- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.461
Aynn bnmkide buyuktu simdi duduk gbi kaldi :)İşin tuhaf tarafı benimkilerde küçükdü öncede daha büyükdü :)))
bizde bir anormallik var herhalde :) inşallah bu küçük armutlar bol bol süt ile dolup taşarlar :)Aynn bnmkide buyuktu simdi duduk gbi kaldi :)
amin canim Rabbim hepinizden razi olsun hakkiniz odenmez siz boyle konusup desteginizi duanizi alinca icim ferahliyo Rabbim sizide cikarsin selametine
Amin inşallah canım hep birlikte inşallah. .Sahurun bereketi gnunu aksin misil misil tatli tatli uyklariniz olsun insaallah bebislerimizle kocaciklarla mutlu huzurlusahurlarimiz iftarlarimiz olsuniyi pazarlarrrr
Vakit yaklaştı desene canım herseyin hazırmi ne zaman ce eee yapacağı belli olmaz bu minukanin :))kızlar günaydın.nasılsınız.bizim dün catı muayenemiz vardı.cok iyi geçti.doktor herşeyin normal oldugunu hatta cok kolay doğum yapabileceğimi söyledi.hatta 3 cm acılmam varmımş.bizim kız aceleci cıktı.kırkını beklmeicekmiş.haftaya en gec obur hafta doğuma alırım diyor.cok korkuyorum.....hazırmıyım onuda bilmiyorum.daha ışyerinden izine bile ayrılmadım.
offff.normal doğum yapanlar ne olur yardımcı olun.
artık gelsin bea çok bekletti bu oğlan bizi çok Nazlı olacak annesi bu paşa hayırlısıyla sağlıkla gelsin artık insallahGünaydın kızlar
Yarın 39+1 oluyorum
Benimki çok aşağıda ama halen kaburgamı acıtıyo ayaklarıyla heryere yetiyo ordan midemide alt üst ediyo.
Çok özledim bi doğsa göğsüme yatırıp uyutsam mis gibi koklasam koklasam
Dolabını açıp eşyalarını öpüyorum artık Rabbim acılarını göstermesin hiçbirimize
Hayirlisi olsun canım inşallah sağ salim alırsın evladını kucağına. . Babacığinada allah rahmet etsin inşallahgünaydın annişler , dün ki kontrolüm güzel geçti şükür ,, nst de biraz sancı var ama normal dedi , 2 gündür de bebeği baya asagıda hissediyorum wc den çıkamıyorum baskı yaptıkça , haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var ,, suyum falan gelmesse herhangi bir değişiklik olmassa şimdilik doğum tarihim 3 temmuz sabah 8:30 .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ..
Babasız geçen 3. babalar günü.. ne zormuş yoklugu ,, mekanın cennet olsun babam , gününü kutluyorum ...
Hay maşallah devam et canım sağ maya bol bol sütun olsun inşallah bebise yarasın inşallah biran öncede yanına gelir hayırlısıyla.Cnm bebisimi görmeye gittim. Solunum cihazini cikarmislar. Kendi kendine düzenli nefes alabiliyor ama yine de küvezde kaliyor. Dr durumunun iyiye gittigini söyledi. Ben de iyi gördum kuzumu. Moralim düzeldi biraz ve ilk defa bugün sütüm bol bol geldi :) onceki günler günde 10 damla ancak geliyordu.Allah in izniyle her sey düzelecek.hepiniz de hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebislerinize kavusursunuz insallah
Benimki alıştı artık ye hadi bişey olmaz diyor bende kusura bakma çok canım çekiyor felan diyorum bana gülüyor :)Kizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm vallaoda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
canım hayırlı olan zamanda sağlıcakla gelsnler yanına kızların inşallah çokta tatlıdır onlar şimdi yaa insan koklamak doyamaz :)Canim cok tesekkur ederim :) Ne kadar kalacaklari belli degil canim belki bir hafta daha kalabilirler.Ben iyiyim cok sukur,dikisler henuz iyilesmedi ama acisi agrisi yok cok sukur.
