- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.101
Ben buna takmıştım bi ara çok güzel
Canım kefir al.mhiç vakit kaybetme bana dua edersin. Benim midem problemli senede 4 kere falan zehirlenirim ben. En son hacettepe üniversitesince çok iyi bir profesöre gittim. Hemde eşorfmanla gittim kesin endoskopi yapar diye adam reçete bile yazmadı kefir içeceksin dedi. O gün bugündür evden eksik etmem. Hemen rahatlatır. Daha kısa çözen bir şey görmedim buna ilaçlarda dahil. Ben marketten eker in hazır kefir ini alıyorum. Google dan bakarsan her derde deva. Dinle beni pişman olmazsın, hem kalsiyum almış olursun.ayrıca bağışıklığı güçlendiriyo.Gece gece midem gene bozulmus kussam.rahaylicam ama yok.nasil duzelticem.bu midemi.
Masallah canm nazar etme kendini evdmsn yoksa calsyrmsn cnm senBen bu aralar maşallah pek bir çalışkanım dün gece kızımın nevresimlerini felan ütüledim az öncede eşimin kıyafetlerini üteledim bitirdim:) ondan öncede eşime sahur için birşeyler hazırladım sabahda erken uyanıyorum kendime şaşıyorum açıkcası ben bu kadar çalışkan değildim ne oluyor bana :)
Nakliyeci s-çağırman iyi olur gerek yok çok uğraşmaya.Yardım edeceklerde varmış.İnşaallah evin yerleşir,beşik alınınca mis gibi gelir bebeğinEvden eve nakliye cagiracagim. Temizlikci alacagim. Annemi de izmirden cagiracagim. Bi de bi görümcem var benimle kalan. Burada unviversite okuyor. O da yardimci olur. Bi sekilde ustesinden geliriz. Ama bebek biraz sabirli olmasi lazim. Besik almadan ev yerlesmede gelmesin. :)
Tmm cnm annmler markete gificek soyleyeyim.alsinlar.markasi onmli degildr demi bulmzsam.o markayi diye.insallh faydasi olurya bn olecm midemden bebekte pek sessiz karnimin gurultusundan yawrum ses yapmiyo :)Canım kefir al.mhiç vakit kaybetme bana dua edersin. Benim midem problemli senede 4 kere falan zehirlenirim ben. En son hacettepe üniversitesince çok iyi bir profesöre gittim. Hemde eşorfmanla gittim kesin endoskopi yapar diye adam reçete bile yazmadı kefir içeceksin dedi. O gün bugündür evden eksik etmem. Hemen rahatlatır. Daha kısa çözen bir şey görmedim buna ilaçlarda dahil. Ben marketten eker in hazır kefir ini alıyorum. Google dan bakarsan her derde deva. Dinle beni pişman olmazsın, hem kalsiyum almış olursun.ayrıca bağışıklığı güçlendiriyo.
Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Selam kızlar nasılsınız ?
Size Sorum Var Benim bebiş 3 hafta önde
Ben Gelişimini baz alıyorum cünkü boyuda kilosuda ölçümleride ultrason haftasıyla uyumlu
ama sata göre degil
Doğumu Sata göre mi beklemeliyim?
Canım inşallah biran önce iyi olurda kucağıniz alırsınız bebeği Allahn yardımcınız olsun inşallah.. Sen sütun sağ canım allahin izniyle hemen toparlar insallahKizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Canım suan nasılsın eğer devam ediyorsa hemen hastaneye git gecen hafta banada aynısı oldu doktor sakin bir daha ihmal etme boyle olunca hemen geliyorsun dedi aman sende dikkat etKızlar günaydın. Dün kaşam saat 7.30 dan beri sancı çekiyorum. Fakat gelip giden değil gelince yarım saat gitmeyen bir sancı bu nedenle doktoru atamadım ama çok endişeliyim galiba bir şeyler olacak. Bugün takip etcem devam ederse dr u arıcam bu sefer.
