- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.781
Tabi ki canım unutmadım. Arada girip Prof bakıyordum aktifmisin diye ama uzun süre kk girmedin sanırım. Güzel dualarının kat kat fazlasını nasip etsin Rabbim. En tez zamanda kucağını doldursun. Bizi unutmadığın için minnettarım inan çok özel dua istiyorum şu son günlerimde.Kızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
Var.cnm magnezyum her oglen icyrm aslnda dusta alrm cnm rahatltcksa biraz daha hafifldi ama suc bende usuttm
Facede doguran dogurana yaw bizjmkielr nerde kaldlr :)
4.yapmıyorlar di mi3. sezeryanım olacak kısmetse .
Tuvalete banyoya kalkamamaktan korkuyorum canım inşallah onları halledebilirim de o kadar yük olmam anneme eşime... en azından biraz rahatladım canım sadece enfeksiyon kaynaklı olduğuna inanmıyordum yanılmamışım şimdi hamile kalırsam 12. Haftaya kadar ne yaptım yaptım sonra ev hapsi sonu güzel olsunda razıyım 5-6 ay yatmayanasibi bu kadarmış canım. Rabbim sana aynı acıları tekrar yaşatmasın. bildiğim kadarıyla yazanların arasında serkilaj yaptıran yok ama yıllar önce Ceyda Düvenci benim intörnlüğümü yaptığım serviste yatıyordu. serkilaj yapılmıştı yatıyordu ayaklar havada. şimdi çook tatlı bi kızı var. kocaman oldu
Arkadaşımın iki Gebeliği seninki gibi sonuçlandı Teşhis kpymadıkları için 2. Gebeliğinden sonra cerrahpaşadaki doktor Teşhis koydu 3. Gebeliğinde Dikiş atıldı hiiiiiiç kalkmadı bi tuvalete bi yemeğe diyim evde ufak tefek Dolandı okadar şimdi bebeği 4 aylık. Sende hiç ihmal etme hamile kalır kalmaz sık sık muayeneye git düzgün bi doktor bul.Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok doktora gittim ki gittiğim her doktor bebek kaynaklı olabilir ya da sadece enfeksiyon bebek kaybına yol açabilir dedi bebegimin otopsi raporu geldi hiçbir şeyi yokmuş gayet sağlıklı bi bebekmis ama Rabbim nasip etmedi en son gittiğim doktor enfeksiyondan suyun gelir sen su kesem sarkti diyorsun değil mi dedi evet dedim peki acilman var mıydı dedi 4 cm dedim rahim ağzına baktı gevşek lik var dedi yani rahim bebegimi belli bi kilodan sonra tasiyamamis şimdi hamile kalırsam 12-13. Haftada dikiş atılacak ve yatarak tamamliycam aranızda serklaj olan var mıydı
Kızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
Günaydın canım. Gaz Sancısı mı acaba arada oluyor bana da . Bide kendini çok yorduysan olabilir. Ya da iyice kanala yerleşiyor olabilir. Dinlen inş geçer. Birde hep okuyorum takip ediyorum sen kendine nazar değdiriyorsun ya ne zaman ben çok uyuyorum midem yanmıyor falan desen Bişey oluyor. Dikkat et elini karnına koyup dua oku.Kizlar gnydn naslsnz gecmisi okuyamdm ben hoc iyi deglm ya butun gece uyumadm karnmn heryerinde sanci var nefes almakta zorlnyrm karnm tas gibi gaz mi var diorm ama yok bebegm harektte etmyr simdi kahvlti yaptm cikolata yicm sola yatcm umrm kipirdr kokryrm ya canm cok yanyr neyin agrisidr bu
Canm rabbm sana yardm etsn en kisa zamnda bebek versn dilyrm rabbmdn bunu guzel dualrn icn tskrederm.Kendi ihyiyaclarimi karşılayacak kadar kalksam yeterli inşallah hamile kalıp bu sefer kavusabilirim bebeğime canım... sizde sağ salim kavusun inşallah bebeklerinize
atıyor şimdi mesajlar. k.valide mutlu mu acaba. altta kalmadı tshirt parasının. ben o kadar ağladım, oğluyla birbirimize girdik. oğlu olacaklar lütfen ilerde hareket ederken evlatlarınızın evindeki huzurda hesaba katın. 1 laf söyledin altta kalmadın belki ama birini de alt üst ettin. hormonlar diyorum. geçince normale döneceğiz :))
aslında kendimize yapıyoruz ne yaparsak. gamsızlar uzun yaşıyor. biliyorum öyle olduğunu ama kendime söz geçiremiyorum her zaman. aslında seni geren insanlardan uzak duracaksın ama olmuyor her zaman. eşimin burnunun sürtülmesi gerek biraz. haketti o
iyi çok şükür canım. bana 25 haftada olmuştu batma acı sertleşme. magnezyum minoset, ılık duş dinlen dedi. baktın geçmiyor gel demişti ama geçmişti benim. düzenli sancıların yoksa ılık duş al yat dinlen magnezyumun varsa iç derim
Anladım canm. Arkadaşım olurda :)burda doğurdu nisanda. baya bir lüks takıldılar canım yaa. organizasyonlar filan :))
Aynen oyle olyr canm kendi kendimi nazr edyrm yaGünaydın canım. Gaz Sancısı mı acaba arada oluyor bana da . Bide kendini çok yorduysan olabilir. Ya da iyice kanala yerleşiyor olabilir. Dinlen inş geçer. Birde hep okuyorum takip ediyorum sen kendine nazar değdiriyorsun ya ne zaman ben çok uyuyorum midem yanmıyor falan desen Bişey oluyor. Dikkat et elini karnına koyup dua oku.
