- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.561
garmastan lansinoh iyi kremler ama bunlara doğumdan önce başlayacaksın .. yara oılduktan sonra kullanınca tabiki faydası olmaz.Kızlar göğüs yaraları için merhem ne aldınız ? Tecrübeli anneler lansinoh, garmastan gibi merhemlerin hikaye olduğunu söylüyo. Kantaron yağı, bepanthen-fito karışımı veya e vitamini ampullerin iyi olduğunu söyleyenler var. Napsakki
Su depeend falan varya onlar iyi demslr ama ne bilym yaw bende kullanablckmym bilmyrm.zaten joly mi bakim nette satisi var mi acaba yada.kipa veya migrostaJoly diye bir markanın doğum sonrası için özel pedleri var onlardan aldım. Makro marketten aldım ama heryerde vardır heralde. Baya kalın bir şey üstünde doğum sonrası için ideal yazıyo. Hasta alt bezi almıcam.
Canm kilosu yazyr bebegn paketn uzerinde benm oglan suan 3.150 3 kilo yazan 2 beden olyr yeni dogan kucuk olur.Neden 2 beden alıyorsun anca mi olur acaba ben 2 paket yenidogan aldım. Bir de ablam orkid gece yeterli dedi hasta bezi falan alma dedi bana
Geneli almyr ya rahat edeblckmyz onlrla acaba ben hastane cantasina koydm buyuk paket orkid gece yeter dedi bana gorumcemde ama alsmda dursa mi acaba diorm kafam karstiM beden var ustunde bel.kalinhi 80 120 yaziyo herhl ondn.alcm.dedim ama bilmiyom bu seferde dar olurmu diye.
Bnde onada bakayim.arkadaslarimda kilotlu olani.onerdilerde yogun.oluyomus iki gunnkanama.Joly diye bir markanın doğum sonrası için özel pedleri var onlardan aldım. Makro marketten aldım ama heryerde vardır heralde. Baya kalın bir şey üstünde doğum sonrası için ideal yazıyo. Hasta alt bezi almıcam.
bence hasta bezine gerek yyok cnm ,, hastanedeyken gazlı beze sarılı pamuklar veriliyor onlar hastanedeyken yetiyor ,, eve gelirkende kotex uzunlardan aldım ben .. hasta bezi kullanmadım hiç.bebeğede molfix göbekbagı oyuntulu bir numara aldım bir paket eğer küçük gelirse elimde kalmasın diye fazla almadım.Kizlar bn su hasta bezleri varya kilotlu olanlrdan onun bedenini nevalayim bn anlamdim pek.bide bebek icin hangi marka bez alayim bedeni yeni dogan mi almaliyim artik.onu tamamlayayim diyorum
Bnde oyle dusunuyodum arkadaslrim fln.hep onu onerdi yogun.oluyomus iki gun ozellikle cok.kullsnidli dediler.alirim herjldeGeneli almyr ya rahat edeblckmyz onlrla acaba ben hastane cantasina koydm buyuk paket orkid gece yeter dedi bana gorumcemde ama alsmda dursa mi acaba diorm kafam karsti
stres yapma cnm strestende olur miden ,, o bilir vakti saatini hayırlısıla gelir inşallahh ..40 haftam dolunca bi gidicem ama başlamamışsa hiç müdahale etmez bende istemem 41. Haftanın sonuna kadar gerekirse beklerim suyum felan iyiyse gerek yok acele etmeye
Bebege ondan alayim bnde.bi paket alirim bnde belki.pisik yapar .ne bilim kimle konussam.kanamn cok.oluyo dedi ondn alsam dedimbence hasta bezine gerek yyok cnm ,, hastanedeyken gazlı beze sarılı pamuklar veriliyor onlar hastanedeyken yetiyor ,, eve gelirkende kotex uzunlardan aldım ben .. hasta bezi kullanmadım hiç.bebeğede molfix göbekbagı oyuntulu bir numara aldım bir paket eğer küçük gelirse elimde kalmasın diye fazla almadım.
