2015 Temmuz Anneleri

Evine geçince temiz temiz mis gibi bebişi büyütürsün . Kılıf sadece bu vardı indirimdeydi 3.49:) ben iki tane aldım yün çıkmasın diye .Bebek şekelerini atıyım :)

Kılıfı nerden aldın ki canım. Normalde yastıklar 50 tl çok yani gereksiz .

Amin canım evet kp de 44 yasindaymis. Eşim üniversite de okuyomus gorumcemde o sene uni sinavina girecekmis mayıs ayinda veft etmis. Gorumcem sonra uniyi kazanmis kv çok zorlanmis iki cocuguda unide öğrenci olunca. Baya zorluk cekmis 4 yil kadar esimde mezun olup askere gitmis işe girinceye kadar kv çok zorlanmis. Gerci esimde gorumcemde okurken calismislar. Anlayacagin kvme hic kiyamiyorum oda bana kiyamiyo :) zaten eşim yengec o hic kiyamiyo :)

Şanssız gruptanız o zaman napalım sağlık olsun yağmur bereket demek:)Bana kızdı kızdı koltukta uyumuş o sinirle yatağına götürdüm şimdi:)

Öyle canım bereket getirsin. Serin olsun. Artık cam bisaha silinir napalım. Kıyamam kızına. Yarın hava iyi olursa götür bari annesi

Tamm canm ozmn kesin cam alyrm kucuk alym simdilk buyudkce buyugune gecerz.

Ben dr browns cam 120ml aldım canım. Gaz yapmayı engelliyormuş dediklerine göre. Umarım doğrudur :)
Medelayı da ben doğumdan sonra uzun bi süre çalışmıycam ama yine de sütüm inşallah gelirse almayı düşünüyorum anne memesine yakın olduğu için.

Çok çekmiş gerçekten. Çok iyi yapmışsınız birlikte oturmakla. Ne olursa olsun senin içinde de fesatlık olsa banane diyebilirdin. Seni de takdir ettim

aminn canım.Ben de çok duygusalım yani koç gibi değilim:)Sizde herkesin ayrı bir huyu olur her telden var :))

:)) gecn sene bn bunlmistim.sahil kismi daha nemli.herhlde yuksek yerler daha serinmis oyle diyolr :)bn ic anadolunun bgrindan.kopup gelmisim.on gun zor dayandim.kactim ankaraya burda oruc tuttum.ama samsunu cok sewiyorum.ayrii :))
Geçen sene ramazan da iyiydi bence ama iftar sonrası öyle nem bastıyordu ki sorma gitsin.Ben de sahildeyim amisos tepesi var ya bilirsin oradayım biraz yüksek olduğundan daha serin .Samsun sevilmez mi ben de çok seviyorum hem memleketim:)))

Öyle canım bereket getirsin. Serin olsun. Artık cam bisaha silinir napalım. Kıyamam kızına. Yarın hava iyi olursa götür bari annesi
ve hava açmaya başladı:)Camların lekelenmesi gerekiyordu nazar olurlar sonra.Nano teknolojili camlar varmış asla leke tutmayan bir an önce yaygınlaşsın da yaptıralım tarihe karışsın cam silme işi

Ayy bencede ne güzel bi icatmış o öyle :))

Valla benim doktorum tamamen doğal doğum yanlısı o yüzden epiduralİn lafını etmedi bende istemem zaten suni sancıda kesinlikle takmaz. Ancak doğum anında olurda sancın kesilir mecbur kalırım öyle suni takarım oda 5-10 dakika dedi

Hanimlar bi telas sardi beni bugun 37. Haftaya girdik :/ korkuyorum tedirginim agliyorum esim de korkma diyor sanki yasamis gibi ama iyiki var ya ben niye boyle oldum
Canim sakin ol, bebegini kucagina almak istemiyor musun yoksa:), Tedirgin olman normal ama esini de korkutursun...Valla ben hemen gelsin diye dua ediyorum ama benim minikim inat ediyo...
Canim gecici bi durum bu , moralini yüksek tut, kendini bebisin icin hazirla.Cok duygusal oldugun zamanlar bunlar, kucagina alip nefesini kokusunu hissedince hepsi gecicek bu tedirginligin emin ol.Bak o senin icin nasil da hayata tutunmus güclü bi pasa gibi, büyümek icin cabaliyo annesi...Gün gelir hepsini unutursunuz
Kızlar bir gün daha yaklaşık doğuma...
Şafak 13...
Rabbim kolay dogumlar versin herkese...
Amin inş daha çok beklemeden
Şafak 8 benimde
Safak 14 benim de...
ohaaaaaa diyesim geldi sadece...

Ay negüzel kalabalıkla zaman geçer sende bunalmazsın. Iyi olda arada bizede yaz seninde az kaldı

De canım hakediyorlar :)))

Allahım nolur şu saçlarım doğumdan sonra bozulmasın öyle güzel oldularki belime kadar uzadu gürleşti çok canlılar ve hiç dökülmüyor
Ama doğumdan sonra başlıyo dökülmeye ötekilerde de öyle oldu

Canm bende madela alcktm aslnda hep esim tuttrdu yaa illaki avent alckms cam ve kucuk olandan aldrcm bende artk umarm oglan sever sevmzse mecbur madela aldrcm

Çok çekmiş gerçekten. Çok iyi yapmışsınız birlikte oturmakla. Ne olursa olsun senin içinde de fesatlık olsa banane diyebilirdin. Seni de takdir ettim

Ben teyzemi gözümün önüne aldım bi nevi aynı seyleri yasamislar. Ama teyzemin gelinleri onu istemedi hep onu düşündüm dedim oda bi anne sonucta ve kv ile yasamaya basladik. Şu an emekli olmasina ragmen calisiyo sırf daha rahat gecinelim diye. Bebegim biraz büyüsün ben işe giricem o cikacak kizima bakacak.

Bende avent alcm canm cam mi aldn sende
yok canım ilk planda BPA sız plastik olandan aldım. lazım olursa cam alırım diye düşünüyorum. ben doğum sonrası izine ayrılacağım Allah izin verirse inşallah ihtiyaç duymam diye düşünüyorum. biberonu sadece hastane çantası için aldım

Bizim hastane ne kadar pahalıymış. Dr+doğum paketi 7500 filan.

Benim hastanede de 5000 normal 6350 sezeryan, tabii sigorta anlaşmalı fiyatlar, benim sağlık sigortam var neyseki birşey ödemeden çıkıcaz inşallah =) Hamileliğin başından beri de ne doktor muayenesi ne test hiçbirşey ödemedim %100 kapsıyor çünkü... Ama olmasaydı gerçekten düşündürücü bu fiyatlar kolay kolayına ödenmez yani... Bir de bebek için ekstra 590 TL alıyorlar, ilk kontrolleri vs heralde... Sende çok şanslısın, Florance Nightingale çok iyi bir hastane bizde dedemi yatırmıştık kalp ameliyatını orda olmuştu... Çok memnun kalmıştık...

Bende son gittiğimde doktorumla konuştuk bunları, epidural için beni zorlama lütfen diye pazarlık yaptı benimle Epidural ıkınma hissinin gelmemesine neden oluyormuş... Dayanabildiğin sürece dayan dedi... Çok istiyorum tamamen doğal bir doğum yapabilmeyi, kısmet olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…