- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.761
Canım ya üzme kendini inş sorunsuz bişekilde Gelişimini tamamlar. Dualarım seninle
bozma canım moralini. benim kızımda geriden geliyor ve doktor hiç takılmadı bu durumuna. bugün doğsa kurtarır kendini takılma dedi. benimki seninkiden büyük. kilosu 2200 çıktı bugün.
Cnm insallh sagliklica alirsin.kucagina allah buyuktur
Hihiiii hiçbirşey kalmadııııı, çok bekletti biziAma suç bizde sanki normali 40 hafta değilmiş gibi önden önden bekledik bebişleri onlar da bekleyin canım rahatım burda ne diye erken gelecekmişim diyo bize :)
Canım çok haklısın, bu kv'ler hep böyle bizde ne zmn birlikte alışverişe vs çıksak kocam oyuncak fln baksa ben bu çocuğa yeterince oyuncak alamamışım vs diyor, veya ne zmn bizim var mıydı böyle şeyler desek ben oğluma herşeyin en iyisini yaptım diye kendini savunuyor =) Bu sanırsam klasik erkek anası tribi (bizde mi böyle olucaaaz :O) Annem tam tersine kendisi der, torunuma yaptığımın/aldığımın yarısını bile size yapamadım diye... Vakit farklı bir kere eskiden zaten bu kadar çeşit yokmuş, tüketim bu kadar aygın değilmiş... Saçma olan eşinin tepkisi olmuş ama o da annesine hırsını senden çıkarmış muhtemelen, bir de anlayamıyorlar bizim hormonların ruh halimizi nasıl bozduğunu onlara saçma geliyor tepkilerimiz... Belki sana benim annem bana laf soktu sen nie alınıyorsun demeye getirdi, neyse bak anlamış hatasını :) Sen şimdi arama bırak o arasın, ama sakın aramazsa da bak kontrolüm olduğunu bile unuttu diye bu sefer üzme kendini =) Kıpır kıpır kızınla takılın =)
Canım üzme kendini, cuma gidin başka bir doktora, 2 kilo olmuş sonuçta eğer erken alınması gerekse bile 34 hafta çok erken bir hafta değil, ciğer geliştirici iğneyiforumdan yaptıran arkadaşlarımız var, sadece önlem amaçlı bile yapıyormuş bazı doktorlar, kendini üzeceğin birşey değil... Bu saatten sonra Âllah'ın da izniyle sağlıkla gelir oğluşun üzülme...
canım üzme kendini..hep denen şey biliyosundur ama anne karnı kapalı bi kutu dr lar bütün olasılıkları söylüyorlar anne üzüldüğüyle kalıyo..dr um hep der ölçümler değişebilir diye kilosunu bile zorla söylüyor..minyon bebişin olur inşallah bişey olmaz duanı et sıkma canını
herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim yarın devlet hastanesine gidecem cumayı bekleyemeyecem sanırm hayırlısı Allahtan inşallah sıkıntı olmaz haberdar ederim sizleridecanım bebeğin haftasına göre çok ta küçük sayılmaz..burda çogunlukla herkes ciğer geliştirici iğnesinide oldu bende dahil. hemen moralini bozma ,, güzel güzel yemegini ye sol tarafına yat cnm .
Kızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
Kızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
Canm hatrlmz olrmym naslsn nasl gdyr tedavi falan herhangi bisey var mi .Kızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
Canım hiiiiiiç takma. Kv patavatsızlık etmiş. O lafı diceğne torununa alsaymış en güzelinden kıyafetleri. Yada lafın yeri geldiğinde sen ima edersin oda anlar hatasını. Hamitin karısının nesi varmış bende onu merak ettim :)valla gider heralde kalpten. hamit altıntopun karısından ne eksiğimiz var ayol. bikaç milyon dolar dışında
valla şöyle 3le başlayan bi kilo olursa sevinirim. olmazsada canımız sağolsun napalım
canım Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda sana tekrar bi bebek nasip etsin inşallah...dualarım bu yöndeKızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
Canm karnm komple agryr acyr gibi biseydi nefes alamyrdm suan biraz daha rahatladi sadece elleynce acyr nedendr anlamdm usuttm sanrm kendimi oksryrm bide geceden beriBnkininde gunu gununu tutmuyo hareketlerde.ama aci karnindami canim.olmadi gitsenmi doktora numarasi varsa arasanmi
Usuttun o zmn canim sicaklardan bunalip soguk sulr iciyoz ruzgarda kaliyoz ondan.sicak tut kndini bekle bakalim insallh tamamen gecerCanm karnm komple agryr acyr gibi biseydi nefes alamyrdm suan biraz daha rahatladi sadece elleynce acyr nedendr anlamdm usuttm sanrm kendimi oksryrm bide geceden beri
senin yaptığın en güzeli
işte kv falan boşvermek lazım da şu zamanda oyle kolay olmuyor, eşin de şimdi peşinde dolanır kendisini affettirmek için biraz sürünsün pişman olsun bırak
Bende öyleyim hiç unutmam ama eşler anlık yaşıyor herşeyi o yüzden yaşlanmıyorlar zaten :) ben çok kırılganım çok kafaya takarım eşimin anneannesine normalde çok sıklıkla giderdik ama artık orada sinirlerimi bozan insanlar var bende gitmiyorum gece geç saatte gidiyoruz yada eve gelince kafaya takıyorum sonra geriliyorum . İnan artık insanlardan öyle bir soğudum ki kimseyi görmek istemiyorum herkes bi dengesiz ya . Eşimde kafama takıyorum diye kızıyor senden bebeğimizden değerli değil diyor niye bu kadar üzülüyprsun haklıda kimse için değmez eşlerin dışında :) sende az burnunu sürt bu kadar dik başlı olmasın kendi istekleri olsun istiyor tamam sende kırmamk için yapıyorsun eee madem öyle oda az düşünceli olsun ne demek sen ağlıcan öyle oda umursamıyacak .
