2015 Temmuz Anneleri

Aynen benimde ya hareketli baskiyi zaten soylemyorum ama varislerim sistigi zaman oluyo sismezse cok daha iyiyim oyle bir problemin var mi ?

yok canım varis problemim...duş aldım bi magnezyum itim bi maden suyu biraz rahatlattı gibi..ilk kızımda hiç böyle olmadı nişan geldi sabah , öğlen hastane akşam 7:45 kızım kucağımdaydı..şimdi anlayamıyorum ki

Bende uyumadim tam dalmistim ki davul sesi uyandırdı

Amiiiiiin inş valla artık olabilir diyorum ablasına çektiyse 41. Haftayıda doldurur

Ben faydasına inanıyorum hurmanın benim doğumlarım 2 side çok kolay oldu çünkü hurma yedim ondan.
sorma kız aynı orda tıkış pıkış yaşıyorlar çok şükür

Hayirlisiyla gelsin canım seni cok yordu ama ya.

Sen hurmayi sayiyla yemiyosun dimi denk geldiği gibi yiyorsun

Evet o bana ilk dogumda takilmisti ama onun icinde renk degistiren bir cubuk var sadece onemki olan o cubuk
Canım günaydın. Aslında geçen hafta çamaşırım 2 gün boyunca ıslak ıslak oldu. Çok sıvı bir şeydi. İnternette bu haftalarda kaçak olabilir diye duydum ondan sipariş ettim ama şu an öyle bir sıkıntı yok. Yinede alcam artık getirttim adama.

G Gizemm59 ben türk kahvesiz duramayanlardanım. Hamilelik öncesi hergün içirdim ilk 4 ay hiç içmedim sonra doktoruma sordum günde 1 türk kahvesi 2 çayla hiç bir şey olmaz dedi. Kafeinde dozu aşman için starbucks ın büyük karton bardaklarından 3 tane kahve içmen lazım dedi. Adamın dediği neredeyse 1.5 litre kahve yani. Bende ogünden sonra ne zaman canım çekse rahatlıkla içiyorum. Günde 2 bardak çayı geçmiyorum zaten.

Oyle birsey varsa ben de istiyorum ya ayrintili ismi falan var mi onun hemen ben de soyleyeyim
Ben internetten buldum markayı belki başka markalar vardır. Adı Al-sense amniyotik sızıntı test pedi. Paketten 3 tane çıkıyormuş. Sanırım 15-20 tl civarı fiyatı var. Bugün eczaneden alcam dursun bi kenarda.

Sagol canim,bnde prima pisik yapiyo diye hep duydum ondan supheye dustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…