2015 Temmuz Anneleri

günaydın tatlı hamile ve yeni annecikler
bushra_84 ve Maya efe inş bebekleriniz en kısa sürese küvezden çıkar da aile olarak sağlıkla dönersiniz evinizee
benim de bugün doktor kontrolüm var
bakalım bizim minik bey ne alemdeymiş, bu aralar kasık ağrılarım arttı

Gece gece midem gene bozulmus kussam.rahaylicam ama yok.nasil duzelticem.bu midemi.
Canım kefir al.mhiç vakit kaybetme bana dua edersin. Benim midem problemli senede 4 kere falan zehirlenirim ben. En son hacettepe üniversitesince çok iyi bir profesöre gittim. Hemde eşorfmanla gittim kesin endoskopi yapar diye adam reçete bile yazmadı kefir içeceksin dedi. O gün bugündür evden eksik etmem. Hemen rahatlatır. Daha kısa çözen bir şey görmedim buna ilaçlarda dahil. Ben marketten eker in hazır kefir ini alıyorum. Google dan bakarsan her derde deva. Dinle beni pişman olmazsın, hem kalsiyum almış olursun.ayrıca bağışıklığı güçlendiriyo.

Masallah canm nazar etme kendini evdmsn yoksa calsyrmsn cnm sen

Nakliyeci s-çağırman iyi olur gerek yok çok uğraşmaya.Yardım edeceklerde varmış.İnşaallah evin yerleşir,beşik alınınca mis gibi gelir bebeğin

Tmm cnm annmler markete gificek soyleyeyim.alsinlar.markasi onmli degildr demi bulmzsam.o markayi diye.insallh faydasi olurya bn olecm midemden bebekte pek sessiz karnimin gurultusundan yawrum ses yapmiyo :)

Canım 1-2 gün çıkar belki oğlun, haftası iyiydi kilosu iyiydi benim arkadaşımın oğluda küveze alınmıştı 2. günün sonunda çıkardılar. Sen içini ferah tut, sütünü sağ sakla, bebeğin için güçlü kalmaya çalış annesi :)

Doğum için sat önemli bence, doktorumun görüşüde bu yönde... Boy ve kilo bebeğin iriliği ile alakalı ama ciğer ve diğer organ gelişimlerini bu şekilde gözlemleyemiyorlar....

Canım inşallah biran önce iyi olurda kucağıniz alırsınız bebeği Allahn yardımcınız olsun inşallah.. Sen sütun sağ canım allahin izniyle hemen toparlar insallah
Canım suan nasılsın eğer devam ediyorsa hemen hastaneye git gecen hafta banada aynısı oldu doktor sakin bir daha ihmal etme boyle olunca hemen geliyorsun dedi aman sende dikkat et
Oğluşun un doğum günü kutlu olsun canım inşallah bu seferinde sorunsuz bir şekildeki kuçağına alirsin
canım doktorunla açık açık konuş ona göre hareket edersin

Anladım canım Doktoruma Tekrar sorarım durumu başından beri 3 hafta ilerdeyiz Nasıl hesap yapıcagımı şaşırıdm

Bende ki ağrıları anlatmışın o ağrıları çekiyorum canım doğurmadım halen bazen saatlerce Ağrı'dan kıpırdayamıyorum. Sen genede git ilk gebeliğin için rahat eder.

Canım çok alakasız olacak ama hastane çantasına bebek için şampuan koymaya gerek yok di mi?
Hayır gerek yok yıkamıyorlar bebişi.
Ayyyy maşallah canım çok güzel anlatmışın o Koşarak doğumhaneye gitme hissini o sevinci iyi bilirim. Rabbim sağlık sıhat versin doğum günleri aynımı oldu ne güzel ya Rabbim hepimize kolay huzurlu sakin Doğumlar nasip etsin sanada şifa versin inş biranönce toparlanırsın kendine dikkat et iyi dinlen ki yanında birileri varken sonra güçten düşme.

Günaydın arkadaşlar.Güzel bir gün hepimizin olsun inşaallah.Gece sahura kalkmak çok zor geliyor bana.Bir de sabah erkenden kızım geliyor başıma anne acıktım diye.Herkes benden bekliyor ben kendime bakamıyorum kasılmalarım çok oluyor.Allahım sağlıkla atlatsam şu süreci bebeğime kavuşsam.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ay ben tarihe hiç bakmadım tamamen yanlış anlamışım doğum yaptın sandım ama kafam bi milyon vallatöbeee
Rabbim Hepberaber nice Yılları görmek nasip etsin.

M erhaba kızlar, doktordan geliyorum. kuzum 2700 küsur kilo olmuş. boyunu söylemedi, ben da karnımdaki jeli temizlerken servise çıktı, deli oldum. ama özel hastane diye gidiyoruz her seferinde 5 dk ilgilenmiyor. sinir olduk eşimle. başka alternatif olmadığı için doğumu orda yapmayı düşünüyordum. çıkmadan ayaküstü sezeryan istiyorum dedim. normal görünüyor öyle senin istemenle sezeryan olmaz dedi. ben biraz diretince de tamam sen bilirsin ama şöyle maliyetli olur vs dedi, sanırım cayayım diye.
haftaya gel nst'ye bağlayalım dedi. doktorun tek sevdiğim yanı, sezeryan da istesem erken almak istememesi. 39. haftaya girince alıyormuş hep.

Canım benim ilk kızımda ultrasona göre 1.5-2 hafta öndeydi sata göre Doğdu. Seninki baya önde ama genede bilemem benimki sata göre Doğdu. Bundada 1 hafta önde bakalım bekliyorum

Gözün aydın bebişine kavuşmuşsun.Allah anneli babalı büyütsün canım.Ramazan hürmetine oğlunun bütün sıkıntıları gider inşaallah sağlıkla evinize gidersiniz.Allahım şafi adıyla şifa versin.

Canım benim ilk kızımda ultrasona göre 1.5-2 hafta öndeydi sata göre Doğdu. Seninki baya önde ama genede bilemem benimki sata göre Doğdu. Bundada 1 hafta önde bakalım bekliyorum

anladim canim benim sagol yazdigin icin bakalim ama hemen hemen butun degisiklerim gelisim haftasina gore bel agrim var arada kasilmlarim cati agrim var sanki dogum yakin gibi hissedenlerdenim.
ilk gebeligim birde

anladim canim benim sagol yazdigin icin bakalim ama hemen hemen butun degisiklerim gelisim haftasina gore bel agrim var arada kasilmlarim cati agrim var sanki dogum yakin gibi hissedenlerdenim.
ilk gebeligim birde
Bende nerdeyse 2 haftadır doğum bekliyorum ama Rabbim nezaman doldurmuşsa vakitlerini ozaman geliyorlar inş sağlıkla kucaklarız kolayca doğururuz. Çok beklemeden

Hayırlı günler guzel anneler nasilsiniz
hayırlı günler canım bol kasılmalı,sancılıyım dünden beri.Sen nasılsın her şey yolunda mı?

Merrhaba maşallah kızına canım.Özel hastanerin bazıları böyle gıcık işte daha doğrusu doktora bağlı o iyiyse devlette olsa fark etmiyor.Eğer her şey yolundaysa boşuna sezeryan olma derim.

Bende nerdeyse 2 haftadır doğum bekliyorum ama Rabbim nezaman doldurmuşsa vakitlerini ozaman geliyorlar inş sağlıkla kucaklarız kolayca doğururuz. Çok beklemeden

ay cnim benim ya allah yardimcimiz olsun amin insallah hepimiz saglikla dogum yapar mutlulukla kavusuruz yavrularimiza sorunsuz bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…