- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.121
Doktorun dogrusunu soylemis canm. Seni caydirmak isticegini sanmiyorum. Gecen sene devlette bunun onune gecmek icin Sezeryani zorunlu olmadikca yapmayin vs dedi. Kadinlar ayaga kalkti bilmem ne. Neyse. Ayrica bende ozele gidiyorum. Normal 2500 tl sezeryan 3500 tl. Sonucta bir ameliyat ve tabii ki daha pahali. Ki o sadece o islemin parasi. Extra seylerde cikacaktir yatak parasi yada yapilan tahliller falanM erhaba kızlar, doktordan geliyorum. kuzum 2700 küsur kilo olmuş. boyunu söylemedi, ben da karnımdaki jeli temizlerken servise çıktı, deli oldum. ama özel hastane diye gidiyoruz her seferinde 5 dk ilgilenmiyor. sinir olduk eşimle. başka alternatif olmadığı için doğumu orda yapmayı düşünüyordum. çıkmadan ayaküstü sezeryan istiyorum dedim. normal görünüyor öyle senin istemenle sezeryan olmaz dedi. ben biraz diretince de tamam sen bilirsin ama şöyle maliyetli olur vs dedi, sanırım cayayım diye.
haftaya gel nst'ye bağlayalım dedi. doktorun tek sevdiğim yanı, sezeryan da istesem erken almak istememesi. 39. haftaya girince alıyormuş hep.
Amin inş canımGünaydın arkadaşlar.Güzel bir gün hepimizin olsun inşaallah.Gece sahura kalkmak çok zor geliyor bana.Bir de sabah erkenden kızım geliyor başıma anne acıktım diye.Herkes benden bekliyor ben kendime bakamıyorum kasılmalarım çok oluyor.Allahım sağlıkla atlatsam şu süreci bebeğime kavuşsam.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı günler canım iyilik bizde sen nasılsın????Hayırlı günler guzel anneler nasilsiniz
Canm sıkma canini sen iyi ol ki oglnda iyi olsn rabbm yardm etck ona bu guzel gunlerde ins.Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Gunydn cnmm yorma kendini cok evde olunca boyle olyr yaa bende evde yokken hicc pislgi gormyrdm ama evde oldgmdn beri kendimi yedim dun yaptm :) bende battaniyelri yikdm bugn yorgan yastk yikanp vakumlanck :) isim cokkkGünaydın annişler... 9da kalktım. Şimdi kahvaltı yapacağım. Ev gözüme batıyor. Haftaya kadın gelecek. O yüzden dokunmuyorum. Korkuyorum kendimi yormaya. 2 hafta daha çalışmam lazım. Bebeğimin büyümesi lazım. Şimdi yorganlarımı atcam makinaya. Montlar filan evde ne varsa yıkadım. Kışlıkları kaldırcaz haftaya. İş bitmiyor
İceblrsn cnm ilk aylrda midem cok bulandgnda icerdm biseyde olmadi.Kizlar nane limon icmenin bebege zarari var midirv
Canm gunaydn dayan az kaldi ins. Doguma kasilmalar gecicem. Amin hepmzn olsn ins.Günaydın arkadaşlar.Güzel bir gün hepimizin olsun inşaallah.Gece sahura kalkmak çok zor geliyor bana.Bir de sabah erkenden kızım geliyor başıma anne acıktım diye.Herkes benden bekliyor ben kendime bakamıyorum kasılmalarım çok oluyor.Allahım sağlıkla atlatsam şu süreci bebeğime kavuşsam.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hayrli gunler canm iyidr 11 de uyandm hergun biraz daha gec uyanyrm :)) sen naslsnHayırlı günler guzel anneler nasilsiniz
Hangi hastaneye gidiyon kiDoktorun dogrusunu soylemis canm. Seni caydirmak isticegini sanmiyorum. Gecen sene devlette bunun onune gecmek icin Sezeryani zorunlu olmadikca yapmayin vs dedi. Kadinlar ayaga kalkti bilmem ne. Neyse. Ayrica bende ozele gidiyorum. Normal 2500 tl sezeryan 3500 tl. Sonucta bir ameliyat ve tabii ki daha pahali. Ki o sadece o islemin parasi. Extra seylerde cikacaktir yatak parasi yada yapilan tahliller falan
Insallah canm sagol. Ben bebekle ilgili degil ama tiroidlerim bana cok sikinti yapti. Ara ara nefes alamama baski hissi bogazimda, panik atak gibi carpintilar. Onlar beni yordu acikcasi. Ozellikle 3,4,5. AylardaAmin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize . İnan hamileliğimde başıma o kadar şey geldi hiç söylenmedim sonunda kuzuma kavuşucam diye :)sende söyleme öyle utanma kendinden illa ki senin yaşadığın şeylerde sana zor geliyordu
