- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.721
Evet ilk günler bende oh dedim yapacağım işleri yaptım sonra durum bu
Ay ne guzel zayifsin.bnm kizda tombk tombik bacaklari var halasi gbi basenli olcak herhlde :) anasida tombiklesti:) zayif dogsada hmn toparlar insallah .:))) annem hala 56 kilo bende şişko olmayayım diyor heralde. bana biz son haftaları bekleyecekmişiz gibi gelmiyor. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. zaten bu haftalarda doğurursam 2200 fırt diye çıkar heralde
aman laf sokan bi kaynana olmasında yılışık olsunvalla bende sırf kaynana olmayayım diye kızım olsun istedim
bizde de tam tersi. eşim söyler saçma sapan laflar. sonra pişman olur. deminden beri gerekli gereksiz mesaj atıyor konuşmaya bahane yaratıyor. cansum aradığım saati şu sitede buldum filan. belli karın ağrısı var pişman. bizimde 8 yıl bitti ama 2 yıldır evliyiz. hem karadenizli hem terazi dalgalanmlarıyla dengesizlikleri uğraşa uğraşa nasıl geçti 8 yıl bilmem :)
Aynen haftaya sıkılıcam eminim ben dedim doktora biraz geç verin raporu diye vermedi 1hafta daha çalışırdım
Günaydın canlar. Nasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Doğum yapan yok sanırım. Hayırlısı olsun inş hepimizin hakkında. Biz bu sabah aşıya gittik. İlk aşımızı olduk. Azıcıkta ağladık. 3 kilo olmuşuz birde. Daha sık emzirmem gerektiğini söyledi Doktorumuz. Bunun dışında iyiyiz çok şükür.
Canım sen artık birini çağırma istersen
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. yazdıklarınız beni rahatlattı. şimdi kızımı gördüm. çok az kilo almış bu 2 haftada. sadece 250gr. doktor doğsa kendini kurtarır kiloya takılma dedi. bende öyle yaptım. çok hareketli bi bebek dedi. bende hareket diye hissediyordum ama acaba kasılma mı bu kadar hareket etmez heralde filan diyordum ki benim yaramaz fazla hareketli çıktı. herşey yolunda çok şükür normak doğum yapıyoruz di mi dedi. bende evet dedim :) bayramda yokmuş. bırakacağım doktorlar seni endişelendirmesin çok iyi bir ekip dedi. nasip artık. eşimi arar hemen bilgi verirdim. hatırlarsa bugün muayene olcağımı arasın. yoksa ben onu aramıyorum
Ay ne guzel zayifsin.bnm kizda tombk tombik bacaklari var halasi gbi basenli olcak herhlde :) anasida tombiklesti:) zayif dogsada hmn toparlar insallah .
Bende hem anne hem baba tarafından karadenizli bir oğlağım :) Fena yaniii :) Kocamda tek taraftan karadenili bir oğlak, seyret gümbürtüyü :)) 8 yıl bitmiş sizinde ama evlilik gerçekten daha farklı, sevgiliyken kızınca herkes kendi evine gidiyor sonra özlüyorsun fln geçio evli olunca o arayı hç veremiyorsun :))
Bende çok istedim kzıım olsun hatta evrene çok mesaj gönderdim cinsiyeti belli olana kadar kızım diye sevdim oğlanıalınmamıştır inşallah
Ay ne guzel zayifsin.bnm kizda tombk tombik bacaklari var halasi gbi basenli olcak herhlde :) anasida tombiklesti:) zayif dogsada hmn toparlar insallah .
Bende hem anne hem baba tarafından karadenizli bir oğlağım :) Fena yaniii :) Kocamda tek taraftan karadenili bir oğlak, seyret gümbürtüyü :)) 8 yıl bitmiş sizinde ama evlilik gerçekten daha farklı, sevgiliyken kızınca herkes kendi evine gidiyor sonra özlüyorsun fln geçio evli olunca o arayı hç veremiyorsun :))
Bende çok istedim kzıım olsun hatta evrene çok mesaj gönderdim cinsiyeti belli olana kadar kızım diye sevdim oğlanıalınmamıştır inşallah
kızlar şimdi doktora geldim. boynuna kordon dolanmış 1 tur dedi. bişey olmaz dedi ama korktum biraz böyle bişey olan oldu mu hiç? kafama takıldı şimdi
ohh gözün aydın canım...üzülmek yok artık bize kızlarımız nazlı olur sonra sulugözzpozitif anne pozitif bebek
Ben de geçen hafta dr uma sordum kordon dolanması varsa nolcak çok tehlikelimidir diye. Kordon kısaysa ve dolandıysa eğer bebek doğum kanalına giremeyebilir tek zorluğu o ama kordon dolandı bebeğim nefes alamaz boğulur diye düşünüp korkmayın bebek zaten içerde nefes almıyor dolayısıyla boğulması diye bişey yok doğum anında onu boynundan elle çıkartıyoruz öyle korktuğunuz kadar tehlikeli birşey değil dedi. İçin rahat olsun Allah ın izniyle sağlıkla doğar korkma..[/QUOTE
inşallah canım zaten benim zorunlu sezeryan olacak inş problem olmaz
burhan bey de iyi bir doktor biliyorum onu ..
ben sezeryanlıyım cnm , normalde nasıl oluyor bilemiyorum .. bazılarıda bebeğin bezinden bile kullanıyor ped yerine.
