2015 Temmuz Anneleri

Cok sewindim cnm bak.minik.kus iyiymis :).hareket ettiginden bolca spor yapiyo kilo almsmis annesi :))

bozma canım moralini. benim kızımda geriden geliyor ve doktor hiç takılmadı bu durumuna. bugün doğsa kurtarır kendini takılma dedi. benimki seninkiden büyük. kilosu 2200 çıktı bugün.

adam kalpten gitsin
Annesi o hemen büyür 2 hafta içinde bile çok farkeder kıyafetleri de tam olur ozaman

Cnm insallh sagliklica alirsin.kucagina allah buyuktur

Cok sewindim cnm bak.minik.kus iyiymis :).hareket ettiginden bolca spor yapiyo kilo almsmis annesi :))

:))) annem hala 56 kilo bende şişko olmayayım diyor heralde. bana biz son haftaları bekleyecekmişiz gibi gelmiyor. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. zaten bu haftalarda doğurursam 2200 fırt diye çıkar heralde

Günaydın herkese...
Şafak 11
Hayirlusiyla gelsin Bebisler...
Yahu su kvlere takilmayin.eslerimizde hakli sayilir nasil ki biz annemize laf soyletmioz onlarda oyle iste.ben artik lafimi soyluyorum esime kulagimi kapatiyorum he he deyip geciyorum hic umrumda degil.cunku biz uzulup agliyoruz ama bi bakiyoruz esimiz hic bisey olmamis gibi sanki onca lafi baskasi etmis gibi davraniyor.bide ustune abartiyosun diyor.

Kızlar evde zaman çok zor geçiyo, neler yapıyosunuz? Ben çok sıkılıyorum. Öyle yakında arkadaşım falanda yok, komşu falan desen o da yok. Nasıl geçecek günler?

Benim evde ilk günümmm izleyemediğim dizileriizlemeyle başladım bakalım akşamada annemleri iftara davet ettim daha sonraki günler sıkıldım demeye başlarımm

Günaydın kızlar
Şafak 6

Hihiiii hiçbirşey kalmadııııı, çok bekletti bizi Ama suç bizde sanki normali 40 hafta değilmiş gibi önden önden bekledik bebişleri onlar da bekleyin canım rahatım burda ne diye erken gelecekmişim diyo bize :)

Canım çok haklısın, bu kv'ler hep böyle bizde ne zmn birlikte alışverişe vs çıksak kocam oyuncak fln baksa ben bu çocuğa yeterince oyuncak alamamışım vs diyor, veya ne zmn bizim var mıydı böyle şeyler desek ben oğluma herşeyin en iyisini yaptım diye kendini savunuyor =) Bu sanırsam klasik erkek anası tribi (bizde mi böyle olucaaaz :O) Annem tam tersine kendisi der, torunuma yaptığımın/aldığımın yarısını bile size yapamadım diye... Vakit farklı bir kere eskiden zaten bu kadar çeşit yokmuş, tüketim bu kadar aygın değilmiş... Saçma olan eşinin tepkisi olmuş ama o da annesine hırsını senden çıkarmış muhtemelen, bir de anlayamıyorlar bizim hormonların ruh halimizi nasıl bozduğunu onlara saçma geliyor tepkilerimiz... Belki sana benim annem bana laf soktu sen nie alınıyorsun demeye getirdi, neyse bak anlamış hatasını :) Sen şimdi arama bırak o arasın, ama sakın aramazsa da bak kontrolüm olduğunu bile unuttu diye bu sefer üzme kendini =) Kıpır kıpır kızınla takılın =)

Canım üzme kendini, cuma gidin başka bir doktora, 2 kilo olmuş sonuçta eğer erken alınması gerekse bile 34 hafta çok erken bir hafta değil, ciğer geliştirici iğneyiforumdan yaptıran arkadaşlarımız var, sadece önlem amaçlı bile yapıyormuş bazı doktorlar, kendini üzeceğin birşey değil... Bu saatten sonra Âllah'ın da izniyle sağlıkla gelir oğluşun üzülme...

