- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.261
Canim gunun dolunca gelir diyolar sutu uzulme Allahim tez vakitte kucagina almayi nasip etsin.Maden suyu dereotu hurmasut yapar ozellikle dereotunu demleyip icersen sut gazsiz olurmus ben kizimda cok faydasini gordum maden suyu da cok etkiliPers gunu dogdu cnm.18 gün erken dogdu.küvezde oldugundan emziremiyorum.zaten sütum de gelmiyor
Yok canım hiç bişey olmaz çoğu bebeğe dolanıyo okadarı tehlikeli olan 3 tur ve üzeriben kontrolden geldim çok şükür bebeğim iyiymiş nts ye de ilk defa girdim oyle duzenli bir sancı çıkmada. Sadece doktor boynuna 1 tur kordon dolanmış dedi. Bunu takip etmemiz gerek dedi. benim yapabileceğim birşey var mı diye sordum yok dedi ama çıktığımdan beri kafam hep orada acaba açılır mı geri? ya da beslenmesini falan etkiler mi hani dolanmış yaa? normal doğum olsun istiyordum hep acaba engel olur mu ne dersimi??
Dayanılmıycak olsa 3. Yü isteyerek hamile kalırmıydım sence. Okadar insan doğuruyo hiçbiri 1. Den sonra yapmazdı dayanılmaz olsaydı. En kolay evresi doğumun çocuğun Çıktığı zaman ıkınmak kolay ama sen enerjini Sancı çekerken bağırarak geçirirsen ıkınmaya Gücün kalmaz. Son sancılarda düzenli derin nefes alıp kesik kesik üfler gibi vericeksin. Ağrı'nın şiddetinin azaldığını hissedersin ama bağırırsan hiçbişey geçmiyo eline anca yorulursun. Zaten bağıranlarıda çözemiyorum bağrılcak bi durumda yok
Hmm anladm cnm biz kullncz mecbur o yuzdn cam alcm keske bende kullanmk zornda kalmasydm kismet ya ne yaplmyok canım ilk planda BPA sız plastik olandan aldım. lazım olursa cam alırım diye düşünüyorum. ben doğum sonrası izine ayrılacağım Allah izin verirse inşallah ihtiyaç duymam diye düşünüyorum. biberonu sadece hastane çantası için aldım
30 haziran demek ki normal tarihler. İçim biraz rahatladı senin tarihi duyuncaCok haklisin kendilerini kahraman gibi gosterme ugruna karsidakini ne hale getirdiklerine aldirmayanlar var İnsallah cok kolay olur hepimiz ve bebislerimiz icin.bana temmuzun biri dedi doktor senin tarih belli mi?
ben kontrolden geldim çok şükür bebeğim iyiymiş nts ye de ilk defa girdim oyle duzenli bir sancı çıkmada. Sadece doktor boynuna 1 tur kordon dolanmış dedi. Bunu takip etmemiz gerek dedi. benim yapabileceğim birşey var mı diye sordum yok dedi ama çıktığımdan beri kafam hep orada acaba açılır mı geri? ya da beslenmesini falan etkiler mi hani dolanmış yaa? normal doğum olsun istiyordum hep acaba engel olur mu ne dersimi??
benımde bu hamileliğimde hiç sacım dökülmedi gürleşti zaten çabuk uzardı daha hızlı uzadı saclarım ınsallah doğumdan sonra dokulmez..kızıma hamileyken saclarım çok dokuldu saclarımı halının üzerinden toplardım hergün süpürürdüm doğumdan sonrada hep doküldü on taraf kelleşmıştı baya şimdi baya toparladı insallah doğumdan sonrada dökülmezAllahım nolur şu saçlarım doğumdan sonra bozulmasın öyle güzel oldularki belime kadar uzadu gürleşti çok canlılar ve hiç dökülmüyor
Ama doğumdan sonra başlıyo dökülmeye ötekilerde de öyle oldu
canım bende avent cam küçüklerinden alıcam ilerde su felan içmeyede lazım olurBende avent alcm canm cam mi aldn sende
amin insallah canım sakın böyle şeyler düşünme seni merak ediyoruz daha sık yaz rabbim inşallah şu hayır mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine mustafanı sana bağışlasın mucizesini göstersin inşallah herkes şaşırsın kalsın rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah aminGunler yaklastikca konular ne kadar da degisticinsiyetleri kiyafetleri derken yakindir insaallah gazlarini dislerini konusmaya baslariz.Allahim su gunler hurmetine sizlerle betaber bana da nasip etsin.Bende sehzademin gece uykusundan kikirtisindan bahsedeyim.Rabbim bana da sizlerle birlikte oglumun kokusu ile uyuyup kikirtisi ile uyaayi nasip etsin.İnsaallah sizleri sıkmıyorumdur surekli dua isteyetek.İnanin sizi oyle yakin hissediyorum ki dualariniz icime serinlik veriyor.Halimi anladiginiza inaniyorum.Dualaronizi bekliyoruz mustagamla.Hayirli iftarlar hepinize Guzel Mevlam hepinize kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin.
