2015 Temmuz Anneleri

Ben diyorum onların ki altından. Futbolcu eşleri, bakanlar, mankenler şarkıcılar yada bildiğimiz o çok büyük holdinglerin sahipleri filan canım bu lüksü yaşayan. onlar yapmasında kim yapsın önemli olan sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. En fazla 2 gün kalcaz. Ha suitte kalmışız ha sıradan bir odada. Amaç bebeğimizi dünyaya getirmek değil mi

Biliyorum canim. Zaten herseyde boyle degil mi. belli bi kalitedeysen ona gore fiyatin olacak tabiki. Hizmet sektorude boyle saglik sektorude

Cnm sen saglıkcısın bilirsin.bende Göztepe medıkalparkta yapıcam doğumu.odaları hastaneyi gezdim ebe ve hemsırelerle konuştum gayet sıcak ve sevecenler.bakalım hayırlısı.fiyat konusundada benim yüzde yüz anlaşmam var hıç ücret odemıyorum dogumdada odemıcem.ama fiyatların yuksek olduğunu duydum.

Dün temizlikçi camları pırıl pırıl yaptı şimdi de yağmur şakır şakır yağıyor.Ne zaman camları sildirsem ya aynı gün ya da ertesi yağmur yağıyor Kıızımı da bisiklet sürmeye götürecektim kaldı şimdi bana kızıyor

Canm cok guzel olmslr sekerlini gule gule dagt ins. Yastk kilifini simdi baktm stokta yok girince haber ver dio ama nezmn girer acaba biberon falan toptn siparis vercktm.
Teşekkür ederim ben ilk bir tane almıştım o zamann 3 4 tane daha vardı dün gittim son bir tane kalmıştı umarım gelir

Aa nerde yagiyr o yagmur burada da yagsa keskee

Doğru diyorsun.doktorum biz doğum anında epıdural öneriyoruz agrı cekmemenız için dedi.sana önerdiler mı hıç.dedim epıdural olmasam ne olur?dedıkı o senin ağrıyı çekip cekemeyecegıne baglı kişiye gore değişir dedi.

Göztepe şubesini bilmiyorum ama medicalpark iyi bi hastane. Pahalıda. Ücretsiz imkanın olması süper bence.

Banada hep öyle olur ya gıcık oluyorum.. kızınds heveslenmiş Kıyamam. Açar belki hava

Hemşire olmanın zaten artı birde bu imkanlardan faydalanman daha da artı :)

Çok haklısın canım. Yorucu bir iş ama çook faydasını gördüm bugüne kadar. Herkesin sağlık ihtiyacı vardır. Her zaman ihtiyacın olacak bi iş çevresi geliştiriyorsun. Şuan yenidoğanın sorumlu hemşiresi en yakın arkadaşım. Eşime numarasını verdi. Gece bile olsa doğum beni arayın bebeği ilk ben alıp ben ilgilenicem diyor. işimi çok seviyorum. Eskiden biyoloji okuyordum okulu bıraktım sağlık alanına geçmek için

KııııııZ nerelerdesin sen ben mi görmüyorum sen mi girmiyorsun??? Iyisin inş
Yok CNm giremiyr pek, ev maşallah kalabalık,okul kapandı ya, doğumda yaklaştı, tüm aile bir arada, bebeği bekliyor herkes,yeğenlerim. Bebek için bir sürü şey almışlar, hala ne zaman doğsak deyip duruyorlar:)

Banada hep öyle olur ya gıcık oluyorum.. kızınds heveslenmiş Kıyamam. Açar belki hava
Şanssız gruptanız o zaman napalım sağlık olsun yağmur bereket demek:)Bana kızdı kızdı koltukta uyumuş o sinirle yatağına götürdüm şimdi:)

Atakumda oturuyolr .ne bilim ay dun dedi.bunldik nemde cok kilosuda var belki.o.iyice bunlmistr :))
Ben de Atakum sınırındayım İlkadımdayım.Nem vardı ama öyle aman aman değil önceki yazlar ne sıcaklar olurdu şimdi hiç sıcak sayılmaz.O kilodan bunalmıştır ne güldürdün beni

aynı yaştalar bıdıklar ben de koç burcuyum.Eşim yengeç,kızım yengeç,oğlum da yengeç olacak 3 yengeçle napıcam bilmem:))
Allah yardımcın olsun sende onlarla birlikte duygusala bağlarsin artık :)) bizde dördüncü farklı olacak ben aslan eşim başak kızım koç oğlumuz da yengeç karmakarışık herkes ayrı telden çalacak :))
Hayirlisi sancı bu belli olmaz birden gelebilir allah o kadında kolaylıklar versin insallah

:)) gecn sene bn bunlmistim.sahil kismi daha nemli.herhlde yuksek yerler daha serinmis oyle diyolr :)bn ic anadolunun bgrindan.kopup gelmisim.on gun zor dayandim.kactim ankaraya burda oruc tuttum.ama samsunu cok sewiyorum.ayrii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…