2015 Temmuz Anneleri

[QUOTE="Seymasevde, p41468048, member:]573878kız azcık olsun istiyom ben yatınca hele tam düzlük oluyo çok gıcık [/QUOTE]

Hamileyken iyi olur canim terletmez
Yaa benim kasilma ardindan sol taraf belimin agrisi yarim saatte bir olmaya basladi.hadi hayirlisi

kendi belirledi o tarihi , belki 6 sı da olabilir dedi .. duruma göre bakarız dedi, kilosu iyi maşallah 2 hafta önden gidiyoruz .sizin kilonuz nasıl ?

Ne 40 gün yıkanmadamı çıldırmış bunlar bee ben bi kez boyadım saç imi oda sarıldı ana regime boyadım .zaten hamile kalmadan önce kestirmek kısa o yüzden hiç kesmedir zaten uzatıyorum kuaföre de uğraşmaya kesme ihtiyacı duymadim

Hayirli olsun canim darisi basimiza insallah

kendi belirledi o tarihi , belki 6 sı da olabilir dedi .. duruma göre bakarız dedi, kilosu iyi maşallah 2 hafta önden gidiyoruz .sizin kilonuz nasıl ?
Banada 3 ü yada 6sı dedi 3 ü cuma günü güzel bir gün eşim tutturdu cuma olsun diye ama tam kesin çarşamba belli olacak geçen hafta üç kilo yüz gramdı bir hafta önden gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…