- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #56.001
Ayyyy cok guzel arkadasim gobegin masallah:) sende incecik sulun gibisin sana da masallah!!!! evet inmis seninde, ben daha 37+2yim bugun hadi hayirlisi. Bizim kiz 37+4 te gelmeye baslamisti bunun niyeti yok bence:) ama asagi inince acaba mi dedim:) neyse varisler kalirsa cozeriz bir sekil lazer filan. Bende Turkiye ye gelince hallederim artik :) canim teyzeyim vallahi 36 yasindayim daha ne olsun:)ondan haberin varsa başka doğuran yok:)şeymasevde 3 cm açıklıkla çok çekti sağlıkla kurtulur inş.40. haftada sezeryan ve 41 derece sıcak Allah yardım etsin.
Benim az kaldı kızımı 39+ 4 günlükken normal doğumla kucağıma aldım.Oğlum bakalım ne zaman gelecek.
benim de indi aşağıya göbüşüm aşağıya bakıyor .Varis diyorsan o bende var kızımda yoktu bu hamileliğimde çok çıktı her yerim damar damar.Kabızlık zor canım benim çok şükür bu hamileliğimde olmadı. Ne teyzesi canım gayette gençsin haksızlık etme kendine.Göbeğim aynen bu şekilde taze taze çektim 38+1 günlüğüz oğlumla
Haklısın canım ben de evde kayınvalide olunca rahat edemiyorum.En iyisi kendi başına kalman tabiki .Gelin de hizmet görme huyu ne zaman sona erecek.Neyse halletmişsiniz inşaallah sağlıkla yaparsın doğumunu.Kv iyi Allah var ama ben saygıdan rahat edemiyorum ne kadar olsa büyük sonuçta tedirgin oluyorum rahat olamıyorum o da beni geriyor.Birde çok uzun zaman ya annem bende kal diyor 1 hafta kalırım onda bile en çok ablam 3-4 ay kaldı ben evimde Çekirdek ailemle ilk çocuğumun tadını çıkarmak istiyorum karışan eden olmasın.Neyseki eşim aradı uygun bir dille söyledi annesinde kalacak zaten falan sen doğuma gel diye anneside tamam dedi ama bizim ki tripli biraz bana :/ Ama anlamıyor ki o tamam kendi annesi ama ben gelin olarak hizmet beklenen tarafım ne kadar annem yapar dese de ben yatarken annesi iş yapsa önce ben rahat edemem ayaklanırım bu sefer geç iyileşirim belki rahatsızlanırım.Aynı evde zor velhasıl.Kimsem olmasa tamam annemler kız kardeşlerim var zaten.
Adamların empati yapma yeteneği yok işte canım.Ben Allaha sığınıyorum tek ve en büyük limanım onlar hamile kalsalar kesin çekilmez bişey olurlar.Eşime anlatıyorum canım bu 2. çocuğum bir de sen yapma diyor işleri otur ama onda faaliyet yok.Allahın izniyle az kaldı bir doğursam sağlığım yerinde olsun eşimden bişey beklemiyorumaaaa bu ne ama ya noluyo bu adamlara..sahur da mı hazırlatıyo bi de..Rabbime sığınmak en iyisi....erkeklerin nasıl baktığını çok merak eder duruma geldim...eminim bi hamile kalsalar dünyayı dar ederler , bi grip olunca bile triplerinden geçilmiyo...
yapcak bişey yok kabul edip eşine anlayana kadar anlatacaksın.
Az zamanımız kaldı o zaman canım.Göbek deliği çok komik duruyor değil mi öyle:)))Ay benimde aşağı da baya göbek deliğim tam karşıya bakıyordu şimdi aşağı bakıyo
Teşekkür ederim canım yorumun beni çok mutlu etti canım sıkkındı zatenAyyyy cok guzel arkadasim gobegin masallah:) sende incecik sulun gibisin sana da masallah!!!! evet inmis seninde, ben daha 37+2yim bugun hadi hayirlisi. Bizim kiz 37+4 te gelmeye baslamisti bunun niyeti yok bence:) ama asagi inince acaba mi dedim:) neyse varisler kalirsa cozeriz bir sekil lazer filan. Bende Turkiye ye gelince hallederim artik :) canim teyzeyim vallahi 36 yasindayim daha ne olsun:)
amin canım. bence bu biraz kompleksle alakalı. eşim askerliğini kıbrısta yaptı. orada askerlere sunulan bi imkan vardı çanta, parfüm filan indirimli alıyorlardı. kaynanamla yanına gittik. eşim bana çanta beğen bi tane alayım dedi. bende kaynanama dedim sende beğen anne sana da benim hediyem olsun. ben sahte çanta takmam, sen güle güle kullan dedi. aslında fakir bi aileden geliyor. şurada 5 yıldır gelirleri iyi. ne gördüm delisi olmuş. sindirememiş. bi kerede anneler gününde aldığım hediye için bikaç ay sonra hiç kullanışlı değil al sen kullan demişti bana. anlayacağın görgüsüz biraz.
