- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.981
Iyiyim canım sen nasılsın halen doğurmadım demin oturdum Ağladım çok bunaldım yemek yemek yürümek Konuşmak dahi istemiyorum bide hava kapalı iice bunaldımKizlaaaar napiyorsunuz? Dogum yapan filan varmi???Seymasevde nedir canim
Durumun? Dogum yapmadin degil mi? Bu arada burada "evening roseprime oil" ingilizcesi ama turkcesi nedir bilemem bir kapsuller varmis dogal bir bitkisel yag millet bunlari icip birde vajinal olarak kapsulu koyuyorlarmis en gec iki gune doguruyorlarmis:) orda olsam alip yollayacagim sana yahu:):) bende 37. Haftadayim artik heyecanla bekliyorum. Karnim asagi indi bayagi. Esim bile dedi dun senin dogum yaklasti galiba diye karnin dustu diyo:) su yalanci agrilardan acayip sikildim ama az kaldi dayanacagiz artik:) cuma kontrolum var ama tabi bizde kontrol dedigin saglik ocagi kontrolu o yuzden kulfet gibi geliyor oraya kadar gitmek:) ozeniyorum size doktora gidiyorum bebegimi gorecegim filan deyince:) bu kontrolde su bakteri testini yapacaklar gerci o yuzden iyi. Bir sonrakinde de hastane tahliller yapacakmis herhalde anestezi icin. Bizden gelismeler bu kadar!!!!
Hoşgeldin canımKizlaaaar napiyorsunuz? Dogum yapan filan varmi???Seymasevde nedir canim
Durumun? Dogum yapmadin degil mi? Bu arada burada "evening roseprime oil" ingilizcesi ama turkcesi nedir bilemem bir kapsuller varmis dogal bir bitkisel yag millet bunlari icip birde vajinal olarak kapsulu koyuyorlarmis en gec iki gune doguruyorlarmis:) orda olsam alip yollayacagim sana yahu:):) bende 37. Haftadayim artik heyecanla bekliyorum. Karnim asagi indi bayagi. Esim bile dedi dun senin dogum yaklasti galiba diye karnin dustu diyo:) su yalanci agrilardan acayip sikildim ama az kaldi dayanacagiz artik:) cuma kontrolum var ama tabi bizde kontrol dedigin saglik ocagi kontrolu o yuzden kulfet gibi geliyor oraya kadar gitmek:) ozeniyorum size doktora gidiyorum bebegimi gorecegim filan deyince:) bu kontrolde su bakteri testini yapacaklar gerci o yuzden iyi. Bir sonrakinde de hastane tahliller yapacakmis herhalde anestezi icin. Bizden gelismeler bu kadar!!!!
Ah ah bu adamların ilk çocukta yaptıkları en saçma salakça ısrarları aynısını ben yaşadım doğumdan 20 gün önce geldi 20 gün sonra gitti ama sengel bana sor okadar huzursuz geçirdim ki tam eski kafa bi faydası olmadı 3 günlük lohusayken kahvaltıyı ben hazırladım. Annemler tencere tencere yemek yapıp getirdiler kadın onları ısıtıp önüme koymaya acizdi neymiş ben acıktım diycekmişim oda hazırlarmış. Ben nasıl diyim zaten yemeği unutmuştum bebeğe alışmaya çalışırken hiç unutmam o sıkıntılı günleri. Sen şimdi ne desen dinlemez kocan eğer kaynanan gelirsede sen sen ol kendi kendine sinirlenip hayatı zehir etme sütünü bile etkiler.Bizde eşimle küçük çapta tartıştık sonra ortayı bulduk.Kv erken gelmek istiyor daha doğuma kaç gün var birde doğumdan sonra kalacak en az 1 ay 3-4 ay önce zaten tedavi için kaldı 1 ay o zaman ayaklarım da varis oldu.Sağolsun yat dinlen diyor çekinme diyor ama ben saygıdan rahat edemiyorum ki.Eşim diyor ki sana yardım eder ama ben otururken kaç yaşında kadından hizmet bekleyemem birde kardeşi gelecek abisi burda görmek isteyecekler iftara davet etmesen olmaz diğer yandan kapalıyım evde Tesettürlü olman gerekecek vs. diyorum zaten ailem burda doğuma yakın gelsin.Zaten doğumdan sonra 1 hafta annemde kalacağım belki alttan Dikiş olacak pansuman gerekecek.Rahat edemeyeceksin ne kadar olsa misafir istediğin saatte yatıp kalkamayacaksın ondan erken gelsin istemiyorum eşimde diyor ki beni istemiyorlar sanacak Kafasında kuracak :/
Maya efe'den haberim vardi ondan sonra doguran yok demek:) bana da doktor ikinciler pat diye gelebilir dedi ama seymasevde'yi gorunce ikna olmadim bu duruma:):) benim sezeryan ama burda 40. Haftada yaptiklari icin az kalmadi daha benim varHoşgeldin canımMaya efe doğum yaptı. Bebeği küvözde solunum problemi çekiyor Allah yardım etsin.Ben de geçen hafta gittim dr a açılmam yok bebeğin de keyfi yerinde.Dr um 2. olduğu için aniden açılabilir akşama doğum için gelebilirsin dedi.Bir hafta oldu gelen giden yok:))
Senin sezeryan olacak değil mi az kaldı o zaman doğuma sağlıkla al inşaallah 2. prensesini kucağına.
