- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.441
Ayni goruntu bizimki de pc basinda ama gorur o:) odaya git diyince kiziyo, ben etkilenmiyorum sen ye, odaya gidesim yok koltukta keyif yapcm diyo. Tespsiyi al sen git diyo :))) ben de usendim mutfak masasinin en dibinde yedim. Kiriş var orda, gormedi :))Ayy siznki iyi deglms ya en iyisi odanin birine yolla cnm bizmki pc basnda oyun oynyr koca dana yesem duymaz suan :)))
Canm kuzucklar ne tatlilardr simdi ikitane birnirlerine omur boyu arkds ne cok istyrdm ikizm olsn veya ikiz cocuklarm onlar bir ciksnlr annesi biri bir memeye biri bir memeye yapsr birakmazlar sende süt :)Amin canim insaAllah :) Sagiyorum canim hastanede kullandigim makineden kiraladik 3 saatte bir duzenli sagiyorum.Yeterli gelmezdigi zamanlar mama verebiliyorlar.Bazen ikisine birden yetmeyebiliyor sutum :)
O beyaz sey nokta nokta mi cnm, tuhaf bi goruntusu var. Sut gelince gidicek mi acaba igrenc gorunuyo bu haliyle:))) benmkilerde oyle sadece ucunda beyaz sey var okdr onada doknmyrm gitmsn die :)
:)) iyi cnm bulmssn kuytu kose ye sen ya yapck bisey yok ki oda sana dogru bakmaz zaten :)Ayni goruntu bizimki de pc basinda ama gorur o:) odaya git diyince kiziyo, ben etkilenmiyorum sen ye, odaya gidesim yok koltukta keyif yapcm diyo. Tespsiyi al sen git diyo :))) ben de usendim mutfak masasinin en dibinde yedim. Kiriş var orda, gormedi :))
Aynen. Cnm oyle bisey bilmyrm ki cnm.gider mi hic bilgm yokO beyaz sey nokta nokta mi cnm, tuhaf bi goruntusu var. Sut gelince gidicek mi acaba igrenc gorunuyo bu haliyle
Cocugun agzina gelmesin de.Aynen. Cnm oyle bisey bilmyrm ki cnm.gider mi hic bilgm yok
Bilmyrm ki canm emzrmeyi gostrmye gelen hemsiriye sorarz ozmn yada tecrubeli annelermz yardm lftn :)Cocugun agzina gelmesin de.
Amin canim insaAllah :) Belki ikincin ikiz olur canim :)Canm kuzucklar ne tatlilardr simdi ikitane birnirlerine omur boyu arkds ne cok istyrdm ikizm olsn veya ikiz cocuklarm onlar bir ciksnlr annesi biri bir memeye biri bir memeye yapsr birakmazlar sende süt :)
Cok dogru s öyluyorsun cnm.yasayarak gordum.pers gunu dogum yaptim. O gunden beri pompayla gunde 10 damla sut cikmiyordu.bugun goguslerimde agri hissettim ayni adet oncesi gibi.pompayla siktim ki gozlerime inanamadim.bayagi sutum oldu.posetledim buzluga koydum.bebisime goturecem.Kızlar doğum yapınca sütün yok lafına kulaklarınızı tıkayın içiniz rahat etmesi için hastanede ki sağma makinalarıyla sağın kaç ml çıkıyo bakın he ozamanda gelmiyorsa sütünüz yoktur arttırmak için çareler arayın.
Büyük görümcemin kızının çocuğu oldu mamaya başlamışlar niye diyorum sütüm yok doymuyo diyo nerden biliyon dedim annem sıktı göğsümü 5-6 damla geldi diyo kızı ikna edemedim. Kimsenin ilk günden şakır şakır sütü olmaz nadir öyle olur sonradan öyle yoğun süt üretimi artar bebek emdikçe.
Ben ilk kızımda bu konuda çok yanlışlar yaptım siz yapmayın. 5-6 damla geliyordu sıkınca 2. Kızımda bi sağdım 60 cc şok oldum ve 6 ay anne sütü verdim sadece 1 yaşına kadarda emzirdim sonra mecburi bıraktırdım.
Ben de uyanmasın diye mutfakta sessiz sessiz yiyorumKizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm vallaoda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Cnm bebisimi görmeye gittim. Solunum cihazini cikarmislar. Kendi kendine düzenli nefes alabiliyor ama yine de küvezde kaliyor. Dr durumunun iyiye gittigini söyledi. Ben de iyi gördum kuzumu. Moralim düzeldi biraz ve ilk defa bugün sütüm bol bol geldi :) onceki günler günde 10 damla ancak geliyordu.Allah in izniyle her sey düzelecek.hepiniz de hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz insallah
Evet cnm oyle valla bas bas dur sacma sapab is demek ki bizim hastanedeki eski alet gittigmde soylycm valla okdr para alyrsnz birde ben basyrm yok yea :)
Ben de uyanmasın diye mutfakta sessiz sessiz yiyorum
babalar günü için suprizimi de hazırladııım bakalım kalkınca ne tepki verecek
teşekkür ederiimÇok güzel olmuş. Benimkiler gelmedi kargodan yetiştiremedim
Nasıl uyuz insanlar var ya salla duyma hiç dediklerini. Imkanın varsa herşeyi detayıyla yaşa ona ne
Iki kızımdada hamileliğimde saçımı kestirdim hiiiiç inanmam öyle şeylere
Günaydın canım. Ben ayda bir kendim kesiyorum saçlarımı. Böyle şeylere inanmamak gerek. Bilimsel bir açıklaması olmadıktan sonra. Bu tarz şeyler banada çok söylediler ben söyleyenlerin yüzüne direk "ne kadar saçma ve cahilce" diyorum acayip hoşuma gidiyo baya bozuluyolarçünkü kimsenin zaten hamilelikten dolayı bir ton endişesi olan bi anneyi böyle endişelendirmeye hakkı yok. Sadece doktorumu dinlerim. Saçımı boyayabilirmiyim dedim boya dedi bilimsel bir ispatı yok dedi, internettende araştırdım öyleymiş. Bitkisel boya ile 3. Aydan sonra boyadım her ay. Bu kadar beyazla mahvolurdum. Yıkama işine gelince doktor ne derse onu yaparım. 40 gün yıkanmaması acayip saçma bence.