Keske ince dusunseler canm uzme sen kendini bak hatasini anlams simdi sira.sende lafini soyle kesnlkle. Tabiki ozenceksn evladn o senin senden en guzelini bilck hali yok sen nasl istersen oyle yaprsn kimseyi ilglndrmz minnakini gormssn bugun senden iyisi olmsn canm :)
yerim ben minik kızını sıkıştırmak istemiyor napsın annesi.Evet canım kızımı gördün. Ultrason probunu bile ittiriyordu. Sıkıntıya gelemiyoryz. Krem bile sürerken ittiriyor hemen :)
Şimdi eşimin canını sıkma vakti :) biraz sürünsün bakalım
Bugün mutfağı toplayacaktım tam geçtim lavaboya şarıl şarıl alttan veriyor lavabo,geçen gün banyo şimdi de mutfak lavabosu eşimi aradım ne mutfağı temizleyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum diye o da diyor benim zaten iftar davetim var arkadaşlarla.ohh ne ala kızımda ağlıyor bir yandan annne aç mı kalacağızçok bunaldım gece de sahura kalkmak çok zor geliyor eşim başıma imsak vaktine az kaldı yemeği hazırla ya insan hiç mi yardım etmez görüyor zor yürüyorum inleyerek yemeği hazırlıyorum.Allahım kimsede yok bana destek olacak bir tek Rabbim var Size yazmak istedim
Beslenmene dikkat et canım düzelir Allahın izniyle.Sakin olmaya bak biz panik olunca her şey ters tepiyor o yüzden sakin ol tevekkül et.Sağlıkla vakitlice bebeğini kucağına alırsın inşaallahKızlar bnm minigime nazar degdi2 hafta önceki kontrolde herşey mükemmeldi. Bugün ise alt üst olduk resmen. 2 hafta önce 2.165 gr iken bugün 2.353 gr olmuş. 2 haftada 200 gr alması normal değil dedi dr. Suyunda azalma varmış. Bu su beni bi süre idare eder dedi. Beslenmemi sordu. Duzenli beslenmemisin dedi. Gerçekten son zamanlarda çok iyi beslenememistim sicaklardan. Çok uyudum ve günde 2 öğün beslendim. Kızdı doktorda. 3 ana öğün 3 ara öğün olmak üzere toplam 6 öğün beslenmeliymisim. Suyum alttan akiyomu diye turnusol kağıtlı ped koydurttu altıma. Turnusol kağıdında akıntıdan dolayı renk değiştirme varmı yokmu ona baktı. Pembe olan kâğıt mavimsi olmuş. Akıntın var dedi. Bebegin bulunduğu zar delinmis, inşallah bebek enfeksiyon kapmaz dedi. Yine ped koydurttu. Yarın tekrar bakcak. Kan tahlili yapcak. Enfeksiyon falan varmı ona bakcak. Bu tip durumlarda benim tek amacım 36. haftayı tamamlayabilmek dedi. Enfeksiyon varsa bekleyemeyiz dedi. Yalnız idrardan dolayı da renk değiştirmiş olmasın o kağıt yaa Gerci güzelce kuruluyorum altımi ama belko ufak bi idrar rengini değiştirmiş olabilir sanki diye düşünüyorum. Nasıl yani bugün yarın dogurabilirmiyim yoksa ben yaa. Şaka gibi resmen. Şoka girdik ailecek. Valla nolcak bilmiyorum. Allaha emanetiz artık biz ve bebislerimiz. Allah hepimize hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.
