2015 Temmuz Anneleri

Evet doğuran yok inş çok bekletmez seninkide valla beklemek kadar gıcık bişey yok

Al benden de okadar calisan biri oldugum icin evde zaman gecirmek bana iyi gelmedi sinirli olmaya basladim normalde rahat bir insanim takintili oldum utulemeden hic bisi koymuyom cekmeceye herseyi bidaha yikiyom yeter artik dogsunda yoksa kafayi yicem

garmastan lansinoh iyi kremler ama bunlara doğumdan önce başlayacaksın .. yara oılduktan sonra kullanınca tabiki faydası olmaz.
Ben de bu iki krem de var ama kullanmaya çekiniyorum sanki göğüsler uyarılırsa erken doğum tetiklenebilir diye okumuştum bir yerde. Başlayacaksam da hemen başlamalıyım ben şurada ne kaldı, ne dersin başlasam mı? Sen başladın mı?

Lanshon aldim ama 10 ml dogumdan sonra surcem yoksa bitcek cok pahalii suan aklima geldikce hindisstan cevizi yagi suruyom

Yok canim ne yaptiysam fayda yok disari cikmak istemiyorum geceleri sacma sapan seylerden uyuyamiyorum dun gece ayagim kasindi her gece 2 de yarim saat sicak dus aliyom d anca rahatliyom az erken gelse ne olurdu kihurmayi suya bas dediler bi paket yedim faydaa etmedi suyada bastim doktor cuma gel dedi gitmedim sali gitcem giditom eli bos donuyom sinir oldum

Pardon benim ki baktım şimdi biri 2-5 kilo diğeri 3-6 kiloymuş ikiside 80 adet.Markafonifen almıştım annem yeni bebekler çok altlarını kirletirler al bol bol demişti günde 6-7 kez en az değiştiriliyormuş zaten 10 günde biter bir paket.

Ben iki paket cok gelir diye 1 tane aldim cunku fazla kullanamam sanirim bide sisko benim bebek yani kizimda 2numara ile basladim
Benimki de geçen hafta 3140 gramdı bu hafta 3300 olur gibi bakalım artık 2-5 kg diyor zaten 1 numara olandan 1 paket varmış ondan diğeri 2 numaraymış maksimum 3700-3800 doğar gibi geliyor bana.

Benimki de geçen hafta 3140 gramdı bu hafta 3300 olur gibi bakalım artık 2-5 kg diyor zaten 1 numara olandan 1 paket varmış ondan diğeri 2 numaraymış maksimum 3700-3800 doğar gibi geliyor bana.
Pazartesi gittim 3300 du heralde 3500 olmustur bebek dogunca hizli buyuyo

Kizlar bn su hasta bezleri varya kilotlu olanlrdan onun bedenini nevalayim bn anlamdim pek.bide bebek icin hangi marka bez alayim bedeni yeni dogan mi almaliyim artik.onu tamamlayayim diyorum
Cnm hasta bezini kilotlu alma. Ondan kullandirmiyorlar. Uzunundan al.bebek bezi olarak da 2-5 kg göbek oyuntulu molfix aldim

Valla banada hurma fayda etmediii temizlik bile yaptik yok yani ufaacik bir bosluk kolluyo kipirdamak icin bende diyorum disarda yer cok oglum ugrasmaaa
Ben faydasına inanıyorum hurmanın benim doğumlarım 2 side çok kolay oldu çünkü hurma yedim ondan.
sorma kız aynı orda tıkış pıkış yaşıyorlar çok şükür

Skntidandr :)) bende herseyi yikyrm tasncm diede toplyrm ama yorlyrm kullanmdgmz yastklrida yikamaya basldm delirdm galiba

Tekk istegim dogsun artik 1 temmuz kizimin dogum gunu oda parti istiyo ben napcam bilmiyorum

Ben faydasına inanıyorum hurmanın benim doğumlarım 2 side çok kolay oldu çünkü hurma yedim ondan.
sorma kız aynı orda tıkış pıkış yaşıyorlar çok şükür

Aslinda korkuyorum en sonunda suni sanci ile dogum yapcam diyee bebegin kafasi buyuk 33 haftamdan beri kanala girdi baski da yapiyo ama sancim devam etmiyo . Bide millet bu gunun tadini cikar diyo istemiyo bole tat ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…