- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.301
Bencede yaa o yuzdn hic yazmdm gizliden dikizlyrm onlwri :))KK daha samimi canım face de o samimiyet olmuyor maalesef .
seni seni gizli takipçi: )))Bencede yaa o yuzdn hic yazmdm gizliden dikizlyrm onlwri :))
Ben aldım canım sen hangisinden alcaksin?Kizlar su tozludaki geceliklerden bi tane alacam hastanede dogum aninda eger onlar kiyafet vermezse tabi ama kac beden alsam bilmiyorum alaniniz var mi xl mi alsam ??
Benim de onceden oluk oluk dökülen,tüm gurlugunu yitiren saclarim hic dokulmez oldu hamileligimin 2. Yarisindan sonra.keske hep boyle kalsa....Benim de sacim hic dokulmuyor inanir misin gecen gun farkettim hic dokulmedigini keske hep boyle olsaa :)
Masallh benimde hic dokulmedi sacim ama kizimda cok dokulmustu ins dogumdan sonrada dokulmezler :))Benim de onceden oluk oluk dökülen,tüm gurlugunu yitiren saclarim hic sokulmez oldu hamileligimin 2. Yarisindan sonra.keske hep boyle kalsa....
Aynen ben de sasiriyorum bu duruma.hic dokulmese dogumdan sonra da.Benim de onceden oluk oluk dökülen,tüm gurlugunu yitiren saclarim hic dokulmez oldu hamileligimin 2. Yarisindan sonra.keske hep boyle kalsa....
Ben boyatmadim hic. Hamile oldugumu ogrenmeden birkac gun once boyamistim kendim. Ondan sonra hic boyamadim, beyazlar costu iyice. Cok rahatsiz oluyorum ama az kaldi.Kizlar saclarini boyatan var mi aranizda ??
20. Haftamdan beri organik boya ile kendim boyuyorum. Iki doktoruma da danıştım. 20. Hafta sonrası boya demişlerdi. Dogum öncesi son kez boyatacağım.Kizlar saclarini boyatan var mi aranizda ??
ben kızimda kullandım çok memnun kaldim.Sabah kahvaltısından sonra koyuyordum ona müziğini sallanmasını açıyordum mışıl mışıl uyuyordu.biz aldığımız da 450 civariydi fiyatı
6 yıl oldu. Yemeğini çok güzel yiyordu masasında önüne veriyordum.simdi oglumda da kullanicam inşaallah.
Bende su ara dusunuyorum kendimde degisklige ihtiyacim var hem lohusayken kendimizden gecmis olucaz pasakli pasakli iki hafta taranmicak saclar bir moral boyasi olsun istiyorum20. Haftamdan beri organik boya ile kendim boyuyorum. Iki doktoruma da danıştım. 20. Hafta sonrası boya demişlerdi. Dogum öncesi son kez boyatacağım.
Benm yanlrdn kivirck saclarm cikti yaa cok komikler :))Benim de onceden oluk oluk dökülen,tüm gurlugunu yitiren saclarim hic dokulmez oldu hamileligimin 2. Yarisindan sonra.keske hep boyle kalsa....
Aslinda ben tesettuyum canim ama boyatmak istiyorum cok farkliliga ihtiyacim var :)Aynen ben de sasiriyorum bu duruma.hic dokulmese dogumdan sonra da.
Ben boyatmadim hic. Hamile oldugumu ogrenmeden birkac gun once boyamistim kendim. Ondan sonra hic boyamadim, beyazlar costu iyice. Cok rahatsiz oluyorum ama az kaldi.
Benim onlar eskiden vardi simdi uzadilar canim duzlesti uzayinca :)Benm yanlrdn kivirck saclarm cikti yaa cok komikler :))
Benmkilet cikyr hala yanlardn yaa hic sevmyrm aslnda duzlstyrm onlari :))Benim onlar eskiden vardi simdi uzadilar canim duzlesti uzayinca :)
Aslinda ben tesettuyum canim ama boyatmak istiyorum cok farkliliga ihtiyacim var :)
Benim saçlarım beyazladığı için kötü duruyordu. Çalışırken hele beyazlar hiç hoş olmuyor diye boyadım. Organik boya ile boyatın o zaman.Bende su ara dusunuyorum kendimde degisklige ihtiyacim var hem lohusayken kendimizden gecmis olucaz pasakli pasakli iki hafta taranmicak saclar bir moral boyasi olsun istiyorum
Çok iyi yapmışsın özel sektörün en özel hastanelerinden birinde çalışıyorsun :) çok iyi kafan ne güzel rahattır orada nasıl ilgileceklerini çok iyi biliyorsunGöztepe şubesini bilmiyorum ama medicalpark iyi bi hastane. Pahalıda. Ücretsiz imkanın olması süper bence.
Banada hep öyle olur ya gıcık oluyorum.. kızınds heveslenmiş Kıyamam. Açar belki hava
Çok haklısın canım. Yorucu bir iş ama çook faydasını gördüm bugüne kadar. Herkesin sağlık ihtiyacı vardır. Her zaman ihtiyacın olacak bi iş çevresi geliştiriyorsun. Şuan yenidoğanın sorumlu hemşiresi en yakın arkadaşım. Eşime numarasını verdi. Gece bile olsa doğum beni arayın bebeği ilk ben alıp ben ilgilenicem diyor. işimi çok seviyorum. Eskiden biyoloji okuyordum okulu bıraktım sağlık alanına geçmek için
Gizeeem o resmi foto olarak paylaş ya whatsapa Prof resmi olarak ekliycem kaydedipBenm yanlrdn kivirck saclarm cikti yaa cok komikler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?