Kızlar şu saçma hurafelerden bahsederken sizlede paylaşmış olayım. 40 çıkmadan sokağa çıkarılmaz diye bir şeyde yokmuş. Hatta ben galiba 25. Gün falan doktoru izin verirse alıp yazlığa gidicem bebişle. Yola çıkmak nasıl olur diyede baktım çok giden var yinede doktoru ne derse o olcak.
Canım tutumlu anne diye bi site var. Bide facebookta bit pazarı diye grup. Oraları takip et istersen
ameliyathane hemşiresinden anestezi doktoruna doğumhanesi katı Yenidoğanı hepsiyle ilişkilerim çok iyi. Sadece mahrem hallerimi görmeleri kötü olacak. O yüzden genelde birim sorumluları direkt ilgilemir çalışanla. bari 1--2 kişi görsün :)
Canım ilk bebeği olacak çoğu kişide bu korkular vardır. Ben bazen eşimle ilişkim etkilenir mi diye bile endişe duyuyorum ama doğurupta pişman olan görmedim. Her şey güzel olacak
Güldürdün kız beni bilgi yarışması filan :)) ben ishal olunca 1 kere hirdim. Buton yoktu bende
Aynen öyle inan gün geçtikçe dahada zorlaşıyor herşey uyku düzenin oturup kalkman bile farklı oluyor Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda alalım bebişlerimizi kucağınıza
Günaydın kızlar
Yarın 39+1 oluyorum
Benimki çok aşağıda ama halen kaburgamı acıtıyo ayaklarıyla heryere yetiyo ordan midemide alt üst ediyo.
Çok özledim bi doğsa göğsüme yatırıp uyutsam mis gibi koklasam koklasam
Dolabını açıp eşyalarını öpüyorum artık Rabbim acılarını göstermesin hiçbirimize
günaydın annişler , dün ki kontrolüm güzel geçti şükür ,, nst de biraz sancı var ama normal dedi , 2 gündür de bebeği baya asagıda hissediyorum wc den çıkamıyorum baskı yaptıkça , haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var ,, suyum falan gelmesse herhangi bir değişiklik olmassa şimdilik doğum tarihim 3 temmuz sabah 8:30 .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ..
Babasız geçen 3. babalar günü.. ne zormuş yoklugu ,, mekanın cennet olsun babam , gününü kutluyorum ...
Ohhh maşallah bu habere çok sevindim :) çok şükür sütünde gelmiş bak stres hep etkiliyor moralini her zaman yüksek tut gelmick dersek gelmez . Bizde kuvuşuruz inşallah sağlıcakla . Kaç gün daha kalıcak nasıl saçları var mı :)Cnm bebisimi görmeye gittim. Solunum cihazini cikarmislar. Kendi kendine düzenli nefes alabiliyor ama yine de küvezde kaliyor. Dr durumunun iyiye gittigini söyledi. Ben de iyi gördum kuzumu. Moralim düzeldi biraz ve ilk defa bugün sütüm bol bol geldi :) onceki günler günde 10 damla ancak geliyordu.Allah in izniyle her sey düzelecek.hepiniz de hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz insallah
Kızlar doğum yapınca sütün yok lafına kulaklarınızı tıkayın içiniz rahat etmesi için hastanede ki sağma makinalarıyla sağın kaç ml çıkıyo bakın he ozamanda gelmiyorsa sütünüz yoktur arttırmak için çareler arayın.
Büyük görümcemin kızının çocuğu oldu mamaya başlamışlar niye diyorum sütüm yok doymuyo diyo nerden biliyon dedim annem sıktı göğsümü 5-6 damla geldi diyo kızı ikna edemedim. Kimsenin ilk günden şakır şakır sütü olmaz nadir öyle olur sonradan öyle yoğun süt üretimi artar bebek emdikçe.
Ben ilk kızımda bu konuda çok yanlışlar yaptım siz yapmayın. 5-6 damla geliyordu sıkınca 2. Kızımda bi sağdım 60 cc şok oldum ve 6 ay anne sütü verdim sadece 1 yaşına kadarda emzirdim sonra mecburi bıraktırdım.
İşin tuhaf tarafı benimkilerde küçükdü öncede daha büyükdü :)))Bnmkilerde kuculdu hic sut gelck belirtisi yok :) insallh gelir de emziririz
Ben o beyaz şeyleri kurçalıyıp duruyorum :) süt gelick mi diye yanlış ama habire uçlarına bakıp duruyorum:))) benmkilerde oyle sadece ucunda beyaz sey var okdr onada doknmyrm gitmsn die :)
Çok güzelmiş eminim çok beğenir bende eşime hediye aldım birde not yazdım çok duygulandı ama ben sana almamıştım dedi olsun dedim . Daha doğrusu hediye alıcaktıda artık alıcak birşey bulamamıştı istediğin birşey varsa onu alalım dedi böyle demesi bile yeter zaten özl gün olsun olmasın hediyesini eksik etmez.Ben de uyanmasın diye mutfakta sessiz sessiz yiyorum
babalar günü için suprizimi de hazırladııım bakalım kalkınca ne tepki verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?