2015 Temmuz Anneleri

canım üzme kendini..hep denen şey biliyosundur ama anne karnı kapalı bi kutu dr lar bütün olasılıkları söylüyorlar anne üzüldüğüyle kalıyo..dr um hep der ölçümler değişebilir diye kilosunu bile zorla söylüyor..minyon bebişin olur inşallah bişey olmaz duanı et sıkma canını

öyle canım. büyüyünce bile az giyilen cicili bicili elbiselerini yine alırım. gocunmam. çok şükür artık her bütçeye uygun kıyafet seçenekleri var. eşimde bende çalışıyoruz. istanbul koşullarında evimiz arabamız var. ben bunu imkansızlıktan yapmadım sadece dediğin gibi ablamda var olanı niye alayım diye düşündüm. eşim benim gibi vicdanlı değildir kavga esnasında. o an üste çıkmak ve canımı acıtmak için her şeyi dener. ben kavga ederken bile kıramam insanları. bende sonrasında zor unuturum. o an tüm öfkemi kusamadığım içime attığım için. bu olay 5 yıl sonrada aklıma gelse derim yine annenin lafı senin tavrın beni üzmüştü diye. eşimde yarım saat sonra unutur açmaz mevzuyu. herkesin yapısı farklı. ondan destek görseydim içime bu kadar oturmazdı zaten

canım bebeğin haftasına göre çok ta küçük sayılmaz..burda çogunlukla herkes ciğer geliştirici iğnesinide oldu bende dahil. hemen moralini bozma ,, güzel güzel yemegini ye sol tarafına yat cnm .

O kaynanan top olsun kocana da desinler ki anasi top olmus......... bosbogazlar iste zora gelince hemen dikenlerini aciyorlar salla ya takma ben de tartisinca cok aglarim tutamam kendimi pozitif dusun birak esin daha da gonlunu alsin kimsenin bizi uzmeye hakki yok heleki su son ayda!

kızlar şimdi doktora geldim. boynuna kordon dolanmış 1 tur dedi. bişey olmaz dedi ama korktum biraz böyle bişey olan oldu mu hiç? kafama takıldı şimdi

canım ayrıntılıda bana da öyle demişti... kendi dr um bunu niye söylemiş ki genelde böyle doğar zaten demişti 3 e kadar normalmiş sıkma canını dua ediyoruz bundan sonra bol bol stres yapmayın bebişinizde stres yapmasın

senin yaptığın en güzeli
işte kv falan boşvermek lazım da şu zamanda oyle kolay olmuyor, eşin de şimdi peşinde dolanır kendisini affettirmek için biraz sürünsün pişman olsun bırak

kızlar şimdi doktora geldim. boynuna kordon dolanmış 1 tur dedi. bişey olmaz dedi ama korktum biraz böyle bişey olan oldu mu hiç? kafama takıldı şimdi
canım ben de cumartesi gittim aynısını soyledi, bundan sonra da kontrol ederiz birşey olmaz dedi. ben de buradaki arkadaslara da sormustum onlar da 1 tur dolanmadan birşey olmuyor deyip aynı seyleri soyleyince rahatladım biraz zaten cok sukur oglum da içeride hareketlerine devam ediyor. sağlıkla doğacaklar inş

gaz ve üşütmüş de olabilirsin, bakalım biraz kontrol oğluşunu oynar birazdan inş annesi merak etme

Aynen haftaya sıkılıcam eminim ben dedim doktora biraz geç verin raporu diye vermedi 1hafta daha çalışırdım
O zamanda yorulurdun bence iyi olmuş nasılsa hayatımızın geri kalanında bu kadar boş vaktimiz olmayacak

Bende öyleyim hiç unutmam ama eşler anlık yaşıyor herşeyi o yüzden yaşlanmıyorlar zaten :) ben çok kırılganım çok kafaya takarım eşimin anneannesine normalde çok sıklıkla giderdik ama artık orada sinirlerimi bozan insanlar var bende gitmiyorum gece geç saatte gidiyoruz yada eve gelince kafaya takıyorum sonra geriliyorum . İnan artık insanlardan öyle bir soğudum ki kimseyi görmek istemiyorum herkes bi dengesiz ya . Eşimde kafama takıyorum diye kızıyor senden bebeğimizden değerli değil diyor niye bu kadar üzülüyprsun haklıda kimse için değmez eşlerin dışında :) sende az burnunu sürt bu kadar dik başlı olmasın kendi istekleri olsun istiyor tamam sende kırmamk için yapıyorsun eee madem öyle oda az düşünceli olsun ne demek sen ağlıcan öyle oda umursamıyacak .

Birde bunun çiş kısmı var

Kipirdadi mi gizem nasil oldu

günaydın canım..geçmişte herkes oram buram diyo doğuran yok yani yap kahvaltını dinle kendini ekstra bi duruma benziosa ara dr unu veya git ..ama gece bende anlamadım bi türlü gitsem mi kalsam mı bu nedir o nedir eşime diyorum sancı mı şimdi noluyo adam da yazık bakıyo elliyo karnımı aslında eşlere öğretilecek açılma var mı diye evde onlar bakacak ona göre gideceksin adamlar dayanamaz gerçi..benim eniştem doğuma gircekti güya bayılınca çıkarmışlar

Bence doktorunu ara canım. Kötü bir şey olacağından değil ama belkide doğum yaklşıyordur

Kızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar

O zamanda yorulurdun bence iyi olmuş nasılsa hayatımızın geri kalanında bu kadar boş vaktimiz olmayacak

Ya evet oda doğru dün yemekten sonra ben kitap okuyodum eşimde bilgisayara bakıyodu döndü bana ya ne kadar sakin bi hayatımız var bi kaç hafta sonra böyle valit geçiremicez dedi haklı galiba

ayy ne güldüm yorumuna. bende bi şut çekerim artık eşim üzüldü beni üzdüğüne. babaanne olacak hala neyin savaşı bilemiyorum ama yazık ediyorlar. durduk yere beni üzdü. herkes ettiğini bulsun

saol canım..Rabbim senin de gönlüne göre versin...sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…