2015 Temmuz Anneleri

Kizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm valla oda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Ön kahvalti yaptim tekrar yataga yattim bnmde esim uyuyor bide evde kv gorumce var gorumcem seker hastasi tutmuyor beraber kahvalti yapiyoruz ama hic hazirlayasim yok

Kizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm valla oda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Ben de cekiniyodm esim kizdi bana, kahvalti yap artik diye.bi de acik mutfak bizimki. En goremeyecegi yere gittim yedim bi seyler :)
Ogleden sonra koltukta uyumayi cok sever hafta sonlari, bugun de yatak odasina yollarim onu. Daha acikmis olur o zaman malum.

Kızlar doğum yapınca sütün yok lafına kulaklarınızı tıkayın içiniz rahat etmesi için hastanede ki sağma makinalarıyla sağın kaç ml çıkıyo bakın he ozamanda gelmiyorsa sütünüz yoktur arttırmak için çareler arayın.
Büyük görümcemin kızının çocuğu oldu mamaya başlamışlar niye diyorum sütüm yok doymuyo diyo nerden biliyon dedim annem sıktı göğsümü 5-6 damla geldi diyo kızı ikna edemedim. Kimsenin ilk günden şakır şakır sütü olmaz nadir öyle olur sonradan öyle yoğun süt üretimi artar bebek emdikçe.
Ben ilk kızımda bu konuda çok yanlışlar yaptım siz yapmayın. 5-6 damla geliyordu sıkınca 2. Kızımda bi sağdım 60 cc şok oldum ve 6 ay anne sütü verdim sadece 1 yaşına kadarda emzirdim sonra mecburi bıraktırdım.

Evdek

Bende manuel pompa var o da ise yarar mi? Hic Sut gelecekmis gibi bi hava yok benim memelerde, ama yine de pesini birakmicam ben. Gelniyo diye vazgecmicem :)

Canim cok sagol.Amin insaAllah :)

Hayırlı olsun cnmönemkadar kalacak bebekler Kücezde sen nasıl oldun dikişlerin filan iyileşti mi
Canim cok tesekkur ederim :) Ne kadar kalacaklari belli degil canim belki bir hafta daha kalabilirler.Ben iyiyim cok sukur,dikisler henuz iyilesmedi ama acisi agrisi yok cok sukur.

Iyi olsunlarda çıkarlar biranönce sütünü veriyormusun sağıp? Ek mama alıyorlar mı
Amin canim insaAllah :) Sagiyorum canim hastanede kullandigim makineden kiraladik 3 saatte bir duzenli sagiyorum.Yeterli gelmezdigi zamanlar mama verebiliyorlar.Bazen ikisine birden yetmeyebiliyor sutum :)

Ayy siznki iyi deglms ya en iyisi odanin birine yolla cnm bizmki pc basnda oyun oynyr koca dana yesem duymaz suan :)))

Cok haklsn canm kesinlkle pes etmek yok tomrisin emzrme gunlklerini okudm ben ordada sakin pes etmyn yazyrdu ben sonuna kadr zorlycm umarmda hepmzn sutu olur kuzucuklrmza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…