2015 Temmuz Anneleri

Amin canım amin inş
Onların bi vakti zamanı varda işte biz insanoğlu sabırsız memnuniyetsiz şikâyetçiyiz biraz. sayılı günler aslında

Yok canım olur mu öyle şey normal hayatına devam kıl reklamı gibi olsun bütün lohusalar iyi bari
Dinde de yeri yok Tıpta da yeri yok. Hurafe batıl inanç.

:))) benmde uyk.gelyr ama.hareket ednce bas die bisey verylr elime uyuyamyrm yaa birde bascm.ya oglanda inat hic kipirdmyr :) 15 dk nst olyr bana yarim saat :))

:))) benmde uyk.gelyr ama.hareket ednce bas die bisey verylr elime uyuyamyrm yaa birde bascm.ya oglanda inat hic kipirdmyr :) 15 dk nst olyr bana yarim saat :))
Bana hiç vermediler o basmalılardan hareket edince çıktıdan otomatik anlaşılıyo doktor dedi coşmuş gene seninki deyince sordum öyle dedi.
Kızlardada hiç basmalı değildi.

Bana hiç vermediler o basmalılardan hareket edince çıktıdan otomatik anlaşılıyo doktor dedi coşmuş gene seninki deyince sordum öyle dedi.
Kızlardada hiç basmalı değildi.
Bizmkiler nie oyle ya tas devrnden mi kaldi acaba birdahakine basmycm dicm bakalm ne dicklr sacma gelmsti banada belki hisstmycm

Yok canım olur mu öyle şey normal hayatına devam kıl reklamı gibi olsun bütün lohusalar iyi bari
Dinde de yeri yok Tıpta da yeri yok. Hurafe batıl inanç.
Bencede hurafe gıcık oldum zaten ablam iki doğum yaptı hiç öyle birşey duymadım başka kimsedende acaba varda ben mi duymadım bilmiyorum dedim kızının göbeği 14 gün sonra düşmüş o zamana kadar yıkamamış eylülde sıcak zamanda birde . Doğuma gitmeden birgün önce saçlarımın Önünü kestirecektim birde uçlarınıaldırıcaktım sakın kestirme benim akrabam kestirdi bbeği öldü dedi . Birde eşi kalktı doğum fotoğrafçısına niye o kadarpara veriyosunuz gereksiz boş yere felan dedi iyice sinirlendim herkes istediğini yapmakda özgür imkanları doğrultusu da kimse kimseyi ilgilndirmez yok işte ameliyathane girdiği için o kadar para alıyormuş daha sonra o fotoğrafları bakıp ne yapıcakmış ne yapıcak saklıyacak ben bile diyorum bebeklik hiç fotoğrafım yok keşke fazla olsaydı tamam kendimşzde çekicez daha sonra ama o anıda imkanım varken niyw kaçırıyım.

Ya kızlar benim göbeğimin ortası yani göbek deliğim kenarlara göre daha sıcak hatta baya sıcak neden ki acep...

:))) bizim odada 3 tane sedye var ilkinde banada öyle basmalı denk geldi ya şimdi hissediyorum acabadoğru mu hissettim diyorum bassam mı basmasam mı düşünüyorum şimdi oynadı ardından hemen oynadı acaba yine basmam mı gerekiyor yoksa beklemem mi diye içim içimi yedi durdu :))) allahtan geçen hafta otomatiğe denk geldi o yyüzden rahat rahat uyudum zaten kızımda benle uyudu hiç harekt etmemiş kuzum çok yorulmuş :) hemşire bile dedi hiç hareket etmemiş doktor bir daha isteyebilir allahtan istemedi birde karnım aç gitmiştim sadece küçük bir çikolata yemiştim

bizim odada 3 tane sedye var ilkinde banada öyle basmalı denk geldi ya şimdi hissediyorum acabadoğru mu hissettim diyorum bassam mı basmasam mı düşünüyorum şimdi oynadı ardından hemen oynadı acaba yine basmam mı gerekiyor yoksa beklemem mi diye içim içimi yedi durdu :))) allahtan geçen hafta otomatiğe denk geldi o yyüzden rahat rahat uyudum zaten kızımda benle uyudu hiç harekt etmemiş kuzum çok yorulmuş :) hemşire bile dedi hiç hareket etmemiş doktor bir daha isteyebilir allahtan istemedi birde karnım aç gitmiştim sadece küçük bir çikolata yemiştim[/QUOTE]
Benimde ilk gebeligimde basmali degildi canim onumuzdeki saki giricem ins ilk nst ye :)

Canım boşver hurafeleri ve başka insanların söylediklerini. Ben saçımı hamileyken kaç kes kestirdim. Sıkıntı basıyor bunalıyorum Napayım kestirdim valla. Annem Bebeğin ömrünü kısaltıyorsun diye söylendi. Ama bunu yalnız Allah bilir. Allah'a sığınıyorum.

Benimde ilk gebeligimde basmali degildi canim onumuzdeki saki giricem ins ilk nst ye :)[/QUOTE]

Resmen stres oluyosunuz kizlar bebekte stres yapiyodur acep hareketimi annem hissetti mi hissetmedi mi
ğ
valla aynen öyle sonucu etkileyecek diyede korktum ilk defa girmiştim allahtan ikincide o denk gelmedi zaten o yüzden rahattım yorgunluktanda bir güzwl uyumuşum bu haftadaki kontrolde yine isterse doktor hemşireye diyeceğim o sedyedeki hasta kalkınca beni alsın :)))

Basmali istemyrm bende ama iki tane var ikiside basmali lanetler ikisinede yattm :) biri daha eski kirk saatte iki satr cikaramyr :)) valla benm oglanda killk yaoyr oynamyr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…