2015 Temmuz Anneleri

Kullanma kız onun aldığını. Gıcık kv işte iyi bişey düşünmek istesende böyle kılçıklıklarını görünce nasıl iyi düşüncen.
Ya Nolcak sen kullan bak onlar gene eskimiycek senin kızından sonra 2 çocuk bile büyütür. Israf almış başını gidiyo teşvik edeceğine ettiği laf sadece terbiyesizlik. eşinide takma hiç umursama konu açılırsa ağlama sinirlenme sakince verdiği tepkinin çok saçma Kırıcı olduğunu dile getir konuyu kapat. Hiç kimse bi anne kadar çocuğunu düşünemez baba bile olsa

canım kıyamam çok üzmüşssün kendini..kv de çok ayıp etmiş...senin eşine yaptığın inceliği kaldıramamış olabilir...eşlerimizin anneleriyle olan durumları bazen çok anlaşılmaz olabiliyor..ben seni takdir ediyorum çalışıyosun kimseye ihtiyacın yok sonuna kadar harcama yapabilirsin, ama doğru olanı yapmışssın bende hala ablamdan isterim 1 yaş büyük kızı var benimkinden ... boşver eşininin de garip bi anına denk gelmiş anne faktörü ağır basmış..eşin anlar anlar seni de üzdüğüyle kalır ...biraz süründür ama öldürme seni haklı bulur , sende mağduru oyna , erkekler istiyo böyle arada bir ayar çekmek lazım hele ki şu halinle seni bu kadar ağlattığına pişman olsun iyice..

kızını gör o seni kendine getirir..sıkma canını..yav şu eşler de hep bizi sever ama analarını haklı görürler

Dediğim gibi malesef erkekler annelerine hastalık derecesinde bağlı oluyo. Hadi bakalım kızını görünce rahatlarsın. Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Haklısın canım. ben hiç bir zaman elalem ne der diye düşünmedim. laf gelince insan üzülüyor belkide şuan ki hassas dönemimden ama eşime daha da çok kırıldım. şuan telafi etmeye çalışmasını dahi istemiyorum. geçecek elbette ama şuan çok kırgınım

Tmm cnm. Sagol.bnm hastane ne istiyo acaba onlrla konusmadimda.alirim dedigin gbi uzunlrdan

. Sabah sabah bende sinir oldum şimdi hamileyken insan herşeyle alınabiliyor ikiside patavatsızca konuşmuşlar aslında anne-oğlan atışmasında sen nasibini almışsın muhtemelen eşinde annesine kızmış sana dönmüş öfkesi.İnsan üzgünken Eşinden destek arıyor neyse ki farkına varmış sonra.Sıkıntı etme kendine çok yakında en güzel hediye kucaklarımızda olacak inşallah olumsuzlukları atmak gerek bir kenara seni üzmesine izin verme hiç birşeyin :) Anneler güçlüdür.

Günaydin arkadaslarim, nasiliz bakalim bugün? Ben dün cok kötüydüm , ama direndim hastaneye gitmedim, benim ufakligin yine saka yaptigini anladim cünkü:).Aksam esimin ailesi bizdeydi gece 10 a kadar oturduk, cayimizi meyvemizi yedik, baktim benim sancilar artiyo, suratim sekilden sekile giriyoo.Dedim aha kizim kararli, bu sefer gelecek, bizimkiler gidince küveti doldurdum suya girdim 1 saat gevseyeyim diye. Sonra uyuduk esim de siki siki tembihledi sancilar düzene girince uyandir diye.Neyse ben rutin saat basi Wc lere basladim, her kalkisimda bizimki hopluyo , zaman geldi mi , yok hayatim sen uyu diyorum,Garibim deli oldu saat 5 te artik yat uyu germe beni dedim...Simdi de yine asagiya baski devam ediyo , kendiliginden bi ikinma istegi ama sanci filan yok ben ne yapayim simdi DR a gideyim mi sizce? Ya da evimde akilli akilli bekleyeyim mi????
Canim benim asiri duygusallik yapmissin, kendini bosuna üzmüssün, bosver gec. Kayinvalidenin bi yarasi var galiba, benim bildigim yaslilar tasarrufu severler, seninki tam tersiymis. Madem o kadar biliyormus torununa da 2. el giydirmeseymis yeni alsaymis canim.Ben Almanya da yasiyorum bildiginiz üzere, burada insanlar hic gocunmazlar ikinci el almaktan, ben de yeri gelince evime de kendime de cocuklarima da alirim.Temiz yikandiktan sonra ,niye takinti yapayim ki. Cocuklarimin esyalarini da internetten filan satiyorum o zaman baskasi da benim esyayi almasin ....
Biz de farkli büyümedik, kardeslerimizle,kuzenlerimizle hep birbirimizin kiyafetlerini giydik de büyüdük, aklimiz kisa mi kaldi bu yüzden.Ben eltimle cocuklarimizin elbiselerini hep degise degise kullandik, niye fuzuli masraf yapalim ki, hem cocuk dedigin cabuk büyür eskimez ki kiyafeti.Sonrada izne giderken akrabalara götürdük sonra hesapla kac cocuk büyüdü bizim kiyafetlerle.Bunda bisey yok, , kendini bosuna hirpalama,bence karsindakilerin var bi eksigi

