2015 Temmuz Anneleri

benim ablam uçakla gelmişti. bende kurbanda uçakla yolculuk yapacağım. ben bebekte o zaman 2 aylık olmuş olacak

günaydın kızlar. çok moralim bozuk. belki bana abartmışsın diyeceksiniz. dün babalar günü diye k.validelere iftara gittik. eşime kızıyla takım tshirt almıştım ama eşiminki gelmedi kızımın ki geldi. bende sabah eşime sadece onu verip anlatmıştım. k.validelerde oturuken eşim aldığım hediyeyi söyledi. k.validede parasını sordu. bende söyledim. eşimde şakasına küçükken bizim o paraya hiç tshirtümüz olmamıştı dedi. demez olaydı. k.valide başladı yok ben sana hep almanydan kıyafet getirdim. sen abinin kıyfetlerini bile giymedin. ne sen ne abin ne de ben hayatımızda 2. el kıyafet giymedik. sen kendi kızına bak 2. el giyecek olan o dedi. biliyorsunuz ben yeğenlerimin kıyafetlerinin olanlarını, beşiğini filan almıştım hep. tokat yemiş gibi oldum. boğazım düğümlendi. kalktık zaten 10 dk sonra filan. eve girince ağlamaya başladım. bu kezde eşim başladı. ne biçim insansın ne var bunda ağlanacak. o bana söyledi. esas ben ona laf dedim diye dedi. salak salak ağlama yok senin ablan şunu demişti sen ona bak filan demeye başladı. o sırada benim burnum kanamya başladı ama lavabo kan doldu. eşim sen umrumda değilsin bebeğimi üzüyorsun ben onu düşünüyorum dedi. en az 1 saat hiç durmadan ağlamışımdır. gece geldi. özür diledi. şimdi işe bırakırken seni çok seviyorum diyor ama hala annesini haklı görüyor ve ben şuan bile ağlıyorum. çok koydu gerçekten kaynanamın lafı ve arkasından kocamın yaptıkları. bu kadar ağlamak abartı mı bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi. kızıma bişey yapmamışım gibi geldi. çok üzüldüm

İnş canım. Sağlıkla kucaklarsın azcık kaldı yaaa maşallah
Evet inşallah sende :) bu arada altta 40 hafta diyo senin için her an alarm zamanı valla bu hafta bekliyoruz artık seni. İnşallah kolaylıkla sağlıkla kavuşuruz.

bende başım ağrıdıgında falan arada nescafe 3ü 1 arada içiyorum . bazen türk kahvesi içiyorum , benim doktorumda abartmadıktan sonra bişey olmaz dedi.

Canım bu kadar çok ağlaman normal zaten hamilelik hassas bir dönem. Ben her şeye ağlıyorum. Ayrıca üzülmekte haklısın. Kayınvaliden çok ayıp etmiş. Terbiyesizlik resmen. Bir şeyi azcık kullanıp atmak marifet mi? Ayrıca sokaktan çöpten almıyosun. Bende bebek arabadını bazı eşyaları en yakın arkadaşımdan aldım. Avrupada insanlar böyle yaşıyor çünkü malın kölesi değiller bizim gibi. Biz millet ne der diye yaşayan bir milletiz. Sen hiiiç kafanı yorma. Ayrıca kızına bşr şey yapmayı bir sen mi düşüneceksin? Koca dilli kayınvaliden alsaymış hepsini o zaman. Kocan alsaymış çok batıyosa kullanılmış kullanmak. Kocan içinse şunu diyebilirim bu erkekler anaları ne halt ederse etsin illa arkasında durmaya çalışıyolar. Bence hatalı olduğunu biliyordur da b.k sürdürmüyodur. Yazık canına burnun falan kanamış. İnsanlar kavga esnasında bazen çok kırıcı olabiliyo, sen bugünü sakin geçir eşin arar sorar seni. Hallolur. Sevdiğin bir şey ye iç kendini toparla.

Canım benim bence sen çok duyarlı bi annesin en doğru şekilde davrandın şu tüketim çılgınlığında kendini kaybetmiş onca insan varken sen bu şekilde olgun davranıp ablandan almışsan bence eşinin seni takdir etmesi lazım. Kayınvalidene şok oldum benim bildiğim BÜYÜKLER israf etmeyin diye böyle şeylerin yanlış olmadığını nasihat eder seninki zaten seni bu şekilde üzmek istemiş başarılıda olmuş. Sen gidip önüne gelenden mi aldın sanki ablanın bebeğinin kuzeninin ...biz 5 kız kardeşiz Çocuklarımızı öyle büyüttük çünkü okadar para veriyorsun hiçbirşey olmuyo zaten. Sakın kendini suçlama ağlayıp durma vicdanda yapma. Eşinde annesinin Hatalı olduğunu anlamıştırda bakma sen işlerine gelmiyo bazen. Bence hiiiiç umursama senin Yaptığın yanlış değil.

sağol canım aslında ben hiç takılmıyordum gerçekten. taksam kompleksin olsa almazdım zaten ama o lafı duyunca kendimi çok kötü hissettim. eşim eve gelince beni sarsa o sana demek istemdi, aklınca bana laf soktu. haklısın kırıldın filan dese zaten sakinleşirdim ama üstüne oda böyle saldırınca daha da kötü oldum. saat 9 gibi kızımı görcem. belki o moralimi düzeltir. şuan eşimin yaptığı hiç iyi hiç birşey gözüme hoş görünmüyor. konu annesi olunca benim saatlerce ağlamam bile umrunda olmadı.

sen benim orada yaşadığım şoku görmeliydin. teşekkür ederim canım. alırken hiç gocunmadım. inanki onları durumumuz olmadığı için almadım ablamdan. hepsi yepyeni çöpe mi gitsin. neden kullanmayayım ama o laf incitti beni. bide bebeğe nevresim takımı yorgan almış. onları kapıda bırakıp çıkmak istedim.

Yaa bnada cok kullanisli cikar at dediler ondan alayim diyodum.bebegin bezini alayimda kndime ped fln alirim o zmn.
Uzunundan al derken hasta bezinin kilot seklinde olmayanindan al demek istedim.ben de kilot seklinde almistim.hastane kabul etmedi uzunlarindan istedi.dogumdan sonra cok kanama oluyor.özellikle uyurken hasta bezi kullanman lazim. Yoksa yataga falan cikar.kanaman azalinca günduzleri ped kullanabilirsin

Canım inan sen en güzelini yapmışsın şu israfın en çok olduğu zamanda. Seni tebrik etmeleri lazım yani şu dönemde böyle düşünceli davrandığın için. Mağrifetmiymiş hiç ikinci giymemek millet ne der düşüncesiyle yaşayanlar bunu takar. Daha fazla üzme kendini bebeğini etkiler yazık ona Eşler anne konu olunca hiç beklemediğin tepkiler veriyor senin Haklı olduğunu bilse bile savunmak için konuşuyor çoğu zaman. Üzülme sen telafi eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…