- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.401
Yaa canım benim çok geçmiş olsun. Evet bir çok insan zaten mecburiyetten yolculuk yapıyo. Bizde annem eşim ve ben gitcez. Arabayla heralde bakarız bebişe birde gece 3 gibi yola çıkarsak öğleye varmış oluruz bebiş etkilenmez sıcaktan diye düşündüm. Tabi inşallah Allah izin verirde sağlığımız el verirse. Eşimin bir aylık izni var ve ağustosa kadar kullanmazsa yanacak. Başka tatilimizde yok. Bir cesaret gitsek mi dedik. Benim en yakın arkadaşım gitmiş 25 günlük kızıyla bir şey olmadı. Allah nasip ederse bizde sağlıkla gider geliriz.Canım benim ablam 8 aylık hamileyken annem yoğun bakıma kaldırıldı. Çok ciddi sıkıntılar çekti. Ablamında zaten kanamaları vardı. Ne annem ona gidebildi ne ablam istanbula gelebildi. Ablam doğurdu 20. Gününde uçakla buraya geldi yoksa kafayı yiyecekti tüm sülale internetten kan ilanı filan veriyor annem için. Ablama telefona bile veremiyoruz çünkü yoğun bakımda annem. Ne dediysek ikna edememiştik. Hiç de birşey olmadı bbebeğe. Annemi ilk torun olarak hayata döndürdü :))
Günaydın canımBen burdayım amagünaydın canım çok güzel sancısız mutlu bir gün olsun
Canım benim ki halâ kaburgamın altında yatıyo. Ve benim Allah izin verirse sezeryanla doğum olacak 9 gün sonra. Bilmiyorum ne zaman kadar iner. Göbeğimde yukarda halâ top gibi ama altta bir baskı hissettiğimi söyledim dr bebeğin kafası dedi. Nasıl oluyo bilemiyorum. Belkide basketçi bizim kızBen bitek kafasinin asagida oldugunu biliyorum doktor demedi kanala yerlesmis faln bu sefer sorcam.bnmde ilk burdan ogreniyorum.:))
Evet zaten Aşağıya indikçe bence oldu.Ederim canım inan her zamanda ediyorum bebek çok aşağa inmiş ondan olması o kaşıntı canım bende de tuhaf tuhaf şeyler oluyor her gün farklı birşey oluyor Rabbim bir seste en kısa zamanda kurtarsın bizi inşallah daha fazla sıcaklar basmadan doğuralım çok sıcakta ddikmişler geç iyleşiyormuş
Bnmde sertlik var kafasi herhlde diyorum dotuymus :)) ama bi acayip duruyo kafa asagida popo yukarda eller ayaklr sagda :))37 ye kdr donebilirmisCanım benim ki halâ kaburgamın altında yatıyo. Ve benim Allah izin verirse sezeryanla doğum olacak 9 gün sonra. Bilmiyorum ne zaman kadar iner. Göbeğimde yukarda halâ top gibi ama altta bir baskı hissettiğimi söyledim dr bebeğin kafası dedi. Nasıl oluyo bilemiyorum. Belkide basketçi bizim kız
Yaa canım benim çok geçmiş olsun. Evet bir çok insan zaten mecburiyetten yolculuk yapıyo. Bizde annem eşim ve ben gitcez. Arabayla heralde bakarız bebişe birde gece 3 gibi yola çıkarsak öğleye varmış oluruz bebiş etkilenmez sıcaktan diye düşündüm. Tabi inşallah Allah izin verirde sağlığımız el verirse. Eşimin bir aylık izni var ve ağustosa kadar kullanmazsa yanacak. Başka tatilimizde yok. Bir cesaret gitsek mi dedik. Benim en yakın arkadaşım gitmiş 25 günlük kızıyla bir şey olmadı. Allah nasip ederse bizde sağlıkla gider geliriz.
günaydın annişler , dün ki kontrolüm güzel geçti şükür ,, nst de biraz sancı var ama normal dedi , 2 gündür de bebeği baya asagıda hissediyorum wc den çıkamıyorum baskı yaptıkça , haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var ,, suyum falan gelmesse herhangi bir değişiklik olmassa şimdilik doğum tarihim 3 temmuz sabah 8:30 .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ..
Babasız geçen 3. babalar günü.. ne zormuş yoklugu ,, mekanın cennet olsun babam , gününü kutluyorum ...
Günaydın kızlar
Yarın 39+1 oluyorum
Benimki çok aşağıda ama halen kaburgamı acıtıyo ayaklarıyla heryere yetiyo ordan midemide alt üst ediyo.
