- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.281
Kaç yılında oldu ameliyat. 2011-2013 arası o serviste çalıştım da :) ben şuan 2013 yılında yapılan yeni hastanesindeyim. Hastanede sigorta imkanı çok iyi. İyi bi hizmeti ücretsiz alacaksın.
Benim de seninkini duyunca icim rahatladi dogrusu :)) cok sukur İnsallah planladigimiz gibi ve cook rahat olur haberleselim mutlaka30 haziran demek ki normal tarihler. İçim biraz rahatladı senin tarihi duyunca
Bugünde acayip gezdim artık son eksikleri tamamlıyoruz. Ağrılar devam bazen dediğin gibi yatak döşek oluyorum ama.Bende ki ağrıları anlatmışın o ağrıları çekiyorum canım doğurmadım halen bazen saatlerce Ağrı'dan kıpırdayamıyorum. Sen genede git ilk gebeliğin için rahat eder.
Hayır gerek yok yıkamıyorlar bebişi.
Ayyyy maşallah canım çok güzel anlatmışın o Koşarak doğumhaneye gitme hissini o sevinci iyi bilirim. Rabbim sağlık sıhat versin doğum günleri aynımı oldune güzel ya Rabbim hepimize kolay huzurlu sakin Doğumlar nasip etsin sanada şifa versin inş biranönce toparlanırsın kendine dikkat et iyi dinlen ki yanında birileri varken sonra güçten düşme.
Canım bugün de kötüyüm ama dışardaydım hep eşimle tabi arabayla çıktık son eksikler için. Takipteyim dün gece ki gibi olunca arıcam doktoru.Canım inşallah biran önce iyi olurda kucağıniz alırsınız bebeği Allahn yardımcınız olsun inşallah.. Sen sütun sağ canım allahin izniyle hemen toparlar insallah
Canım suan nasılsın eğer devam ediyorsa hemen hastaneye git gecen hafta banada aynısı oldu doktor sakin bir daha ihmal etme boyle olunca hemen geliyorsun dedi aman sende dikkat et
Oğluşun un doğum günü kutlu olsun canım inşallah bu seferinde sorunsuz bir şekildeki kuçağına alirsin
canım doktorunla açık açık konuş ona göre hareket edersin
:)) bizede olcak mi boyle
2010 sonu 2011 başı gibiydi tam net hatırlayamıyorum canım, belki karşılaşmışızdır =) Yeni hastane daha güzel ama daha modern... Bende özel sigorta çalışmaya başladığımdan beri var, kıymetini hamile kalınca anladım :)) Daha önce yılda 2-3 kez doktora gidiyordumhani olmasa da olur bunun yerine farklı bir yan hakkım olsa keşke diyordum ama hamile kalınca iyi ki var dedim :) Bir de şansıma mart sonunda yenilendiği için 2 dönemin limitinden faydalanmış oldum rahat ettim...
Kizlar ya biberon cam mi aldnz ben madela alcktm asmn arkdsi kizina avent alms esmde tuttrdu simdi avent alalm die alaninjz var mi aranzda birde 120 ml mi yoksa 240 mi yani buyuk mu almalym yoksa kucuk mu ? Kafam karsti
İnş öyledir ya doktor söyler dimi bebek kanala girdi felan diye çok korkuyorum girmezse diye
Benim de sacim hic dokulmuyor inanir misin gecen gun farkettim hic dokulmedigini keske hep boyle olsaa :)Allahım nolur şu saçlarım doğumdan sonra bozulmasın öyle güzel oldularki belime kadar uzadu gürleşti çok canlılar ve hiç dökülmüyor
Ama doğumdan sonra başlıyo dökülmeye ötekilerde de öyle oldu
ben kızimda kullandım çok memnun kaldim.Sabah kahvaltısından sonra koyuyordum ona müziğini sallanmasını açıyordum mışıl mışıl uyuyordu.biz aldığımız da 450 civariydi fiyatıKizlar kraft dondy mama sandalyesini duyaniniz oldu mu? Hem besik gibi kullanilabilyor hem mama sandalyesi. Muzikli ve uzaktan kumandali. Gelgelelim ki Sıfırı 600 tl civari . Ben normal besigi 650 ye aldim mama sandalyesi cok pahali yani. Ama ikinci eli alınabilir diye düşündüm araştırıyorum. Temizini bulmak mümkün olur mu bilmiyorum ama fikir olsun diye sizede söylemek istedim.
Canm daha yeni dogan icin buyuk degl mi onlr anne sutu vercm ben onunla oyuzdn kucuk alym diorm olurda ilerde mama verince alrm buyukBen avent cam aldım cnm 240 ml birde 330 luk
:))) facedeki gruptan buldm cok begendm.
face de buranın grubu mu var.Benim eski temmuz annelerinde de vardı cok ilgi görmemişti.:))) facedeki gruptan buldm cok begendm.
Var cnm ama ben yazmyrm hic okyrm sadece :)face de buranın grubu mu var.Benim eski temmuz annelerinde de vardı cok ilgi görmemişti.
Burdn olmayan arkdslr var burdn biri acmams ama burdn olnlrda var :)face de buranın grubu mu var.Benim eski temmuz annelerinde de vardı cok ilgi görmemişti.
Var cnm ama ben yazmyrm hic okyrm sadece :)
KK daha samimi canım face de o samimiyet olmuyor maalesef .Burdn olmayan arkdslr var burdn biri acmams ama burdn olnlrda var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?