2015 Temmuz Anneleri

İnsanın beynini bulandırıyorlar ya birkaç şey daha söyledide onları unuttum bile insan öyle şeyleri taka taka lohusa depresyonuna girer zaten adam o kıllarla zaten yanına yaklaşmaz :)) birde ben bilmiyorum diyorum annemde bilmiyor aa olmaz benim annem yapar diyor tamam iyi niyetli birşey demiyorum ama bu zaten gerekli birşey olsa yaptırırım . İnançsız değilim çok şükür ama bunlarda kulaktan kulağa abartılan şeyler

:)) bide ses cikyr ya basinca esim dio bak mileltinki depara kalkti bas gitsn :)) kipirdmyr ama diorm :)) sanki bilgi yarsmasndasn bildmmm bildmm der gibi basyr kadin :)))
Ay ne güldüm gece gece :) bizimki yanyana 3 hasta alınıyor perde yok o yüzden eşler alınmıyor iyikide alınmıyor eminim bizimkide sen niye az bastın diye söylenirdi :))

Yok canım hiç bişey olmaz çoğu bebeğe dolanıyo okadarı tehlikeli olan 3 tur ve üzeri

teşekkür ederiiim kızlaar rahatlattınız beni sağoluuuun, bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavusalıım inş

:)) bide ses cikyr ya basinca esim dio bak mileltinki depara kalkti bas gitsn :)) kipirdmyr ama diorm :)) sanki bilgi yarsmasndasn bildmmm bildmm der gibi basyr kadin :)))
komikmiş yaa o gercekteen benim girdiğim de basmalı degildi

Eveet sahuru yaptık şimdi uykusuzluk beni bekler bir sağa bir sola dönüyom sanki cok rahat dönebiliyormus gibi
Cocuk dogunca anne birden bire uykusuz kalmasın diye rabbim alıştırıyor bizi sanırım :)

Nasıl uyuz insanlar var ya salla duyma hiç dediklerini. Imkanın varsa herşeyi detayıyla yaşa ona ne
Iki kızımdada hamileliğimde saçımı kestirdim hiiiiç inanmam öyle şeylere

Eveet sahuru yaptık şimdi uykusuzluk beni bekler bir sağa bir sola dönüyom sanki cok rahat dönebiliyormus gibi
Cocuk dogunca anne birden bire uykusuz kalmasın diye rabbim alıştırıyor bizi sanırım :)
Afiyet olsun Allah kabul etsin o sağ sola devrilmek oluyo bizim halimizle
Aynen vucüt ve beyin hazırlanıyo

amin canim Rabbim hepinizden razi olsun hakkiniz odenmez siz boyle konusup desteginizi duanizi alinca icim ferahliyo Rabbim sizide cikarsin selametine

Sahurun bereketi gnunu aksin misil misil tatli tatli uyklariniz olsun insaallah bebislerimizle kocaciklarla mutlu huzurlusahurlarimiz iftarlarimiz olsun iyi pazarlarrrr
Amiiiin canım cümlemiz için inş bidahaki ramazanda sağlıklı sıhatli Mustafa'nda beraberinizde olur inş o günleri Rabbim yaşatsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…