- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.521
:)) benmde kuccuk bea az kocmn olsnlrAh nerdeeeee benim sütyenler 75 halen oluyo hiç büyümüyorlar okadar Gözlerine bakıyorum emzirirken biraz ele avuca geliyo sonra hıoooop aynı
İns canm ben enzamn knssm kendi kendime nazar edyrm sanki :) gece cok uyandm meselaNazar değmesin canım inş bebişlerimizde bize çeker
bende iyiyim canım şimdi kalkiş biraz iftarlar bişeyler hazırlicam hergün hergün yemek düşünmek zor olayiiii :)Mrb cnn iyidr sen nslsn gercktn cok sick evn icinde pişiyrzallah yardmclri olsn
Sagol canim.ins hepiniz hayirlisiyla dogum yapip bebislerinize kavusursunuz :)Maya efe canim dogum yapmissin gozun aydin :) Allah anali babali buyutsun insaAllah.
Sanci mi anlamiyorum ben ya adet sancisi gibi kasiklarimda oluyor sanki ilk gun gibi yatinca geciyor gunde bir kez falan oluyordu dun uc kez oldu yorulunca oluyor galiba.gununu beklemesi onemli benim icin ya doktoruma cok guveniyorum baska icapci doktordan falan girmek istemiyorum sezeryana hayirlisi bakalim dokuz on gun kaldi sunun surasinda o kadarcik dayanir İnsallah senin sancilar nasil karinda mi yoksa seninki de mi adet sancisi gibi,bir de dinlenince geciyor mu[/QUOTE]Tamam mutlakasancılar var mı? Benim çok oluyo 30 unu çıkarmaz bu bebik diyorum bazen.
Herkes bir şey diyo valla sonuçta doktorun izin vermediği şeyleri yapmıyorum ben. Onlar dışında hiç bir kocakarı hurafesine kulak asmadım.Ne 40 gün yıkanmadamı çıldırmış bunlar bee ben bi kez boyadım saç imi oda sarıldı ana regime boyadım .zaten hamile kalmadan önce kestirmek kısa o yüzden hiç kesmedir zaten uzatıyorum kuaföre de uğraşmaya kesme ihtiyacı duymadim
Evet kolay oluyo küçükken diyolar benim derdim aslında zorluk değilde ilk bebeğim ya tecrübesizimde acaba sağlığı açısından bir şey olur mu derdindeyim. Yoksa dedeiğim gibi geceden yola çıkıp serinlikte yolun büyük kısmını gideriz. Uçakla gitmekde bir seçenek ama bilemiyorum uçak daha çok korkutuyo basınç falan etkiler mi diye. Bakalım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin zamanı gelince kalkarız altından heralde :)Canım sık sık mola verirsiniz bişey olmaz Allahın izniyle. O günler daha kolay aslında. Yenidoğanlar daha usku oluyor. 1 ay sonra anlıyorlar kendilerini. Hep 40ı çıkınca rahatlarsın diyorlarvama ne çevremde ne de hastanede hiç öyle görmedim.
Hahaha bende aylarca kafası diye totosunu sevdim sonra doktor dedi kafası orda değil diyeBnmde sertlik var kafasi herhlde diyorum dotuymus :)) ama bi acayip duruyo kafa asagida popo yukarda eller ayaklr sagda :))37 ye kdr donebilirmis
Evet doğuran yok inş çok bekletmez seninkide valla beklemek kadar gıcık bişey yokNasilsiniz kizlar?
15 sayfa okudum kimse dogurmamis
Çok merak ediyorum kızımı dogsun artık diyorum sonra vazgeçiyorum 1 hafta daha beklesin sonra dogsada olur diyorum
Simdilik asagida kafasi sanki cikcak asagidan yokus asagi yurudukce hele :)) kanal faln olayini bilmiom girdimi ciktimi :)Hahaha bende aylarca kafası diye totosunu sevdim sonra doktor dedi kafası orda değil diyedöner hayatım merak etme onu stres yapma son hafta dönen bebekler duydum.
teşekkür ederiim
ben de geçen sana sormustum sonra baktım süre uzayacak en çabuk bu geliyordu bu sefer boyle olsun dedim:)
seninki de gelince verirsin sana bir süprizim var ama daha beklemen lazım de meraklansın daha heyecanlı olur beklesin biraz
Aynen öyle bilmemek duymamak daha iyi ya zorla insanın beynine sokuyorlar bir daha söylerse diyeceğim ama gereken cevabı herkes zaten doçent prof olmuş maşallah
İnsanın sadece beynini bulandırıyorlar iyi yapıyorsun :) bende son gün gidicem kestirmeye
Bizde 2 aylıkken gitmeyi düşünüyoruz ama herkes aman iki sylık bebek tatile gider mi diye bön bön suratlarımıza bakıyor artık eşimde dedi neyse seneye gideriz bende ısrar etmek istemiyorum
Ben tedavi için o kadar o çatallarda muane oldum ki bir ara artık saniye tutuyordum kaç saniyede uzandım diye :) en sonunda hamile olunca hemşireye dedim sonunda normal ultrasyona terfi olabildim mi :) tabi şimdi senin gördüğün tanıdığın insanlar olunca biraz daha farklı :)
Benimde uyku düzenim çok dğişti gece zaten geç uyurdum da geç uyanırdım artık erkenden uyanabiliyprum birde tabi gece habiRe wcye kalkıyorum
Aminnn rabbim kimseye göstermesin bende dolabı açıp bakıyorum o kıyafeleri giydirmiş gibi hayal ediyprum
Allah rahmet eylesin sana sabrını versin rabbim.
Doktor erken demedi di mi benimde %90 3 temmuz. çarşamba günü tam belli olucak kilosu nasıl
Canim eger mide bulantin varsa dogumun habercisi olabilir ben dogum baslamadan bikac saat once fena bi mide bulantisi yasamistim hayirlisi olsun insaallahYemek yaptım şimdi iftara kadar uzanayım bugünde gelen giden yok
Hergün yemek yapıyorum fazla yapıyorum doğurursam çocuklar perişan olmasın evde yemek bulunsun diye :))
Bakıyorum doğurmamışım faZlaysa buzluğa atıyorum.
Bugün sancısız geçti kesin gece sarar gündüz rahattımya. Midemde ağzıma geliyo aslında çocukta çok aşağıda mide niye coştu anlamadım gaviscon da etki etmez oldu.
Iftar saatinde dua edin.
hayırlı sağlıklı zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz cnm .. senin medikalde doğumunu kim yaptırcak ?Banada 3 ü yada 6sı dedi 3 ü cuma günü güzel bir gün eşim tutturdu cuma olsun diye ama tam kesin çarşamba belli olacak geçen hafta üç kilo yüz gramdı bir hafta önden gidiyordu
Cnm acilmayi biz hissedemezmisiz ebe oyle demisti o bevegin.baskisiymis ondannoluyomus.bnde yokus asagi yurusem ozellikte wcde sanki aciliyo gbi oluyo baski yapiyomus bebeklerimizkızlar son zamanlarda vajınasında zonklama hisseden var mı benım dısarı cıkacak sekılde oluyor artık son gunlerımdeyım acaba acılma falan mı oluyor
Amin inşallah. Burhan şeker doktorumhayırlı sağlıklı zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz cnm .. senin medikalde doğumunu kim yaptırcak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?