2015 Temmuz Anneleri

Yaa canım benim çok geçmiş olsun. Evet bir çok insan zaten mecburiyetten yolculuk yapıyo. Bizde annem eşim ve ben gitcez. Arabayla heralde bakarız bebişe birde gece 3 gibi yola çıkarsak öğleye varmış oluruz bebiş etkilenmez sıcaktan diye düşündüm. Tabi inşallah Allah izin verirde sağlığımız el verirse. Eşimin bir aylık izni var ve ağustosa kadar kullanmazsa yanacak. Başka tatilimizde yok. Bir cesaret gitsek mi dedik. Benim en yakın arkadaşım gitmiş 25 günlük kızıyla bir şey olmadı. Allah nasip ederse bizde sağlıkla gider geliriz.

Ben bitek kafasinin asagida oldugunu biliyorum doktor demedi kanala yerlesmis faln bu sefer sorcam.bnmde ilk burdan ogreniyorum.:))
Canım benim ki halâ kaburgamın altında yatıyo. Ve benim Allah izin verirse sezeryanla doğum olacak 9 gün sonra. Bilmiyorum ne zaman kadar iner. Göbeğimde yukarda halâ top gibi ama altta bir baskı hissettiğimi söyledim dr bebeğin kafası dedi. Nasıl oluyo bilemiyorum. Belkide basketçi bizim kız

Evet zaten Aşağıya indikçe bence oldu.
Amiiiiin inş hepimizi. Dikiş derken normal doğumdaki çok Dikiş olmaz umarım herkesin çok olmuyo benim ilk doğumdan 3 Dikiş oldu tek temiz tutarsan hemen iyileşiyor

Günaydın kızlar
Yarın 39+1 oluyorum
Benimki çok aşağıda ama halen kaburgamı acıtıyo ayaklarıyla heryere yetiyo ordan midemide alt üst ediyo.
Çok özledim bi doğsa göğsüme yatırıp uyutsam mis gibi koklasam koklasam
Dolabını açıp eşyalarını öpüyorum artık Rabbim acılarını göstermesin hiçbirimize

Bnmde sertlik var kafasi herhlde diyorum dotuymus :)) ama bi acayip duruyo kafa asagida popo yukarda eller ayaklr sagda :))37 ye kdr donebilirmis

günaydın annişler , dün ki kontrolüm güzel geçti şükür ,, nst de biraz sancı var ama normal dedi , 2 gündür de bebeği baya asagıda hissediyorum wc den çıkamıyorum baskı yaptıkça , haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var ,, suyum falan gelmesse herhangi bir değişiklik olmassa şimdilik doğum tarihim 3 temmuz sabah 8:30 .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ..
Babasız geçen 3. babalar günü.. ne zormuş yoklugu ,, mekanın cennet olsun babam , gününü kutluyorum ...

Canım sık sık mola verirsiniz bişey olmaz Allahın izniyle. O günler daha kolay aslında. Yenidoğanlar daha usku oluyor. 1 ay sonra anlıyorlar kendilerini. Hep 40ı çıkınca rahatlarsın diyorlarvama ne çevremde ne de hastanede hiç öyle görmedim.

Allah rahmet eylesin canım. Bu mübarek günde güzel duaların babana en güzel babalar günü hediyesi olacak. Mekanı cennet olsun

Amiinnn... çok az kaldı canım az daha sabır. Bende sürekli kıyafetlerine bakıyorum. Şimdiden mis gibi kokuyorlar. İçine cenbet kokulu bebeklerimiz girince kim bilir nasıl güzel kokacaklar

Cnm bebisimi görmeye gittim. Solunum cihazini cikarmislar. Kendi kendine düzenli nefes alabiliyor ama yine de küvezde kaliyor. Dr durumunun iyiye gittigini söyledi. Ben de iyi gördum kuzumu. Moralim düzeldi biraz ve ilk defa bugün sütüm bol bol geldi :) onceki günler günde 10 damla ancak geliyordu.Allah in izniyle her sey düzelecek.hepiniz de hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz insallah

Evet cnm oyle valla bas bas dur sacma sapab is demek ki bizim hastanedeki eski alet gittigmde soylycm valla okdr para alyrsnz birde ben basyrm yok yea :)

Güzel geçmesine sevindim canım inş verilen tarihe kadar sorunsuz ulaşırsın
Babana Allah rahmet eylesin. Yawrularımızı Rabbim babasız bırakmasın.

Canm gozn aydn bak sen mutlu olunca naslda hersey yoluna gryr hic stres yapma az kaldi kucaginada alcks. Allah in izni ile

Cnm kontrln guzel gecmsne sevndm wc meselesi genelmzde var artk. Babaciginin mekani cennet olsn.

Kizlar gunaydin, b grubu streptotok test yapilabilir bu haftalarda diyor hamilelik takvimimde, yaptiran var mi aranizda? Bana iki dr um da bahsetmedi bunlardan.

Kizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm valla oda uyandi yoksa gizliden yapcktm.

Neymis moral cok onemliymis pozitif dusunce=bol bol sut :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…