Aminn insallahh :))bizde bir anormallik var herhalde :) inşallah bu küçük armutlar bol bol süt ile dolup taşarlar :)
Canim ben yazmistim gecenlerde, denk gelmedin büyük bi ihtimalle.Bana 35. haftada yapti dr um. Daha dogrusu sigorta karsilamiyor diye tercihi bana birakti , yaptirdim ben de.Gecen kontrolümde sonuc gelmisti, pozitif cikmis benimki. Dogumdan en az 4 saat önce antibiyotik bi serum baglanmasi gerekiyormus, bu bakterilerin bebege gecmemesi icin.Bazi durumlarda tehlikeli olabiliyor hatta bebek ölümlerine menenjite bile sebep olabiliyormus. Hastaneyi arayip sordum cok düsük bi ihtimal diyo ama ben yine de yavrumu tehlikeye atamam.Ilk belirtide solugu hastanede alicam...Bence dr lariniza danisin ve yaptirin...Kizlar gunaydin, b grubu streptotok test yapilabilir bu haftalarda diyor hamilelik takvimimde, yaptiran var mi aranizda? Bana iki dr um da bahsetmedi bunlardan.
teşekkür ederim, evet düşünmeleri yeterÇok güzelmiş eminim çok beğenir bende eşime hediye aldım birde not yazdım çok duygulandı ama ben sana almamıştım dedi olsun dedim . Daha doğrusu hediye alıcaktıda artık alıcak birşey bulamamıştı istediğin birşey varsa onu alalım dedi böyle demesi bile yeter zaten özl gün olsun olmasın hediyesini eksik etmez.
bana da hiç karnın çıkmamış, yüzün hic değişemis,hiç hamile gibi değilsin, kilo da almamıssın deyip duruyooor hergün başka biri. maşallah nazar deymesin falan diyen yok sonra da birşey soyleyince ayy ben güzel diye soyledim kötü dusunmedim diye devam ediyor. Takmıyorum artık isteyen istediğini desin ben memnunum halimdenBir arkadaş gördü bugün aaa hiç kilo almamışsın göbeğin çok güzel olmuş hiç kız gibi durmuyor kız anneleri çirkinleşiyor erkek annesi gibi duruyorsun . Gıcık oldum şimdi hiç şişmemişsin böyle kilo almayan annelere sinşr oluyorum hiç kalçan bacakların yok dedi daha neler neler insan bir maşallah der ya en sonunda ben elimi tahtaya vurdum kesin en son zaman çok çirkinleşicm :) şişicem birisi ne zaman birşey dese başıma geliyor.
*allah yardımcın olsun canım benimde ikinci gebelik ilinde hiçbişey anlamamısim ama bunda çok farklı ağrılar sancılar vs. Hamilelik neymiş daha yeni öğrendim napalım sonucu güzel olacak inşallah bebekleri mızı kucağımıza alalım da hayırlısıyla sağlıkla hersey geçip gidecek insallahMerhaba kizlar, uykusuz bi geceden sonra sancilarimla yine buradayim...Ne bicim bi durum anlamadim, Diger hamileliklerimden cok farkli geciyo bu...Resmen sancim var ama düzene girmiyo, bel agrisi, asagidan batan bicak gibi saplanan agrilar. ... Kahvaltimizi yaptik evi toparladim, uzaniyorum yine ...Gece 1:30 da yataga girdim sabah 6 da ciktim yataktan o arada 6 kere wc ye ciktim. Düsünün artik nasil uyudugumu . Bu da unutulur elbet ama son günler cok zor geciyoooo....
Aynen katiliyorum, o zamanda bunlari nasil kücültsem diye careler aramaya basliyacaksiniz:))Selam kızlar....
Şafak 12
Hayirlusiyla gelsin bebislerimiz...
