2015 Temmuz Anneleri

Pers gunu dogdu cnm.18 gün erken dogdu.küvezde oldugundan emziremiyorum.zaten sütum de gelmiyor
Canim gunun dolunca gelir diyolar sutu uzulme Allahim tez vakitte kucagina almayi nasip etsin.Maden suyu dereotu hurmasut yapar ozellikle dereotunu demleyip icersen sut gazsiz olurmus ben kizimda cok faydasini gordum maden suyu da cok etkili

ben kontrolden geldim çok şükür bebeğim iyiymiş nts ye de ilk defa girdim oyle duzenli bir sancı çıkmada. Sadece doktor boynuna 1 tur kordon dolanmış dedi. Bunu takip etmemiz gerek dedi. benim yapabileceğim birşey var mı diye sordum yok dedi ama çıktığımdan beri kafam hep orada acaba açılır mı geri? ya da beslenmesini falan etkiler mi hani dolanmış yaa? normal doğum olsun istiyordum hep acaba engel olur mu ne dersimi??

Yok canım hiç bişey olmaz çoğu bebeğe dolanıyo okadarı tehlikeli olan 3 tur ve üzeri

Gunler yaklastikca konular ne kadar da degisticinsiyetleri kiyafetleri derken yakindir insaallah gazlarini dislerini konusmaya baslariz.Allahim su gunler hurmetine sizlerle betaber bana da nasip etsin.Bende sehzademin gece uykusundan kikirtisindan bahsedeyim.Rabbim bana da sizlerle birlikte oglumun kokusu ile uyuyup kikirtisi ile uyaayi nasip etsin.İnsaallah sizleri sıkmıyorumdur surekli dua isteyetek.İnanin sizi oyle yakin hissediyorum ki dualariniz icime serinlik veriyor.Halimi anladiginiza inaniyorum.Dualaronizi bekliyoruz mustagamla.Hayirli iftarlar hepinize Guzel Mevlam hepinize kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin.

Çok güzel açıklıyosun gerçekten hep rahatlatıyosun okudugum kitaplardada böyle bahsediyor aynen bide sancılar esnasında agzımızı kapatmamak çeneyi kasmamak gerekmiş çenemizle perine bölgesi aradında öyle bi bağ varmış çenemizi sıkmazsak açılmamızda kolay olurmuş

Hmm anladm cnm biz kullncz mecbur o yuzdn cam alcm keske bende kullanmk zornda kalmasydm kismet ya ne yaplm

Cok haklisin kendilerini kahraman gibi gosterme ugruna karsidakini ne hale getirdiklerine aldirmayanlar var İnsallah cok kolay olur hepimiz ve bebislerimiz icin.bana temmuzun biri dedi doktor senin tarih belli mi?
30 haziran demek ki normal tarihler. İçim biraz rahatladı senin tarihi duyunca [/QUOTE]
Benim de seninkini duyunca icim rahatladi dogrusu :)) cok sukur İnsallah planladigimiz gibi ve cook rahat olur haberleselim mutlaka )

Banada renkli çekilirken 1 tur kordon var demişti doktor kendi doktorum konusunu bile açtırmıyo boynunda kolunda vs kordon dolanmadan doğan bebek çok az zaten diyo 2tur bile olsa normal doğar demişti bende sormuyorum artık rahat ol sende inş sağsağlim kavuşucaz bebeklerimize

benımde bu hamileliğimde hiç sacım dökülmedi gürleşti zaten çabuk uzardı daha hızlı uzadı saclarım ınsallah doğumdan sonra dokulmez..kızıma hamileyken saclarım çok dokuldu saclarımı halının üzerinden toplardım hergün süpürürdüm doğumdan sonrada hep doküldü on taraf kelleşmıştı baya şimdi baya toparladı insallah doğumdan sonrada dökülmez
Bende avent alcm canm cam mi aldn sende
canım bende avent cam küçüklerinden alıcam ilerde su felan içmeyede lazım olur
amin insallah canım sakın böyle şeyler düşünme seni merak ediyoruz daha sık yaz rabbim inşallah şu hayır mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine mustafanı sana bağışlasın mucizesini göstersin inşallah herkes şaşırsın kalsın rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah amin

Canm rabbm bu guzel gunlern hurmetine mustafamza yardm etck ins. Hep guzel dusun dualrmz mustafayla.

Bende avent alcm cnm ins. Oglanda alsir ona yadrgamaz yani anne memesinide unutmaz ikisindende veririz.

bir gün arayla doğum yapıcaz hadi hayırlısı arkadaşım

Aynen hem sıkarsan çok diş ağrısı çekersinarkadaşım öyle olmuştu
Faydam oluyorsa ne mutlu bana canım

Doğumdaki psikolojimiz çok önemli sanırım, biz stres yaparsak bebeğimiz de yapıyor. İnş çok huzurlu az stressiz doğumlar yaparız

Teyzenin gelinleri insafsızmış. Bebeğini emanet edeceğin birinin olması çok güzel. Hem oda evde emekliliğini yaşamış olur.

Kaç yılında oldu ameliyat. 2011-2013 arası o serviste çalıştım da :) ben şuan 2013 yılında yapılan yeni hastanesindeyim. Hastanede sigorta imkanı çok iyi. İyi bi hizmeti ücretsiz alacaksın.

Canım 3 kordonda bile yapabilirsin normal. Senin onu düzektmek için yapabileceğin birşey yok

bir gün arayla doğum yapıcaz hadi hayırlısı arkadaşım

Amin bakalım günümüzü bekleyecek miyiz. Cinsiyet ne senin

Bedava valla, hangi hastane?
giresun ada hastanesi :)
ama eşim muhasebeyle görüşmüş onlar da 750 demişler. bir arkadaşım 950'ye çıkmış odası vesairesiyle birlikte. üstelik aşırı memnun kalmış.
bu durumda doktor kesinlikle beni ikna etmek için 1500 dedi :)
özel hastane için bedava cidden bu rakamlar.
sezeryan bu fiyataysa normal kaça acaba onu da merak etmiyo değilim :))

Sa
Canim gunun dolunca gelir diyolar sutu uzulme Allahim tez vakitte kucagina almayi nasip etsin.Maden suyu dereotu hurmasut yapar ozellikle dereotunu demleyip icersen sut gazsiz olurmus ben kizimda cok faydasini gordum maden suyu da cok etkili
Sagol cnm.dereotunu duymustum ama maden sutunu ilk defa duydum.humana still tea aldim.faydasini gorene kadar hepsini deneyecem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…