Çok özledim bi doğsa göğsüme yatırıp uyutsam mis gibi koklasam koklasam
Dolabını açıp eşyalarını öpüyorum artık Rabbim acılarını göstermesin hiçbirimize
Cnm bebisimi görmeye gittim. Solunum cihazini cikarmislar. Kendi kendine düzenli nefes alabiliyor ama yine de küvezde kaliyor. Dr durumunun iyiye gittigini söyledi. Ben de iyi gördum kuzumu. Moralim düzeldi biraz ve ilk defa bugün sütüm bol bol geldi :) onceki günler günde 10 damla ancak geliyordu.Allah in izniyle her sey düzelecek.hepiniz de hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz insallahNasıl şimdi daha iyi mi kilo alımı güzel mi . Stres yapma kafana hiç takma allahın izniyle sütün gelicek şimdi üzüldüğün içinde etkiliyor gelmesini. İnşallah en kısa zamanda çıkacak küvezden ve emzirmeye başlıyacaksın
:)) wc kalkyrm birde mide yaninca süt icmeye sonra hemen yataga hemende dalyrm uykuya esim dio gizem knsrken uyuyrsn :))Başından beri sdnle aynıyız canım gece tuvalete kalkıyorum ama artık hatırlamıyorum bile o derece uyuyorum
Evet cnm oyle valla bas bas dur sacma sapab is demek ki bizim hastanedeki eski alet gittigmde soylycm valla okdr para alyrsnz birde ben basyrm yok yea :)Canım tutumlu anne diye bi site var. Bide facebookta bit pazarı diye grup. Oraları takip et istersen
ameliyathane hemşiresinden anestezi doktoruna doğumhanesi katı Yenidoğanı hepsiyle ilişkilerim çok iyi. Sadece mahrem hallerimi görmeleri kötü olacak. O yüzden genelde birim sorumluları direkt ilgilemir çalışanla. bari 1--2 kişi görsün :)
Canım ilk bebeği olacak çoğu kişide bu korkular vardır. Ben bazen eşimle ilişkim etkilenir mi diye bile endişe duyuyorum ama doğurupta pişman olan görmedim. Her şey güzel olacak
Güldürdün kız beni bilgi yarışması filan :)) ben ishal olunca 1 kere hirdim. Buton yoktu bende
Güzel geçmesine sevindim canım inş verilen tarihe kadar sorunsuz ulaşırsıngünaydın annişler , dün ki kontrolüm güzel geçti şükür ,, nst de biraz sancı var ama normal dedi , 2 gündür de bebeği baya asagıda hissediyorum wc den çıkamıyorum baskı yaptıkça , haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var ,, suyum falan gelmesse herhangi bir değişiklik olmassa şimdilik doğum tarihim 3 temmuz sabah 8:30 .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ..
Babasız geçen 3. babalar günü.. ne zormuş yoklugu ,, mekanın cennet olsun babam , gününü kutluyorum ...
Canm gozn aydn bak sen mutlu olunca naslda hersey yoluna gryr hic stres yapma az kaldi kucaginada alcks. Allah in izni ileCnm bebisimi görmeye gittim. Solunum cihazini cikarmislar. Kendi kendine düzenli nefes alabiliyor ama yine de küvezde kaliyor. Dr durumunun iyiye gittigini söyledi. Ben de iyi gördum kuzumu. Moralim düzeldi biraz ve ilk defa bugün sütüm bol bol geldi :) onceki günler günde 10 damla ancak geliyordu.Allah in izniyle her sey düzelecek.hepiniz de hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz insallah
Cnm kontrln guzel gecmsne sevndm wc meselesi genelmzde var artk. Babaciginin mekani cennet olsn.günaydın annişler , dün ki kontrolüm güzel geçti şükür ,, nst de biraz sancı var ama normal dedi , 2 gündür de bebeği baya asagıda hissediyorum wc den çıkamıyorum baskı yaptıkça , haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var ,, suyum falan gelmesse herhangi bir değişiklik olmassa şimdilik doğum tarihim 3 temmuz sabah 8:30 .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ..
Neymis moral cok onemliymisCnm bebisimi görmeye gittim. Solunum cihazini cikarmislar. Kendi kendine düzenli nefes alabiliyor ama yine de küvezde kaliyor. Dr durumunun iyiye gittigini söyledi. Ben de iyi gördum kuzumu. Moralim düzeldi biraz ve ilk defa bugün sütüm bol bol geldi :) onceki günler günde 10 damla ancak geliyordu.Allah in izniyle her sey düzelecek.hepiniz de hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz insallah
Günaydın hiç bilgim yok canım test hakkındaKizlar gunaydin, b grubu streptotok test yapilabilir bu haftalarda diyor hamilelik takvimimde, yaptiran var mi aranizda? Bana iki dr um da bahsetmedi bunlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?