- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.601
Hakkımızda hayırlısı 9 ay geçtide şu son 2 hafta nasıl zor geçiyo. Inş salı günü bebişinle dönersinYok canim ne yaptiysam fayda yok disari cikmak istemiyorum geceleri sacma sapan seylerden uyuyamiyorum dun gece ayagim kasindi her gece 2 de yarim saat sicak dus aliyom d anca rahatliyom az erken gelse ne olurdu kihurmayi suya bas dediler bi paket yedim faydaa etmedi suyada bastim doktor cuma gel dedi gitmedim sali gitcem giditom eli bos donuyom sinir oldum
Skntidandr :)) bende herseyi yikyrm tasncm diede toplyrm ama yorlyrm kullanmdgmz yastklrida yikamaya basldm delirdm galiba
Sen yine ruya gorebiliyon benim o kadar uykuya gecisim olmuyo 1damla idrar icin amuda bile kalkiyom tualette sallaniyom ediyom ki uyanmiyim ama nafileeeeHakkımızda hayırlısı 9 ay geçtide şu son 2 hafta nasıl zor geçiyo. Inş salı günü bebişinle dönersin
Banada duş iyi geliyo biraz yatabiliyorum duş Alınca Kıyafetler boğuyo resmen
Rüyaları sorma zaten dün gece annemin arkadaşlarıyla doğumhanede 5 kişi doğuma hazırlanıyorduk birinin suyu gelmiş öteki Sancı çekiyo herbiri bi âlemdi
başla cnm 39. haftadasın artık erken doğum korkun olmasın .. bende zeytinyagı sürüyorum. hafif masaj yapar gibi sürüyorum ..Ben de bu iki krem de var ama kullanmaya çekiniyorum sanki göğüsler uyarılırsa erken doğum tetiklenebilir diye okumuştum bir yerde. Başlayacaksam da hemen başlamalıyım ben şurada ne kaldı, ne dersin başlasam mı? Sen başladın mı?
Bende istemiyom suniAslinda korkuyorum en sonunda suni sanci ile dogum yapcam diyee bebegin kafasi buyuk 33 haftamdan beri kanala girdi baski da yapiyo ama sancim devam etmiyo . Bide millet bu gunun tadini cikar diyo istemiyo bole tat ben
gecen nst ye girdigim yerin dogumhane oldugunu farkettim diyorumki hazir gelmisiz bitirelim su isi ugrastirmayin beni yaaa dogum koltugu da rahsttiBen faydasına inanıyorum hurmanın benim doğumlarım 2 side çok kolay oldu çünkü hurma yedim ondan.
sorma kız aynı orda tıkış pıkış yaşıyorlar çok şükür
Migde problemi hic cekmedim ben cok sukur ayaklarim sisti bu gun nasil beserdim bilmiyorum ama sol kucuk ayak parmagima diger ayaagimla vurdum bide o morardi ki dusun nasil bir kilom varsa parmak kaput yuruyemiyommmBende istemiyom suni41. Haftam dolana kadar beklerim suni yiceğime.inş gerek kalmıycak sıkma canını. Tadını çıkarmak nasıl olur ki yürüyemiyoruz yatamıyoruZ yemek yesek zehir oluyo mide ekşimesinden ne sağa ne sola yatıp dinlenemiyoruz. Iş temizlik zaten yapamıyoruz neyin tadını çıkaralım
Çok şükür sağlıklılar Rabbim kucaklamak nasio etsin.
41 hafta deme bana ya istemiyom o kadar gec benim cok izinim yok ise doncem ne kadar erken gelse o kadar cok zaman gecircez minnosumlaBende istemiyom suni41. Haftam dolana kadar beklerim suni yiceğime.inş gerek kalmıycak sıkma canını. Tadını çıkarmak nasıl olur ki yürüyemiyoruz yatamıyoruZ yemek yesek zehir oluyo mide ekşimesinden ne sağa ne sola yatıp dinlenemiyoruz. Iş temizlik zaten yapamıyoruz neyin tadını çıkaralım
Çok şükür sağlıklılar Rabbim kucaklamak nasio etsin.
Canm hazr kahve icmyrm evet turk kahveside alstm sanrm.burnuma kokyr o yuzdn icyrm yoksa.icmycmdebildiğim kadarıyla günde 1 Türk kahvesi nden bişey olmaz önemli olan öteki hazır Kahveleri en icmemen
Canm sakin ol hepmz bunldk artk hem agrlk hem sicak ustuste hepsi esnle dargn durma ramzn aynda bosver gecicek bunlrda ins. Az sabirHerseyi de takiyorum zaten lafa gelemem simdi hemen kiziyom bu gun esim aksam sinirliydi iiftara dogru ftardan sonra bir kalayladim simdi konusmuyom gecen kv deyede cikistim evime davet etmiyomusum akrablar gelmek istiyomus gelmiyomus dedimki ne daveti ya dogum yapcamben milleti arayip ben dogurdum buyrun gelin cocugumu gorun mu dicem yok artik
Al benden de okadar sancimi degilmi karar veremedigim bir suru agrim varayy yaa fırlayacak gibi kızım yaa..çok hareketli canım yanıyo altta nasıl bi baskı..ikinciler ne değişik ya böyle..sancı değil bu ağrı var altta.. karnımda olurdu sancı olsa..bilmiyorum kararsızım çok
Yok canim ya sinirini benden cikaramaz valla benim derdim bana yetiyo huyumubiliyolar bir kizarsam konusmam iyi oldu ona sesi cikmiyo oturuyo kuzu gibiCanm sakin ol hepmz bunldk artk hem agrlk hem sicak ustuste hepsi esnle dargn durma ramzn aynda bosver gecicek bunlrda ins. Az sabir
Al benden de okadar sancimi degilmi karar veremedigim bir suru agrim var
Bende başladım hurma yemeye ama geç mi kaldık acaba :) Ne zamandan itibaren yemek gerekiyor genelde son 1 ay diye okudum.Ben faydasına inanıyorum hurmanın benim doğumlarım 2 side çok kolay oldu çünkü hurma yedim ondan.
sorma kız aynı orda tıkış pıkış yaşıyorlar çok şükür
Bende face grubnda okudmda doguma sokmazlar ya oyleBirde parmağa mıknatıs koyunca doğum rahat oluyormus diye birşey okudum var mıdır acaba doğruluğu :)
Aynen benimde ya hareketli baskiyi zaten soylemyorum ama varislerim sistigi zaman oluyo sismezse cok daha iyiyim oyle bir problemin var mi ?ayy yaa fırlayacak gibi kızım yaa..çok hareketli canım yanıyo altta nasıl bi baskı..ikinciler ne değişik ya böyle..sancı değil bu ağrı var altta.. karnımda olurdu sancı olsa..bilmiyorum kararsızım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?