Benim evde ilk günümmm izleyemediğim dizileriizlemeyle başladım bakalım akşamada annemleri iftara davet ettim daha sonraki günler sıkıldım demeye başlarımm
Ne pişircen annenlere kız? Ay benim kimseyi çağırcak Halim yok çok boş bi Ramazan geçiriyorum her Ramazan gün aşırı misafir çağırırdık dolu dolu Neşeli kalabalık geçerdi.

adam kalpten gitsin
Annesi o hemen büyür 2 hafta içinde bile çok farkeder kıyafetleri de tam olur ozaman

valla gider heralde kalpten. hamit altıntopun karısından ne eksiğimiz var ayol. bikaç milyon dolar dışında

valla şöyle 3le başlayan bi kilo olursa sevinirim. olmazsada canımız sağolsun napalım

:))) annem hala 56 kilo bende şişko olmayayım diyor heralde. bana biz son haftaları bekleyecekmişiz gibi gelmiyor. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. zaten bu haftalarda doğurursam 2200 fırt diye çıkar heralde

Bana da son haftaları bekleyecekmişim gibi gelmiyordu bak bekletiyo gayeeeet =) sen hala 56 kilo musun yaaa hühüüüüüüüü ben ne oldum fil oldum :) doğumdan sonra -30 kilo hedefim var, haha hamilelikten daha zorlu bir süreç bekliyor beniiiiii

benim kızım olacak ama evlilik çağına gelee kadar kuzular biz en iyisi konuşmaya devam edlim. öğreneyim bakalım ne yapıyorsunuz gelinlere :)) vakit farklı ama benim k.valide almanyalardan getirmiş canım aşkolsun. ben elimin altında varken gidip alamadım. eşim sanki beni hiç üzmemiş gibi 8 aydır benim kendimi üzerek bebeği etkilediğim içinde kızdı bana. sanarsın 8 ay beni pamuklara sarıp sarmaladı. bi saçmalıktır gitti yani akşam. üzmem kontrolü unuttu diye. ben kızımı gördüm. o kızından haber alamaz. kendi bilir

Evet ilk günler bende oh dedim yapacağım işleri yaptım sonra durum bu

canım aslında bakarsan belkide ben senden fazla kilo aldım. verip aldığımla 16 kilo aldım. ben vermiyim kalsın. sizde nasıl verdiğinizi anlamayın inşallahhh... benimkşde bekletsin ya. 39+1 21 temmuz. doğum günüm. Allah biliyor ilk öğrendiğim günden beri o gün doğsun çok istiyorum

Ne pişircen annenlere kız? Ay benim kimseyi çağırcak Halim yok çok boş bi Ramazan geçiriyorum her Ramazan gün aşırı misafir çağırırdık dolu dolu Neşeli kalabalık geçerdi.
Canım sen artık birini çağırma istersen

insanları mutlu etmek zor canım. çok harcasaydım ilk heves deyip alsaydım da müsrif gelin olurdum. Ben evladımın rızkını yemek istemedim. 3 ay kullanılmış beşik varken ileride onun yiyeceği paradan eksiltip 600tl ye beşik almadım.

Benden hiç erkek annesi olmaz diyordum ben, kıl oluyorum erkek annelerinin bir sürü tavrına =) Bakalım benden nasıl bir erkek annesi çıkacak Muhtemelen gelinimde benden ne yılışık fln diye haz etmicek
Sinirle söylenen hiçbir söze takılma canım 4 senelik evlilik (8 senedir de birlikteyiz bu arada) bana bunu öğretti. İnsan sinirliyken hiiiç alakasız lafları söyleyip duruyor, sonra ben kendime şaşıyorum niye söyledim ki öyle birşey ben diye

Yok canım kiloyuda senden fazla almışım =) 19 oldum ama son 2-3 haftadır herşeyime dikkat ediyorum yürüyorum hatta yüzüyorum ama bana mısın demiyor, ne güzel tutmuştum kilomu 16 civarında bir anda aldım yine... Doktorum ödemdir diyor ama bakalım ak koyun kara koyun beyefendi teşrif edince anlaşılacak :))
Ama duana kocamaaaan bir amin diyorum senin kilon kalsın seninkinide ben vereyim hahahaaaaaaaa

Somon yapıcam canım yanındada mantar çorbası yapayım dedim bide salata felan olur herhalde
Yemeklerini ben yapayım oruçaun sen diyorumda bundan sonra senin yaptıgın yemek yenmez gunah diyo bende iftara davet ettim o şekilde yapayım dedim yoksa bi iş yaptırmıyo

aman laf sokan bi kaynana olmasında yılışık olsun valla bende sırf kaynana olmayayım diye kızım olsun istedim

bizde de tam tersi. eşim söyler saçma sapan laflar. sonra pişman olur. deminden beri gerekli gereksiz mesaj atıyor konuşmaya bahane yaratıyor. cansum aradığım saati şu sitede buldum filan. belli karın ağrısı var pişman. bizimde 8 yıl bitti ama 2 yıldır evliyiz. hem karadenizli hem terazi dalgalanmlarıyla dengesizlikleri uğraşa uğraşa nasıl geçti 8 yıl bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…