- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.581
Evet doğuran yok inş çok bekletmez seninkide valla beklemek kadar gıcık bişey yok
Ben de bu iki krem de var ama kullanmaya çekiniyorum sanki göğüsler uyarılırsa erken doğum tetiklenebilir diye okumuştum bir yerde. Başlayacaksam da hemen başlamalıyım ben şurada ne kaldı, ne dersin başlasam mı? Sen başladın mı?garmastan lansinoh iyi kremler ama bunlara doğumdan önce başlayacaksın .. yara oılduktan sonra kullanınca tabiki faydası olmaz.
Aynen :) eczaneden bir ped siparis ettim amniyon sıvı pedi. İdrardan ayırt etmek için düşün yani o derece endişeliyim anlayamam diye. @daisyduck
Valla banada hurma fayda etmediii temizlik bile yaptik yok yani ufaacik bir bosluk kolluyo kipirdamak icin bende diyorum disarda yer cok oglum ugrasmaaaSeymasevde sen aktarindan karisim felan almadin mi canim tabak tabak hurmalarda kar etmedi sana bu defa :)
Kızlar göğüs yaraları için merhem ne aldınız ? Tecrübeli anneler lansinoh, garmastan gibi merhemlerin hikaye olduğunu söylüyo. Kantaron yağı, bepanthen-fito karışımı veya e vitamini ampullerin iyi olduğunu söyleyenler var. Napsakki
Yemek yaptım şimdi iftara kadar uzanayım bugünde gelen giden yok
Hergün yemek yapıyorum fazla yapıyorum doğurursam çocuklar perişan olmasın evde yemek bulunsun diye :))
Bakıyorum doğurmamışım faZlaysa buzluğa atıyorum.
Bugün sancısız geçti kesin gece sarar gündüz rahattımya. Midemde ağzıma geliyo aslında çocukta çok aşağıda mide niye coştu anlamadım gaviscon da etki etmez oldu.
Iftar saatinde dua edin.
Benimki de geçen hafta 3140 gramdı bu hafta 3300 olur gibi bakalım artık 2-5 kg diyor zaten 1 numara olandan 1 paket varmış ondan diğeri 2 numaraymış maksimum 3700-3800 doğar gibi geliyor bana.Ben iki paket cok gelir diye 1 tane aldim cunku fazla kullanamam sanirim bide sisko benim bebek yani kizimda 2numara ile basladim
bildiğim kadarıyla günde 1 Türk kahvesi nden bişey olmaz önemli olan öteki hazır Kahveleri en icmemenKizlar yaw ben hergun 1 fincan turk kahvesi icyrm evde.oldgmdn beri canm cekyr. Arada bisey olmazdi ama hergun icincce bisey olr mu acaba
Pazartesi gittim 3300 du heralde 3500 olmustur bebek dogunca hizli buyuyoBenimki de geçen hafta 3140 gramdı bu hafta 3300 olur gibi bakalım artık 2-5 kg diyor zaten 1 numara olandan 1 paket varmış ondan diğeri 2 numaraymış maksimum 3700-3800 doğar gibi geliyor bana.
Evet sen bir hafta öndesin benden aynen çabuk büyüyorlar çokta kirletiyorlar altlarını yaz zaten pişik olmasın diye de sık sık değiştirilir :)Pazartesi gittim 3300 du heralde 3500 olmustur bebek dogunca hizli buyuyo
Cnm hasta bezini kilotlu alma. Ondan kullandirmiyorlar. Uzunundan al.bebek bezi olarak da 2-5 kg göbek oyuntulu molfix aldimKizlar bn su hasta bezleri varya kilotlu olanlrdan onun bedenini nevalayim bn anlamdim pek.bide bebek icin hangi marka bez alayim bedeni yeni dogan mi almaliyim artik.onu tamamlayayim diyorum
Ben faydasına inanıyorum hurmanın benim doğumlarım 2 side çok kolay oldu çünkü hurma yedim ondan.Valla banada hurma fayda etmediii temizlik bile yaptik yok yani ufaacik bir bosluk kolluyo kipirdamak icin bende diyorum disarda yer cok oglum ugrasmaaa
Skntidandr :)) bende herseyi yikyrm tasncm diede toplyrm ama yorlyrm kullanmdgmz yastklrida yikamaya basldm delirdm galibaAl benden de okadar calisan biri oldugum icin evde zaman gecirmek bana iyi gelmedi sinirli olmaya basladim normalde rahat bir insanim takintili oldum utulemeden hic bisi koymuyom cekmeceye herseyi bidaha yikiyom yeter artik dogsunda yoksa kafayi yicem
Ben faydasına inanıyorum hurmanın benim doğumlarım 2 side çok kolay oldu çünkü hurma yedim ondan.
sorma kız aynı orda tıkış pıkış yaşıyorlar çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?