2015 Temmuz Anneleri

Kızlar evde zaman çok zor geçiyo, neler yapıyosunuz? Ben çok sıkılıyorum. Öyle yakında arkadaşım falanda yok, komşu falan desen o da yok. Nasıl geçecek günler?

Bu ücüncüler sakaci olacak galiba:),Sende de kendiliginden gelen bi ikinma istegi var mi???Sanki biraz bastirsam gelecekmis gibi,Acayip bi durum yahuuu anlatamiyorum da...
Yok okadarı bende aman bide o olmasın valla. Şuandada su gibi akıntı başladı su değildir heralde bilmiyom da.

Yok okadarı bende aman bide o olmasın valla. Şuandada su gibi akıntı başladı su değildir heralde bilmiyom da.
O kadar cok WC ye gidiyorum ki arada sizinti seklinde suyum gelirse de farketmeyebilirim sanirim.Ikinci dogumda öyle olmustu, ebe suyun gelmis dedi ben de yooooo dedim:).Ama sizinti seklinde olabiliyormus, ilk dogumda genelde öyle bardaktan bosalir gibi oluyormus sadece...

Her an hastaneye gidecekmis gibi evi toplayip temizleyip duruyorum,iki güne bir süpürüp, lavabolari temizliyorum, evim temiz olsun diye. Ama benim cimcime bu isleri bana daha cok yaptiracaga benziyo...Esim dustan cikmadan ben bi süpürgemi calistirayim, sonra görüsürüz arkadaslarim

bende bu gece uyandım iç çamaşırım , pijamam baya ıslanmıştı , yatakta bişey yoktu ,, terdenmi oldu ,su mu geldi bilmiyorum . değiştim üstümü tekrar yattım uyudum

hareket iyidir temizliğe devamm

canım boşver sıkma canını , karnındaki bebişine yazık ,, insan gurur duyar tutumlu bir gelinim var diye , bunun lafı edilirmi hiç.. benim ablamda kızımın küçük gelenlerini giydirir kızına ,, zaten çabucak büyüyorlar , eskimeden küçülüyor ,, ablam öğretmen ve öğretmen arkadaşlarıyla bile böle alışverişlerde bulunuyorlar ,, Ağzı olan konuşur sen kulak verme herkesin lafına ..

Günaydın canlar. Nasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Doğum yapan yok sanırım. Hayırlısı olsun inş hepimizin hakkında. Biz bu sabah aşıya gittik. İlk aşımızı olduk. Azıcıkta ağladık. 3 kilo olmuşuz birde. Daha sık emzirmem gerektiğini söyledi Doktorumuz. Bunun dışında iyiyiz çok şükür.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. yazdıklarınız beni rahatlattı. şimdi kızımı gördüm. çok az kilo almış bu 2 haftada. sadece 250gr. doktor doğsa kendini kurtarır kiloya takılma dedi. bende öyle yaptım. çok hareketli bi bebek dedi. bende hareket diye hissediyordum ama acaba kasılma mı bu kadar hareket etmez heralde filan diyordum ki benim yaramaz fazla hareketli çıktı. herşey yolunda çok şükür normak doğum yapıyoruz di mi dedi. bende evet dedim :) bayramda yokmuş. bırakacağım doktorlar seni endişelendirmesin çok iyi bir ekip dedi. nasip artık. eşimi arar hemen bilgi verirdim. hatırlarsa bugün muayene olcağımı arasın. yoksa ben onu aramıyorum

Aaaaaa kız yoksa benimde öyle mi okadar çok gidiyorum anlatamam

Maşallah canım kilo almış. Ay bide aşılar var dimiiii ağlamasını yerim onun. Allah daha iyi etsin inş

Slm kızlar bugün benim doğum günüm ama moralimiz bozuk çünkü oğlum cuma ölçümlerinde 1 hafta küçük çıktı 34 haftam bugün bitiyor 2 kilo ve 42 cm boyu plesanta yaşlanması var beslenemiyo suyun az vs. bir sürü negatifliklerden bahsettiler canım sıkıldı erken gelecek sanırım ciğer geliştirici iğneden bahsetti doktor kafam bi milyon anlayacağınız dua edin bize cumaya kadar evde dinlenip 16da kontrole gidicem başka doktora duruma görede karar verilecek sanırım

Maşallah annesi gibi çıtı pıtı bi kız olucak demek
Ekip önemli Güvenilir biyer zaten. Hayırlısı olsun
Boşver arama hiç
Bu arada sizin hastane bizim burdada varmış dün eşim gösterdi bende he dedim 7.500 e doğurucam ben burda evede yakın dedim Gözlerini ayırmış bana bakıyo

iyiyiz canım. henüz doğuran, doğurup haber veren yok. kızına maşallah kiloda almış. büyümüşte aşı mı oluyor minnak. yerim onu

Canım ya üzme kendini inş sorunsuz bişekilde Gelişimini tamamlar. Dualarım seninle

ekstra isteklerde yapsaydın canım. catering şirketi ikramları düzenleyecek, odaya 24 saat özel hemşire falan. az demişsin

benim kız 3ü bulamaycak muhtemelen öyle gözüküyor. hastane çıkışları büyük gelecek kuzuma yerim onun küçük totsunu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…