Bulantı değil ya ekşime yanma gibi geçmişti gene başladı
ben sezeryanlıyım cnm , normalde nasıl oluyor bilemiyorum .. bazılarıda bebeğin bezinden bile kullanıyor ped yerine.Bebege ondan alayim bnde.bi paket alirim bnde belki.pisik yapar .ne bilim kimle konussam.kanamn cok.oluyo dedi ondn alsam dedim
Bak canım vardır muhtemelen. Depeend e de baktım markette bunun üstünde direk böyle yazınca bunu tercih ettim. Hasta bezi alasım yok açıkçası.Su depeend falan varya onlar iyi demslr ama ne bilym yaw bende kullanablckmym bilmyrm.zaten joly mi bakim nette satisi var mi acaba yada.kipa veya migrosta
Adet sancısı gibi benimde ama günde 4-5 kez oluyo. Ayrıca kasıklarımdanda giriyo alttan. İşte şu yalancı doğum sancısı dedikleri. Bende gününü beklesin istiyorum doktorumuz gelir o problem değil ama telaşla gitmek gitmek o korkuyu yaşamak istemiyorum açıkçası. Ağbim cerrah benim yurt dışındaydı bugün döndü çok şükür en kötü ihtimalle ağbim olayları organize eder onun rahatlığı var biraz. Sende pratisyen hekimsin di mi?[/QUOTE]Sanci mi anlamiyorum ben ya adet sancisi gibi kasiklarimkorkuyor sanki ilk gun gibi yatinca geciyor gunde bir kez falan oluyordu dun uc kez oldu yorulunca oluyor galiba.gununu beklemesi onemli benim icin ya doktoruma cok guveniyorum baska icapci doktordan falan girmek istemiyorum sezeryana hayirlisi bakalim dokuz on gun kaldi sunun surasinda o kadarcik dayanir İnsallah senin sancilar nasil karinda mi yoksa seninki de mi adet sancisi gibi,bir de dinlenince geciyor mu
Hepsi aynı işi görür sonuçta. 2 tanede orkid gece extra varya ondan attım çantaya duruma göre kullancam. Eski kalın pedler varya ilk çıkan ırkidler onlarda olurmuş. Hastaneden getirilecekler listesi aldım onda hasta bezi veya kalın klasik orkid yazıyo.Bnde onada bakayim.arkadaslarimda kilotlu olani.onerdilerde yogun.oluyomus iki gunnkanama.
Peki canim suyumuz geliyoya o zmn gene bisey kullanicakmiyiz.bebek bezi takip gidenler var biliyorum.bivarkadadim havlu.koymus genede bna misin dememis :)ben sezeryanlıyım cnm , normalde nasıl oluyor bilemiyorum .. bazılarıda bebeğin bezinden bile kullanıyor ped yerine.
bilmiyorum cnm benim suyum gelmedi ,, ama ped koymak iyi olabilir ..Peki canim suyumuz geliyoya o zmn gene bisey kullanicakmiyiz.bebek bezi takip gidenler var biliyorum.bivarkadadim havlu.koymus genede bna misin dememis :)
Ben depend aldim ustunde yazdigina gore eger bel cevren 100-130 kilon 75-120 arasi ise buyuk boy almalisin bel cevren 70-110 kilon 50-90 araso ise orta boy,hamisler olarak hepimiz buyuk boy adayiyiz sanirim ben buyuk aldim hatta acip baktim hamile camasirlarina benziyor beli İnsallah rahat da olur,bebis icin de basta prima pampers premium care 1 numara aldim yenidogan cildi icin iyi ve gobek bagi oyuntusu var dediler onunla mi devam ederim bilmiyorum ama ilk bezimiz o oldusiparisle beraber can bebe gondermisler numune olarak bi tane ikisini karsilastirdim prima daha yumusak ve guzel geldi bana can bebe sanki biraz kokuyor gibiydi ama numunelik olarak koydiklari posetten de olabilir bilmiyorum acaba tecrubeli anneler ne diyor bu konudaKizlar bn su hasta bezleri varya kilotlu olanlrdan onun bedenini nevalayim bn anlamdim pek.bide bebek icin hangi marka bez alayim bedeni yeni dogan mi almaliyim artik.onu tamamlayayim diyorum
Oyle birsey varsa ben de istiyorum ya ayrintili ismi falan var mi onun hemen ben de soyleyeyimAynen :) eczaneden bir ped siparis ettim amniyon sıvı pedi. İdrardan ayırt etmek için düşün yani o derece endişeliyim anlayamam diye.daisyduck
Bana lansinoh dediler aldim ama bakalim silmek gerekmiyormus emzirirkenKızlar göğüs yaraları için merhem ne aldınız ? Tecrübeli anneler lansinoh, garmastan gibi merhemlerin hikaye olduğunu söylüyo. Kantaron yağı, bepanthen-fito karışımı veya e vitamini ampullerin iyi olduğunu söyleyenler var. Napsakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?