- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.481
Canm ellemeyin diorlr yapma ben arada bakyrm beyazlk duryr mu die okdr :)Ben o beyaz şeyleri kurçalıyıp duruyorum :) süt gelick mi diye yanlış ama habire uçlarına bakıp duruyorum
Benim anacigimin ikizleri olmus ama erkenden 6,5 aylikken dogunca o zamanin sartlariyla kaybetmisiz ikisinide :/ bende tutmadi ikiz ve cok bekliyordum ama olmadi onumuzdeki maclara bakcaz :)Amin canim insaAllah :) Belki ikincin ikiz olur canim :)
Mrb cnn iyidr sen nslsn gercktn cok sick evn icinde pişiyrzMerhabalar kızlar nasılsınız? Bugün hava sıcaklığı kendini baya artırmış allah dışarıda çalışanlara yardım etsin
Ohh iyi olms :)) evet yaa onun kilosunu gectmde :)) hicte sevmez sisko ben hic bukadr kilo olmamstm hayatmda şimdi bana dio dogrnca hemen eski haline dön lutfen :))Geri uyumusum 1 bucukta uyandim hazirlamis kahvakti yaptim bi guzel :)) kim sana obirixx diyo kocisin mi :)
Tamam mutlakaBenim de seninkini duyunca icim rahatladi dogrusu :)) cok sukur İnsallah planladigimiz gibi ve cook rahat olur haberleselim mutlaka)
Benmde ananemn olms belki benmde olar :))Benim anacigimin ikizleri olmus ama erkenden 6,5 aylikken dogunca o zamanin sartlariyla kaybetmisiz ikisinide :/ bende tutmadi ikiz ve cok bekliyordum ama olmadi onumuzdeki maclara bakcaz :)
Allah yardımcın olsun havada sıcak olunca hiç çekilmiyor bende geç uyuyup erken kalkıyorum birde habire wcye kalkıyorum tam benim zor zamanlarımda sezeryana alıncam galiba inşallah biran önce kuzunu kucağına alırsın sağlıcaklaMerhaba kizlar, uykusuz bi geceden sonra sancilarimla yine buradayim...Ne bicim bi durum anlamadim, Diger hamileliklerimden cok farkli geciyo bu...Resmen sancim var ama düzene girmiyo, bel agrisi, asagidan batan bicak gibi saplanan agrilar. ... Kahvaltimizi yaptik evi toparladim, uzaniyorum yine ...Gece 1:30 da yataga girdim sabah 6 da ciktim yataktan o arada 6 kere wc ye ciktim. Düsünün artik nasil uyudugumu . Bu da unutulur elbet ama son günler cok zor geciyoooo....
Bnde canim 76 kiloyum suan 75 le tamamlamayi cok istemistim tam 15 kilo almis olacaktim olmadi... olamadi....Ohh iyi olms :)) evet yaa onun kilosunu gectmde :)) hicte sevmez sisko ben hic bukadr kilo olmamstm hayatmda şimdi bana dio dogrnca hemen eski haline dön lutfen :))
Bak senin olma ihtimali benimkinden daha yuksek, gobek geciyomus diye biliyorum mesela benim degilde cocuklarimin ikizerinin olmasi daha mumkunmus :) senin ikinci ikiz olabilir hazirlikli ol :)Benmde ananemn olms belki benmde olar :))
:)) kismet canm artk ne yapalmBnde canim 76 kiloyum suan 75 le tamamlamayi cok istemistim tam 15 kilo almis olacaktim olmadi... olamadi....benim kilomda esimin kilosilunu gecti durumlar cok vahim sirtim dumduz oldu kalinlastim bakalim dogumdan sonra nasil olacak
Ayy keske olsaaa :)) cok istyrmm :)Bak senin olma ihtimali benimkinden daha yuksek, gobek geciyomus diye biliyorum mesela benim degilde cocuklarimin ikizerinin olmasi daha mumkunmus :) senin ikinci ikiz olabilir hazirlikli ol :)
Canim ben yazmistim gecenlerde, denk gelmedin büyük bi ihtimalle.Bana 35. haftada yapti dr um. Daha dogrusu sigorta karsilamiyor diye tercihi bana birakti , yaptirdim ben de.Gecen kontrolümde sonuc gelmisti, pozitif cikmis benimki. Dogumdan en az 4 saat önce antibiyotik bi serum baglanmasi gerekiyormus, bu bakterilerin bebege gecmemesi icin.Bazi durumlarda tehlikeli olabiliyor hatta bebek ölümlerine menenjite bile sebep olabiliyormus. Hastaneyi arayip sordum cok düsük bi ihtimal diyo ama ben yine de yavrumu tehlikeye atamam.Ilk belirtide solugu hastanede alicam...Bence dr lariniza danisin ve yaptirin...
Ya o kadar işe yaramadı bende denemek için ekektirikliyi hastanede denersin bi sorunun olursa test edersinEvdek
Bende manuel pompa var o da ise yarar mi? Hic Sut gelecekmis gibi bi hava yok benim memelerde,ama yine de pesini birakmicam ben. Gelniyo diye vazgecmicem :)
Olsun sağlıklı olsunlar evlerine gelsinlerde önemli olan o sen vazgeçme bi damlada olsa anne sütünün yeri başkaAmin canim insaAllah :) Sagiyorum canim hastanede kullandigim makineden kiraladik 3 saatte bir duzenli sagiyorum.Yeterli gelmezdigi zamanlar mama verebiliyorlar.Bazen ikisine birden yetmeyebiliyor sutum :)
Oh afiyet olsun ona canım ya inş çıksın cuk cuk iştahla kendi emsin dualarımdasınCok dogru s öyluyorsun cnm.yasayarak gordum.pers gunu dogum yaptim. O gunden beri pompayla gunde 10 damla sut cikmiyordu.bugun goguslerimde agri hissettim ayni adet oncesi gibi.pompayla siktim ki gozlerime inanamadim.bayagi sutum oldu.posetledim buzluga koydum.bebisime goturecem.
Ah nerdeeeee benim sütyenler 75 halen oluyo hiç büyümüyorlar okadar Gözlerine bakıyorum emzirirken biraz ele avuca geliyo sonra hıoooop aynıSelam kızlar....
Şafak 12
Hayirlusiyla gelsin bebislerimiz...
Bu arada memisler kuculdu diyosunuzda bence karnimiz buyudu o yuzden kucuk gelio dogum olunca bakin siz koca koca olcak memisler saklicak yer bulamicaksinuz
Ikiside güzel canım kurra Çek kararsızsan :)))Halen ismi netleşmeyenlerdeniz kızlar sizce Cahid ve Zahid isimleri nasıl
Ah nerdeeeee benim sütyenler 75 halen oluyo hiç büyümüyorlar okadar Gözlerine bakıyorum emzirirken biraz ele avuca geliyo sonra hıoooop aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?