2015 Temmuz Anneleri

Iyiyim canım sen nasılsın halen doğurmadım demin oturdum Ağladım çok bunaldım yemek yemek yürümek Konuşmak dahi istemiyorum bide hava kapalı iice bunaldım keşke burda olsan yollasan valla.
Seninde çok az kalmış. Boşver kucağına alıcanya doya doya özlem giderirsin. Hem burda ultrasona sokuyorlarda noluyo varsayımlarla bi sürü hamileye olumsuz haber verip negatif enerji yüklüyorlar moral olarak çökertiyorlar oda doğru olsa çoğundada yanılma payları yüksek. Bunları düşünerek senin durumun ne güzel derim ben.

Hoşgeldin canım Maya efe doğum yaptı. Bebeği küvözde solunum problemi çekiyor Allah yardım etsin.Ben de geçen hafta gittim dr a açılmam yok bebeğin de keyfi yerinde.Dr um 2. olduğu için aniden açılabilir akşama doğum için gelebilirsin dedi.Bir hafta oldu gelen giden yok:))
Senin sezeryan olacak değil mi az kaldı o zaman doğuma sağlıkla al inşaallah 2. prensesini kucağına.

Ya kizlar sizin gobeklerde asagi indimi? Benim ki vallahi gozle
Gorulur asagida simdi iki gundur. Bende hic hatirlayamiyorum kizimda ne zaman inmisti diye:) birde bende hayatimda olmayan birsey oldu birden birsuru adi ne bilmiyorum orumcek agi mi diyorlar hani kilcal damarlar bacaklarda catliyor ya ondan oldu bacaklarimin ust kisminda ve dizlerimin arkasinda eklem
Yerlerinde. Once. Bacaklarim curumus sandim Bunlar kalacak mi boyle simdi yoksa dogumdan sonra gecer mi? Hemoroid desen aldi basini gitti kabiz da degilim hic bu da birtek hamilelikte oluyor. Ilac kullanmaya baslayacagim artik yeter Ya kizimda hic olmadi boyle seyler . Yas ilerledikce hamilelik vucudu deforme ediyor. Gencler size sesleniyoruuuum, ikincileri hemen dogurun vallahi:) sonra benim gibi teyzeye donersiniz:):)

Ah ah bu adamların ilk çocukta yaptıkları en saçma salakça ısrarları aynısını ben yaşadım doğumdan 20 gün önce geldi 20 gün sonra gitti ama sengel bana sor okadar huzursuz geçirdim ki tam eski kafa bi faydası olmadı 3 günlük lohusayken kahvaltıyı ben hazırladım. Annemler tencere tencere yemek yapıp getirdiler kadın onları ısıtıp önüme koymaya acizdi neymiş ben acıktım diycekmişim oda hazırlarmış. Ben nasıl diyim zaten yemeği unutmuştum bebeğe alışmaya çalışırken hiç unutmam o sıkıntılı günleri. Sen şimdi ne desen dinlemez kocan eğer kaynanan gelirsede sen sen ol kendi kendine sinirlenip hayatı zehir etme sütünü bile etkiler.

Maya efe'den haberim vardi ondan sonra doguran yok demek:) bana da doktor ikinciler pat diye gelebilir dedi ama seymasevde'yi gorunce ikna olmadim bu duruma:):) benim sezeryan ama burda 40. Haftada yaptiklari icin az kalmadi daha benim var bekliyoruz iste. Sicaklarda 40-41 derece arasi ve nem bayilmamaya calaisarak geciriyorum gunleri:):) esas senin az kalmis canim, cok heyecanli bakalim kim doguracak bir sonra ki???

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yanınızda refakatçi kim kalacak? Daha önce doğum yapanların tavsiyesi ne?

ilk doğumumda annem ve kv kalmıştı..şimdi annem dicem kesinlikle annenizin gelme imkanı varsa anneniz gelsin..eşinizi de düşünebilirsiniz tabi ama o da zaten hep yanımdaydı bi tek yatmaya gönderdim eşler de çok bitik oluyo benim en büyük tecrübem ikisi bir arada aslaaaa

Gerçi ben 2 ayrı doktora gidiyorum 2 side aynı şeyi söylüyo. Tutturuyolar mı diye merak ettim.

