- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.081
Zannetmiyorum bi zararı olmaz canım benımde boğazım kaşınıyor salgın var heraldeKizlar nane limon icmenin bebege zarari var midirv
Gecmis olsun cnm.bnm midem icin.icmek istiyorum gene bozuldu ishal.oldum kussam rahatlicam.yok.gecmisti ne guzel .patates fln yedim hasladim gecmedi.Zannetmiyorum bi zararı olmaz canım benımde boğazım kaşınıyor salgın var heralde
Kizlar nane limon icmenin bebege zarari var midirv
Canım çok alakasız olacak ama hastane çantasına bebek için şampuan koymaya gerek yok di mi?
Yok cnm miem bozuldu sanirim hem kusmk istiyorum hemde afedersin gene ishl oldumOlmaz canım içebilirsin. Miden mi bulanıyor
Yesil elmada iyi geliyo canim cok gecmis olsunYok cnm miem bozuldu sanirim hem kusmk istiyorum hemde afedersin gene ishl oldum
Yok cnm miem bozuldu sanirim hem kusmk istiyorum hemde afedersin gene ishl oldum
Anne olan giremiyor :) Cok sukur iyiyiz canim gectigimiz cumartesi dogum yaptim.Biri 2220,biri 2440 gr dogdu.Emme refleksleri gelismedigi icin kuvozdeler henuz.Minik kiz annesiyiz :) Cumlemizin bebisine masaAllah :)Tüylerim diken diken oldu. Aman maşallah ya. Kendi doğumumu hissettim bir an.geçmişi de okuyamıyorum. Maşallah ya. Rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin inş. Hangi gün doğum yaptı peki cnm? Bebeklerin kiloları nasıl ki çok sevindim. SSeninde az kalmıştır. Hadi hayırlısı ya. Nete giremez oldum. Haberim olmayacak kimseden.
Bence doktorunla açık açık tedirginliğini konuşmalısın canım....Günaydın kızlar.dun doktorumun bayramdan önce bebegı sezeryanla almak istemesi kafamı karıştırdı.bebegım o zaman 38 haftalık olucak ben 39 u beklemek istiyorum yune en azonda 20 temmuz olsa tamam 13 temmuz çok erken geliyor.gece heyecandan uyuyamadım.doktoruma uysamm mı uyarsam pişman olurmuyum.Allah korusun 38. Haftada dogunca solunum yetersizliği cekermı?
Kesinlikle konuscam.yanı bayram diye çocuk erkenden alınır mı ne saçma.sancım gelse bir doktor olacak elbet.Bence doktorunla açık açık tedirginliğini konuşmalısın canım....
Cnm Allah analı babalı buyutsun.ne kadar kalıcaklar kuvezde.inşallah en kısa zamanda bebeklerınızle dönersiniz eve bayramı bebeklerınızle gecırırsınız.Anne olan giremiyor :) Cok sukur iyiyiz canim gectigimiz cumartesi dogum yaptim.Biri 2220,biri 2440 gr dogdu.Emme refleksleri gelismedigi icin kuvozdeler henuz.Minik kiz annesiyiz :) Cumlemizin bebisine masaAllah :)
Muz aldim katnamis su icicem iki gndr noyle gecmezse giderim pazartesi doktora .uff ne bozuyo midemi anlmadimkiDikkat et canım. Ben hamileliğimde 2 kere öyle oldum. Doktor 2 gün sürerse gel demişti. Çok sık tuvalete çıkmak erken doğuma sebep olabiliyormuş. Benim rahim ağzımı kontrol etmişti o yüzden. Ben günde 10 kere çıkmama rağmen çok şükür açılma olmadı ama aklında olsun canım. Yoğurt çorbası, muz, leblebi iyi geliyor. Ben tüm vitaminleri içmiştim. Bol su 1 tanede soda. Mineral ve su kaybını önlemek için
Muz aldim katnamis su icicem iki gndr noyle gecmezse giderim pazartesi doktora .uff ne bozuyo midemi anlmadimki
Valla ya gecn hfta bayburtta borek yapmistim onu yedikten snra oldu snrada tekrar etti .kussam cok.iyi olck ana oda yok.ins.gecer.bebege zarar olmasindaBen eşimle aynı şeyleri yemiştim. Ona birşey olmadı. Doktor sen hamilesin kimseye dokunmayan sana dokunabilir demişti. O yüzden normalde dokunmayan şeyler bile bizim midemizi bozabiliyor. Bende bişey yemeğe korkar oldum
Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize . İnan hamileliğimde başıma o kadar şey geldi hiç söylenmedim sonunda kuzuma kavuşucam diye :)sende söyleme öyle utanma kendinden illa ki senin yaşadığın şeylerde sana zor geliyorduCanimm gozlerim dolarak okudum. Hem uzuldum hem sevindim senin adina. Saglikla kavus bebegine insallah. Boyle hikayeler duydukca kendi yasadigim zorluklara zorluk diyemiyorum. Utaniyorum kendimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?