2015 Temmuz Anneleri

aynen canım bizde çok severek evlendik.hala da öyleyiz maşallahbenimde tahmini doğum tarihim eşiminkinden iki gün önce

Ahh cnm bende cok yatinca basm.agryr kwndime is cikartyrm cok dern yapmyrm tasncam ya zaten :) aldn mi canm ben daha alamdm alcm ama guzel olmasna svdnm foto atablrmsn daha uyguna gelck bende oyle yapm diorm :)

Oyle de iste inancim tam allah darda birakmaz heleki bu mubarek gunlerde. Ama icime beynime anlatamiyorum bunu .. beynime olumlu sinyaller gonderemiyorum :)

Kurban olurum onu verene Rabbim tez zamanda icinizi ferahlatsin kucagina gelsin bol sutun olsun doysun minnakin canim dua et icimizi ferah tutalim Allah buyuk!

Kızlar aradım doktorla konuştum bayramda buradaymıs.eğer bir doğum durumu olursa cagırdıklarında gelebılırmıs.o yüzden 13 temmuz gibi yapmıcam doğumu acil bırsey olmazsa tabı.20 temmuza kadar beklıcem en azından çünkü yavrum en azından 39 haftalık olsun.bayram var diye 38 haftada alınmasını istemiyorum.

Kizlar ya biberon cam mi aldnz ben madela alcktm asmn arkdsi kizina avent alms esmde tuttrdu simdi avent alalm die alaninjz var mi aranzda birde 120 ml mi yoksa 240 mi yani buyuk mu almalym yoksa kucuk mu ? Kafam karsti

Kizlar ya biberon cam mi aldnz ben madela alcktm asmn arkdsi kizina avent alms esmde tuttrdu simdi avent alalm die alaninjz var mi aranzda birde 120 ml mi yoksa 240 mi yani buyuk mu almalym yoksa kucuk mu ? Kafam karsti
Cam ve küçük al. Ama inş gerek kalmaz ben almadım. Çok çok çok mecbur kalırsam eczanelerde var.

Ahh kiyamam canim ya. Insallah cabuk toparlar kucaklarsin bebegini.
Epidurali hic konusmadik. Ikinma olayibi ebeler mi yönlendiriyor. Epiduralde ikinma ihtiyaci hissedilmiyor diye okudum çünkü

Kp yok canim 8 sene önce vefat etmis. Kv 40 yaşında dul kalmis.

Ahh cnm bende cok yatinca basm.agryr kwndime is cikartyrm cok dern yapmyrm tasncam ya zaten :) aldn mi canm ben daha alamdm alcm ama guzel olmasna svdnm foto atablrmsn daha uyguna gelck bende oyle yapm diorm :)
Evine geçince temiz temiz mis gibi bebişi büyütürsün . Kılıf sadece bu vardı indirimdeydi 3.49:) ben iki tane aldım yün çıkmasın diye .Bebek şekelerini atıyım :)

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 86

Cam ve küçük al. Ama inş gerek kalmaz ben almadım. Çok çok çok mecbur kalırsam eczanelerde var.

Bencede cam al arkadaşım almanyadan nuk set getirdi plastik birde ben kitap aldım yanında hediye avent plastik göndermişler geçen gün kaynattım yıkadım kuruttum renkleri bir tuhaf oldu yani yıpranmış gibi duruyor yeni gibi durmuyor . Zaten cam daha sağlıklı biberon kullanırsa bende cam alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…