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yanınızda refakatçi kim kalacak? Daha önce doğum yapanların tavsiyesi ne?
Gerçi ben 2 ayrı doktora gidiyorum 2 side aynı şeyi söylüyo. Tutturuyolar mı diye merak ettim.Doktorum hiçbirzaman kesin demedi biz ortalama söylüyoruz diyordu belkide beni tedirgin edip normal doğumdan soğutmamak için son haftalarda kesin rakam vermedi 4 e yakın dedi hep. Ultrason kağıdınıda alıp incelemek aklıma gelmiyordu :)))
Ben esimden baskasini istemem:) ama tercih meselesi tabi ki. Bazilari da annesiyle daha iyi oluyormus. Birde benim esimKızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yanınızda refakatçi kim kalacak? Daha önce doğum yapanların tavsiyesi ne?
Iki numara buyuk olur canim sen bir tane bir numara al istersen.Seymasevde canım hasta bezi lazım olurmu tecrübelisin sen bilirsin.birde bebek bezi için primanın 2 numarasını aldım 3-6 kilo.büyük olurmu sence yoksa iyimi?
Şuan derin gerginya ondan belirgindir geçer görüntü olarak inş. Hemoroid deme aynen kabız değilim kaşıntı felan mahvetti sonra farkettim meyveyi abartıyorum bazen o günler çok oluyo sık tuvalete çıkartıyo meyve oda tahriş ediyo heralde. Aynen herkes 30 olmadan halletsin :)) ben boşunamı kendimi sıkıntıya sokuyom üst üste. Bu arada sende ne teyzesi kız ruhun kaç yaşında önemli olan oYa kizlar sizin gobeklerde asagi indimi? Benim ki vallahi gozle
Gorulur asagida simdi iki gundur. Bende hic hatirlayamiyorum kizimda ne zaman inmisti diye:) birde bende hayatimda olmayan birsey oldu birden birsuru adi ne bilmiyorum orumcek agi mi diyorlar hani kilcal damarlar bacaklarda catliyor ya ondan oldu bacaklarimin ust kisminda ve dizlerimin arkasinda eklem
Yerlerinde. Once. Bacaklarim curumus sandimBunlar kalacak mi boyle simdi yoksa dogumdan sonra gecer mi? Hemoroid desen aldi basini gitti kabiz da degilim hic bu da birtek hamilelikte oluyor. Ilac kullanmaya baslayacagim artik yeter Ya kizimda hic olmadi boyle seyler . Yas ilerledikce hamilelik vucudu deforme ediyor. Gencler size sesleniyoruuuum, ikincileri hemen dogurun vallahi:) sonra benim gibi teyzeye donersiniz:):)
Biraz olsun anlamış seni.Neden naz yapalım ki ama öyle zannediyorlar galiba.Allah kimsenin eline düşürmesin.
Biraz rahat ol canım kayınvalidem sorunlu bir tip değilse tabi.Dinlenmene bak.Eşinin kardeşinin gelmesi zor olur onda da kayınvaliden yapsın sen yorma kendini.Doğum yapacak kadının evinde de misafir olmaz ki emzirecen,dikişlerin olacak Allah akıl fikir versin .