Canım kızını geç yatırsan ben şu aralar öyle yapiyorum zaten evde olunca enerjisinide atammiyor uykusuna gelmiyor geç yayılmayı dene bence en azından doğuma kadar sende biraz dinlenmiş olursun. Sancı lanman normal artık doğuma hazırlık başladı Bebek buyudu alan daraldı hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebisin insallahGünaydın arkadaşlar.Güzel bir gün hepimizin olsun inşaallah.Gece sahura kalkmak çok zor geliyor bana.Bir de sabah erkenden kızım geliyor başıma anne acıktım diye.Herkes benden bekliyor ben kendime bakamıyorum kasılmalarım çok oluyor.Allahım sağlıkla atlatsam şu süreci bebeğime kavuşsam.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Maşallah bebeğin canım eğer normal görünüyor dedi ye normal doğum yap canım daha çabuk toparlar sin en güzeli normal sezeryan düşünme bile hersey yolunda normal ol gerekli olursa tabikide sezeryan olurusunM erhaba kızlar, doktordan geliyorum. kuzum 2700 küsur kilo olmuş. boyunu söylemedi, ben da karnımdaki jeli temizlerken servise çıktı, deli oldum. ama özel hastane diye gidiyoruz her seferinde 5 dk ilgilenmiyor. sinir olduk eşimle. başka alternatif olmadığı için doğumu orda yapmayı düşünüyordum. çıkmadan ayaküstü sezeryan istiyorum dedim. normal görünüyor öyle senin istemenle sezeryan olmaz dedi. ben biraz diretince de tamam sen bilirsin ama şöyle maliyetli olur vs dedi, sanırım cayayım diye.
haftaya gel nst'ye bağlayalım dedi. doktorun tek sevdiğim yanı, sezeryan da istesem erken almak istememesi. 39. haftaya girince alıyormuş hep.
iyiyim canım bugün kendime dinlenme izni veriyorum yemeği felan var tabi eğer temizliyor girismezsemhayırlı günler canım bol kasılmalı,sancılıyım dünden beri.Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Merrhaba maşallah kızına canım.Özel hastanerin bazıları böyle gıcık işte daha doğrusu doktora bağlı o iyiyse devlette olsa fark etmiyor.Eğer her şey yolundaysa boşuna sezeryan olma derim.
Gerçekten öyle anne olmak süper kahramanlık önceden uykumdan kimse uyandıramazdı.Halılarım gelsin,bir de kaşlarımı falan aldırayım öyle doğurayım olur mu:))Güzel olmalıyım oğlumu kucağıma aldığımdaAmin inş canım
Napalım anne olunca süper kahraman gibi herşeyi halleder oluyoruz
Hadi doğur sen bari yaw belki Peşine gelirim
Hayırlı günler canım iyilik bizde sen nasılsın????
Medicana'ya gidiyorum. Buradaki diger ozellerde asagi yukari ayni canmHangi hastaneye gidiyon kiçok para yaw
Doktorun dogrusunu soylemis canm. Seni caydirmak isticegini sanmiyorum. Gecen sene devlette bunun onune gecmek icin Sezeryani zorunlu olmadikca yapmayin vs dedi. Kadinlar ayaga kalkti bilmem ne. Neyse. Ayrica bende ozele gidiyorum. Normal 2500 tl sezeryan 3500 tl. Sonucta bir ameliyat ve tabii ki daha pahali. Ki o sadece o islemin parasi. Extra seylerde cikacaktir yatak parasi yada yapilan tahliller falan
Bizim kemdi işyerimiz var evde sıkıldığım zaman canım istediği zaman gidiyorum . Hamile kalmadan 1 ay önce iyice kesmiştim gitmeye tedavi için doktora gidip geliyordum çünküMasallah canm nazar etme kendini evdmsn yoksa calsyrmsn cnm sen
Bende iyiyim canım artık günler yaklaştıkça heycanlı basıyor birde benim kız durmadan canım çok sıkılıyor artık şu kardeşim gelse yaaa diye aksama kadar başımın etini yiyor :)Amin inş canım
Napalım anne olunca süper kahraman gibi herşeyi halleder oluyoruz
Hadi doğur sen bari yaw belki Peşine gelirim
Hayırlı günler canım iyilik bizde sen nasılsın????
Sende benim gibi siparişle doğurmak istiyonGerçekten öyle anne olmak süper kahramanlık önceden uykumdan kimse uyandıramazdı.Halılarım gelsin,bir de kaşlarımı falan aldırayım öyle doğurayım olur mu:))Güzel olmalıyım oğlumu kucağıma aldığımda
Akşam çatı kemiklerim kırık gibi ağrıdı hala da öyle biraz yürüsem sanki çıkacak bebek:))
Ay hepsi aynı bunların benim büyük kızım öyleBende iyiyim canım artık günler yaklaştıkça heycanlı basıyor birde benim kız durmadan canım çok sıkılıyor artık şu kardeşim gelse yaaa diye aksama kadar başımın etini yiyor :)
Bende iyiyim canım aynen bende öyleyim kızın okulu bitti ramazan girdi 11 e doğru Uyanıyor uz boşver uyu sonra nobetci olcak nasıl olsa :))Canm sıkma canini sen iyi ol ki oglnda iyi olsn rabbm yardm etck ona bu guzel gunlerde ins.