Canm rabbm bu guzel gunlern hurmetine mustafamza yardm etck ins. Hep guzel dusun dualrmz mustafayla.Gunler yaklastikca konular ne kadar da degisticinsiyetleri kiyafetleri derken yakindir insaallah gazlarini dislerini konusmaya baslariz.Allahim su gunler hurmetine sizlerle betaber bana da nasip etsin.Bende sehzademin gece uykusundan kikirtisindan bahsedeyim.Rabbim bana da sizlerle birlikte oglumun kokusu ile uyuyup kikirtisi ile uyaayi nasip etsin.İnsaallah sizleri sıkmıyorumdur surekli dua isteyetek.İnanin sizi oyle yakin hissediyorum ki dualariniz icime serinlik veriyor.Halimi anladiginiza inaniyorum.Dualaronizi bekliyoruz mustagamla.Hayirli iftarlar hepinize Guzel Mevlam hepinize kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin.
Bende avent alcm cnm ins. Oglanda alsir ona yadrgamaz yani anne memesinide unutmaz ikisindende veririz.benımde bu hamileliğimde hiç sacım dökülmedi gürleşti zaten çabuk uzardı daha hızlı uzadı saclarım ınsallah doğumdan sonra dokulmez..kızıma hamileyken saclarım çok dokuldu saclarımı halının üzerinden toplardım hergün süpürürdüm doğumdan sonrada hep doküldü on taraf kelleşmıştı baya şimdi baya toparladı insallah doğumdan sonrada dökülmez
canım bende avent cam küçüklerinden alıcam ilerde su felan içmeyede lazım olur
amin insallah canım sakın böyle şeyler düşünme seni merak ediyoruz daha sık yaz rabbim inşallah şu hayır mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine mustafanı sana bağışlasın mucizesini göstersin inşallah herkes şaşırsın kalsın rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah amin
bir gün arayla doğum yapıcaz hadi hayırlısı arkadaşımBen bebek için sadece hastane çıkışı koycam. Kendimede gecelikler çıkarken giyeceklerim terlik taç tarak makyaj malzemesi filan koycam. Diğer her şeyi doğum yapacağım yer veriyor. Benim ev hastaneye 5dk. Allahın izniyle en kötü biri gider hazırlar ertesi güne kadar. Ondan rahatım heralde :)
Aynen hem sıkarsan çok diş ağrısı çekersinarkadaşım öyle olmuştuÇok güzel açıklıyosun gerçekten hep rahatlatıyosun okudugum kitaplardada böyle bahsediyor aynen bide sancılar esnasında agzımızı kapatmamak çeneyi kasmamak gerekmiş çenemizle perine bölgesi aradında öyle bi bağ varmış çenemizi sıkmazsak açılmamızda kolay olurmuş
Ben teyzemi gözümün önüne aldım bi nevi aynı seyleri yasamislar. Ama teyzemin gelinleri onu istemedi hep onu düşündüm dedim oda bi anne sonucta ve kv ile yasamaya basladik. Şu an emekli olmasina ragmen calisiyo sırf daha rahat gecinelim diye. Bebegim biraz büyüsün ben işe giricem o cikacak kizima bakacak.
Benim hastanede de 5000 normal 6350 sezeryan, tabii sigorta anlaşmalı fiyatlar, benim sağlık sigortam var neyseki birşey ödemeden çıkıcaz inşallah =) Hamileliğin başından beri de ne doktor muayenesi ne test hiçbirşey ödemedim %100 kapsıyor çünkü... Ama olmasaydı gerçekten düşündürücü bu fiyatlar kolay kolayına ödenmez yani... Bir de bebek için ekstra 590 TL alıyorlar, ilk kontrolleri vs heralde... Sende çok şanslısın, Florance Nightingale çok iyi bir hastane bizde dedemi yatırmıştık kalp ameliyatını orda olmuştu... Çok memnun kalmıştık...
Bende son gittiğimde doktorumla konuştuk bunları, epidural için beni zorlama lütfen diye pazarlık yaptı benimleEpidural ıkınma hissinin gelmemesine neden oluyormuş... Dayanabildiğin sürece dayan dedi... Çok istiyorum tamamen doğal bir doğum yapabilmeyi, kısmet olur inşallah :)
ben kontrolden geldim çok şükür bebeğim iyiymiş nts ye de ilk defa girdim oyle duzenli bir sancı çıkmada. Sadece doktor boynuna 1 tur kordon dolanmış dedi. Bunu takip etmemiz gerek dedi. benim yapabileceğim birşey var mı diye sordum yok dedi ama çıktığımdan beri kafam hep orada acaba açılır mı geri? ya da beslenmesini falan etkiler mi hani dolanmış yaa? normal doğum olsun istiyordum hep acaba engel olur mu ne dersimi??
bir gün arayla doğum yapıcaz hadi hayırlısı arkadaşım
giresun ada hastanesi :)Bedava valla, hangi hastane?
Sagol cnm.dereotunu duymustum ama maden sutunu ilk defa duydum.humana still tea aldim.faydasini gorene kadar hepsini deneyecem artikCanim gunun dolunca gelir diyolar sutu uzulme Allahim tez vakitte kucagina almayi nasip etsin.Maden suyu dereotu hurmasut yapar ozellikle dereotunu demleyip icersen sut gazsiz olurmus ben kizimda cok faydasini gordum maden suyu da cok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?