- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.421
İyidir beaaKizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm vallaoda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Bnde duymadim.nasil biseymiskiKizlar gunaydin, b grubu streptotok test yapilabilir bu haftalarda diyor hamilelik takvimimde, yaptiran var mi aranizda? Bana iki dr um da bahsetmedi bunlardan.
Kizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm vallaoda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Ön kahvalti yaptim tekrar yataga yattimKizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm vallaoda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Ben de cekiniyodm esim kizdi bana, kahvalti yap artik diye.bi de acik mutfak bizimki. En goremeyecegi yere gittim yedim bi seyler :)Kizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm vallaoda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Hic bilmiyorum ben de, arastirmadim, sanirim istege bagli. Cok lazim olsa dr isterdi testi diye de bakmadim neymis diye.Bnde duymadim.nasil biseymiski
Amin canim.insaAllah.Simdilik belli degil canim emme reflekslerinin kuvvetlenmelerini bekliyoruz.Cnm Allah analı babalı buyutsun.ne kadar kalıcaklar kuvezde.inşallah en kısa zamanda bebeklerınızle dönersiniz eve bayramı bebeklerınızle gecırırsınız.
Kızlar doğum yapınca sütün yok lafına kulaklarınızı tıkayın içiniz rahat etmesi için hastanede ki sağma makinalarıyla sağın kaç ml çıkıyo bakın he ozamanda gelmiyorsa sütünüz yoktur arttırmak için çareler arayın.
Büyük görümcemin kızının çocuğu oldu mamaya başlamışlar niye diyorum sütüm yok doymuyo diyo nerden biliyon dedim annem sıktı göğsümü 5-6 damla geldi diyo kızı ikna edemedim. Kimsenin ilk günden şakır şakır sütü olmaz nadir öyle olur sonradan öyle yoğun süt üretimi artar bebek emdikçe.
Ben ilk kızımda bu konuda çok yanlışlar yaptım siz yapmayın 5-6 damla geliyordu
Iyi olsunlarda çıkarlar biranönce sütünü veriyormusun sağıp? Ek mama alıyorlar mıAmin canim.insaAllah.Simdilik belli degil canim emme reflekslerinin kuvvetlenmelerini bekliyoruz.
Canim cok tesekkur ederim :) Ne kadar kalacaklari belli degil canim belki bir hafta daha kalabilirler.Ben iyiyim cok sukur,dikisler henuz iyilesmedi ama acisi agrisi yok cok sukur.Hayırlı olsun cnmönemkadar kalacak bebekler Kücezde sen nasıl oldun dikişlerin filan iyileşti mi
Bnmkilerde kuculdu hic sut gelck belirtisi yok :) insallh gelir de emziririzEvdek
Bende manuel pompa var o da ise yarar mi? Hic Sut gelecekmis gibi bi hava yok benim memelerde,ama yine de pesini birakmicam ben. Gelniyo diye vazgecmicem :)
Amin canim insaAllah :) Sagiyorum canim hastanede kullandigim makineden kiraladik 3 saatte bir duzenli sagiyorum.Yeterli gelmezdigi zamanlar mama verebiliyorlar.Bazen ikisine birden yetmeyebiliyor sutum :)Iyi olsunlarda çıkarlar biranönce sütünü veriyormusun sağıp? Ek mama alıyorlar mı
Pcde otrms kiyamam ye sen oburrixx dio :)) yiyrm simdiİyidir beaa
Kızım ye gitsin kaç defa hamile oluyoruz şu hayatta tadını çıkar valla oda bakmasın sana :)))
Ne yaplm cnm hamilyz ama biz :)Bnde babamdan utaniyodum artik bn balkonda yiyorum biseyler :)
Onlar sana hazrlsn uyuyr numaradi yapp :))) ben anneme yaprdm aklma geldi :))Ön kahvalti yaptim tekrar yataga yattimbnmde esim uyuyor bide evde kv gorumce var gorumcem seker hastasi tutmuyor beraber kahvalti yapiyoruz ama hic hazirlayasim yok
Ayy siznki iyi deglms ya en iyisi odanin birine yolla cnm bizmki pc basnda oyun oynyr koca dana yesem duymaz suan :)))Ben de cekiniyodm esim kizdi bana, kahvalti yap artik diye.bi de acik mutfak bizimki. En goremeyecegi yere gittim yedim bi seyler :)
Ogleden sonra koltukta uyumayi cok sever hafta sonlari, bugun de yatak odasina yollarim onu. Daha acikmis olur o zaman malum.
Cok haklsn canm kesinlkle pes etmek yok tomrisin emzrme gunlklerini okudm ben ordada sakin pes etmyn yazyrdu ben sonuna kadr zorlycm umarmda hepmzn sutu olur kuzucuklrmzaKızlar doğum yapınca sütün yok lafına kulaklarınızı tıkayın içiniz rahat etmesi için hastanede ki sağma makinalarıyla sağın kaç ml çıkıyo bakın he ozamanda gelmiyorsa sütünüz yoktur arttırmak için çareler arayın.
Büyük görümcemin kızının çocuğu oldu mamaya başlamışlar niye diyorum sütüm yok doymuyo diyo nerden biliyon dedim annem sıktı göğsümü 5-6 damla geldi diyo kızı ikna edemedim. Kimsenin ilk günden şakır şakır sütü olmaz nadir öyle olur sonradan öyle yoğun süt üretimi artar bebek emdikçe.
Ben ilk kızımda bu konuda çok yanlışlar yaptım siz yapmayın. 5-6 damla geliyordu sıkınca 2. Kızımda bi sağdım 60 cc şok oldum ve 6 ay anne sütü verdim sadece 1 yaşına kadarda emzirdim sonra mecburi bıraktırdım.
:))) benmkilerde oyle sadece ucunda beyaz sey var okdr onada doknmyrm gitmsn die :)Bnmkilerde kuculdu hic sut gelck belirtisi yok :) insallh gelir de emziririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?