2015 Temmuz Anneleri

Valla bende izinde senin gibi olcam herhalde. Yıkadım şimdi bişeylrri. 1 saat uyumuşum :) 5 te dişçide randevuö var. Dolgu yaptırcam

Allah rahmet eylesin. Çok erken dul kalmış kv. K.pederde öldüğünde gençtir herhalde. Mekanı cennet olsun

Bizim hastane ne kadar pahalıymış. Dr+doğum paketi 7500 filan.

Bedava valla, hangi hastane?

Hangi semt canım? Bildiğim kadarıyla b.evler civarındaydın sen

Bizim hastane ne kadar pahalıymış. Dr+doğum paketi 7500 filan.
Paket derken ne olabilir
Senin yerine ıkınıp çıkarcak ve Öncesinde sancını onlar mı çekicekmiş.
Sezeryan önemli bişey ameliyat ona bişey diyemem ama normal doğum için çok para ya. Sanki tatile çıkıyon otelde kalıyon

Kizlar ya biberon cam mi aldnz ben madela alcktm asmn arkdsi kizina avent alms esmde tuttrdu simdi avent alalm die alaninjz var mi aranzda birde 120 ml mi yoksa 240 mi yani buyuk mu almalym yoksa kucuk mu ? Kafam karsti
Ben cam aldım. Markasını hatırlamıyorum. Bi tane büyük bi tane küçük aldım. Ama yenidoğan Döneminde küçük olan kullanılır Lazım olursa

:)) sanırım sezaryrn fiyatı bu. Epidural olursa daha pahalı hatta. Ben bu kadar vermiycem tabiki orda çalıştığım için. 3700 doğum 3500 doktor diye fiyat veriyorlardı ben muayene olurken. Ben doktora para vermiyorum. Doğumda 3700 değil bana. Ben 2500e filan çıkacağım. Tabi 9 ay boyunca hiç bir tahlil vr muayeneye para ödemediğimi düşününce bana 2500 makul geldi böyle bi hastanede. 7500 filan bencede gereksiz pahalı. Böyle bi imkanım olmasaydı yapmazdım bu hastanede

He bağcılarda yakın baya bize ama orası fenadır gerçekten hastanede çok kalabalıktır muhtemelen
Randevu sistemiyle çalışıyorlar o yüzden hiç sorun yaşamadım çok kalabalığa denk gelmedim. Ama hertürlü millet var yani. Allah çalışanlara yardım etsin. Odalarınada baktım temiz ferah çok geniş değil ama önemli olan hijyen oda az çok anlaşılıyo. Ay zaten doktorumda doğurayımda sağlık kabininde bile doğururum

Bilmezmiyim bağcıları :)) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Dediğin gibi tahlil muayene ücretini hesap edersen öyle bi hastanede 2.500 e çıkman çok süper oluyo.
Ama verende var yani okadar parayı :)))

Tiriod te sorun ama bende o nefes alamama çarpıntı 2 hafta önce çok oldu şimdi arada sırada oluyor boğulacak gibi oluyordum
Bendede arada hala oluyo. O beni yoruyo canm. Inan bebisim cok uslu beni hic uzmuyo. Ama bu bogulma hissi gelince inan kendimi camdan atasim geliyo 10-15 saniye gecmiyo. Sonrada ya tekrar olursa korkusu sariyo

Anne olan giremiyor :) Cok sukur iyiyiz canim gectigimiz cumartesi dogum yaptim.Biri 2220,biri 2440 gr dogdu.Emme refleksleri gelismedigi icin kuvozdeler henuz.Minik kiz annesiyiz :) Cumlemizin bebisine masaAllah :)
Hayırlı olsun cnmönemkadar kalacak bebekler Kücezde sen nasıl oldun dikişlerin filan iyileşti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…