- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.621
Aynen bencede birisi de yazmış hatta çorap giyeriz belli olmaz diye :) Ayaktan bir sürü sinir gidiyor beyne doğruluk payı olabilir aslında ama bilemedim.Bende face grubnda okudmda doguma sokmazlar ya oyle
Aynen benimde ya hareketli baskiyi zaten soylemyorum ama varislerim sistigi zaman oluyo sismezse cok daha iyiyim oyle bir problemin var mi ?
Amiiin inşallah ayaklar eşler surat şişti balon gibiOoooyyy oyyy herkesler beyaz bayrak sallıyor artık.gelsin bebisler hayirlisiylaaaa.
Amiiiiiin inş valla artık olabilir diyorum ablasına çektiyse 41. Haftayıda doldurur
Ben faydasına inanıyorum hurmanın benim doğumlarım 2 side çok kolay oldu çünkü hurma yedim ondan.
sorma kız aynı orda tıkış pıkış yaşıyorlar çok şükür
Şükür cnm iyiyiz. Rabbim sizlere de nasip etsin inş sağlıkla. Bebişinizle uykusuz geceler geçirin inş
Canım günaydın. Aslında geçen hafta çamaşırım 2 gün boyunca ıslak ıslak oldu. Çok sıvı bir şeydi. İnternette bu haftalarda kaçak olabilir diye duydum ondan sipariş ettim ama şu an öyle bir sıkıntı yok. Yinede alcam artık getirttim adama.Evet o bana ilk dogumda takilmisti ama onun icinde renk degistiren bir cubuk var sadece onemki olan o cubuk
Ben internetten buldum markayı belki başka markalar vardır. Adı Al-sense amniyotik sızıntı test pedi. Paketten 3 tane çıkıyormuş. Sanırım 15-20 tl civarı fiyatı var. Bugün eczaneden alcam dursun bi kenarda.Oyle birsey varsa ben de istiyorum ya ayrintili ismi falan var mi onun hemen ben de soyleyeyim
Sagol canim,bnde prima pisik yapiyo diye hep duydum ondan supheye dustumBen depend aldim ustunde yazdigina gore eger bel cevren 100-130 kilon 75-120 arasi ise buyuk boy almalisin bel cevren 70-110 kilon 50-90 araso ise orta boy,hamisler olarak hepimiz buyuk boy adayiyiz sanirim ben buyuk aldim hatta acip baktim hamile camasirlarina benziyor beli İnsallah rahat da olur,bebis icin de basta prima pampers premium care 1 numara aldim yenidogan cildi icin iyi ve gobek bagi oyuntusu var dediler onunla mi devam ederim bilmiyorum ama ilk bezimiz o oldusiparisle beraber can bebe gondermisler numune olarak bi tane ikisini karsilastirdim prima daha yumusak ve guzel geldi bana can bebe sanki biraz kokuyor gibiydi ama numunelik olarak koydiklari posetten de olabilir bilmiyorum acaba tecrubeli anneler ne diyor bu konuda
Yaa bnada cok kullanisli cikar at dediler ondan alayim diyodum.bebegin bezini alayimda kndime ped fln alirim o zmn.Cnm hasta bezini kilotlu alma. Ondan kullandirmiyorlar. Uzunundan al.bebek bezi olarak da 2-5 kg göbek oyuntulu molfix aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?