Aminn canım.Eşler maalesef hassas değiller.Bir de benim eşim annesine yemek yapıp ev temizleyen bir insan ama ben hiç görmedim evlendikten sonra.Canım benim Allah yardımcın olsun. Eşler bizim kadar hassas drğil. Bi yumurta haşlayıp tost yapacak kadar varlar. Kendisinin sen kalkma ben hallederim demesi lazım. Ama nerdeee... şansızlıklar seni bırakmıyor. Camı silincede yağmur yağmıştı. Sen dua oku bol bol canım. Nazara mı geliyorsun acaba
Kızlar bnm minigime nazar degdi2 hafta önceki kontrolde herşey mükemmeldi. Bugün ise alt üst olduk resmen. 2 hafta önce 2.165 gr iken bugün 2.353 gr olmuş. 2 haftada 200 gr alması normal değil dedi dr. Suyunda azalma varmış. Bu su beni bi süre idare eder dedi. Beslenmemi sordu. Duzenli beslenmemisin dedi. Gerçekten son zamanlarda çok iyi beslenememistim sicaklardan. Çok uyudum ve günde 2 öğün beslendim. Kızdı doktorda. 3 ana öğün 3 ara öğün olmak üzere toplam 6 öğün beslenmeliymisim. Suyum alttan akiyomu diye turnusol kağıtlı ped koydurttu altıma. Turnusol kağıdında akıntıdan dolayı renk değiştirme varmı yokmu ona baktı. Pembe olan kâğıt mavimsi olmuş. Akıntın var dedi. Bebegin bulunduğu zar delinmis, inşallah bebek enfeksiyon kapmaz dedi. Yine ped koydurttu. Yarın tekrar bakcak. Kan tahlili yapcak. Enfeksiyon falan varmı ona bakcak. Bu tip durumlarda benim tek amacım 36. haftayı tamamlayabilmek dedi. Enfeksiyon varsa bekleyemeyiz dedi. Yalnız idrardan dolayı da renk değiştirmiş olmasın o kağıt yaa Gerci güzelce kuruluyorum altımi ama belko ufak bi idrar rengini değiştirmiş olabilir sanki diye düşünüyorum. Nasıl yani bugün yarın dogurabilirmiyim yoksa ben yaa. Şaka gibi resmen. Şoka girdik ailecek. Valla nolcak bilmiyorum. Allaha emanetiz artık biz ve bebislerimiz. Allah hepimize hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.
Amin inşhayırlı iftarlar..dua edelim birbirimize bol bol... kolay doğumlar , sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim hepimize...kimse korktuğuyla imtihan olmasın..RAbbim ferahlatsın...
Canim gecmisi okuyamadim
Son on sayfaya bakayim dedim o yuzden konu nerden cikti ve ne oldu bilmiyorum ama eger konu bebeklerin arkadaslardan yada aileden gelen kiyafet esya vb. kullanmaksa ve birisi bu konuda seni ayipladiysa hayatimda duydugum
En sacma olaylardan biridir ve bunu soyleyen kisi de cok ayip etmis. Benim hem Turkiye'de kizim
Zamaninda hemde burada butun atkadaslarimiz birbirimize herseyimizi verdik yeni bebekler oldukca . nasil da makbule gecti anlatamam. Bu arada bu birbirimize verdigimiz grup icinde O kadar zengin ailelerde vardi ki:) bebekler o kadar hizli buyuyor ki giydikleri bir ay sonra olmuyor eskimesine imkan bile yok. Hele ki Amerika da bu o kadar yaygin ki kimse yeni birsey almiyor desem yeridir. Hatta facebook ta gruplar var herkes bebeginin ikinci ucuncu hatta 4. El esyalarini satiyor cok ucuza ve millet kapis kapis:) kimse yeni birsey almiyor artik. Buradakilerin mali durumu Turkiye den kotumu? Aksine 10 kati iyi ama musriflige ne gerek var. sizinde bebekler dogunca goreceksiniz herseyiniz yepyeni kalacak. Benim yeni kizim ablasinin da giydigi hatta kizima arkadaslarimdan gelen kiyafetleri esya vs. kullanacak 3. Cocuk olarak ne sorun var bunda. Hersey mis gibi tertemiz. Bende kizim
Buyudukce herseyini hamile olan bir arkadasima verecegim . Arkadaslarimda bende olandan faydalansin ne kadar guzel bir yardimlasma. Aynen dedigin gibi Turkiye de tuketim o kadar abartildi ki sanirsin dunyanin en refah milli
Geliri en yuksek ulkesi:) eskilerim lafi vardir ayrani yok icmeye atla gider cesmeye hah tam
O misal:) yani uzun lafin kisasi sen icini rahat tut sana birilerinden birseyler gelirse aman kacirma sonra coook isine yarayacak o esyalar hatta ikinciye bile kullanacaksin:)
Amin inş
Banada bi dua et özelbu gece sancılanayım yarın mesai saatleri içinde doğurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?