- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.181
Canm sıkma canini sen iyi ol ki oglnda iyi olsn rabbm yardm etck ona bu guzel gunlerde ins.
Gunydn cnmm yorma kendini cok evde olunca boyle olyr yaa bende evde yokken hicc pislgi gormyrdm ama evde oldgmdn beri kendimi yedim dun yaptm :) bende battaniyelri yikdm bugn yorgan yastk yikanp vakumlanck :) isim cokkk
İceblrsn cnm ilk aylrda midem cok bulandgnda icerdm biseyde olmadi.
Canm gunaydn dayan az kaldi ins. Doguma kasilmalar gecicem. Amin hepmzn olsn ins.
hayrli gunler canm iyidr 11 de uyandm hergun biraz daha gec uyanyrm :)) sen naslsn
Ahh kiyamam canim ya. Insallah cabuk toparlar kucaklarsin bebegini.
Epidurali hic konusmadik. Ikinma olayibi ebeler mi yönlendiriyor. Epiduralde ikinma ihtiyaci hissedilmiyor diye okudum çünkü
Kp yok canim 8 sene önce vefat etmis. Kv 40 yaşında dul kalmis.
Bedava valla, hangi hastane?aslında tabii ki normal doğumu desteklemesini anlıyorum, kızdığım o değil. nasıl gidiyor diye bile sormaması. endüstriyel çalışması. neticede para verip gidiyoruz biraz ilgi görmek hakkımız değil mi. sadece ultrasona girdim, sadece bu.
maliyetine gelince 1500 olur dedi, ki bence gayet uygun bir özel hastane için. 3 hafta önce arkadaşım aynı hastanede sezeryanı odası bebeğin yoğun bakımı vs hepsi 950 tl ye maletti. baştan ona da öyle demiş.
Hangi medicanaya gidiyorsun canım. Ben de medicana gidiyorum.Medicana'ya gidiyorum. Buradaki diger ozellerde asagi yukari ayni canm
Hangi semt canım? Bildiğim kadarıyla b.evler civarındaydın senYa sizin hastaneler niye okadar pahalı ki valla anlamadım. Bende özele gidiyorum doktorum gayet ilgili saatlerce inceleyip anlatır her gittiğimde ki 3. Gebeliğim olduğu halde. Hastane bu yıl ocakta açıldı tertemiz hijyeni. Semt olarak güzel değil onu hiç beğenmiyorum. Ama hem okadar para hem okadar ilgisiz bence ilgi ŞEFKAT çok önemli doğumda. Ben Sancı çekerken doktorumun saçımı okşadığını bilirim.
Gittiğim hastanede bebek yoğun bakımıda var
Bizim hastane ne kadar pahalıymış. Dr+doğum paketi 7500 filan.
Ben istanbul dışı gibi biyerde oturuyorum hastanem Bağcılar'da doktorum orda göreve Başlamış bende oyüzden bırakmıyorum medilife Bağcılar.Hangi semt canım? Bildiğim kadarıyla b.evler civarındaydın sen
Ben cam aldım. Markasını hatırlamıyorum. Bi tane büyük bi tane küçük aldım. Ama yenidoğan Döneminde küçük olan kullanılır Lazım olursaKizlar ya biberon cam mi aldnz ben madela alcktm asmn arkdsi kizina avent alms esmde tuttrdu simdi avent alalm die alaninjz var mi aranzda birde 120 ml mi yoksa 240 mi yani buyuk mu almalym yoksa kucuk mu ? Kafam karsti
Bu normal doğum mu oluyor sezeryan mı :)))Bizim hastane ne kadar pahalıymış. Dr+doğum paketi 7500 filan.
He bağcılarda yakın baya bize ama orası fenadır gerçekten hastanede çok kalabalıktır muhtemelenBen istanbul dışı gibi biyerde oturuyorum hastanem Bağcılar'da doktorum orda göreve Başlamış bende oyüzden bırakmıyorum medilife Bağcılar.
