- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.541
Bu gidişle senin buzlukta taşıcakinşallah snin tosun paşa bu sancılarla 41. Haftayı beklemez tez zamanda hayırlısı ile kucağına alırsınYemek yaptım şimdi iftara kadar uzanayım bugünde gelen giden yok
Hergün yemek yapıyorum fazla yapıyorum doğurursam çocuklar perişan olmasın evde yemek bulunsun diye :))
Bakıyorum doğurmamışım faZlaysa buzluğa atıyorum.
Bugün sancısız geçti kesin gece sarar gündüz rahattımya. Midemde ağzıma geliyo aslında çocukta çok aşağıda mide niye coştu anlamadım gaviscon da etki etmez oldu.
Iftar saatinde dua edin.
Hakkinda hayirlisi buymus canim demek sancin ounca gtceksin dimi yoksa 40hafta dolunca cagirdi mi ?Aynenşuan hiç bişey yapasım yok çok sıkıldım.
Deme kiizz oyle ne zahmetlerle cam sildimYagmur gelyrrr :))
Allah yardimcimiz olsun canim zor son zamanlar gercekten bende perisan oldum haftalardir temizlik yapcam diye karnimdayken zor cikinca zor velhasil analik zorYemek yaptım şimdi iftara kadar uzanayım bugünde gelen giden yok
Hergün yemek yapıyorum fazla yapıyorum doğurursam çocuklar perişan olmasın evde yemek bulunsun diye :))
Bakıyorum doğurmamışım faZlaysa buzluğa atıyorum.
Bugün sancısız geçti kesin gece sarar gündüz rahattımya. Midemde ağzıma geliyo aslında çocukta çok aşağıda mide niye coştu anlamadım gaviscon da etki etmez oldu.
Iftar saatinde dua edin.
Park yatağın içine bildiğim kadarıyla visco yatak yada ortapedik yatak olmuyor onların özel yatakları var e bebekte felan ondan aldım ben içinede yine oradan alez aldım . Normal beşiği içinde çilekten yarı ortapedik yatak aldım bambu. Tam ortapedik bebeklerde önermiyorlarHerkese merhaba tekrar.. Hayırlı ramazanlar dilerim hepimize :)
Ufak bir sorum olacak yardım eder misiniz
Park yatağın içine nasıl bir yatak almalıyım? Yani yenidoğan için yarı ortopedik mi tam ortopedik mi? Visco mu pamuklu mu bir sürü şey var ama kafam çok karıştı
Alez falan kullanabiliyor muyuz yatağın üstüne ayrıca?
kafam karıştı..
Bulantı değil ya ekşime yanma gibi geçmişti gene başladıCanim eger mide bulantin varsa dogumun habercisi olabilir ben dogum baslamadan bikac saat once fena bi mide bulantisi yasamistim hayirlisi olsun insaallah
Canim bna visco yatak onerdi satin.aldigimiz yer .ama annemde dosek yapti incecik .arkadaslarimda oyle yapmislr ama burda herkes nasil.aldi bilmiyorumHerkese merhaba tekrar.. Hayırlı ramazanlar dilerim hepimize :)
Ufak bir sorum olacak yardım eder misiniz
Park yatağın içine nasıl bir yatak almalıyım? Yani yenidoğan için yarı ortopedik mi tam ortopedik mi? Visco mu pamuklu mu bir sürü şey var ama kafam çok karıştı
Alez falan kullanabiliyor muyuz yatağın üstüne ayrıca?
kafam karıştı..
Amiiiiiin inş valla artık olabilir diyorum ablasına çektiyse 41. Haftayıda doldururBu gidişle senin buzlukta taşıcakinşallah snin tosun paşa bu sancılarla 41. Haftayı beklemez tez zamanda hayırlısı ile kucağına alırsın
40 haftam dolunca bi gidicem ama başlamamışsa hiç müdahale etmez bende istemem 41. Haftanın sonuna kadar gerekirse beklerim suyum felan iyiyse gerek yok acele etmeyeHakkinda hayirlisi buymus canim demek sancin ounca gtceksin dimi yoksa 40hafta dolunca cagirdi mi ?
Bebek bezi icin 2 beden alcmda hasta bezini bende alcm ama beden bilmyrmKizlar bn su hasta bezleri varya kilotlu olanlrdan onun bedenini nevalayim bn anlamdim pek.bide bebek icin hangi marka bez alayim bedeni yeni dogan mi almaliyim artik.onu tamamlayayim diyorum
benim hergün oluyokızlar son zamanlarda vajınasında zonklama hisseden var mı benım dısarı cıkacak sekılde oluyor artık son gunlerımdeyım acaba acılma falan mı oluyor
Lansinoh aldım.vkantoron yağı açık yara tedavisinde kullanılıyo. Fito da çok kıvamlı. Bunları sürmek iyi ama sonrasında bebeği emzirirken nasıl temizleyeceksin? Tamamen çıktıkması çok zor hepsi yağlı ama göğüsucu kremi alırsan bebek emse bile zararlı madde yok özel yapılmış kremler bunlar,Kızlar göğüs yaraları için merhem ne aldınız ? Tecrübeli anneler lansinoh, garmastan gibi merhemlerin hikaye olduğunu söylüyo. Kantaron yağı, bepanthen-fito karışımı veya e vitamini ampullerin iyi olduğunu söyleyenler var. Napsakki
Joly diye bir markanın doğum sonrası için özel pedleri var onlardan aldım. Makro marketten aldım ama heryerde vardır heralde. Baya kalın bir şey üstünde doğum sonrası için ideal yazıyo. Hasta alt bezi almıcam.Bebek bezi icin 2 beden alcmda hasta bezini bende alcm ama beden bilmyrm
burhan bey de iyi bir doktor biliyorum onu ..Amin inşallah. Burhan şeker doktorum
Neden 2 beden alıyorsun anca mi olur acaba ben 2 paket yenidogan aldım. Bir de ablam orkid gece yeterli dedi hasta bezi falan alma dedi banaBebek bezi icin 2 beden alcmda hasta bezini bende alcm ama beden bilmyrm
M beden var ustunde bel.kalinhi 80 120 yaziyo herhl ondn.alcm.dedim ama bilmiyom bu seferde dar olurmu diye.Bebek bezi icin 2 beden alcmda hasta bezini bende alcm ama beden bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?