya gerek yok di mi?Evde ara ara gün ortasında çömel kalk bunun faydasını çok görürsün. Bebekler bazen doğum anında bile kanala girebiliyor endişelenme. Allah yardımcımız olsun
hayırlı olsun canım.allah bıran once kucagına almayı nasıp etsin.cıkma canını...Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Benim kasıntı olarak adlandırdığım şöyle bi anda bebek bi sağda bi solda oluveriyo ve sıkıca duruyor orada sonra yavasca acılıyor canımKasıntı nasıl bişey ? Kasiklardami oluyo? Arada karnimiz taş gibi oluyo. Oda kasilmami ki acep
normalde haftasında gidiyor tam maşallah.ama benim gönlümde olan normal doğum gelsin o zaman sezeryandı.şimdi ben clexane kullanıyorum clexane doğumdan bir kaç gun önce bıraktıracaklarmıs o yüzden mecbur sezeryan olucam
Zaten bu gidişle yengeçten başka şansı yok oğlanın :) Keyfi yerinde gibiiii, bende bir sancı bir ağrı yok, sadece fil ayaklı oldum :)
İnanın ara ara okuyanildim ve yeni bitirdim geçmişi doğuran yok daha görünüşe göre :) sabah annem camlara başladı perdeler temizlik falan kolayladık çoğunu bitirdik derkeen güneşli hava bir anda bozdu bütün akşam yağmur yağdıcamlar battı anneme üzülüyorum valla kadın okadar yoruldu.
Hahaaa bende öyleyim birden parliyorum eşim sus pus bi sey demiyo :) sonra sinirim geciyo gidip sarılıp öpüyorum ben neden böyleyim diue kendime kızıyorum esimede diyorum sen .neden bu kadar sakinsin diye seviyorum ya :) bitanem o benim cok asigim ki :)
Valla hic sormadim ne bileyim merak etmemisim demek ki :)
Kv ile ayni evdeyiz birlikte oturuyoruz agustosta 2 yil olacak. Ilk basta cok zorlandim ama alistim artik tabi iyiyiz baya :)
Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Günaydın kızlar bugün oğlumun doğum günü 20 haziran 2009 sabah saat 8:30 da belimde şiddetli bi ağrıyla
Uyandım yalancı sancı diyip önemsemedim birden bir ıslaklık farkettim hemen lavaboya kostüm ninsanım gelmişti adet kanamasından biraz yoğun daha vaktim vardı bir iki saat evde öyle biraz dolandim sancim 20 dk arayla gidip geliyordu 12 :00 da hastaneye gittim Dr suyunu patlattı ve beklemeye başladı sancılarını düzenli gidip geliyo dua ediyorum rabbime yalvariyorum ben hem sancı çekip bi yandanda 18 aylık kuzum napiyo diye. düşünüyorum halası ve teyzesi bakıyordu ama annelik işte en son hemşire kontrolde hadi dogumhaneye dedi ben uçarak gittim sanki sancılari çeken ben değildim biliyordum sancilar bitecek meleğim gelecek artık bi iki kılındıktan sonra ezan sesiyle karışık bi bebek aglamasi tam akşam ezanında doğdu inşaallah bu doğumda da Allahın izniyle sağlıklı kazasız belasiz yavrularını kavusuruz inşaallah bi de sancı çekerken bol bol dua edin benim dualarım kabul oldu rabbine şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?