- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.341
Amin canım amin inşSanırım son 1 hafta 14 gün daha zor sıkıntılı üçünüzde aynısınız ben şuanda iyiyiyim tabi yoruluyorum ama anladığım kadarıyla sizin kadar değil rabbim tez zamanda hayırlısı ile kucaklarınıza kucaklarımıza almayı nasip etsin sizleride hafifletsin
Yok canım olur mu öyle şey normal hayatına devam kıl reklamı gibi olsun bütün lohusalar iyi bariOlabilir ama işte alıştırdım hergün yıkmaya yıkamayıncada çok kötü geliyor pazartesi eşim soracak eczaneye belki iyi gelen birşey vardır .
Eyvah demir ilacı o yüzden içilmeli di mi ben şimdi bile bir gün içiyorum iki gün içmiyorum .
Birde birşey soracağım bugün bir arkadaş dedi kırk çıkana kadar saç kesilmezmiş bıyık kaş afedersin özel bölge felan alınmazmış öyle birşey var mı
:))) benmde uyk.gelyr ama.hareket ednce bas die bisey verylr elime uyuyamyrm yaa birde bascm.ya oglanda inat hic kipirdmyr :) 15 dk nst olyr bana yarim saat :))Benimde geçn gün aynen böyle oldu. Nst ye girdiğimde o gün iş yerndeydim birde çok yürüdüm hastaneye yetişmk içinde koştur koştur gittim havada felaket sıcaktı uzandım sedyeye hemşireye dedim ki uyusam olur mu olur dedi . Uyumuşum nasıl iyi geldi anlatamam:))))
Stokta yok ki yaAynen Satılıyor çok da ucuz 3 buçuk lira normalde 5 lira herhalde mycey in ürünü . Standarttır bence
Bana hiç vermediler o basmalılardan hareket edince çıktıdan otomatik anlaşılıyo doktor dedi coşmuş gene seninki deyince sordum öyle dedi.:))) benmde uyk.gelyr ama.hareket ednce bas die bisey verylr elime uyuyamyrm yaa birde bascm.ya oglanda inat hic kipirdmyr :) 15 dk nst olyr bana yarim saat :))
Bizmkiler nie oyle ya tas devrnden mi kaldi acaba birdahakine basmycm dicm bakalm ne dicklr sacma gelmsti banada belki hisstmycmBana hiç vermediler o basmalılardan hareket edince çıktıdan otomatik anlaşılıyo doktor dedi coşmuş gene seninki deyince sordum öyle dedi.
Kızlardada hiç basmalı değildi.
Bende basmalıyı merak ediyomBizmkiler nie oyle ya tas devrnden mi kaldi acaba birdahakine basmycm dicm bakalm ne dicklr sacma gelmsti banada belki hisstmycm
Bencede hurafe gıcık oldum zaten ablam iki doğum yaptı hiç öyle birşey duymadım başka kimsedende acaba varda ben mi duymadım bilmiyorum dedim kızının göbeği 14 gün sonra düşmüş o zamana kadar yıkamamış eylülde sıcak zamanda birde . Doğuma gitmeden birgün önce saçlarımın Önünü kestirecektim birde uçlarınıaldırıcaktım sakın kestirme benim akrabam kestirdi bbeği öldü dedi . Birde eşi kalktı doğum fotoğrafçısına niye o kadarpara veriyosunuz gereksiz boş yere felan dedi iyice sinirlendim herkes istediğini yapmakda özgür imkanları doğrultusu da kimse kimseyi ilgilndirmez yok işte ameliyathane girdiği için o kadar para alıyormuş daha sonra o fotoğrafları bakıp ne yapıcakmış ne yapıcak saklıyacak ben bile diyorum bebeklik hiç fotoğrafım yok keşke fazla olsaydı tamam kendimşzde çekicez daha sonra ama o anıda imkanım varken niyw kaçırıyım.Yok canım olur mu öyle şey normal hayatına devam kıl reklamı gibi olsun bütün lohusalar iyi bari
Dinde de yeri yok Tıpta da yeri yok. Hurafe batıl inanç.
