2015 Temmuz Anneleri

Tabi ki canım unutmadım. Arada girip Prof bakıyordum aktifmisin diye ama uzun süre kk girmedin sanırım. Güzel dualarının kat kat fazlasını nasip etsin Rabbim. En tez zamanda kucağını doldursun. Bizi unutmadığın için minnettarım inan çok özel dua istiyorum şu son günlerimde.

Var.cnm magnezyum her oglen icyrm aslnda dusta alrm cnm rahatltcksa biraz daha hafifldi ama suc bende usuttm

dikkat etmiyoruz sıcak basıyor diye bende üstümü örtmüyorum. cam açık incecik bi atlette sadece duş alıp yatıyorum. yanlış yapıyoruz tabi. dikkat etmek lazım. genel anestezi gerekse bu ciğerler bize lazım olacak. sıcak tutmak gerek

Tuvalete banyoya kalkamamaktan korkuyorum canım inşallah onları halledebilirim de o kadar yük olmam anneme eşime... en azından biraz rahatladım canım sadece enfeksiyon kaynaklı olduğuna inanmıyordum yanılmamışım şimdi hamile kalırsam 12. Haftaya kadar ne yaptım yaptım sonra ev hapsi sonu güzel olsunda razıyım 5-6 ay yatmaya

Arkadaşımın iki Gebeliği seninki gibi sonuçlandı Teşhis kpymadıkları için 2. Gebeliğinden sonra cerrahpaşadaki doktor Teşhis koydu 3. Gebeliğinde Dikiş atıldı hiiiiiiç kalkmadı bi tuvalete bi yemeğe diyim evde ufak tefek Dolandı okadar şimdi bebeği 4 aylık. Sende hiç ihmal etme hamile kalır kalmaz sık sık muayeneye git düzgün bi doktor bul.

Zülalcim umarım iyisindir çok teşkkürler inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın

Günaydın canım. Gaz Sancısı mı acaba arada oluyor bana da . Bide kendini çok yorduysan olabilir. Ya da iyice kanala yerleşiyor olabilir. Dinlen inş geçer. Birde hep okuyorum takip ediyorum sen kendine nazar değdiriyorsun ya ne zaman ben çok uyuyorum midem yanmıyor falan desen Bişey oluyor. Dikkat et elini karnına koyup dua oku.

Bencede bu sefer haketmiş

Aynen oyle olyr canm kendi kendimi nazr edyrm ya cnm surekli wcdym gazda degl ama usuttm ben kesin ondn biraz sicak tutmam lazm kendimi gecicek ins.

Kizlar iki kere kipirdadi simdi ama o aci hala devam edyr doknamyrm karnima evdede yalnzm
Uyku saatleri dğişti herhalde bebişlerin benimde önceden erkenden kıpır kıpır olurdu şimdi 12 1 gibi hareketlenmeye başlıyor tabi sancılarını gözardı etmemek gerekiyor . Geçmezse mutlaka doktorunu yada hemşiresini ara

Kendi ihyiyaclarimi karşılayacak kadar kalksam yeterli inşallah hamile kalıp bu sefer kavusabilirim bebeğime canım... sizde sağ salim kavusun inşallah bebeklerinize
Sen ne güzel bize dua etmişin canm inşallah seninde kolların dolar bebeğinin kokusunu içine çekersin en kısa zamanda. Allahım isteyen herkese versin aratmasın

Aynen cnm bende oyle serinlycm die ne yapcgmi sasryrm asknda hata edyrz dikket edlm sizde edn canm

Bi ara girmedim ama sonra benim gibi aynı acıları yaşamış o kadar çok kişi var ki rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeğini kaybedenler öyle konularda yazmaya başladım canım sizide unutuyorum hiç her namazımdan sonra dua ediyorum Rabbim hiç bir hamile yi kucağı boş çıkarmasın hastaneden en zor acı evlat acısı ymis kimsenin imtihanı evlat acisiyla olmasın diye
sayılı günleriniz kaldı belki bugün belki yarın inşallah hepiniz bebeklerinizle çıkacaksınız hastaneden

Canim rabbim en kisa zamn tekrar hamile kalmani bebegini sagliklica almayi nasip.etsin Allah buyuktur insallh.

enfeksiyona inanamadığım için o kadar çok doktor gezdim ki canım evet benim artık kanıma karışmış enfeksiyon bebeği almadan seni kurtaramyız dediler ama yinede basşka bi problem varmış gibi geliyordu en son gittiğim doktorla da netleşti başka bi problem olduğu ... o kadar kalkmaya razıyım tuvalet banyo yemek dışında yatsam olur yeterki bebeğim sağ salim gelsin

canım sen ikinizin evladını taşımak için bu zor günlerden geçeceksin. eşine eziyet geleceğini hiç sanmam. sebebin bulunması çok iyi olmuş. en azından yok yere aynı acıyı birdaha yaşamzsın. 5-6 ay öyle çabuk geçiyor ki. insan ömründe nedir ki 5-6 ay. kucağına aldığında herşeyi unutursun Allahın izniyle

Anladım canm. Arkadaşım olurda :)

öyle mi canım. eşi burada 23 nisanda normal doğum yaptı. belki biliyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…