Kizlar iki kere kipirdadi simdi ama o aci hala devam edyr doknamyrm karnima evdede yalnzm
Merhaba kızlar.uyandım kahvaltı yaptım tekrar uyumusum:)
İns. canm hemen ayakalrima coraplrimi giydm uzerimi orttm yatyrm sicak acik cay aldm umarm iyi gelr hafifler biraz aci.Usuttun o zmn canim sicaklardan bunalip soguk sulr iciyoz ruzgarda kaliyoz ondan.sicak tut kndini bekle bakalim insallh tamamen gecer
Canm ins. En kisa zamanda hamile kalrsn yatrkta olsa kuzuna kavus yat gitsn.ben olmadm cnm ama olan vardi sanrm yanls hatlmyrsmBebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok doktora gittim ki gittiğim her doktor bebek kaynaklı olabilir ya da sadece enfeksiyon bebek kaybına yol açabilir dedi bebegimin otopsi raporu geldi hiçbir şeyi yokmuş gayet sağlıklı bi bebekmis ama Rabbim nasip etmedi en son gittiğim doktor enfeksiyondan suyun gelir sen su kesem sarkti diyorsun değil mi dedi evet dedim peki acilman var mıydı dedi 4 cm dedim rahim ağzına baktı gevşek lik var dedi yani rahim bebegimi belli bi kilodan sonra tasiyamamis şimdi hamile kalırsam 12-13. Haftada dikiş atılacak ve yatarak tamamliycam aranızda serklaj olan var mıydı
Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok doktora gittim ki gittiğim her doktor bebek kaynaklı olabilir ya da sadece enfeksiyon bebek kaybına yol açabilir dedi bebegimin otopsi raporu geldi hiçbir şeyi yokmuş gayet sağlıklı bi bebekmis ama Rabbim nasip etmedi en son gittiğim doktor enfeksiyondan suyun gelir sen su kesem sarkti diyorsun değil mi dedi evet dedim peki acilman var mıydı dedi 4 cm dedim rahim ağzına baktı gevşek lik var dedi yani rahim bebegimi belli bi kilodan sonra tasiyamamis şimdi hamile kalırsam 12-13. Haftada dikiş atılacak ve yatarak tamamliycam aranızda serklaj olan var mıydı
Var.cnm magnezyum her oglen icyrm aslnda dusta alrm cnm rahatltcksa biraz daha hafifldi ama suc bende usuttmatıyor şimdi mesajlar. k.valide mutlu mu acaba. altta kalmadı tshirt parasının. ben o kadar ağladım, oğluyla birbirimize girdik. oğlu olacaklar lütfen ilerde hareket ederken evlatlarınızın evindeki huzurda hesaba katın. 1 laf söyledin altta kalmadın belki ama birini de alt üst ettin. hormonlar diyorum. geçince normale döneceğiz :))
aslında kendimize yapıyoruz ne yaparsak. gamsızlar uzun yaşıyor. biliyorum öyle olduğunu ama kendime söz geçiremiyorum her zaman. aslında seni geren insanlardan uzak duracaksın ama olmuyor her zaman. eşimin burnunun sürtülmesi gerek biraz. haketti o
iyi çok şükür canım. bana 25 haftada olmuştu batma acı sertleşme. magnezyum minoset, ılık duş dinlen dedi. baktın geçmiyor gel demişti ama geçmişti benim. düzenli sancıların yoksa ılık duş al yat dinlen magnezyumun varsa iç derim
Canım hiiiiiiç takma. Kv patavatsızlık etmiş. O lafı diceğne torununa alsaymış en güzelinden kıyafetleri. Yada lafın yeri geldiğinde sen ima edersin oda anlar hatasını. Hamitin karısının nesi varmış bende onu merak ettim :)
Kendi ihyiyaclarimi karşılayacak kadar kalksam yeterli inşallah hamile kalıp bu sefer kavusabilirim bebeğime canım... sizde sağ salim kavusun inşallah bebeklerinizeCanm ins. En kisa zamanda hamile kalrsn yatrkta olsa kuzuna kavus yat gitsn.ben olmadm cnm ama olan vardi sanrm yanls hatlmyrsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?