- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.501
Yok kız azcık olsun istiyom ben yatınca hele tam düzlük oluyo çok gıcıkHadi yaaoda iyiymis.
Boşveeeeeer Aynen bende öyleyimSlm kizlar yemek yapmasi gerekn biriyim ama hali olmayanlardanim :)
Zahid e oy veriyorum benHalen ismi netleşmeyenlerdeniz kızlar sizce Cahid ve Zahid isimleri nasıl
Ikiside güzel canım kurra Çek kararsızsan :)))
teşekkürler kızlar inşallah ilerde onunda seveceği ve bizimde iyi ki koymuşuz diyeceğimiz bir isim verebilirizZahid e oy veriyorum ben
biz de en sonunda Tarık olmasına karar verdik
bakalım gerçi başına Ahmet de eklenebilir
Doğramacı senle ben nolacak bu boleeBoşveeeeeer Aynen bende öyleyim
:)) wc kalkyrm birde mide yaninca süt icmeye sonra hemen yataga hemende dalyrm uykuya esim dio gizem knsrken uyuyrsn :))
Sorma valla bezdim bittim yaniDoğramacı senle ben nolacak bu bolee
Ayyy hadi inş hayırlısı bak yaz arada sıklaşıcak mı bakalımHamileyken iyi olur canim terletmez
Yaa benim kasilma ardindan sol taraf belimin agrisi yarim saatte bir olmaya basladi.hadi hayirlisi
kendi belirledi o tarihi , belki 6 sı da olabilir dedi .. duruma göre bakarız dedi, kilosu iyi maşallah 2 hafta önden gidiyoruz .sizin kilonuz nasıl ?Aynen öyle bilmemek duymamak daha iyi ya zorla insanın beynine sokuyorlar bir daha söylerse diyeceğim ama gereken cevabı herkes zaten doçent prof olmuş maşallah
İnsanın sadece beynini bulandırıyorlar iyi yapıyorsun :) bende son gün gidicem kestirmeye
Bizde 2 aylıkken gitmeyi düşünüyoruz ama herkes aman iki sylık bebek tatile gider mi diye bön bön suratlarımıza bakıyor artık eşimde dedi neyse seneye gideriz bende ısrar etmek istemiyorum
Ben tedavi için o kadar o çatallarda muane oldum ki bir ara artık saniye tutuyordum kaç saniyede uzandım diye :) en sonunda hamile olunca hemşireye dedim sonunda normal ultrasyona terfi olabildim mi :) tabi şimdi senin gördüğün tanıdığın insanlar olunca biraz daha farklı :)
Benimde uyku düzenim çok dğişti gece zaten geç uyurdum da geç uyanırdım artık erkenden uyanabiliyprum birde tabi gece habiRe wcye kalkıyorum
Aminnn rabbim kimseye göstermesin bende dolabı açıp bakıyorum o kıyafeleri giydirmiş gibi hayal ediyprum
Allah rahmet eylesin sana sabrını versin rabbim.
Doktor erken demedi di mi benimde %90 3 temmuz. çarşamba günü tam belli olucak kilosu nasıl
Benim oyum cahid'den yana :)teşekkürler kızlar inşallah ilerde onunda seveceği ve bizimde iyi ki koymuşuz diyeceğimiz bir isim verebiliriz
Günaydın canım. Ben ayda bir kendim kesiyorum saçlarımı. Böyle şeylere inanmamak gerek. Bilimsel bir açıklaması olmadıktan sonra. Bu tarz şeyler banada çok söylediler ben söyleyenlerin yüzüne direk "ne kadar saçma ve cahilce" diyorum acayip hoşuma gidiyo baya bozuluyolarçünkü kimsenin zaten hamilelikten dolayı bir ton endişesi olan bi anneyi böyle endişelendirmeye hakkı yok. Sadece doktorumu dinlerim. Saçımı boyayabilirmiyim dedim boya dedi bilimsel bir ispatı yok dedi, internettende araştırdım öyleymiş. Bitkisel boya ile 3. Aydan sonra boyadım her ay. Bu kadar beyazla mahvolurdum. Yıkama işine gelince doktor ne derse onu yaparım. 40 gün yıkanmaması acayip saçma bence.
AL benden o kadar ruh gibiyim napıyım doğuramadim temizlik yaptim yok banamisin demedi icersi cok rahat heralde uykusuzluk isledi ruhummaaSorma valla bezdim bittim yani
Hayirli olsun canim darisi basimiza insallahKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
AynenSeymasevde sen aktarindan karisim felan almadin mi canim tabak tabak hurmalarda kar etmedi sana bu defa :)
tamam gene de her ihtimale karşı bulunsun da, olmadı hastanedekini kiralrız.Ya o kadar işe yaramadı bende denemek için ekektirikliyi hastanede denersin bi sorunun olursa test edersin
Gelir gelir
Banada 3 ü yada 6sı dedi 3 ü cuma günü güzel bir gün eşim tutturdu cuma olsun diye ama tam kesin çarşamba belli olacak geçen hafta üç kilo yüz gramdı bir hafta önden gidiyordukendi belirledi o tarihi , belki 6 sı da olabilir dedi .. duruma göre bakarız dedi, kilosu iyi maşallah 2 hafta önden gidiyoruz .sizin kilonuz nasıl ?
Meraklıyım galiba dahada oynamamCanm ellemeyin diorlr yapma ben arada bakyrm beyazlk duryr mu die okdr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?