2015 Temmuz Anneleri

Bizim kemdi işyerimiz var evde sıkıldığım zaman canım istediği zaman gidiyorum . Hamile kalmadan 1 ay önce iyice kesmiştim gitmeye tedavi için doktora gidip geliyordum çünkü
Cok yorma canm kendini kendi isin olmasi ne guzel bende artk evdym ama evde daha cok yoryrm kendimi istykn daginikligi hormyrdm simdi gordkce toplyrm yorlyrm

Canm gunaydn dayan az kaldi ins. Doguma kasilmalar gecicem. Amin hepmzn olsn ins.
Aynen canım az kaldı Allahın izniyle.Bir nefeste kurtulalım inşaallah.

Geç yatıyor canım ama yine de erken kalkıyor bebeklikten beri uykuyu sevmeyen bir çocuk kızım.Geçer bu günler yaşarken zor geliyor işte.Karnım iniyor her geçen gün aşağıya ondan bu sancılar dün sağlık ocağından ısrarla çağırdılar evde temizlikçi var sitede kimseyi bulamadım yarım saatliğine.Uzak mesafede bir arkadaşım var aradım hemen eşinden arabayı aldı 2 çocukla biri bebek geldi sağolsun,yalnız olmadığımı hissettirdi sağolsun.
aminn sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşaallah ..

İkisi arasındaki fark çok saçma daha doğrusu normal doğum çok pahalı sezeryana göre

Hangi hastaneye gidiyon ki çok para yaw

Bizim burada emsey hastanesi var normal doğumu tam hatırlamıyorum ama zorunlu sezeryan 2500 isteğe bağlı 75000 :))) sezeryana teşvik etmemek için fiyatı böyle

aynen canım: devletteki dr um komşum aynı zamanda demiştim daha önce de. baya bi ilgili. komşum olmasa da ilgili başkalarına da öyleymiş. ama yenidoğan ünitesi yok burdaki devlette.
benim gittiğim özelde 1500 ü bulur dedi ki bence pahalı değil.

Insallah canm sagol. Ben bebekle ilgili degil ama tiroidlerim bana cok sikinti yapti. Ara ara nefes alamama baski hissi bogazimda, panik atak gibi carpintilar. Onlar beni yordu acikcasi. Ozellikle 3,4,5. Aylarda
Tiriod te sorun ama bende o nefes alamama çarpıntı 2 hafta önce çok oldu şimdi arada sırada oluyor boğulacak gibi oluyordum

INSANin çevresinde böyle iyi insanlar olması çok iyi en yakının bile burun kırın yaparken onlar imdadına yetişiyor benimde bi komşu var allah razı olsun çok ilgililer ben en yakınımdan görmedim herkes kaçacak delik arıyor..

Maşallah baya iyi para insan o fiyati duyduktan sonra göbek ata ata normal doğuma gider

Benim gittim hastanede paket halinde normal doğum 750 sezeryan 1200 sanırım Ekstralar yok hersey içinde ama neler vardı hatırlamıyorum Birdahakine gidince liste alirim

Bende iyiyim canım artık günler yaklaştıkça heycanlı basıyor birde benim kız durmadan canım çok sıkılıyor artık şu kardeşim gelse yaaa diye aksama kadar başımın etini yiyor :)
Senin kız aynı benim kız gibi kelimeleri birebir aynı çok sıkılıyor.Ben de ona yetemediğimi düşünüyorum.eşime diyorum ki doğursam da kızımla hoplasam zıplasam.O da diyor bebek doğunca bol bol hareket edicen hiç merak etme sen:))

evet ya sipariş usulü olsun bizim doğumlar:)) bence az kaldı senin doğuma yani çok sürmez yarın olmaz öyle hissettim
kızım bisiklet sürmek istiyor onunla yürürüm artık ya çıkarsa hafta sonu zaten bak ben de senin gibi endişelendim

bencede düşünme ne kadar stressiz olursan o kadar rahat doğum yaparsın.Sağlıkla doğsun bebeğin inşaallah

Cok yorma canm kendini kendi isin olmasi ne guzel bende artk evdym ama evde daha cok yoryrm kendimi istykn daginikligi hormyrdm simdi gordkce toplyrm yorlyrm
Bugün bende kendime izin verdim iftara kadar yatıp tv izlicem . İşte bende çalıştığım zaman öyleydim evdeki pislik gözüme gelmiyordu gelse bile umursamıyordum ama şimdi öyl değil pislik içindeymişim gibi hissediyorum. Yorma snde kendini öylede böylede tekrar pisleniyor zatn :)

Bu arada sen emzirme minderini kendin dolduracaktın galiba ben kılıfını aldım e bebekten doldurdum gayet güzel oldu

Kesinlikle canım iyi komşu,iyi arkadaş on akrabaya bedel.Allah yine de kimsenin eline düşürmesin her işimizi kendimiz yapalım.

Evet bende çok benzetiyorum hatta aynı kelimeler konuşmalar felan Cadılar ya ondan maşallah tatlılar. . Allah yardım eder canım allah kimseye kaldıramayacagi yükleri vermez hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi bi alalım kucağımıza inşallah

Aynen yada o hastanede doğum yapmaz :)) ben muane için gidicektim o hastaneye sonra aradaki farkı görünc bn almıyayım dedim :)))

Bencede pahalı değil benim hastane de 2250 :) neyse artık doğuma kadar sabret takma kafana

Allah sağlık versin prenseslerimize iyiki varlar.Kızımın yardımı bile oluyor bana.Çamaşır makinesinden çamaşırları çıkarıp kurutucuya atıyor anne çok mutlu oldun mu iyiki benim gibi bir kızın var yoksa ne yapardın Bir de eli hep karnımda kardeşine şarkılar söylüyor,seve seve bir hal oluyor doğsa da kavuşsa kardeşine sağlıkla.

Inanamiyorum yaa aynı benim kız tipkisinin aynısı.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…