Kv iyi Allah var ama ben saygıdan rahat edemiyorum ne kadar olsa büyük sonuçta tedirgin oluyorum rahat olamıyorum o da beni geriyor.Birde çok uzun zaman ya annem bende kal diyor 1 hafta kalırım onda bile en çok ablam 3-4 ay kaldı ben evimde Çekirdek ailemle ilk çocuğumun tadını çıkarmak istiyorum karışan eden olmasın.Neyseki eşim aradı uygun bir dille söyledi annesinde kalacak zaten falan sen doğuma gel diye anneside tamam dedi ama bizim ki tripli biraz bana :/ Ama anlamıyor ki o tamam kendi annesi ama ben gelin olarak hizmet beklenen tarafım ne kadar annem yapar dese de ben yatarken annesi iş yapsa önce ben rahat edemem ayaklanırım bu sefer geç iyileşirim belki rahatsızlanırım.Aynı evde zor velhasıl.Kimsem olmasa tamam annemler kız kardeşlerim var zaten.Ah ah bu adamların ilk çocukta yaptıkları en saçma salakça ısrarları aynısını ben yaşadım doğumdan 20 gün önce geldi 20 gün sonra gitti ama sengel bana sor okadar huzursuz geçirdim ki tam eski kafa bi faydası olmadı 3 günlük lohusayken kahvaltıyı ben hazırladım. Annemler tencere tencere yemek yapıp getirdiler kadın onları ısıtıp önüme koymaya acizdi neymiş ben acıktım diycekmişim oda hazırlarmış. Ben nasıl diyim zaten yemeği unutmuştum bebeğe alışmaya çalışırken hiç unutmam o sıkıntılı günleri. Sen şimdi ne desen dinlemez kocan eğer kaynanan gelirsede sen sen ol kendi kendine sinirlenip hayatı zehir etme sütünü bile etkiler.
Eş ten başkası olmaz ya ben kimseyle rahat edemem o benim yüzümdeki ifadeden bakışımdan bile ne istediğimi nasıl olduğumu anlar. Ne kendi ailem ne onun ailesi kimse gelmesin gerek yok dedim zaten normal doğumda hemen çıkılıyo 12 saat sonraBen esimden baskasini istemem:) ama tercih meselesi tabi ki. Bazilari da annesiyle daha iyi oluyormus. Birde benim esim
Hayatta birakmaz beni:) bu sefer temelli yalniz kalacagim sanirim bakalim bu model nasil olacak sezeryanli sezeryanli:):)
200-300 gr fazla veya eksik olabilir diye biliyorum.Gerçi ben 2 ayrı doktora gidiyorum 2 side aynı şeyi söylüyo. Tutturuyolar mı diye merak ettim.
E canim sana tecrube lazim degil ki hastanede. Doktor var hemsire var birsuru:) ben esimi isterim cunku bebegimizle dunyaya gelir gelmez baba kokusu alsin varligini hissetsin hemen isterim. Kizimda esim vardi her dakika yanimda o kadar guzel oldu ki. Cekirdek aile olarak ilk gunlerimizdennitibaren beraber gecirdik hep. Cok huzurluyduk:)Bende eşim kalsın istiyodum ama doğum yapmış biri olsun diyolar. Annem 32 yıl önce beni doğurmuş en son 32 yılda neler değişti 70 yaşında pek adapte olamıyo. Eşimin halası var çekinirim diye düşündüm. En yakın arkadaşımın 4 yaşında kızı var en taze o. Ondan rica ettim.
ondan haberin varsa başka doğuran yok:)şeymasevde 3 cm açıklıkla çok çekti sağlıkla kurtulur inş.40. haftada sezeryan ve 41 derece sıcak Allah yardım etsin.Maya efe'den haberim vardi ondan sonra doguran yok demek:) bana da doktor ikinciler pat diye gelebilir dedi ama seymasevde'yi gorunce ikna olmadim bu duruma:):) benim sezeryan ama burda 40. Haftada yaptiklari icin az kalmadi daha benim varbekliyoruz iste. Sicaklarda 40-41 derece arasi ve nem bayilmamaya calaisarak geciriyorum gunleri:):) esas senin az kalmis canim, cok heyecanli bakalim kim doguracak bir sonra ki???
