2015 Temmuz Anneleri

Bu gidişle senin buzlukta taşıcakinşallah snin tosun paşa bu sancılarla 41. Haftayı beklemez tez zamanda hayırlısı ile kucağına alırsın

Herkese merhaba tekrar.. Hayırlı ramazanlar dilerim hepimize :)

Ufak bir sorum olacak yardım eder misiniz

Park yatağın içine nasıl bir yatak almalıyım? Yani yenidoğan için yarı ortopedik mi tam ortopedik mi? Visco mu pamuklu mu bir sürü şey var ama kafam çok karıştı

Alez falan kullanabiliyor muyuz yatağın üstüne ayrıca?

kafam karıştı..

Allah yardimci
Allah yardimcimiz olsun canim zor son zamanlar gercekten bende perisan oldum haftalardir temizlik yapcam diye karnimdayken zor cikinca zor velhasil analik zor

Park yatağın içine bildiğim kadarıyla visco yatak yada ortapedik yatak olmuyor onların özel yatakları var e bebekte felan ondan aldım ben içinede yine oradan alez aldım . Normal beşiği içinde çilekten yarı ortapedik yatak aldım bambu. Tam ortapedik bebeklerde önermiyorlar

Canim bna visco yatak onerdi satin.aldigimiz yer .ama annemde dosek yapti incecik .arkadaslarimda oyle yapmislr ama burda herkes nasil.aldi bilmiyorum

Kizlar bn su hasta bezleri varya kilotlu olanlrdan onun bedenini nevalayim bn anlamdim pek.bide bebek icin hangi marka bez alayim bedeni yeni dogan mi almaliyim artik.onu tamamlayayim diyorum

Hakkinda hayirlisi buymus canim demek sancin ounca gtceksin dimi yoksa 40hafta dolunca cagirdi mi ?
40 haftam dolunca bi gidicem ama başlamamışsa hiç müdahale etmez bende istemem 41. Haftanın sonuna kadar gerekirse beklerim suyum felan iyiyse gerek yok acele etmeye

Kizlar yaw ben hergun 1 fincan turk kahvesi icyrm evde.oldgmdn beri canm cekyr. Arada bisey olmazdi ama hergun icincce bisey olr mu acaba

Kızlar göğüs yaraları için merhem ne aldınız ? Tecrübeli anneler lansinoh, garmastan gibi merhemlerin hikaye olduğunu söylüyo. Kantaron yağı, bepanthen-fito karışımı veya e vitamini ampullerin iyi olduğunu söyleyenler var. Napsakki

Lansinoh aldım.vkantoron yağı açık yara tedavisinde kullanılıyo. Fito da çok kıvamlı. Bunları sürmek iyi ama sonrasında bebeği emzirirken nasıl temizleyeceksin? Tamamen çıktıkması çok zor hepsi yağlı ama göğüsucu kremi alırsan bebek emse bile zararlı madde yok özel yapılmış kremler bunlar,

Bebek bezi icin 2 beden alcmda hasta bezini bende alcm ama beden bilmyrm
Joly diye bir markanın doğum sonrası için özel pedleri var onlardan aldım. Makro marketten aldım ama heryerde vardır heralde. Baya kalın bir şey üstünde doğum sonrası için ideal yazıyo. Hasta alt bezi almıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…