2015 Temmuz Anneleri

Nasilsiniz kizlar?
15 sayfa okudum kimse dogurmamis
Çok merak ediyorum kızımı dogsun artık diyorum sonra vazgeçiyorum 1 hafta daha beklesin sonra dogsada olur diyorum

Tamam mutlaka sancılar var mı? Benim çok oluyo 30 unu çıkarmaz bu bebik diyorum bazen.
Sanci mi anlamiyorum ben ya adet sancisi gibi kasiklarimda oluyor sanki ilk gun gibi yatinca geciyor gunde bir kez falan oluyordu dun uc kez oldu yorulunca oluyor galiba.gununu beklemesi onemli benim icin ya doktoruma cok guveniyorum baska icapci doktordan falan girmek istemiyorum sezeryana hayirlisi bakalim dokuz on gun kaldi sunun surasinda o kadarcik dayanir İnsallah senin sancilar nasil karinda mi yoksa seninki de mi adet sancisi gibi,bir de dinlenince geciyor mu[/QUOTE]
Adet sancısı gibi benimde ama günde 4-5 kez oluyo. Ayrıca kasıklarımdanda giriyo alttan. İşte şu yalancı doğum sancısı dedikleri. Bende gününü beklesin istiyorum doktorumuz gelir o problem değil ama telaşla gitmek gitmek o korkuyu yaşamak istemiyorum açıkçası. Ağbim cerrah benim yurt dışındaydı bugün döndü çok şükür en kötü ihtimalle ağbim olayları organize eder onun rahatlığı var biraz. Sende pratisyen hekimsin di mi?

Herkes bir şey diyo valla sonuçta doktorun izin vermediği şeyleri yapmıyorum ben. Onlar dışında hiç bir kocakarı hurafesine kulak asmadım.

Evet kolay oluyo küçükken diyolar benim derdim aslında zorluk değilde ilk bebeğim ya tecrübesizimde acaba sağlığı açısından bir şey olur mu derdindeyim. Yoksa dedeiğim gibi geceden yola çıkıp serinlikte yolun büyük kısmını gideriz. Uçakla gitmekde bir seçenek ama bilemiyorum uçak daha çok korkutuyo basınç falan etkiler mi diye. Bakalım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin zamanı gelince kalkarız altından heralde :)

Bnmde sertlik var kafasi herhlde diyorum dotuymus :)) ama bi acayip duruyo kafa asagida popo yukarda eller ayaklr sagda :))37 ye kdr donebilirmis
Hahaha bende aylarca kafası diye totosunu sevdim sonra doktor dedi kafası orda değil diye döner hayatım merak etme onu stres yapma son hafta dönen bebekler duydum.

Yemek yaptım şimdi iftara kadar uzanayım bugünde gelen giden yok
Hergün yemek yapıyorum fazla yapıyorum doğurursam çocuklar perişan olmasın evde yemek bulunsun diye :))
Bakıyorum doğurmamışım faZlaysa buzluğa atıyorum.
Bugün sancısız geçti kesin gece sarar gündüz rahattımya. Midemde ağzıma geliyo aslında çocukta çok aşağıda mide niye coştu anlamadım gaviscon da etki etmez oldu.
Iftar saatinde dua edin.

Hahaha bende aylarca kafası diye totosunu sevdim sonra doktor dedi kafası orda değil diye döner hayatım merak etme onu stres yapma son hafta dönen bebekler duydum.
Simdilik asagida kafasi sanki cikcak asagidan yokus asagi yurudukce hele :)) kanal faln olayini bilmiom girdimi ciktimi :)

Kızınkini başka siteden almıştım. O geldi. Bende onu verdim. Seninki yolda dedim :)

Valla çekiniyorum ama napalım artık. sende çık şükür kurtulmuşsun çataldan. Sezaryen olursan doğumda da yatmayacaksın

Canim eger mide bulantin varsa dogumun habercisi olabilir ben dogum baslamadan bikac saat once fena bi mide bulantisi yasamistim hayirlisi olsun insaallah

kızlar son zamanlarda vajınasında zonklama hisseden var mı benım dısarı cıkacak sekılde oluyor artık son gunlerımdeyım acaba acılma falan mı oluyor

Banada 3 ü yada 6sı dedi 3 ü cuma günü güzel bir gün eşim tutturdu cuma olsun diye ama tam kesin çarşamba belli olacak geçen hafta üç kilo yüz gramdı bir hafta önden gidiyordu
hayırlı sağlıklı zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz cnm .. senin medikalde doğumunu kim yaptırcak ?

kızlar son zamanlarda vajınasında zonklama hisseden var mı benım dısarı cıkacak sekılde oluyor artık son gunlerımdeyım acaba acılma falan mı oluyor
Cnm acilmayi biz hissedemezmisiz ebe oyle demisti o bevegin.baskisiymis ondannoluyomus.bnde yokus asagi yurusem ozellikte wcde sanki aciliyo gbi oluyo baski yapiyomus bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…