2015 Temmuz Anneleri

Bir arkadaş gördü bugün aaa hiç kilo almamışsın göbeğin çok güzel olmuş hiç kız gibi durmuyor kız anneleri çirkinleşiyor erkek annesi gibi duruyorsun . Gıcık oldum şimdi hiç şişmemişsin böyle kilo almayan annelere sinşr oluyorum hiç kalçan bacakların yok dedi daha neler neler insan bir maşallah der ya en sonunda ben elimi tahtaya vurdum kesin en son zaman çok çirkinleşicm :) şişicem birisi ne zaman birşey dese başıma geliyor.

amin canim Rabbim hepinizden razi olsun hakkiniz odenmez siz boyle konusup desteginizi duanizi alinca icim ferahliyo Rabbim sizide cikarsin selametine

Sahurun bereketi gnunu aksin misil misil tatli tatli uyklariniz olsun insaallah bebislerimizle kocaciklarla mutlu huzurlusahurlarimiz iftarlarimiz olsun iyi pazarlarrrr
Amin inşallah canım hep birlikte inşallah. .
Vakit yaklaştı desene canım herseyin hazırmi ne zaman ce eee yapacağı belli olmaz bu minukanin :))
artık gelsin bea çok bekletti bu oğlan bizi çok Nazlı olacak annesi bu paşa hayırlısıyla sağlıkla gelsin artık insallah

Hayirlisi olsun canım inşallah sağ salim alırsın evladını kucağına. . Babacığinada allah rahmet etsin inşallah
Hay maşallah devam et canım sağ maya bol bol sütun olsun inşallah bebise yarasın inşallah biran öncede yanına gelir hayırlısıyla.
Kizlar napysnz bea. Kalktm kahvalti yapmaya usenyrm yaa esmde oruc ya utanyrm valla oda uyandi yoksa gizliden yapcktm.
Benimki alıştı artık ye hadi bişey olmaz diyor bende kusura bakma çok canım çekiyor felan diyorum bana gülüyor :)
Canim cok tesekkur ederim :) Ne kadar kalacaklari belli degil canim belki bir hafta daha kalabilirler.Ben iyiyim cok sukur,dikisler henuz iyilesmedi ama acisi agrisi yok cok sukur.
canım hayırlı olan zamanda sağlıcakla gelsnler yanına kızların inşallah çokta tatlıdır onlar şimdi yaa insan koklamak doyamaz :)

Merhabalar kızlar nasılsınız? Bugün hava sıcaklığı kendini baya artırmış allah dışarıda çalışanlara yardım etsin

Kizlar gunaydin, b grubu streptotok test yapilabilir bu haftalarda diyor hamilelik takvimimde, yaptiran var mi aranizda? Bana iki dr um da bahsetmedi bunlardan.
Canim ben yazmistim gecenlerde, denk gelmedin büyük bi ihtimalle.Bana 35. haftada yapti dr um. Daha dogrusu sigorta karsilamiyor diye tercihi bana birakti , yaptirdim ben de.Gecen kontrolümde sonuc gelmisti, pozitif cikmis benimki. Dogumdan en az 4 saat önce antibiyotik bi serum baglanmasi gerekiyormus, bu bakterilerin bebege gecmemesi icin.Bazi durumlarda tehlikeli olabiliyor hatta bebek ölümlerine menenjite bile sebep olabiliyormus. Hastaneyi arayip sordum cok düsük bi ihtimal diyo ama ben yine de yavrumu tehlikeye atamam.Ilk belirtide solugu hastanede alicam...Bence dr lariniza danisin ve yaptirin...

teşekkür ederim, evet düşünmeleri yeter

bana da hiç karnın çıkmamış, yüzün hic değişemis,hiç hamile gibi değilsin, kilo da almamıssın deyip duruyooor hergün başka biri. maşallah nazar deymesin falan diyen yok sonra da birşey soyleyince ayy ben güzel diye soyledim kötü dusunmedim diye devam ediyor. Takmıyorum artık isteyen istediğini desin ben memnunum halimden

Kızlar iyi pazarlar inşallah herkes iyidir geçmisi okuyabildigim kdr takip etmeye çalışıyorum ama cok hızlı ilerliyosunuzz :) ben sbha karşi uyudum sızmışım resmen yarım saat sonra sancıyla uyandım karnım taş gb toparlanmıstı ama sancıda baya siddetlilavaboya gittim bisey yoktu sonra geldim biraz aglamaklı oldum nasıl dogurcam ben diye :) Geri uyumaya calıstım kalktigimda karnım aşagı inmisresmen camasır çizgisinin altında dolgunluk sertlik var. Aynadan da indigi belli oluyo..bebis kıpırdıyo su anda.. ama kasıklarımda vajinada bir batma sızlama var. Yarın kontrolum var ama yinede sizlere sorayım dedim icim rahat etmedi noluyo bilen varmı?

*allah yardımcın olsun canım benimde ikinci gebelik ilinde hiçbişey anlamamısim ama bunda çok farklı ağrılar sancılar vs. Hamilelik neymiş daha yeni öğrendim napalım sonucu güzel olacak inşallah bebekleri mızı kucağımıza alalım da hayırlısıyla sağlıkla hersey geçip gidecek insallah

Selam kızlar....
Şafak 12
Hayirlusiyla gelsin bebislerimiz...
Bu arada memisler kuculdu diyosunuzda bence karnimiz buyudu o yuzden kucuk gelio dogum olunca bakin siz koca koca olcak memisler saklicak yer bulamicaksinuz
Aynen katiliyorum, o zamanda bunlari nasil kücültsem diye careler aramaya basliyacaksiniz:))
Sagol canim, iki hamileligimde son ana kadar cok rahat gecti benim. Bunda hem sancilar hem bel agrisi mahvetti beni.Uykusuzluk, WC problemi de cabasi...Allahtan az kaldi da kendimizi öyle teselli ediyoruz, buna da sükür...

aynen bende halimden çok memnunum çok fazla kilo alıp şişmekten korkuyordum . Ama gerçekten şaka gibi az önce yüzüğüm canımı acıttı çıkwrıyım dedim çıkmadı zar zor çıktı parmaklarım elim şişti :))) biliyordum başıma böyle birşey geleceğini

Selam kızlar....
Şafak 12
Hayirlusiyla gelsin bebislerimiz...
Bu arada memisler kuculdu diyosunuzda bence karnimiz buyudu o yuzden kucuk gelio dogum olunca bakin siz koca koca olcak memisler saklicak yer bulamicaksinuz
Doğru bak onu hiç düşünmemiştim göbekten dolayı küçük gibi geliyordur bize :))))) bu arada benimde şafak 12

Merhabalar kızlar nasılsınız? Bugün hava sıcaklığı kendini baya artırmış allah dışarıda çalışanlara yardım etsin
Amin bende annmlere geldim felaket sıcak olduğunu anladım gerçekten dışarda inşaatta çalışanların hamilelerin herkesin allah yardımcısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…