- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.161
amin inşallah canım.. sende baya baya artık sabah akşam doğum olacak diye bekliyorsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebis kolay doğumlar nasip etsin rabbimKızlar bir gün daha yaklaşık doğuma...
Şafak 13...
Rabbim kolay dogumlar versin herkese...
Ay farkı varmış aralarında 22 Mart 2009 koç burcuYengeç burcu mu yoksa senin prenses.Benim prensesim 15.07.2009 da doğdu.
Onlarda baya baya abartmis sanki bulunmaz hint kumaşı pooofffAynen yada o hastanede doğum yapmaz :)) ben muane için gidicektim o hastaneye sonra aradaki farkı görünc bn almıyayım dedim :)))
aynen canım bizde çok severek evlendik.hala da öyleyiz maşallahRuh ikizlerim ailelerimiz ayni :) o zaman sizde kari koca olarak cok aşık ve uyumlusunuzdur dimi :) üstelik bebegimin beklenen doğum tarihi esiminkiyle aynı :)
Insallah öyle olur canım videolarda gördüğüm kadariylada öyle
Ahh cnm bende cok yatinca basm.agryr kwndime is cikartyrmBugün bende kendime izin verdim iftara kadar yatıp tv izlicem . İşte bende çalıştığım zaman öyleydim evdeki pislik gözüme gelmiyordu gelse bile umursamıyordum ama şimdi öyl değil pislik içindeymişim gibi hissediyorum. Yorma snde kendini öylede böylede tekrar pisleniyor zatn :)
Bu arada sen emzirme minderini kendin dolduracaktın galiba ben kılıfını aldım e bebekten doldurdum gayet güzel oldu
Evet canim dogum sonrasi .. aslinda korkmuyorum ama yine de icim bi tuhafTelasinin sebebi ne canim dogum mu bende yarin giricem ins burdaki takvim geriden Allahim gonlumuzu genisletsin ins ..
aynı yaştalar bıdıklar ben de koç burcuyum.Eşim yengeç,kızım yengeç,oğlum da yengeç olacak 3 yengeçle napıcam bilmem:))Ay farkı varmış aralarında 22 Mart 2009 koç burcu
Oyle de iste inancim tam allah darda birakmaz heleki bu mubarek gunlerde. Ama icime beynime anlatamiyorum bunu .. beynime olumlu sinyaller gonderemiyorum :)Aslında en rahat olmamız gerekn zamanlar çünkü 9 ayın sonu yavrularımıza kavuşacağız an ama şeytan işte içimizi karartıyor . Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok zaten hayırlısı neyse o şekilde doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza alacağız inşallah içini ferah tut
Kurban olurum onu verene Rabbim tez zamanda icinizi ferahlatsin kucagina gelsin bol sutun olsun doysun minnakin canim dua et icimizi ferah tutalim Allah buyuk!Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Cam ve küçük al. Ama inş gerek kalmaz ben almadım. Çok çok çok mecbur kalırsam eczanelerde var.Kizlar ya biberon cam mi aldnz ben madela alcktm asmn arkdsi kizina avent alms esmde tuttrdu simdi avent alalm die alaninjz var mi aranzda birde 120 ml mi yoksa 240 mi yani buyuk mu almalym yoksa kucuk mu ? Kafam karsti
Cnm ben 3 aydn sonra anneme birakcm ya mecbr lazm olck yani sagolsn cnm cam herzmn iyidrCam ve küçük al. Ama inş gerek kalmaz ben almadım. Çok çok çok mecbur kalırsam eczanelerde var.
Benim kayinvalidem de almis ama aventin degil eczaneden almis bi buyuk bi kucuk cam :) insallah kullanmak zorunda kalmamCnm ben 3 aydn sonra anneme birakcm ya mecbr lazm olck yani sagolsn cnm cam herzmn iyidr
Sözde sezeryanı teşvik etmemek içinmişOnlarda baya baya abartmis sanki bulunmaz hint kumaşı pooofff
Ahh kiyamam canim ya. Insallah cabuk toparlar kucaklarsin bebegini.Kizlar hepinizden güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Oglumla sadece yarim saat. kalabildim.bir kere bile ememedi.solunum problemi yasiyor. Agzindan hortumla oksijen veriyorlar.elinden ayagindan damar yolu. acmislar. Camin arkasindan görebiliyorum. Kuzumu öyle görünce cok kötü oldum agladim. Simdi bir an önce cikmasini saglikla kucagima gelmesini bekliyorum.kendi kendine solunum yapana kadar bu sekilde kalacakmis.kuzum benim karnimda daha rahatti(
Epidurali hic konusmadik. Ikinma olayibi ebeler mi yönlendiriyor. Epiduralde ikinma ihtiyaci hissedilmiyor diye okudum çünküNormal dogum sancilarla zor olabilir ama epidural normal dogum o kadar güzelmis ki. Ben de cok korkuyordum.dr um her seyin güzel normal doguma cok müsaitsin deyince normale karar verdim.sancim 100 oldugunda bile hic bir sey hissetmedim.sanci verilirken sütüm geldi ilk defa.yüce rabbimin rahmeti. Sadece dikislerin agriyor biraz. Ama her gecen gün cabuk toparlandigini farkediyorsun.benim 2 gün oldu dijis acim farkedilir sekilde azaldi. Imksn varsa epidural normal olun yoksa epidural sezeryan .
Canım aynı sebepten bende clexane kullanıyorum. Doktorum normal doğuma engel değil demişti bana
Aman keyfi yerinde olsun. Son zamanlarda daha çok şişiyor heralde. Bana tuzsuz yemek iyi geldi
Kıyamam annene canım ya. ben annelere hiç kıyamıyorum şimdi dahada hassas oldum. Neyse bi gün daha ayıracaksınız mecbur. Burada da sürekli yağmur yağıyor güneş açıyor. Dengesiz havalar. Bakalım bende c.tesi sildircem
İyi anlaşıyorsanız ne mutlu. K.peder yok heralde. Avantajları vardır illaki. Bebek doğunca kim bakacak derdin de olmayacak
Evine geçince temiz temiz mis gibi bebişi büyütürsün . Kılıf sadece bu vardı indirimdeydi 3.49:) ben iki tane aldım yün çıkmasın diye .Bebek şekelerini atıyım :)Ahh cnm bende cok yatinca basm.agryr kwndime is cikartyrmcok dern yapmyrm tasncam ya zaten :) aldn mi canm ben daha alamdm alcm ama guzel olmasna svdnm foto atablrmsn daha uyguna gelck bende oyle yapm diorm :)
No olumsuzluk var pozitif olmak:)Oyle de iste inancim tam allah darda birakmaz heleki bu mubarek gunlerde. Ama icime beynime anlatamiyorum bunu .. beynime olumlu sinyaller gonderemiyorum :)
Kizlar ya biberon cam mi aldnz ben madela alcktm asmn arkdsi kizina avent alms esmde tuttrdu simdi avent alalm die alaninjz var mi aranzda birde 120 ml mi yoksa 240 mi yani buyuk mu almalym yoksa kucuk mu ? Kafam karsti
Cam ve küçük al. Ama inş gerek kalmaz ben almadım. Çok çok çok mecbur kalırsam eczanelerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?