2015 Temmuz Anneleri

Tatlım kılıfı e bebekten aldım 3 buçuk liraya annemde taranmış yün vardı ondan alıp doldurdum

Canm daha yeni dogan icin buyuk degl mi onlr anne sutu vercm ben onunla oyuzdn kucuk alym diorm olurda ilerde mama verince alrm buyuk

Yok cnm yanlış yazmışım 120 lik yeni doğan için iki tane olunca benimkiler ben birini emzirirken diğerine biberon verebiliriz yada mama diye ondan aldık diğerini de ilerisi için büyük aldık biraz...

Benimde hiç dökülmüyor çok memnunum ama saçım çok yağlandı tam kafamın üstü bir bölüm her gün yıkamama rağmen aynı her sene 4.5. Ayda olurdu ama bu sefer geçmedi saçlarıma hiç bir şekil veremiyorum direk topluyorum miye böyle bilmiyorum. İnşallah dökülmez saçlarımız

Pers gunu dogdu cnm.18 gün erken dogdu.küvezde oldugundan emziremiyorum.zaten sütum de gelmiyor
Nasıl şimdi daha iyi mi kilo alımı güzel mi . Stres yapma kafana hiç takma allahın izniyle sütün gelicek şimdi üzüldüğün içinde etkiliyor gelmesini. İnşallah en kısa zamanda çıkacak küvezden ve emzirmeye başlıyacaksın

:)) bizede olcak mi boyle
Benimde geçn gün aynen böyle oldu. Nst ye girdiğimde o gün iş yerndeydim birde çok yürüdüm hastaneye yetişmk içinde koştur koştur gittim havada felaket sıcaktı uzandım sedyeye hemşireye dedim ki uyusam olur mu olur dedi . Uyumuşum nasıl iyi geldi anlatamam:))))

Kızlar ben artık dayanamıyorum gelsin artık bebişim diye çok dua eediyorum Rabbim hayırlısıysa bu hafta doğusun artık temizliğimide bitirdim artık çok ağırlaştım oturup kalkmak çile resmen gel artık yavrum

Hepimiz bekliyoruz ama hayirlisiyla gelsin bebisler.bende daraldim iyice yaa.Rabbim kolay doğumlar versin.

Valla banada dua et canım aynen artık ne yatmak ne oturmak kolay bide iki gündür afedersin makatta kaşıntı var delirdim bi o eksikti. bende saba özel dua edicem hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kolayca doğuralım diye

Hergün yıkama saçını gün aşırı yıka yağlanması belki o yüzdendir. Bana Cildiye öyle demişti hergün saç şampuanlanmaz yıkanmaz gün aşırı yıka demişti. Çok yağlanıyo demiştim.
İnş dökülmez ama doğumdan 3-4 ay sonra başlıyo dökülmeye aslında 6 ay Demir hapına devam etmek lazımmış doğumdan sonra ben etmedim belki ondan dökülüyordur. Bunda dikkat edicem bakalım nolcak

Kızlar çok değişik duygular içindeyim. Bir anda çok moralim bozuluyor anneliğe hiç hazır değilmişim doğumdan sonra bebeğime bakamıycam alışamıycam gibi hissediyorum . O an biri geri döndürme şansı verse sanki vazgeçicem sonra vicdan azabı çekiyorum neler hissediyorsun böyle neden böylesin diye şimdi annemde yanımda onun kadar fedakar olamıycam eski rahatlığım hiç olmycak diye de düşünüyorum sanırım off neden böyleyim ya millet bukadar heycanlı mutluyken???

Hepimiz bekliyoruz ama hayirlisiyla gelsin bebisler.bende daraldim iyice yaa.Rabbim kolay doğumlar versin.

Sanırım son 1 hafta 14 gün daha zor sıkıntılı üçünüzde aynısınız ben şuanda iyiyiyim tabi yoruluyorum ama anladığım kadarıyla sizin kadar değil rabbim tez zamanda hayırlısı ile kucaklarınıza kucaklarımıza almayı nasip etsin sizleride hafifletsin

Olabilir ama işte alıştırdım hergün yıkmaya yıkamayıncada çok kötü geliyor pazartesi eşim soracak eczaneye belki iyi gelen birşey vardır .

Eyvah demir ilacı o yüzden içilmeli di mi ben şimdi bile bir gün içiyorum iki gün içmiyorum .
Birde birşey soracağım bugün bir arkadaş dedi kırk çıkana kadar saç kesilmezmiş bıyık kaş afedersin özel bölge felan alınmazmış öyle birşey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…