Uyku saatleri dğişti herhalde bebişlerin benimde önceden erkenden kıpır kıpır olurdu şimdi 12 1 gibi hareketlenmeye başlıyor tabi sancılarını gözardı etmemek gerekiyor . Geçmezse mutlaka doktorunu yada hemşiresini araKizlar iki kere kipirdadi simdi ama o aci hala devam edyr doknamyrm karnima evdede yalnzm
Sen ne güzel bize dua etmişin canm inşallah seninde kolların dolar bebeğinin kokusunu içine çekersin en kısa zamanda. Allahım isteyen herkese versin aratmasınKendi ihyiyaclarimi karşılayacak kadar kalksam yeterli inşallah hamile kalıp bu sefer kavusabilirim bebeğime canım... sizde sağ salim kavusun inşallah bebeklerinize
Aynen cnm bende oyle serinlycm die ne yapcgmi sasryrm asknda hata edyrz dikket edlm sizde edn canmdikkat etmiyoruz sıcak basıyor diye bende üstümü örtmüyorum. cam açık incecik bi atlette sadece duş alıp yatıyorum. yanlış yapıyoruz tabi. dikkat etmek lazım. genel anestezi gerekse bu ciğerler bize lazım olacak. sıcak tutmak gerek
biz burada birbirimizi rahatlata rahatlata iyice relax olduk. doğuramıyoruzda
Bi ara girmedim ama sonra benim gibi aynı acıları yaşamış o kadar çok kişi var ki rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeğini kaybedenler öyle konularda yazmaya başladım canım sizide unutuyorum hiç her namazımdan sonra dua ediyorum Rabbim hiç bir hamile yi kucağı boş çıkarmasın hastaneden en zor acı evlat acısı ymis kimsenin imtihanı evlat acisiyla olmasın diyeTabi ki canım unutmadım. Arada girip Prof bakıyordum aktifmisin diye ama uzun süre kk girmedin sanırım. Güzel dualarının kat kat fazlasını nasip etsin Rabbim. En tez zamanda kucağını doldursun. Bizi unutmadığın için minnettarım inan çok özel dua istiyorum şu son günlerimde.
Canim rabbim en kisa zamn tekrar hamile kalmani bebegini sagliklica almayi nasip.etsin Allah buyuktur insallh.Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok doktora gittim ki gittiğim her doktor bebek kaynaklı olabilir ya da sadece enfeksiyon bebek kaybına yol açabilir dedi bebegimin otopsi raporu geldi hiçbir şeyi yokmuş gayet sağlıklı bi bebekmis ama Rabbim nasip etmedi en son gittiğim doktor enfeksiyondan suyun gelir sen su kesem sarkti diyorsun değil mi dedi evet dedim peki acilman var mıydı dedi 4 cm dedim rahim ağzına baktı gevşek lik var dedi yani rahim bebegimi belli bi kilodan sonra tasiyamamis şimdi hamile kalırsam 12-13. Haftada dikiş atılacak ve yatarak tamamliycam aranızda serklaj olan var mıydı
enfeksiyona inanamadığım için o kadar çok doktor gezdim ki canım evet benim artık kanıma karışmış enfeksiyon bebeği almadan seni kurtaramyız dediler ama yinede basşka bi problem varmış gibi geliyordu en son gittiğim doktorla da netleşti başka bi problem olduğu ... o kadar kalkmaya razıyım tuvalet banyo yemek dışında yatsam olur yeterki bebeğim sağ salim gelsinArkadaşımın iki Gebeliği seninki gibi sonuçlandı Teşhis kpymadıkları için 2. Gebeliğinden sonra cerrahpaşadaki doktor Teşhis koydu 3. Gebeliğinde Dikiş atıldı hiiiiiiç kalkmadı bi tuvalete bi yemeğe diyim evde ufak tefek Dolandı okadar şimdi bebeği 4 aylık. Sende hiç ihmal etme hamile kalır kalmaz sık sık muayeneye git düzgün bi doktor bul.
Tuvalete banyoya kalkamamaktan korkuyorum canım inşallah onları halledebilirim de o kadar yük olmam anneme eşime... en azından biraz rahatladım canım sadece enfeksiyon kaynaklı olduğuna inanmıyordum yanılmamışım şimdi hamile kalırsam 12. Haftaya kadar ne yaptım yaptım sonra ev hapsi sonu güzel olsunda razıyım 5-6 ay yatmaya
Anladım canm. Arkadaşım olurda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?