- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.361
Yok cnm iste ya sadece netten vercm umarm stoga girerde alrmSizin orada da e bebek yok di mi sitede bazen olmuyor ama mağazada oluyor
İnsanın beynini bulandırıyorlar ya birkaç şey daha söyledide onları unuttum bile insan öyle şeyleri taka taka lohusa depresyonuna girer zaten adam o kıllarla zaten yanına yaklaşmaz :)) birde ben bilmiyorum diyorum annemde bilmiyor aa olmaz benim annem yapar diyor tamam iyi niyetli birşey demiyorum ama bu zaten gerekli birşey olsa yaptırırım . İnançsız değilim çok şükür ama bunlarda kulaktan kulağa abartılan şeylerCanım boşver hurafeleri ve başka insanların söylediklerini. Ben saçımı hamileyken kaç kes kestirdim. Sıkıntı basıyor bunalıyorum Napayım kestirdim valla. Annem Bebeğin ömrünü kısaltıyorsun diye söylendi. Ama bunu yalnız Allah bilir. Allah'a sığınıyorum.
:)) bide ses cikyr ya basinca esim dio bak mileltinki depara kalkti bas gitsn :)) kipirdmyr ama diorm :)) sanki bilgi yarsmasndasn bildmmm bildmm der gibi basyr kadin :))):))))) aaa olmaz o bastıysa benim daha fazla basmam lazım :)))
Belki başka sitelerde de vardır joker de annelütfende yada mycey ürünleri bazen unnado da yada butik bebede felan indirime giriyor görürsem haber veririmYok cnm iste ya sadece netten vercm umarm stoga girerde alrm
Ay ne güldüm gece gece :) bizimki yanyana 3 hasta alınıyor perde yok o yüzden eşler alınmıyor iyikide alınmıyor eminim bizimkide sen niye az bastın diye söylenirdi :)):)) bide ses cikyr ya basinca esim dio bak mileltinki depara kalkti bas gitsn :)) kipirdmyr ama diorm :)) sanki bilgi yarsmasndasn bildmmm bildmm der gibi basyr kadin :)))
Sagol cnm bende bakm oralaraBelki başka sitelerde de vardır joker de annelütfende yada mycey ürünleri bazen unnado da yada butik bebede felan indirime giriyor görürsem haber veririm
Cann bizimde alnmyr ama disardn duyuyr esm kapi acik :) kimse yoksa gelyr yanima bas bas gitsn dio :))Ay ne güldüm gece gece :) bizimki yanyana 3 hasta alınıyor perde yok o yüzden eşler alınmıyor iyikide alınmıyor eminim bizimkide sen niye az bastın diye söylenirdi :))
:))))))Cann bizimde alnmyr ama disardn duyuyr esm kapi acik :) kimse yoksa gelyr yanima bas bas gitsn dio :))
Yok canım hiç bişey olmaz çoğu bebeğe dolanıyo okadarı tehlikeli olan 3 tur ve üzeri
Banada renkli çekilirken 1 tur kordon var demişti doktor kendi doktorum konusunu bile açtırmıyo boynunda kolunda vs kordon dolanmadan doğan bebek çok az zaten diyo 2tur bile olsa normal doğar demişti bende sormuyorum artık rahat ol sende inş sağsağlim kavuşucaz bebeklerimize
teşekkür ederiiim kızlaar rahatlattınız beni sağoluuuun, bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavusalıım inşTeyzenin gelinleri insafsızmış. Bebeğini emanet edeceğin birinin olması çok güzel. Hem oda evde emekliliğini yaşamış olur.
Kaç yılında oldu ameliyat. 2011-2013 arası o serviste çalıştım da :) ben şuan 2013 yılında yapılan yeni hastanesindeyim. Hastanede sigorta imkanı çok iyi. İyi bi hizmeti ücretsiz alacaksın.
