2015 Temmuz Anneleri

Geri uyumusum 1 bucukta uyandim hazirlamis kahvakti yaptim bi guzel :)) kim sana obirixx diyo kocisin mi :)
Ohh iyi olms :)) evet yaa onun kilosunu gectmde :)) hicte sevmez sisko ben hic bukadr kilo olmamstm hayatmda şimdi bana dio dogrnca hemen eski haline dön lutfen :))

Benim de seninkini duyunca icim rahatladi dogrusu :)) cok sukur İnsallah planladigimiz gibi ve cook rahat olur haberleselim mutlaka )
Tamam mutlaka sancılar var mı? Benim çok oluyo 30 unu çıkarmaz bu bebik diyorum bazen.[/QUOTE]
Sanci mi anlamiyorum ben ya adet sancisi gibi kasiklarimda oluyor sanki ilk gun gibi yatinca geciyor gunde bir kez falan oluyordu dun uc kez oldu yorulunca oluyor galiba.gununu beklemesi onemli benim icin ya doktoruma cok guveniyorum baska icapci doktordan falan girmek istemiyorum sezeryana hayirlisi bakalim dokuz on gun kaldi sunun surasinda o kadarcik dayanir İnsallah senin sancilar nasil karinda mi yoksa seninki de mi adet sancisi gibi,bir de dinlenince geciyor mu

Allah yardımcın olsun havada sıcak olunca hiç çekilmiyor bende geç uyuyup erken kalkıyorum birde habire wcye kalkıyorum tam benim zor zamanlarımda sezeryana alıncam galiba inşallah biran önce kuzunu kucağına alırsın sağlıcakla

Ohh iyi olms :)) evet yaa onun kilosunu gectmde :)) hicte sevmez sisko ben hic bukadr kilo olmamstm hayatmda şimdi bana dio dogrnca hemen eski haline dön lutfen :))
Bnde canim 76 kiloyum suan 75 le tamamlamayi cok istemistim tam 15 kilo almis olacaktim olmadi... olamadi....benim kilomda esimin kilosilunu gecti durumlar cok vahim sirtim dumduz oldu kalinlastim bakalim dogumdan sonra nasil olacak

Denk gelmedim canim bilmiyordum onemliymis baya, ben de en iyisi burdaki devlet hastanesine gideyim. Ordaki dr a danisayim o isterse yaparim. Ucretli de olsa yavrukdan onemli degil neticede. Cok tesekkurler.

Amin canim insaAllah :) Sagiyorum canim hastanede kullandigim makineden kiraladik 3 saatte bir duzenli sagiyorum.Yeterli gelmezdigi zamanlar mama verebiliyorlar.Bazen ikisine birden yetmeyebiliyor sutum :)
Olsun sağlıklı olsunlar evlerine gelsinlerde önemli olan o sen vazgeçme bi damlada olsa anne sütünün yeri başka

Oh afiyet olsun ona canım ya inş çıksın cuk cuk iştahla kendi emsin dualarımdasın

Selam kızlar....
Şafak 12
Hayirlusiyla gelsin bebislerimiz...
Bu arada memisler kuculdu diyosunuzda bence karnimiz buyudu o yuzden kucuk gelio dogum olunca bakin siz koca koca olcak memisler saklicak yer bulamicaksinuz
Ah nerdeeeee benim sütyenler 75 halen oluyo hiç büyümüyorlar okadar Gözlerine bakıyorum emzirirken biraz ele avuca geliyo sonra hıoooop aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…