2015 Temmuz Anneleri

Hangi hastane bu canim?

Dediğin gibi tahlil muayene ücretini hesap edersen öyle bi hastanede 2.500 e çıkman çok süper oluyo.
Ama verende var yani okadar parayı :)))

Daha neleri veren var canım. Kral suitlerimiz var. 3+1. Onları tutuyorlar gecelik fiyatını bilmiyorum. Oraya doğuma gelwn kadınları görmelisin. Organizasyon şirketi catering şirketleri ayrı geliyor. Doktorlarına ekstra oda tutup onlarada oda+günlük doktor parası. Günde 500tl özel hemşire parası veriyorlar. Fiyatları sen düşün :)) asansörde karşılaşıyorum bazen. Belboylar getirdikleri eşyaları taşıyamıyorlar arabayla :))

Evine geçince temiz temiz mis gibi bebişi büyütürsün . Kılıf sadece bu vardı indirimdeydi 3.49:) ben iki tane aldım yün çıkmasın diye .Bebek şekelerini atıyım :)
Canm cok guzel olmslr sekerlini gule gule dagt ins. Yastk kilifini simdi baktm stokta yok girince haber ver dio ama nezmn girer acaba biberon falan toptn siparis vercktm.

Canım bebeğin ne zaman doğmuştu? Aslında erken doğmamış değil mi? Allah şifasını verecek? Emziriyırmsun

Tamm canm ozmn kesin cam alyrm kucuk alym simdilk buyudkce buyugune gecerz.

Yormadan yapalm canm canmz sklmasin :) biseylerle uğraşmazsm patlrm ben :)

ay ben bedavaya doğurmuşuuuuuuuum
Acaba onların çocukları farklı yerden mi doğuyo kııııız.
Ya şaka bir yana maddiyat iyiyse tabi en konforlu en donanımlı yeri seçmeleri normal ben olsam bende isterim imkanım varsa abartmadan tabi

amin inşallah canım.. sende baya baya artık sabah akşam doğum olacak diye bekliyorsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebis kolay doğumlar nasip etsin rabbim

Valla bekliyorum da canım benim minik kuşun yeri rahat herhalde ses yok.
Dün nst de yanındaki bayanın makina vin vin ottu bende bisey çıkmadı.kadında sancı tavan yapmış oda alışmış gülüyor geçer şimdi diyor.
Heyy Allahım dedim ya kolaylıklar ver.

Evet orasi pahali canim. Benim dedem de orada by-pass ameliyati olmustu. Suitte kalmisti ve cok memnun kalmistik hizmetten.

DoktOr kadrosu çok kaliteli gerçekten. Bu sınıfta türkiye bi elin 10 parmağını geçmez hastane sayısı. Acıbadem amerikan John hopkins filan var bizim hastanenin sınıfında. Başka yerlerde çok çok iyi doktorlar var. Demek istediğim fiyat politikası belirlenirken hastanenin sınıfı önemli oluyor. Bunun içinde biz amerikadan ingiltereden sürekli denetleniyoruz. Şartlarımız uygun mu diye. Ona istineden de uçuyor fiyatlar. Yoksa başka bi hastanede çok iyi hizmet verir yanlış anlaşılmasın.

Cnm en tecrubelımız sensin sana sorayım.doğum sancısı dayanılmayacak gıbımı?ıkınmak zor mu?
Dayanılmıycak olsa 3. Yü isteyerek hamile kalırmıydım sence. Okadar insan doğuruyo hiçbiri 1. Den sonra yapmazdı dayanılmaz olsaydı. En kolay evresi doğumun çocuğun Çıktığı zaman ıkınmak kolay ama sen enerjini Sancı çekerken bağırarak geçirirsen ıkınmaya Gücün kalmaz. Son sancılarda düzenli derin nefes alıp kesik kesik üfler gibi vericeksin. Ağrı'nın şiddetinin azaldığını hissedersin ama bağırırsan hiçbişey geçmiyo eline anca yorulursun. Zaten bağıranlarıda çözemiyorum bağrılcak bi durumda yok

Onlarda cocuk dogryr bizde :)) o ne yaw oyle sanki yillardr orda kalck :)) sacmalk bence okdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…