Bu arada memisler kuculdu diyosunuzda bence karnimiz buyudu o yuzden kucuk gelio dogum olunca bakin siz koca koca olcak memisler saklicak yer bulamicaksinuz
Sagol canim, iki hamileligimde son ana kadar cok rahat gecti benim. Bunda hem sancilar hem bel agrisi mahvetti beni.Uykusuzluk, WC problemi de cabasi...Allahtan az kaldi da kendimizi öyle teselli ediyoruz, buna da sükür...*allah yardımcın olsun canım benimde ikinci gebelik ilinde hiçbişey anlamamısim ama bunda çok farklı ağrılar sancılar vs. Hamilelik neymiş daha yeni öğrendim napalım sonucu güzel olacak inşallah bebekleri mızı kucağımıza alalım da hayırlısıyla sağlıkla hersey geçip gidecek insallah
Dolar canım büyüklükle küçüklukle alakası yok bu süt gelmesinin benim bi akrabanında armut gibiydi ama üç çocuğuna da yetti maşallahbizde bir anormallik var herhalde :) inşallah bu küçük armutlar bol bol süt ile dolup taşarlar :)
Merhaba kizlar, uykusuz bi geceden sonra sancilarimla yine buradayim...Ne bicim bi durum anlamadim, Diger hamileliklerimden cok farkli geciyo bu...Resmen sancim var ama düzene girmiyo, bel agrisi, asagidan batan bicak gibi saplanan agrilar. ... Kahvaltimizi yaptik evi toparladim, uzaniyorum yine ...Gece 1:30 da yataga girdim sabah 6 da ciktim yataktan o arada 6 kere wc ye ciktim. Düsünün artik nasil uyudugumu . Bu da unutulur elbet ama son günler cok zor geciyoooo....
aynen bende halimden çok memnunum çok fazla kilo alıp şişmekten korkuyordum . Ama gerçekten şaka gibi az önce yüzüğüm canımı acıttı çıkwrıyım dedim çıkmadı zar zor çıktı parmaklarım elim şişti :))) biliyordum başıma böyle birşey geleceğiniteşekkür ederim, evet düşünmeleri yeter
bana da hiç karnın çıkmamış, yüzün hic değişemis,hiç hamile gibi değilsin, kilo da almamıssın deyip duruyooor hergün başka biri. maşallah nazar deymesin falan diyen yok sonra da birşey soyleyince ayy ben güzel diye soyledim kötü dusunmedim diye devam ediyor. Takmıyorum artık isteyen istediğini desin ben memnunum halimden
İnşallah bizimde öyle olurDolar canım büyüklükle küçüklukle alakası yok bu süt gelmesinin benim bi akrabanında armut gibiydi ama üç çocuğuna da yetti maşallah
Ayyy ne guzel yaomssn ben yaomdm bisey oda bana yapmadi ama hicte sevmez.oyle seyleri beni birkez anma herzmn an der benmde isime gelir :)Ben de uyanmasın diye mutfakta sessiz sessiz yiyorum
babalar günü için suprizimi de hazırladııım bakalım kalkınca ne tepki verecek
Doğru bak onu hiç düşünmemiştim göbekten dolayı küçük gibi geliyordur bize :))))) bu arada benimde şafak 12Selam kızlar....
Şafak 12
Hayirlusiyla gelsin bebislerimiz...
Bu arada memisler kuculdu diyosunuzda bence karnimiz buyudu o yuzden kucuk gelio dogum olunca bakin siz koca koca olcak memisler saklicak yer bulamicaksinuz
Çok sevindim canım. Az kaldı inşallah kucağına almaya. Bak sen pozitif düşündükçe sütünde geliyor.
Basmıyorum bundan sonra de koy tepkini :))
Amin bende annmlere geldim felaket sıcak olduğunu anladım gerçekten dışarda inşaatta çalışanların hamilelerin herkesin allah yardımcısı olsun .Merhabalar kızlar nasılsınız? Bugün hava sıcaklığı kendini baya artırmış allah dışarıda çalışanlara yardım etsin
Geri uyumusum 1 bucukta uyandim hazirlamis kahvakti yaptim bi guzel :)) kim sana obirixx diyo kocisin mi :)Onlar sana hazrlsn uyuyr numaradi yapp :))) ben anneme yaprdm aklma geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?