Oğluşun un doğum günü kutlu olsun canım inşallah bu seferinde sorunsuz bir şekildeki kuçağına alirsinGünaydın kızlar bugün oğlumun doğum günü 20 haziran 2009 sabah saat 8:30 da belimde şiddetli bi ağrıyla
Uyandım yalancı sancı diyip önemsemedim birden bir ıslaklık farkettim hemen lavaboya kostüm ninsanım gelmişti adet kanamasından biraz yoğun daha vaktim vardı bir iki saat evde öyle biraz dolandim sancim 20 dk arayla gidip geliyordu 12 :00 da hastaneye gittim Dr suyunu patlattı ve beklemeye başladı sancılarını düzenli gidip geliyo dua ediyorum rabbime yalvariyorum ben hem sancı çekip bi yandanda 18 aylık kuzum napiyo diye. düşünüyorum halası ve teyzesi bakıyordu ama annelik işte en son hemşire kontrolde hadi dogumhaneye dedi ben uçarak gittim sanki sancılari çeken ben değildim biliyordum sancilar bitecek meleğim gelecek artık bi iki kılındıktan sonra ezan sesiyle karışık bi bebek aglamasi tam akşam ezanında doğdu inşaallah bu doğumda da Allahın izniyle sağlıklı kazasız belasiz yavrularını kavusuruz inşaallah bi de sancı çekerken bol bol dua edin benim dualarım kabul oldu rabbine şükürler olsun
canım doktorunla açık açık konuş ona göre hareket edersinGünaydın kızlar.dun doktorumun bayramdan önce bebegı sezeryanla almak istemesi kafamı karıştırdı.bebegım o zaman 38 haftalık olucak ben 39 u beklemek istiyorum yune en azonda 20 temmuz olsa tamam 13 temmuz çok erken geliyor.gece heyecandan uyuyamadım.doktoruma uysamm mı uyarsam pişman olurmuyum.Allah korusun 38. Haftada dogunca solunum yetersizliği cekermı?
Canım 1-2 gün çıkar belki oğlun, haftası iyiydi kilosu iyiydi benim arkadaşımın oğluda küveze alınmıştı 2. günün sonunda çıkardılar. Sen içini ferah tut, sütünü sağ sakla, bebeğin için güçlü kalmaya çalış annesi :)
Doğum için sat önemli bence, doktorumun görüşüde bu yönde... Boy ve kilo bebeğin iriliği ile alakalı ama ciğer ve diğer organ gelişimlerini bu şekilde gözlemleyemiyorlar....
Bende ki ağrıları anlatmışın o ağrıları çekiyorum canım doğurmadım halen bazen saatlerce Ağrı'dan kıpırdayamıyorum. Sen genede git ilk gebeliğin için rahat eder.Dün dr u arayıp aramamakta çok kararsız kaldık. Tüm altım ön ve arka yani, yanıyor gibiydi öyle bir sancı arada belim başladı. Bir ara göbek altım. Sonra alttan bıçak gibi saplanıp çıkan ağrılar oldu. Anlatamam. 7,5-9 arası aralıksız böyleydi. Ağladım yine. Korktumda biraz. Sonra 1 saat geçti bu sefer göbek altında adet sancısı şeklinde başladı. Gece her tuvalete gittiğimde vardı. Tuvalete yürürken özellikle adım atarken arttı. Bakalım bugün nasıl geçecek. Uzun uzun yazdım belki bi fikrin vardır diye.haftaiçini beklese bari ağbim gelsin diye çok istiyorum.Randevumuz perşembe olmazsa erken giderim.
Hayır gerek yok yıkamıyorlar bebişi.Canım çok alakasız olacak ama hastane çantasına bebek için şampuan koymaya gerek yok di mi?
