- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.221
ay ben bedavaya doğurmuşuuuuuuuum
Acaba onların çocukları farklı yerden mi doğuyo kııııız.
Ya şaka bir yana maddiyat iyiyse tabi en konforlu en donanımlı yeri seçmeleri normal ben olsam bende isterim imkanım varsa abartmadan tabi
Biliyorum canim. Zaten herseyde boyle degil mi. belli bi kalitedeysen ona gore fiyatin olacak tabiki. Hizmet sektorude boyle saglik sektorudeDoktOr kadrosu çok kaliteli gerçekten. Bu sınıfta türkiye bi elin 10 parmağını geçmez hastane sayısı. Acıbadem amerikan John hopkins filan var bizim hastanenin sınıfında. Başka yerlerde çok çok iyi doktorlar var. Demek istediğim fiyat politikası belirlenirken hastanenin sınıfı önemli oluyor. Bunun içinde biz amerikadan ingiltereden sürekli denetleniyoruz. Şartlarımız uygun mu diye. Ona istineden de uçuyor fiyatlar. Yoksa başka bi hastanede çok iyi hizmet verir yanlış anlaşılmasın.
Cnm sen saglıkcısın bilirsin.bende Göztepe medıkalparkta yapıcam doğumu.odaları hastaneyi gezdim ebe ve hemsırelerle konuştum gayet sıcak ve sevecenler.bakalım hayırlısı.fiyat konusundada benim yüzde yüz anlaşmam var hıç ücret odemıyorum dogumdada odemıcem.ama fiyatların yuksek olduğunu duydum.DoktOr kadrosu çok kaliteli gerçekten. Bu sınıfta türkiye bi elin 10 parmağını geçmez hastane sayısı. Acıbadem amerikan John hopkins filan var bizim hastanenin sınıfında. Başka yerlerde çok çok iyi doktorlar var. Demek istediğim fiyat politikası belirlenirken hastanenin sınıfı önemli oluyor. Bunun içinde biz amerikadan ingiltereden sürekli denetleniyoruz. Şartlarımız uygun mu diye. Ona istineden de uçuyor fiyatlar. Yoksa başka bi hastanede çok iyi hizmet verir yanlış anlaşılmasın.
İstanbuldayım cnm bende. Hangi özel hastanelermiş onlar bilemedim.Bizim burdada o civarlarda canm istanbul ucmuss resmen
Teşekkür ederim ben ilk bir tane almıştım o zamann 3 4 tane daha vardı dün gittim son bir tane kalmıştı umarım gelirCanm cok guzel olmslr sekerlini gule gule dagt ins. Yastk kilifini simdi baktm stokta yokgirince haber ver dio ama nezmn girer acaba biberon falan toptn siparis vercktm.
Canm fazla özel :))İstanbuldayım cnm bende. Hangi özel hastanelermiş onlar bilemedim.
Aa nerde yagiyr o yagmur burada da yagsa keskeeDün temizlikçi camları pırıl pırıl yaptı şimdi de yağmur şakır şakır yağıyor.Ne zaman camları sildirsem ya aynı gün ya da ertesi yağmur yağıyorKıızımı da bisiklet sürmeye götürecektim kaldı şimdi bana kızıyor
İns. Canm beklym biraz daha yoksa sansima artkTeşekkür ederim ben ilk bir tane almıştım o zamann 3 4 tane daha vardı dün gittim son bir tane kalmıştı umarım gelir
Doğru diyorsun.doktorum biz doğum anında epıdural öneriyoruz agrı cekmemenız için dedi.sana önerdiler mı hıç.dedim epıdural olmasam ne olur?dedıkı o senin ağrıyı çekip cekemeyecegıne baglı kişiye gore değişir dedi.Dayanılmıycak olsa 3. Yü isteyerek hamile kalırmıydım sence. Okadar insan doğuruyo hiçbiri 1. Den sonra yapmazdı dayanılmaz olsaydı. En kolay evresi doğumun çocuğun Çıktığı zaman ıkınmak kolay ama sen enerjini Sancı çekerken bağırarak geçirirsen ıkınmaya Gücün kalmaz. Son sancılarda düzenli derin nefes alıp kesik kesik üfler gibi vericeksin. Ağrı'nın şiddetinin azaldığını hissedersin ama bağırırsan hiçbişey geçmiyo eline anca yorulursun. Zaten bağıranlarıda çözemiyorum bağrılcak bi durumda yok
Hemşire olmanın zaten artı birde bu imkanlardan faydalanman daha da artı :)Sezaryen ama normal de en fazla 1000 tl oynuyordur. Pahalı bir hastane canım. Özel sigortan varsa mantıklı. Ben çalışanıyım. Bu fiyatlara olmayacağım tabiki
Samsun da yağıyor hem de şakır şakır:))Aa nerde yagiyr o yagmur burada da yagsa keskee
Samsun da yağıyor hem de şakır şakır:))
pişçek derecede sıcak yoktu bence hangi semtte oturuyor kayınvaliden :))Bnm kv diyodu dun uc gundur pistik.yagmur yok fln diye iyi olmus yagiyosa :)
Cnm sen saglıkcısın bilirsin.bende Göztepe medıkalparkta yapıcam doğumu.odaları hastaneyi gezdim ebe ve hemsırelerle konuştum gayet sıcak ve sevecenler.bakalım hayırlısı.fiyat konusundada benim yüzde yüz anlaşmam var hıç ücret odemıyorum dogumdada odemıcem.ama fiyatların yuksek olduğunu duydum.
