2015 Temmuz Anneleri

Kaç yılında oldu ameliyat. 2011-2013 arası o serviste çalıştım da :) ben şuan 2013 yılında yapılan yeni hastanesindeyim. Hastanede sigorta imkanı çok iyi. İyi bi hizmeti ücretsiz alacaksın.

2010 sonu 2011 başı gibiydi tam net hatırlayamıyorum canım, belki karşılaşmışızdır =) Yeni hastane daha güzel ama daha modern... Bende özel sigorta çalışmaya başladığımdan beri var, kıymetini hamile kalınca anladım :)) Daha önce yılda 2-3 kez doktora gidiyordumhani olmasa da olur bunun yerine farklı bir yan hakkım olsa keşke diyordum ama hamile kalınca iyi ki var dedim :) Bir de şansıma mart sonunda yenilendiği için 2 dönemin limitinden faydalanmış oldum rahat ettim...

30 haziran demek ki normal tarihler. İçim biraz rahatladı senin tarihi duyunca
Benim de seninkini duyunca icim rahatladi dogrusu :)) cok sukur İnsallah planladigimiz gibi ve cook rahat olur haberleselim mutlaka )[/QUOTE]
Tamam mutlaka sancılar var mı? Benim çok oluyo 30 unu çıkarmaz bu bebik diyorum bazen.

Anca yazabildim canım markası hiç fark etmez içim markada var mesela. Benim için 2 yıldır bir mucize gibi. Midem ağrısın bulansın azcık bozulsun hemen kefir. Mide ilacı nedir unuttum ki eskiden antibiyotik bile kullandım midem için. İnşallah fayda görürsün. yekruye

Bugünde acayip gezdim artık son eksikleri tamamlıyoruz. Ağrılar devam bazen dediğin gibi yatak döşek oluyorum ama.

Canım bugün de kötüyüm ama dışardaydım hep eşimle tabi arabayla çıktık son eksikler için. Takipteyim dün gece ki gibi olunca arıcam doktoru.

Belkide :) Allah düşürmesin canım. Doğum için çok avantajlı gerçekten.

Kizlar kraft dondy mama sandalyesini duyaniniz oldu mu? Hem besik gibi kullanilabilyor hem mama sandalyesi. Muzikli ve uzaktan kumandali. Gelgelelim ki Sıfırı 600 tl civari . Ben normal besigi 650 ye aldim mama sandalyesi cok pahali yani. Ama ikinci eli alınabilir diye düşündüm araştırıyorum. Temizini bulmak mümkün olur mu bilmiyorum ama fikir olsun diye sizede söylemek istedim.

Benim de sacim hic dokulmuyor inanir misin gecen gun farkettim hic dokulmedigini keske hep boyle olsaa :)

ben kızimda kullandım çok memnun kaldim.Sabah kahvaltısından sonra koyuyordum ona müziğini sallanmasını açıyordum mışıl mışıl uyuyordu.biz aldığımız da 450 civariydi fiyatı
6 yıl oldu. Yemeğini çok güzel yiyordu masasında önüne veriyordum.simdi oglumda da kullanicam inşaallah.

Kizlar su tozludaki geceliklerden bi tane alacam hastanede dogum aninda eger onlar kiyafet vermezse tabi ama kac beden alsam bilmiyorum alaniniz var mi xl mi alsam ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…