2015 Temmuz Anneleri

Ayy siznki iyi deglms ya en iyisi odanin birine yolla cnm bizmki pc basnda oyun oynyr koca dana yesem duymaz suan :)))
Ayni goruntu bizimki de pc basinda ama gorur o:) odaya git diyince kiziyo, ben etkilenmiyorum sen ye, odaya gidesim yok koltukta keyif yapcm diyo. Tespsiyi al sen git diyo :))) ben de usendim mutfak masasinin en dibinde yedim. Kiriş var orda, gormedi :))

Amin canim insaAllah :) Sagiyorum canim hastanede kullandigim makineden kiraladik 3 saatte bir duzenli sagiyorum.Yeterli gelmezdigi zamanlar mama verebiliyorlar.Bazen ikisine birden yetmeyebiliyor sutum :)
Canm kuzucklar ne tatlilardr simdi ikitane birnirlerine omur boyu arkds ne cok istyrdm ikizm olsn veya ikiz cocuklarm onlar bir ciksnlr annesi biri bir memeye biri bir memeye yapsr birakmazlar sende süt :)

:)) iyi cnm bulmssn kuytu kose ye sen ya yapck bisey yok ki oda sana dogru bakmaz zaten :)

Cok dogru s öyluyorsun cnm.yasayarak gordum.pers gunu dogum yaptim. O gunden beri pompayla gunde 10 damla sut cikmiyordu.bugun goguslerimde agri hissettim ayni adet oncesi gibi.pompayla siktim ki gozlerime inanamadim.bayagi sutum oldu.posetledim buzluga koydum.bebisime goturecem.

Kizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm valla oda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Ben de uyanmasın diye mutfakta sessiz sessiz yiyorum

babalar günü için suprizimi de hazırladııım bakalım kalkınca ne tepki verecek

Eklentiler

• image.webp
    51 KB · Görüntüleme: 135

Çok sevindim canım. Az kaldı inşallah kucağına almaya. Bak sen pozitif düşündükçe sütünde geliyor.

Evet cnm oyle valla bas bas dur sacma sapab is demek ki bizim hastanedeki eski alet gittigmde soylycm valla okdr para alyrsnz birde ben basyrm yok yea :)

Basmıyorum bundan sonra de koy tepkini :))

Çok güzel olmuş. Benimkiler gelmedi kargodan yetiştiremedim
teşekkür ederiim
ben de geçen sana sormustum sonra baktım süre uzayacak en çabuk bu geliyordu bu sefer boyle olsun dedim:)
seninki de gelince verirsin sana bir süprizim var ama daha beklemen lazım de meraklansın daha heyecanlı olur beklesin biraz

Nasıl uyuz insanlar var ya salla duyma hiç dediklerini. Imkanın varsa herşeyi detayıyla yaşa ona ne
Iki kızımdada hamileliğimde saçımı kestirdim hiiiiç inanmam öyle şeylere

Aynen öyle bilmemek duymamak daha iyi ya zorla insanın beynine sokuyorlar bir daha söylerse diyeceğim ama gereken cevabı herkes zaten doçent prof olmuş maşallah

İnsanın sadece beynini bulandırıyorlar iyi yapıyorsun :) bende son gün gidicem kestirmeye

Bizde 2 aylıkken gitmeyi düşünüyoruz ama herkes aman iki sylık bebek tatile gider mi diye bön bön suratlarımıza bakıyor artık eşimde dedi neyse seneye gideriz bende ısrar etmek istemiyorum

Ben tedavi için o kadar o çatallarda muane oldum ki bir ara artık saniye tutuyordum kaç saniyede uzandım diye :) en sonunda hamile olunca hemşireye dedim sonunda normal ultrasyona terfi olabildim mi :) tabi şimdi senin gördüğün tanıdığın insanlar olunca biraz daha farklı :)

Aynen öyle inan gün geçtikçe dahada zorlaşıyor herşey uyku düzenin oturup kalkman bile farklı oluyor Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda alalım bebişlerimizi kucağınıza

Benimde uyku düzenim çok dğişti gece zaten geç uyurdum da geç uyanırdım artık erkenden uyanabiliyprum birde tabi gece habiRe wcye kalkıyorum

Aminnn rabbim kimseye göstermesin bende dolabı açıp bakıyorum o kıyafeleri giydirmiş gibi hayal ediyprum

Allah rahmet eylesin sana sabrını versin rabbim.
Doktor erken demedi di mi benimde %90 3 temmuz. çarşamba günü tam belli olucak kilosu nasıl

Ohhh maşallah bu habere çok sevindim :) çok şükür sütünde gelmiş bak stres hep etkiliyor moralini her zaman yüksek tut gelmick dersek gelmez . Bizde kuvuşuruz inşallah sağlıcakla . Kaç gün daha kalıcak nasıl saçları var mı :)

İyi ki burayı takip ediyorum ddim birkez daha sizin gibi tecrübeler bilgilerini paylaşmasa belkide bizde kanıcaz hekesin dediğine zaten çokda kendimizde olmayacağız o dönemde en azından üstüne gidilmesi gerektiğini öğrendim teşekkürler.. Seymasevde :)))

Ben de uyanmasın diye mutfakta sessiz sessiz yiyorum

babalar günü için suprizimi de hazırladııım bakalım kalkınca ne tepki verecek
Çok güzelmiş eminim çok beğenir bende eşime hediye aldım birde not yazdım çok duygulandı ama ben sana almamıştım dedi olsun dedim . Daha doğrusu hediye alıcaktıda artık alıcak birşey bulamamıştı istediğin birşey varsa onu alalım dedi böyle demesi bile yeter zaten özl gün olsun olmasın hediyesini eksik etmez.

Merhaba kizlar, uykusuz bi geceden sonra sancilarimla yine buradayim...Ne bicim bi durum anlamadim, Diger hamileliklerimden cok farkli geciyo bu...Resmen sancim var ama düzene girmiyo, bel agrisi, asagidan batan bicak gibi saplanan agrilar. ... Kahvaltimizi yaptik evi toparladim, uzaniyorum yine...Gece 1:30 da yataga girdim sabah 6 da ciktim yataktan o arada 6 kere wc ye ciktim. Düsünün artik nasil uyudugumu. Bu da unutulur elbet ama son günler cok zor geciyoooo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…