:))) bizim odada 3 tane sedye var ilkinde banada öyle basmalı denk geldi ya şimdi hissediyorum acabadoğru mu hissettim diyorum bassam mı basmasam mı düşünüyorum şimdi oynadı ardından hemen oynadı acaba yine basmam mı gerekiyor yoksa beklemem mi diye içim içimi yedi durdu :))) allahtan geçen hafta otomatiğe denk geldi o yyüzden rahat rahat uyudum zaten kızımda benle uyudu hiç harekt etmemiş kuzum çok yorulmuş :) hemşire bile dedi hiç hareket etmemiş doktor bir daha isteyebilir allahtan istemedi birde karnım aç gitmiştim sadece küçük bir çikolata yemiştim:))) benmde uyk.gelyr ama.hareket ednce bas die bisey verylr elime uyuyamyrm yaa birde bascm.ya oglanda inat hic kipirdmyr :) 15 dk nst olyr bana yarim saat :))
Sizin orada da e bebek yok di mi sitede bazen olmuyor ama mağazada oluyorStokta yok ki ya
Yok ya basmalı çok gıcık insan tereddütte kalıyor doğru zamanda bastım mı diye çok mu sık bastım diye :) diğeri daha ilkel :))Bende basmalıyı merak ediyom
Belki basmalı daha yenidir
Resmen stres oluyosunuz kizlar bebekte stres yapiyodur acep hareketimi annem hissetti mi hissetmedi miYok ya basmalı çok gıcık insan tereddütte kalıyor doğru zamanda bastım mı diye çok mu sık bastım diye :) diğeri daha ilkel :))
Canım boşver hurafeleri ve başka insanların söylediklerini. Ben saçımı hamileyken kaç kes kestirdim. Sıkıntı basıyor bunalıyorum Napayım kestirdim valla. Annem Bebeğin ömrünü kısaltıyorsun diye söylendi. Ama bunu yalnız Allah bilir. Allah'a sığınıyorum.Bencede hurafe gıcık oldum zaten ablam iki doğum yaptı hiç öyle birşey duymadım başka kimsedende acaba varda ben mi duymadım bilmiyorum dedim kızının göbeği 14 gün sonra düşmüş o zamana kadar yıkamamış eylülde sıcak zamanda birde . Doğuma gitmeden birgün önce saçlarımın Önünü kestirecektim birde uçlarınıaldırıcaktım sakın kestirme benim akrabam kestirdi bbeği öldü dedi . Birde eşi kalktı doğum fotoğrafçısına niye o kadarpara veriyosunuz gereksiz boş yere felan dedi iyice sinirlendim herkes istediğini yapmakda özgür imkanları doğrultusu da kimse kimseyi ilgilndirmez yok işte ameliyathane girdiği için o kadar para alıyormuş daha sonra o fotoğrafları bakıp ne yapıcakmış ne yapıcak saklıyacak ben bile diyorum bebeklik hiç fotoğrafım yok keşke fazla olsaydı tamam kendimşzde çekicez daha sonra ama o anıda imkanım varken niyw kaçırıyım.
Sorcm cuma gunu :)) elinde bir buton kiprdynca basysn ama hic iyu degl bea bosverBende basmalıyı merak ediyom
Belki basmalı daha yenidir
Aynen ya bas bas dur yanmda yatan basp ben basamynca gicik olyrm sanki :))Yok ya basmalı çok gıcık insan tereddütte kalıyor doğru zamanda bastım mı diye çok mu sık bastım diye :) diğeri daha ilkel :))
Benimde ilk gebeligimde basmali degildi canim onumuzdeki saki giricem ins ilk nst ye :)[/QUOTE]bizim odada 3 tane sedye var ilkinde banada öyle basmalı denk geldi ya şimdi hissediyorum acabadoğru mu hissettim diyorum bassam mı basmasam mı düşünüyorum şimdi oynadı ardından hemen oynadı acaba yine basmam mı gerekiyor yoksa beklemem mi diye içim içimi yedi durdu :))) allahtan geçen hafta otomatiğe denk geldi o yyüzden rahat rahat uyudum zaten kızımda benle uyudu hiç harekt etmemiş kuzum çok yorulmuş :) hemşire bile dedi hiç hareket etmemiş doktor bir daha isteyebilir allahtan istemedi birde karnım aç gitmiştim sadece küçük bir çikolata yemiştim
ğResmen stres oluyosunuz kizlar bebekte stres yapiyodur acep hareketimi annem hissetti mi hissetmedi mi
:))))) aaa olmaz o bastıysa benim daha fazla basmam lazım :)))Aynen ya bas bas dur yanmda yatan basp ben basamynca gicik olyrm sanki :))
Basmali istemyrm bende ama iki tane var ikiside basmali lanetler ikisinede yattm :) biri daha eski kirk saatte iki satr cikaramyr :)) valla benm oglanda killk yaoyr oynamyr zaten:))) bizim odada 3 tane sedye var ilkinde banada öyle basmalı denk geldi ya şimdi hissediyorum acabadoğru mu hissettim diyorum bassam mı basmasam mı düşünüyorum şimdi oynadı ardından hemen oynadı acaba yine basmam mı gerekiyor yoksa beklemem mi diye içim içimi yedi durdu :))) allahtan geçen hafta otomatiğe denk geldi o yyüzden rahat rahat uyudum zaten kızımda benle uyudu hiç harekt etmemiş kuzum çok yorulmuş :) hemşire bile dedi hiç hareket etmemiş doktor bir daha isteyebilir allahtan istemedi birde karnım aç gitmiştim sadece küçük bir çikolata yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?