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yanınızda refakatçi kim kalacak? Daha önce doğum yapanların tavsiyesi ne?
Ben esimden baskasini istemem:) ama tercih meselesi tabi ki. Bazilari da annesiyle daha iyi oluyormus. Birde benim esim
Hayatta birakmaz beni:) bu sefer temelli yalniz kalacagim sanirim bakalim bu model nasil olacak sezeryanli sezeryanli:):)

Şuan derin gerginya ondan belirgindir geçer görüntü olarak inş. Hemoroid deme aynen kabız değilim kaşıntı felan mahvetti sonra farkettim meyveyi abartıyorum bazen o günler çok oluyo sık tuvalete çıkartıyo meyve oda tahriş ediyo heralde. Aynen herkes 30 olmadan halletsin :)) ben boşunamı kendimi sıkıntıya sokuyom üst üste. Bu arada sende ne teyzesi kız ruhun kaç yaşında önemli olan o maşallah çıtırsın.
Ama şu bi gerçek her hamilelikte yaşta ilerlemiş oluyo beden olarak çok halsiz yorgun düşülüyo

Kv iyi Allah var ama ben saygıdan rahat edemiyorum ne kadar olsa büyük sonuçta tedirgin oluyorum rahat olamıyorum o da beni geriyor.Birde çok uzun zaman ya annem bende kal diyor 1 hafta kalırım onda bile en çok ablam 3-4 ay kaldı ben evimde Çekirdek ailemle ilk çocuğumun tadını çıkarmak istiyorum karışan eden olmasın.Neyseki eşim aradı uygun bir dille söyledi annesinde kalacak zaten falan sen doğuma gel diye anneside tamam dedi ama bizim ki tripli biraz bana :/ Ama anlamıyor ki o tamam kendi annesi ama ben gelin olarak hizmet beklenen tarafım ne kadar annem yapar dese de ben yatarken annesi iş yapsa önce ben rahat edemem ayaklanırım bu sefer geç iyileşirim belki rahatsızlanırım.Aynı evde zor velhasıl.Kimsem olmasa tamam annemler kız kardeşlerim var zaten.

Ben esimden baskasini istemem:) ama tercih meselesi tabi ki. Bazilari da annesiyle daha iyi oluyormus. Birde benim esim
Hayatta birakmaz beni:) bu sefer temelli yalniz kalacagim sanirim bakalim bu model nasil olacak sezeryanli sezeryanli:):)
Eş ten başkası olmaz ya ben kimseyle rahat edemem o benim yüzümdeki ifadeden bakışımdan bile ne istediğimi nasıl olduğumu anlar. Ne kendi ailem ne onun ailesi kimse gelmesin gerek yok dedim zaten normal doğumda hemen çıkılıyo 12 saat sonra

Ben Kv olsam kızım yardıma ihtiyacın var mı ne zaman geleyim diye sorarım öyle çok uzun da kalmam yardım gerekmiyorsa biz aileden öyle gördük en fazla 1 haftadır sonrası eziyet oluyor gerçekten.

E canim sana tecrube lazim degil ki hastanede. Doktor var hemsire var birsuru:) ben esimi isterim cunku bebegimizle dunyaya gelir gelmez baba kokusu alsin varligini hissetsin hemen isterim. Kizimda esim vardi her dakika yanimda o kadar guzel oldu ki. Cekirdek aile olarak ilk gunlerimizdennitibaren beraber gecirdik hep. Cok huzurluyduk:)

ondan haberin varsa başka doğuran yok:)şeymasevde 3 cm açıklıkla çok çekti sağlıkla kurtulur inş.40. haftada sezeryan ve 41 derece sıcak Allah yardım etsin.
Benim az kaldı kızımı 39+ 4 günlükken normal doğumla kucağıma aldım.Oğlum bakalım ne zaman gelecek.
benim de indi aşağıya göbüşüm aşağıya bakıyor .Varis diyorsan o bende var kızımda yoktu bu hamileliğimde çok çıktı her yerim damar damar.Kabızlık zor canım benim çok şükür bu hamileliğimde olmadı. Ne teyzesi canım gayette gençsin haksızlık etme kendine.Göbeğim aynen bu şekilde taze taze çektim 38+1 günlüğüz oğlumla

Eklentiler

• IMG_20150622_191657.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 105
Çok haklısın hiiiiç onun tribini takma. Valla benim kv bi zararı yok hiç bi sorunum yok ama o lohusalık psikolojisiyle o günlere ait kv ilgili hiç iyi anım yok kocamın seninki gibi düşüncelerinden kaynaklanıyor. Kendini bi senin yerine koysun bakalım bunu yapmıyorlar. Kendi açısından düşünüyor. Doğumdan sonra gelsin Görsün biraz kalır gider gerek yok yani senin ailen zaten varmış ilgilenicek oda torununu görür hakkıdır .

aaaa bu ne ama ya noluyo bu adamlara..sahur da mı hazırlatıyo bi de..Rabbime sığınmak en iyisi....erkeklerin nasıl baktığını çok merak eder duruma geldim...eminim bi hamile kalsalar dünyayı dar ederler , bi grip olunca bile triplerinden geçilmiyo...

yapcak bişey yok kabul edip eşine anlayana kadar anlatacaksın.

Ay benimde aşağı da baya göbek deliğim tam karşıya bakıyordu şimdi aşağı bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…