Canım 3 kordonda bile yapabilirsin normal. Senin onu düzektmek için yapabileceğin birşey yok
Amin bakalım günümüzü bekleyecek miyiz. Cinsiyet ne senin
komikmiş yaa o gercekteen benim girdiğim de basmalı degildi:)) bide ses cikyr ya basinca esim dio bak mileltinki depara kalkti bas gitsn :)) kipirdmyr ama diorm :)) sanki bilgi yarsmasndasn bildmmm bildmm der gibi basyr kadin :)))
Bak kesin benm girdklrm eski yaa basmali nerde kalms oyle eskiden kalma kesinteşekkür ederiiim kızlaar rahatlattınız beni sağoluuuun, bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavusalıım inş
komikmiş yaa o gercekteen benim girdiğim de basmalı degildi
Ben esime sahur hazrlgi yaptgm icin uyumyrm yoksa uyku sorunu yok bende wc harici:)Uyku sorunu olmuyaydi iyiydi zaten bebisler uyutmuycak simde uyayabilseydik keske
aminn canim insaalah.Rabbm hepinizden razi olsun cok duanizi aldim hala istiyorum hepnizden razi olsun mevlam gonlunuzun hayir muratlarini vwrsin insaalahCanm rabbm bu guzel gunlern hurmetine mustafamza yardm etck ins. Hep guzel dusun dualrmz mustafayla.
Nasıl uyuz insanlar var ya salla duyma hiç dediklerini. Imkanın varsa herşeyi detayıyla yaşa ona neBencede hurafe gıcık oldum zaten ablam iki doğum yaptı hiç öyle birşey duymadım başka kimsedende acaba varda ben mi duymadım bilmiyorum dedim kızının göbeği 14 gün sonra düşmüş o zamana kadar yıkamamış eylülde sıcak zamanda birde . Doğuma gitmeden birgün önce saçlarımın Önünü kestirecektim birde uçlarınıaldırıcaktım sakın kestirme benim akrabam kestirdi bbeği öldü dedi . Birde eşi kalktı doğum fotoğrafçısına niye o kadarpara veriyosunuz gereksiz boş yere felan dedi iyice sinirlendim herkes istediğini yapmakda özgür imkanları doğrultusu da kimse kimseyi ilgilndirmez yok işte ameliyathane girdiği için o kadar para alıyormuş daha sonra o fotoğrafları bakıp ne yapıcakmış ne yapıcak saklıyacak ben bile diyorum bebeklik hiç fotoğrafım yok keşke fazla olsaydı tamam kendimşzde çekicez daha sonra ama o anıda imkanım varken niyw kaçırıyım.
Afiyet olsun Allah kabul etsin o sağ sola devrilmek oluyo bizim halimizleEveet sahuru yaptık şimdi uykusuzluk beni bekler bir sağa bir sola dönüyom sanki cok rahat dönebiliyormus gibi
Cocuk dogunca anne birden bire uykusuz kalmasın diye rabbim alıştırıyor bizi sanırım :)
amin canim Rabbim hepinizden razi olsun hakkiniz odenmez siz boyle konusup desteginizi duanizi alinca icim ferahliyo Rabbim sizide cikarsin selametinebenımde bu hamileliğimde hiç sacım dökülmedi gürleşti zaten çabuk uzardı daha hızlı uzadı saclarım ınsallah doğumdan sonra dokulmez..kızıma hamileyken saclarım çok dokuldu saclarımı halının üzerinden toplardım hergün süpürürdüm doğumdan sonrada hep doküldü on taraf kelleşmıştı baya şimdi baya toparladı insallah doğumdan sonrada dökülmez
canım bende avent cam küçüklerinden alıcam ilerde su felan içmeyede lazım olur
amin insallah canım sakın böyle şeyler düşünme seni merak ediyoruz daha sık yaz rabbim inşallah şu hayır mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine mustafanı sana bağışlasın mucizesini göstersin inşallah herkes şaşırsın kalsın rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah amin
Amiiiin canım cümlemiz için inş bidahaki ramazanda sağlıklı sıhatli Mustafa'nda beraberinizde olur inş o günleri Rabbim yaşatsın inş.Sahurun bereketi gnunu aksin misil misil tatli tatli uyklariniz olsun insaallah bebislerimizle kocaciklarla mutlu huzurlusahurlarimiz iftarlarimiz olsuniyi pazarlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?