benim de indi aşağıya göbüşüm aşağıya bakıyor .Varis diyorsan o bende var kızımda yoktu bu hamileliğimde çok çıktı her yerim damar damar.Kabızlık zor canım benim çok şükür bu hamileliğimde olmadı. Ne teyzesi canım gayette gençsin haksızlık etme kendine.Göbeğim aynen bu şekilde taze taze çektim 38+1 günlüğüz oğlumlaYa kizlar sizin gobeklerde asagi indimi? Benim ki vallahi gozle
Gorulur asagida simdi iki gundur. Bende hic hatirlayamiyorum kizimda ne zaman inmisti diye:) birde bende hayatimda olmayan birsey oldu birden birsuru adi ne bilmiyorum orumcek agi mi diyorlar hani kilcal damarlar bacaklarda catliyor ya ondan oldu bacaklarimin ust kisminda ve dizlerimin arkasinda eklem
Yerlerinde. Once. Bacaklarim curumus sandimBunlar kalacak mi boyle simdi yoksa dogumdan sonra gecer mi? Hemoroid desen aldi basini gitti kabiz da degilim hic bu da birtek hamilelikte oluyor. Ilac kullanmaya baslayacagim artik yeter Ya kizimda hic olmadi boyle seyler . Yas ilerledikce hamilelik vucudu deforme ediyor. Gencler size sesleniyoruuuum, ikincileri hemen dogurun vallahi:) sonra benim gibi teyzeye donersiniz:):)
Kuzum beni dusun birde, ben galiba yalniz kalacagim:):) sukret yani:):)Gurbetteyim zaten kimsem yok annem kardesim gelecek bide esim olacak hepsi kalsin yanimda :)
Çok haklısın hiiiiç onun tribini takma. Valla benim kv bi zararı yok hiç bi sorunum yok ama o lohusalık psikolojisiyle o günlere ait kv ilgili hiç iyi anım yok kocamın seninki gibi düşüncelerinden kaynaklanıyor. Kendini bi senin yerine koysun bakalım bunu yapmıyorlar. Kendi açısından düşünüyor. Doğumdan sonra gelsin Görsün biraz kalır gider gerek yok yani senin ailen zaten varmış ilgilenicek oda torununu görür hakkıdır .Kv iyi Allah var ama ben saygıdan rahat edemiyorum ne kadar olsa büyük sonuçta tedirgin oluyorum rahat olamıyorum o da beni geriyor.Birde çok uzun zaman ya annem bende kal diyor 1 hafta kalırım onda bile en çok ablam 3-4 ay kaldı ben evimde Çekirdek ailemle ilk çocuğumun tadını çıkarmak istiyorum karışan eden olmasın.Neyseki eşim aradı uygun bir dille söyledi annesinde kalacak zaten falan sen doğuma gel diye anneside tamam dedi ama bizim ki tripli biraz bana :/ Ama anlamıyor ki o tamam kendi annesi ama ben gelin olarak hizmet beklenen tarafım ne kadar annem yapar dese de ben yatarken annesi iş yapsa önce ben rahat edemem ayaklanırım bu sefer geç iyileşirim belki rahatsızlanırım.Aynı evde zor velhasıl.Kimsem olmasa tamam annemler kız kardeşlerim var zaten.
Bugün mutfağı toplayacaktım tam geçtim lavaboya şarıl şarıl alttan veriyor lavabo,geçen gün banyo şimdi de mutfak lavabosu eşimi aradım ne mutfağı temizleyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum diye o da diyor benim zaten iftar davetim var arkadaşlarla.ohh ne ala kızımda ağlıyor bir yandan annne aç mı kalacağızçok bunaldım gece de sahura kalkmak çok zor geliyor eşim başıma imsak vaktine az kaldı yemeği hazırla ya insan hiç mi yardım etmez görüyor zor yürüyorum inleyerek yemeği hazırlıyorum.Allahım kimsede yok bana destek olacak bir tek Rabbim var Size yazmak istedim
Ay benimde aşağı da baya göbek deliğim tam karşıya bakıyordu şimdi aşağı bakıyoondan haberin varsa başka doğuran yok:)şeymasevde 3 cm açıklıkla çok çekti sağlıkla kurtulur inş.40. haftada sezeryan ve 41 derece sıcak Allah yardım etsin.
Benim az kaldı kızımı 39+ 4 günlükken normal doğumla kucağıma aldım.Oğlum bakalım ne zaman gelecek.
benim de indi aşağıya göbüşüm aşağıya bakıyor .Varis diyorsan o bende var kızımda yoktu bu hamileliğimde çok çıktı her yerim damar damar.Kabızlık zor canım benim çok şükür bu hamileliğimde olmadı. Ne teyzesi canım gayette gençsin haksızlık etme kendine.Göbeğim aynen bu şekilde taze taze çektim 38+1 günlüğüz oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?