bilmiyorum artık ne zoruna gitti k.validenin ama bende gidip var olanı baştan almasını bilirdim. bazısına insanlık yaramıyor. eşimde biranda ablama filan saldırdı. benim her şeyi abartığımı ağlamaya bahane aradığımı filan söyledi. zaten o an üzgündüm. üstüme de gelince böyle oldu. annesi haklı olsun hep. eşimde dahil hepsini Allaha havale ediyorum. yaptıkları hatayı görmeleri için en doğru yolu O bilir

bizde öyle büyüdük canım. ne bileyim bu lafı duymak o an ağrıma gitti. aslında eşim böyle üstüme gelmese bu kadar da uzamazdı mevzu. bide o üstüme gelince sinirlerim boşaldı.

Canim gunaydin.kendini bu kadar uzme .bnmde ablam.olsa kizinin.kiyafetlerini bnde alirdim.bunda utanilack yada asagilayici ne var ki.esinde sinirle cikarmis agzindan o laflari zaten hassasiz .tansiyonun fln mi dustu burnun fln.kanamis bebegini dusun hepimiz de var esi yapmasa kv yapio bisey diyo aglama kizisini dusunn annesii oda uzulmesinn

aynen öyle oldu. annesine kızdı mı bilmiyorum ama bana daha hassas olabilirdi. dedim de zaten. annen hakkında tek kelime etmedim. üzüldüm sadece. annenin dediği lafa kırılınca bile anneni savunmak adına bana hakaret ediyorsun diye ama o anda onunda gözü birşeyi görmüyordu. baya sinirliydi yani. haklısın üzülüpte kızımıda üzmemem lazım. o benim en güzel hediyem

kızımıda üzdüm. gerçekten israfa karşıyım ben k.validen çok daha fazla maaş alıyorum. yapamadığım için değil ihyiaç görmediğim için onları almıştım. kan sulandırıcı kullanıyorum ya canım. kendimi sıktığımda üzüldüğümde filan burnum kanıyor hamile kaldığımdan beri ama dünkü kadar ilk defa kanadı

Aaa dün gece aynı şeyleri yaşamışız. Valla aynen anlattığın gibi çektim Sancı heralde gidicez bu seferdiypdu eşim onuda sahurdan sonra zorla yatırdım. Ama yok gene bişey okadar sık idrara çıkıyorumki dün akşamdan beri anlatamam. Nişan gelmedi su gelmedi sancılar kandırıkçı çocuğun hareketleri yerinde o yüzden gitmiyorum bekliycem. Sende hareketlerine bak ona göre git genede kendini daha iyi bilirsin

bizde öyle büyüdük canım. ne bileyim bu lafı duymak o an ağrıma gitti. aslında eşim böyle üstüme gelmese bu kadar da uzamazdı mevzu. bide o üstüme gelince sinirlerim boşaldı.
Tahmin edebiliyorum canim, ama esin hatasini anlayip gelecek bak demistin dersin.O zaman canina oku

Bu ücüncüler sakaci olacak galiba:),Sende de kendiliginden gelen bi ikinma istegi var mi???Sanki biraz bastirsam gelecekmis gibi,Acayip bi durum yahuuu anlatamiyorum da...

Ayy canim benim.bosver ya bnm esimde annesine laf ettirmz ona her dedigi norml gelir batmz bn kizinca surat asinca gene noldu aklina ne geldi fln basle tartismaya.bnm kv de hersey cok kaliteli olsun ister bnde herseye cok.oara vermk.istemm o zmnda bu dandik seyler aliyo oluyo.gercekten bebegini dusun.bn heo uzuldugumde onun guldugu ultrasyon fotosuna bakiyorum o zmn diyorum bosver herkesi.sende oyle yap canim sknti yapma sagliginada yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…