Gunydn cnmm yorma kendini cok evde olunca boyle olyr yaa bende evde yokken hicc pislgi gormyrdm ama evde oldgmdn beri kendimi yedim dun yaptm :) bende battaniyelri yikdm bugn yorgan yastk yikanp vakumlanck :) isim cokkk
İceblrsn cnm ilk aylrda midem cok bulandgnda icerdm biseyde olmadi.
Canm gunaydn dayan az kaldi ins. Doguma kasilmalar gecicem. Amin hepmzn olsn ins.
hayrli gunler canm iyidr 11 de uyandm hergun biraz daha gec uyanyrm :)) sen naslsn
Canım kızını geç yatırsan ben şu aralar öyle yapiyorum zaten evde olunca enerjisinide atammiyor uykusuna gelmiyor geç yayılmayı dene bence en azından doğuma kadar sende biraz dinlenmiş olursun. Sancı lanman normal artık doğuma hazırlık başladı Bebek buyudu alan daraldı hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebisin insallah
Maşallah bebeğin canım eğer normal görünüyor dedi ye normal doğum yap canım daha çabuk toparlar sin en güzeli normal sezeryan düşünme bile hersey yolunda normal ol gerekli olursa tabikide sezeryan olurusun
iyiyim canım bugün kendime dinlenme izni veriyorum yemeği felan var tabi eğer temizliyor girismezsem
hayırlı günler canım bol kasılmalı,sancılıyım dünden beri.Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Merrhaba maşallah kızına canım.Özel hastanerin bazıları böyle gıcık işte daha doğrusu doktora bağlı o iyiyse devlette olsa fark etmiyor.Eğer her şey yolundaysa boşuna sezeryan olma derim.
Tam haftasıyla uyumlu maşallah . Devlet hastanelerinden yine öyle davranış beklersinde özel hastaneler öyle yapınca gıcık oluyorum zaten insan azıcık ilgi bekliyor bu dönemde . Sezeryanı ne kadar yapıyorlarmış kiM erhaba kızlar, doktordan geliyorum. kuzum 2700 küsur kilo olmuş. boyunu söylemedi, ben da karnımdaki jeli temizlerken servise çıktı, deli oldum. ama özel hastane diye gidiyoruz her seferinde 5 dk ilgilenmiyor. sinir olduk eşimle. başka alternatif olmadığı için doğumu orda yapmayı düşünüyordum. çıkmadan ayaküstü sezeryan istiyorum dedim. normal görünüyor öyle senin istemenle sezeryan olmaz dedi. ben biraz diretince de tamam sen bilirsin ama şöyle maliyetli olur vs dedi, sanırım cayayım diye.
Hiç sorma o öyle dedikçe ben bunaliyorum biraz daha kalsın teyzesi 38 haftalık olanlara öncelik tanıyoruz.. bizimde 38 olunca gelsin :)))Ay hepsi aynı bunların benim büyük kızım öyle
Ben zaten bunalmışım bide o her dk öyle konuşunca iice bunalıyorum.
Hadi sen doğur bari biriniz doğurun önüm açılsın
Ya sizin hastaneler niye okadar pahalı ki valla anlamadım. Bende özele gidiyorum doktorum gayet ilgili saatlerce inceleyip anlatır her gittiğimde ki 3. Gebeliğim olduğu halde. Hastane bu yıl ocakta açıldı tertemiz hijyeni. Semt olarak güzel değil onu hiç beğenmiyorum. Ama hem okadar para hem okadar ilgisiz bence ilgi ŞEFKAT çok önemli doğumda. Ben Sancı çekerken doktorumun saçımı okşadığını bilirim.aslında tabii ki normal doğumu desteklemesini anlıyorum, kızdığım o değil. nasıl gidiyor diye bile sormaması. endüstriyel çalışması. neticede para verip gidiyoruz biraz ilgi görmek hakkımız değil mi. sadece ultrasona girdim, sadece bu.
maliyetine gelince 1500 olur dedi, ki bence gayet uygun bir özel hastane için. 3 hafta önce arkadaşım aynı hastanede sezeryanı odası bebeğin yoğun bakımı vs hepsi 950 tl ye maletti. baştan ona da öyle demiş.
Amin inşallah canım hayırlısı allahdanzaten benim dr epey geç alıyor sezeryan bile istesem normal doğum başlayabilir :)
bakalım hayırlsıı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?