Ayyyy maşallah canım çok güzel anlatmışın o Koşarak doğumhaneye gitme hissini o sevinci iyi bilirim. Rabbim sağlık sıhat versin doğum günleri aynımı olduGünaydın kızlar bugün oğlumun doğum günü 20 haziran 2009 sabah saat 8:30 da belimde şiddetli bi ağrıyla
Uyandım yalancı sancı diyip önemsemedim birden bir ıslaklık farkettim hemen lavaboya kostüm ninsanım gelmişti adet kanamasından biraz yoğun daha vaktim vardı bir iki saat evde öyle biraz dolandim sancim 20 dk arayla gidip geliyordu 12 :00 da hastaneye gittim Dr suyunu patlattı ve beklemeye başladı sancılarını düzenli gidip geliyo dua ediyorum rabbime yalvariyorum ben hem sancı çekip bi yandanda 18 aylık kuzum napiyo diye. düşünüyorum halası ve teyzesi bakıyordu ama annelik işte en son hemşire kontrolde hadi dogumhaneye dedi ben uçarak gittim sanki sancılari çeken ben değildim biliyordum sancilar bitecek meleğim gelecek artık bi iki kılındıktan sonra ezan sesiyle karışık bi bebek aglamasi tam akşam ezanında doğdu inşaallah bu doğumda da Allahın izniyle sağlıklı kazasız belasiz yavrularını kavusuruz inşaallah bi de sancı çekerken bol bol dua edin benim dualarım kabul oldu rabbine şükürler olsun
Ay ben tarihe hiç bakmadımGünaydın kızlar bugün oğlumun doğum günü 20 haziran 2009 sabah saat 8:30 da belimde şiddetli bi ağrıyla
Canım benim ilk kızımda ultrasona göre 1.5-2 hafta öndeydi sata göre Doğdu. Seninki baya önde ama genede bilemem benimki sata göre Doğdu. Bundada 1 hafta önde bakalım bekliyorumSelam kızlar nasılsınız ?
Size Sorum Var Benim bebiş 3 hafta önde
Ben Gelişimini baz alıyorum cünkü boyuda kilosuda ölçümleride ultrason haftasıyla uyumlu
ama sata göre degil
Doğumu Sata göre mi beklemeliyim?
Gözün aydın bebişine kavuşmuşsun.Allah anneli babalı büyütsün canım.Ramazan hürmetine oğlunun bütün sıkıntıları gider inşaallah sağlıkla evinize gidersiniz.Allahım şafi adıyla şifa versin.Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Canım benim ilk kızımda ultrasona göre 1.5-2 hafta öndeydi sata göre Doğdu. Seninki baya önde ama genede bilemem benimki sata göre Doğdu. Bundada 1 hafta önde bakalım bekliyorum
Bende nerdeyse 2 haftadır doğum bekliyorum ama Rabbim nezaman doldurmuşsa vakitlerini ozaman geliyorlar inş sağlıkla kucaklarız kolayca doğururuz. Çok beklemedenanladim canim benim sagol yazdigin icin bakalim ama hemen hemen butun degisiklerim gelisim haftasina gore bel agrim var arada kasilmlarim cati agrim var sanki dogum yakin gibi hissedenlerdenim.
ilk gebeligim birde
hayırlı günler canım bol kasılmalı,sancılıyım dünden beri.Sen nasılsın her şey yolunda mı?Hayırlı günler guzel anneler nasilsiniz
Merrhaba maşallah kızına canım.Özel hastanerin bazıları böyle gıcık işte daha doğrusu doktora bağlı o iyiyse devlette olsa fark etmiyor.Eğer her şey yolundaysa boşuna sezeryan olma derim.M erhaba kızlar, doktordan geliyorum. kuzum 2700 küsur kilo olmuş. boyunu söylemedi, ben da karnımdaki jeli temizlerken servise çıktı, deli oldum. ama özel hastane diye gidiyoruz her seferinde 5 dk ilgilenmiyor. sinir olduk eşimle. başka alternatif olmadığı için doğumu orda yapmayı düşünüyordum. çıkmadan ayaküstü sezeryan istiyorum dedim. normal görünüyor öyle senin istemenle sezeryan olmaz dedi. ben biraz diretince de tamam sen bilirsin ama şöyle maliyetli olur vs dedi, sanırım cayayım diye.
haftaya gel nst'ye bağlayalım dedi. doktorun tek sevdiğim yanı, sezeryan da istesem erken almak istememesi. 39. haftaya girince alıyormuş hep.
Bende nerdeyse 2 haftadır doğum bekliyorum ama Rabbim nezaman doldurmuşsa vakitlerini ozaman geliyorlar inş sağlıkla kucaklarız kolayca doğururuz. Çok beklemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?