- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.321
Krem gecelik var birde mavi karar veremedim rengine bide bedenineBen aldım canım sen hangisinden alcaksin?
Tatlım kılıfı e bebekten aldım 3 buçuk liraya annemde taranmış yün vardı ondan alıp doldurdumKılıfı nerden aldın ki canım. Normalde yastıklar 50 tl çok yani gereksiz .
Amin canım evet kp de 44 yasindaymis. Eşim üniversite de okuyomus gorumcemde o sene uni sinavina girecekmis mayıs ayinda veft etmis. Gorumcem sonra uniyi kazanmis kv çok zorlanmis iki cocuguda unide öğrenci olunca. Baya zorluk cekmis 4 yil kadar esimde mezun olup askere gitmis işe girinceye kadar kv çok zorlanmis. Gerci esimde gorumcemde okurken calismislar. Anlayacagin kvme hic kiyamiyorum oda bana kiyamiyo :) zaten eşim yengec o hic kiyamiyo :)
Ben boyatmadim dogumdan sonra kizila boyayacam kafaya taktimKizlar saclarini boyatan var mi aranizda ??
Canm daha yeni dogan icin buyuk degl mi onlr anne sutu vercm ben onunla oyuzdn kucuk alym diorm olurda ilerde mama verince alrm buyuk
Benimde hiç dökülmüyor çok memnunum ama saçım çok yağlandı tam kafamın üstü bir bölüm her gün yıkamama rağmen aynı her sene 4.5. Ayda olurdu ama bu sefer geçmedi saçlarıma hiç bir şekil veremiyorum direk topluyorum miye böyle bilmiyorum. İnşallah dökülmez saçlarımızAllahım nolur şu saçlarım doğumdan sonra bozulmasın öyle güzel oldularki belime kadar uzadu gürleşti çok canlılar ve hiç dökülmüyor
Ama doğumdan sonra başlıyo dökülmeye ötekilerde de öyle oldu
Hahhaah keske benimde kivircik sacim ciksa biksem ki kivircik cikacak sifira veririmBenm yanlrdn kivirck saclarm cikti yaa cok komikler :))
Aynen Satılıyor çok da ucuz 3 buçuk lira normalde 5 lira herhalde mycey in ürünü . Standarttır benceS
sadece kılıf satıldığını bilmiyodum boyutları nasıl standartmı
Nasıl şimdi daha iyi mi kilo alımı güzel mi . Stres yapma kafana hiç takma allahın izniyle sütün gelicek şimdi üzüldüğün içinde etkiliyor gelmesini. İnşallah en kısa zamanda çıkacak küvezden ve emzirmeye başlıyacaksınPers gunu dogdu cnm.18 gün erken dogdu.küvezde oldugundan emziremiyorum.zaten sütum de gelmiyor
Benimde geçn gün aynen böyle oldu. Nst ye girdiğimde o gün iş yerndeydim birde çok yürüdüm hastaneye yetişmk içinde koştur koştur gittim havada felaket sıcaktı uzandım sedyeye hemşireye dedim ki uyusam olur mu olur dedi . Uyumuşum nasıl iyi geldi anlatamam:)))):)) bizede olcak mi boyle
Kızlar ben artık dayanamıyorum gelsin artık bebişim diye çok dua eediyorum Rabbim hayırlısıysa bu hafta doğusun artık temizliğimide bitirdim artık çok ağırlaştım oturup kalkmak çile resmen gel artık yavrum
Valla banada dua et canım aynen artık ne yatmak ne oturmak kolay bide iki gündür afedersin makatta kaşıntı var delirdim bi o eksikti.Kızlar ben artık dayanamıyorum gelsin artık bebişim diye çok dua eediyorum Rabbim hayırlısıysa bu hafta doğusun artık temizliğimide bitirdim artık çok ağırlaştım oturup kalkmak çile resmen gel artık yavrum
Hergün yıkama saçını gün aşırı yıka yağlanması belki o yüzdendir. Bana Cildiye öyle demişti hergün saç şampuanlanmaz yıkanmaz gün aşırı yıka demişti. Çok yağlanıyo demiştim.Benimde hiç dökülmüyor çok memnunum ama saçım çok yağlandı tam kafamın üstü bir bölüm her gün yıkamama rağmen aynı her sene 4.5. Ayda olurdu ama bu sefer geçmedi saçlarıma hiç bir şekil veremiyorum direk topluyorum miye böyle bilmiyorum. İnşallah dökülmez saçlarımız
Bende cok begendm :))
Kızlar ben artık dayanamıyorum gelsin artık bebişim diye çok dua eediyorum Rabbim hayırlısıysa bu hafta doğusun artık temizliğimide bitirdim artık çok ağırlaştım oturup kalkmak çile resmen gel artık yavrum
Hepimiz bekliyoruz ama hayirlisiyla gelsin bebisler.bende daraldim iyice yaa.Rabbim kolay doğumlar versin.
Valla banada dua et canım aynen artık ne yatmak ne oturmak kolay bide iki gündür afedersin makatta kaşıntı var delirdim bi o eksikti.bende saba özel dua edicem hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kolayca doğuralım diye
Gizeeem o resmi foto olarak paylaş ya whatsapa Prof resmi olarak ekliycem kaydedip
Diger yerleri dalgali onlrda toplynca yanlardn cikyr kisa die :))Hahhaah keske benimde kivircik sacim ciksa biksem ki kivircik cikacak sifira veririm
Olabilir ama işte alıştırdım hergün yıkmaya yıkamayıncada çok kötü geliyor pazartesi eşim soracak eczaneye belki iyi gelen birşey vardır .Hergün yıkama saçını gün aşırı yıka yağlanması belki o yüzdendir. Bana Cildiye öyle demişti hergün saç şampuanlanmaz yıkanmaz gün aşırı yıka demişti. Çok yağlanıyo demiştim.
İnş dökülmez ama doğumdan 3-4 ay sonra başlıyo dökülmeye aslında 6 ay Demir hapına devam etmek lazımmış doğumdan sonra ben etmedim belki ondan dökülüyordur. Bunda dikkat edicem bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?