Dün temizlikçi camları pırıl pırıl yaptı şimdi de yağmur şakır şakır yağıyor.Ne zaman camları sildirsem ya aynı gün ya da ertesi yağmur yağıyorKıızımı da bisiklet sürmeye götürecektim kaldı şimdi bana kızıyor
Hemşire olmanın zaten artı birde bu imkanlardan faydalanman daha da artı :)
Atakumda oturuyolr .ne bilim ay dun dedi.bunldik nemde cok kilosuda var belki.o.iyice bunlmistr :))pişçek derecede sıcak yoktu bence hangi semtte oturuyor kayınvaliden :))
Yok CNm giremiyr pek, ev maşallah kalabalık,okul kapandı ya, doğumda yaklaştı, tüm aile bir arada, bebeği bekliyor herkes,yeğenlerim. Bebek için bir sürü şey almışlar, hala ne zaman doğsak deyip duruyorlar:)KııııııZ nerelerdesin sen ben mi görmüyorum sen mi girmiyorsun??? Iyisin inş
Şanssız gruptanız o zaman napalım sağlık olsun yağmur bereket demek:)Bana kızdı kızdı koltukta uyumuş o sinirle yatağına götürdüm şimdi:)Banada hep öyle olur ya gıcık oluyorum.. kızınds heveslenmiş Kıyamam. Açar belki hava
Ben de Atakum sınırındayım İlkadımdayım.Nem vardı ama öyle aman aman değil önceki yazlar ne sıcaklar olurdu şimdi hiç sıcak sayılmaz.O kilodan bunalmıştır ne güldürdün beniAtakumda oturuyolr .ne bilim ay dun dedi.bunldik nemde cok kilosuda var belki.o.iyice bunlmistr :))
Allah yardımcın olsun sende onlarla birlikte duygusala bağlarsin artık :)) bizde dördüncü farklı olacak ben aslan eşim başak kızım koç oğlumuz da yengeç karmakarışık herkes ayrı telden çalacak :))aynı yaştalar bıdıklar ben de koç burcuyum.Eşim yengeç,kızım yengeç,oğlum da yengeç olacak 3 yengeçle napıcam bilmem:))
Hayirlisi sancı bu belli olmaz birden gelebilir allah o kadında kolaylıklar versin insallahValla bekliyorum da canım benim minik kuşun yeri rahat herhalde ses yok.
Dün nst de yanındaki bayanın makina vin vin ottu bende bisey çıkmadı.kadında sancı tavan yapmış oda alışmış gülüyor geçer şimdi diyor.
Heyy Allahım dedim ya kolaylıklar ver.
:)) gecn sene bn bunlmistim.sahil kismi daha nemli.herhlde yuksek yerler daha serinmis oyle diyolr :)bn ic anadolunun bgrindan.kopup gelmisim.on gun zor dayandim.kactim ankaraya burda oruc tuttum.ama samsunu cok sewiyorum.ayrii :))Şanssız gruptanız o zaman napalım sağlık olsun yağmur bereket demek:)Bana kızdı kızdı koltukta uyumuş o sinirle yatağına götürdüm şimdi:)
Ben de Atakum sınırındayım İlkadımdayım.Nem vardı ama öyle aman aman değil önceki yazlar ne sıcaklar olurdu şimdi hiç sıcak sayılmaz.O kilodan bunalmıştır ne güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?