Tatlım kızına birşey almadın diye yapmamışsın sayılmaz ki ablanda olduğu için ondan alıyorsun niye boşyere para veresin zaten hemen büyüyorlar bundan sonra kendin alıcaksın . Hem kv nide ilgilendirmez ona bunun lafını söylemek düşmez . Ortamı resmen germiş . Burnunun kanamasına kendini bu kadar üzmene üzüldüm.eşimde evet biraz abartmış sanki ne olursa olsun burnun kanadığında yanına gelebilirdi ama demek ki biraz kinci o hmen gelmek yerine sakinleşip özürünü dilemiş. Bazı erkekler annenin etkisinde çok kalıyor nedense onu hiç haksız görmüyorlar .boşver üzülme onlar hiç kafasına takmıyorsa sende hiç ama hiç umursamagünaydın kızlar. çok moralim bozuk. belki bana abartmışsın diyeceksiniz. dün babalar günü diye k.validelere iftara gittik. eşime kızıyla takım tshirt almıştım ama eşiminki gelmedi kızımın ki geldi. bende sabah eşime sadece onu verip anlatmıştım. k.validelerde oturuken eşim aldığım hediyeyi söyledi. k.validede parasını sordu. bende söyledim. eşimde şakasına küçükken bizim o paraya hiç tshirtümüz olmamıştı dedi. demez olaydı. k.valide başladı yok ben sana hep almanydan kıyafet getirdim. sen abinin kıyfetlerini bile giymedin. ne sen ne abin ne de ben hayatımızda 2. el kıyafet giymedik. sen kendi kızına bak 2. el giyecek olan o dedi. biliyorsunuz ben yeğenlerimin kıyafetlerinin olanlarını, beşiğini filan almıştım hep. tokat yemiş gibi oldum. boğazım düğümlendi. kalktık zaten 10 dk sonra filan. eve girince ağlamaya başladım. bu kezde eşim başladı. ne biçim insansın ne var bunda ağlanacak. o bana söyledi. esas ben ona laf dedim diye dedi. salak salak ağlama yok senin ablan şunu demişti sen ona bak filan demeye başladı. o sırada benim burnum kanamya başladı ama lavabo kan doldu. eşim sen umrumda değilsin bebeğimi üzüyorsun ben onu düşünüyorum dedi. en az 1 saat hiç durmadan ağlamışımdır. gece geldi. özür diledi. şimdi işe bırakırken seni çok seviyorum diyor ama hala annesini haklı görüyor ve ben şuan bile ağlıyorum. çok koydu gerçekten kaynanamın lafı ve arkasından kocamın yaptıkları. bu kadar ağlamak abartı mı bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi. kızıma bişey yapmamışım gibi geldi. çok üzüldüm
Doğum mmmmmmKizlar gnydn naslsnz gecmisi okuyamdm ben hoc iyi deglm ya butun gece uyumadm karnmn heryerinde sanci var nefes almakta zorlnyrm karnm tas gibi gaz mi var diorm ama yok bebegm harektte etmyr simdi kahvlti yaptm cikolata yicm sola yatcm umrm kipirdr kokryrm ya canm cok yanyr neyin agrisidr bu
Kizlar gnydn naslsnz gecmisi okuyamdm ben hoc iyi deglm ya butun gece uyumadm karnmn heryerinde sanci var nefes almakta zorlnyrm karnm tas gibi gaz mi var diorm ama yok bebegm harektte etmyr simdi kahvlti yaptm cikolata yicm sola yatcm umrm kipirdr kokryrm ya canm cok yanyr neyin agrisidr bu
ben kızıma hamileyken gitmiştim , o zaman gebze fatih devletteydi ,, ilk kez gitmeme ragmen çok ilgiliydi , kan sulandırıcı iğnemin raporunuda çıkarmıştı , toptan alıp rahat etmiştim.Soyismi gibi şeker gibi doktor çok güleryüzlü ben ilk aşılamamıda ona yaprır
Tatlım kızına birşey almadın diye yapmamışsın sayılmaz ki ablanda olduğu için ondan alıyorsun niye boşyere para veresin zaten hemen büyüyorlar bundan sonra kendin alıcaksın . Hem kv nide ilgilendirmez ona bunun lafını söylemek düşmez . Ortamı resmen germiş . Burnunun kanamasına kendini bu kadar üzmene üzüldüm.eşimde evet biraz abartmış sanki ne olursa olsun burnun kanadığında yanına gelebilirdi ama demek ki biraz kinci o hmen gelmek yerine sakinleşip özürünü dilemiş. Bazı erkekler annenin etkisinde çok kalıyor nedense onu hiç haksız görmüyorlar .boşver üzülme onlar hiç kafasına takmıyorsa sende hiç ama hiç umursama
ay evet çok haklısın sıcakta o trafik hiç çekilmiyor , resmen pişiyorsun arabada. klimada çarpar diye korkuluor..yok canım ne çağırabiliyom ne gidebiliyorum malum istanbul trafiği arabada Fenalık geçiriyorum
Geçen hafta eşimin erkek yeğeni gelmişti onu otogara bırakmaya bende geleyim dedim allahııııııııım demez olaydım resmen trafik duruyo bende indim arabadan yürüdüm baya yok yapamıyorum uzun süre oturamıyorUm zaten tuhaf bişey oldum çıktım he
doğumunmu geldi acaba canımm .. dikkat et..Kizlar gnydn naslsnz gecmisi okuyamdm ben hoc iyi deglm ya butun gece uyumadm karnmn heryerinde sanci var nefes almakta zorlnyrm karnm tas gibi gaz mi var diorm ama yok bebegm harektte etmyr simdi kahvlti yaptm cikolata yicm sola yatcm umrm kipirdr kokryrm ya canm cok yanyr neyin agrisidr bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?