2015 Temmuz Anneleri

Canım ya üzme kendini inş sorunsuz bişekilde Gelişimini tamamlar. Dualarım seninle

bozma canım moralini. benim kızımda geriden geliyor ve doktor hiç takılmadı bu durumuna. bugün doğsa kurtarır kendini takılma dedi. benimki seninkiden büyük. kilosu 2200 çıktı bugün.

Cnm insallh sagliklica alirsin.kucagina allah buyuktur

canım bebeğin haftasına göre çok ta küçük sayılmaz..burda çogunlukla herkes ciğer geliştirici iğnesinide oldu bende dahil. hemen moralini bozma ,, güzel güzel yemegini ye sol tarafına yat cnm .
herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim yarın devlet hastanesine gidecem cumayı bekleyemeyecem sanırm hayırlısı Allahtan inşallah sıkıntı olmaz haberdar ederim sizleride

tabiki hatırlıyorum canım. nasılsın enfeksiyonla ilgili bi durum kalmamıştır inşallah. Allah en kısa zamanda sana anne olmayı nasip etsin. Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım

tabiki hatırlıyorum canım. nasılsın enfeksiyonla ilgili bi durum kalmamıştır inşallah. Allah en kısa zamanda sana anne olmayı nasip etsin. Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım

Canm hatrlmz olrmym naslsn nasl gdyr tedavi falan herhangi bisey var mi .

valla gider heralde kalpten. hamit altıntopun karısından ne eksiğimiz var ayol. bikaç milyon dolar dışında

valla şöyle 3le başlayan bi kilo olursa sevinirim. olmazsada canımız sağolsun napalım
Canım hiiiiiiç takma. Kv patavatsızlık etmiş. O lafı diceğne torununa alsaymış en güzelinden kıyafetleri. Yada lafın yeri geldiğinde sen ima edersin oda anlar hatasını. Hamitin karısının nesi varmış bende onu merak ettim :)

canım Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda sana tekrar bi bebek nasip etsin inşallah...dualarım bu yönde

Bnkininde gunu gununu tutmuyo hareketlerde.ama aci karnindami canim.olmadi gitsenmi doktora numarasi varsa arasanmi
Canm karnm komple agryr acyr gibi biseydi nefes alamyrdm suan biraz daha rahatladi sadece elleynce acyr nedendr anlamdm usuttm sanrm kendimi oksryrm bide geceden beri

Canm karnm komple agryr acyr gibi biseydi nefes alamyrdm suan biraz daha rahatladi sadece elleynce acyr nedendr anlamdm usuttm sanrm kendimi oksryrm bide geceden beri
Usuttun o zmn canim sicaklardan bunalip soguk sulr iciyoz ruzgarda kaliyoz ondan.sicak tut kndini bekle bakalim insallh tamamen gecer

Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok doktora gittim ki gittiğim her doktor bebek kaynaklı olabilir ya da sadece enfeksiyon bebek kaybına yol açabilir dedi bebegimin otopsi raporu geldi hiçbir şeyi yokmuş gayet sağlıklı bi bebekmis ama Rabbim nasip etmedi en son gittiğim doktor enfeksiyondan suyun gelir sen su kesem sarkti diyorsun değil mi dedi evet dedim peki acilman var mıydı dedi 4 cm dedim rahim ağzına baktı gevşek lik var dedi yani rahim bebegimi belli bi kilodan sonra tasiyamamis şimdi hamile kalırsam 12-13. Haftada dikiş atılacak ve yatarak tamamliycam aranızda serklaj olan var mıydı

senin yaptığın en güzeli
işte kv falan boşvermek lazım da şu zamanda oyle kolay olmuyor, eşin de şimdi peşinde dolanır kendisini affettirmek için biraz sürünsün pişman olsun bırak

atıyor şimdi mesajlar. k.valide mutlu mu acaba. altta kalmadı tshirt parasının. ben o kadar ağladım, oğluyla birbirimize girdik. oğlu olacaklar lütfen ilerde hareket ederken evlatlarınızın evindeki huzurda hesaba katın. 1 laf söyledin altta kalmadın belki ama birini de alt üst ettin. hormonlar diyorum. geçince normale döneceğiz :))

aslında kendimize yapıyoruz ne yaparsak. gamsızlar uzun yaşıyor. biliyorum öyle olduğunu ama kendime söz geçiremiyorum her zaman. aslında seni geren insanlardan uzak duracaksın ama olmuyor her zaman. eşimin burnunun sürtülmesi gerek biraz. haketti o

Kizlar iki kere kipirdadi simdi ama o aci hala devam edyr doknamyrm karnima evdede yalnzm

iyi çok şükür canım. bana 25 haftada olmuştu batma acı sertleşme. magnezyum minoset, ılık duş dinlen dedi. baktın geçmiyor gel demişti ama geçmişti benim. düzenli sancıların yoksa ılık duş al yat dinlen magnezyumun varsa iç derim

Canm ins. En kisa zamanda hamile kalrsn yatrkta olsa kuzuna kavus yat gitsn.ben olmadm cnm ama olan vardi sanrm yanls hatlmyrsm

nasibi bu kadarmış canım. Rabbim sana aynı acıları tekrar yaşatmasın. bildiğim kadarıyla yazanların arasında serkilaj yaptıran yok ama yıllar önce Ceyda Düvenci benim intörnlüğümü yaptığım serviste yatıyordu. serkilaj yapılmıştı yatıyordu ayaklar havada. şimdi çook tatlı bi kızı var. kocaman oldu

Var.cnm magnezyum her oglen icyrm aslnda dusta alrm cnm rahatltcksa biraz daha hafifldi ama suc bende usuttm

burda doğurdu nisanda. baya bir lüks takıldılar canım yaa. organizasyonlar filan :))

Canm ins. En kisa zamanda hamile kalrsn yatrkta olsa kuzuna kavus yat gitsn.ben olmadm cnm ama olan vardi sanrm yanls hatlmyrsm
Kendi ihyiyaclarimi karşılayacak kadar kalksam yeterli inşallah hamile kalıp bu sefer kavusabilirim bebeğime canım... sizde sağ salim kavusun inşallah bebeklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…