Paket derken ne olabilir
Senin yerine ıkınıp çıkarcak ve Öncesinde sancını onlar mı çekicekmiş.
Sezeryan önemli bişey ameliyat ona bişey diyemem ama normal doğum için çok para ya. Sanki tatile çıkıyon otelde kalıyon
Randevu sistemiyle çalışıyorlar o yüzden hiç sorun yaşamadım çok kalabalığa denk gelmedim. Ama hertürlü millet var yani. Allah çalışanlara yardım etsin. Odalarınada baktım temiz ferah çok geniş değil ama önemli olan hijyen oda az çok anlaşılıyo. Ay zaten doktorumda doğurayımda sağlık kabininde bile doğururumHe bağcılarda yakın baya bize ama orası fenadır gerçekten hastanede çok kalabalıktır muhtemelen
Bilmezmiyim bağcıları :)) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahRandevu sistemiyle çalışıyorlar o yüzden hiç sorun yaşamadım çok kalabalığa denk gelmedim. Ama hertürlü millet var yani. Allah çalışanlara yardım etsin. Odalarınada baktım temiz ferah çok geniş değil ama önemli olan hijyen oda az çok anlaşılıyo. Ay zaten doktorumda doğurayımda sağlık kabininde bile doğururum
Dediğin gibi tahlil muayene ücretini hesap edersen öyle bi hastanede 2.500 e çıkman çok süper oluyo.:)) sanırım sezaryrn fiyatı bu. Epidural olursa daha pahalı hatta. Ben bu kadar vermiycem tabiki orda çalıştığım için. 3700 doğum 3500 doktor diye fiyat veriyorlardı ben muayene olurken. Ben doktora para vermiyorum. Doğumda 3700 değil bana. Ben 2500e filan çıkacağım. Tabi 9 ay boyunca hiç bir tahlil vr muayeneye para ödemediğimi düşününce bana 2500 makul geldi böyle bi hastanede. 7500 filan bencede gereksiz pahalı. Böyle bi imkanım olmasaydı yapmazdım bu hastanede
Bu normal doğum mu oluyor sezeryan mı :)))
İkisi arasındaki fark çok saçma daha doğrusu normal doğum çok pahalı sezeryana göre
Bana cok pahali gelmedi cunku hisar var mesela burda oda 6000. Acibadem 10000 :) oyuzden bu iyi canm
Bizim burada emsey hastanesi var normal doğumu tam hatırlamıyorum ama zorunlu sezeryan 2500 isteğe bağlı 75000 :))) sezeryana teşvik etmemek için fiyatı böyle
Bendede arada hala oluyo. O beni yoruyo canm. Inan bebisim cok uslu beni hic uzmuyo. Ama bu bogulma hissi gelince inan kendimi camdan atasim geliyo 10-15 saniye gecmiyo. Sonrada ya tekrar olursa korkusu sariyoTiriod te sorun ama bende o nefes alamama çarpıntı 2 hafta önce çok oldu şimdi arada sırada oluyor boğulacak gibi oluyordum
Camlica medicana canm. Seninki hangisiHangi medicanaya gidiyorsun canım. Ben de medicana gidiyorum.
Hayırlı olsun cnmönemkadar kalacak bebekler Kücezde sen nasıl oldun dikişlerin filan iyileşti miAnne olan giremiyor :) Cok sukur iyiyiz canim gectigimiz cumartesi dogum yaptim.Biri 2220,biri 2440 gr dogdu.Emme refleksleri gelismedigi icin kuvozdeler henuz.Minik kiz annesiyiz :) Cumlemizin bebisine masaAllah :)
İns. Canm bende kullanmk istemezdm ama mecburiyettenBenim kayinvalidem de almis ama aventin degil eczaneden almis bi buyuk bi kucuk cam :) insallah kullanmak zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?