2015 Temmuz Anneleri

ben ikeadan beşik aldım ,sallanmıyo alcaktım küçük bi tane ..3 tane 7 aylık bebişi olan arkadaşım var..3 ü de saolsun biz veririz dediler tmm dedim hangisini beğenirsem oyun halısı alcaktım onu da bi arkadaş al kullan yer kaplamasın dedi yepyeni zten yeni aldı 3 ay kullandı....boşver ne derse ne desin sen en iyisini yaptın..temmuz 2015 anneleri seni takdir ediyor

Neyse Allah'tan geldi iftar hazırlarken sarıldı falan haklısın dedi.Dedim annenle ilgili değil bu istemiyor gibi düşünme sonuçta ben rahat edemem o kadar erken gelmesine gerek yok doğumdan bir kaç gün önce gelse yeter sonra 1 hafta Annemlerde kalacağım orda bir kaç kez gelirler görürler annemler eğer bebek geç gelmezse bayramda zaten memlekete gidecekler o zaman yardım eder dedim.Ama önden 20 gün önce gelince insan kendine zor tahammül ediyor yeri geldiğinde arada yatıyorum iyi hissedince işlerimi hallediyorum ama Kv varken gidip yatamazsın isteyince ayıp olur ondan çekincem.

Insallah cnm. Ama kayinvalidemler o su bikere akmaya basladimi bidaha kesilmez dedi. Her an suyun tamamen bosalabilir diyolar. Ben rahatım panik yapmıyorum Allahın izniyle ama bugün duyduklarim hiç hoşuma gitmedi tabi
Sen başkalarının dediklerine kulaklarını tıka Allah büyüktür ramazan hürmetine yavrun doğsa da çok sıkıntı çekmez 36. haftayı doldursan sıkıntı hiç olmaz.Güzel beslen dualarımızdasın.

hayırlı iftarlar..dua edelim birbirimize bol bol... kolay doğumlar , sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim hepimize...kimse korktuğuyla imtihan olmasın..RAbbim ferahlatsın...
Hayırlı iftarlar canım aminn Allah razı olsun
Amin inş
Banada bi dua et özel bu gece sancılanayım yarın mesai saatleri içinde doğurayım
Alemsin kız inşaallah mesai saatlerinde her şey yolundayken doğurursun

Bence bebeklerin hepsi 3-3,5 arasi olacak:) bu kadar iri bebek bir arada hayatta denk gelemez:) Hollanda'da miyiz ayol! Belki benimki oyle cikar sonucta icimde bir Hollandali var benim:):) su ultrason olcumleri zaten cok fasa fiso geliyor bana yaw:):)

Ah canim son zamanlar iyice vurdu yorgunluk artik sabir canim sabir. Aksamdan hazirlasan esin isitip yemez mi sahur da sen kalkmasan?

Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Gözün aydın canım çok sevindim adına maşallah kilosu da çok güzel.Allah bahtını güzel eylesin inşaalllah.Anneli babalı büyüsün güzel günler görsün

Ah canim son zamanlar iyice vurdu yorgunluk artik sabir canim sabir. Aksamdan hazirlasan esin isitip yemez mi sahur da sen kalkmasan?
Aynen canım çok yorgunum az kaldı işte dişimi sıkıyorum bazen patlıyorum böyle işte.Eşim kahvaltı istiyor çay yanına tavada pişmiş şeyler onlar da anında yapılacak yemekler.

Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
masaallah kuzucuklarimiza cuga.Allhim sizlere bagislasin hayirli uzun omurlu olsun insaalah.Bzlerede nasip etsinbenim ogulcuguma da sifa versin bende sixler gibi saglikla hayirla koaylikla kucagim dolu gireyim bu kez evime insaallah.Lohusalarin duasi kabul olur bize de dua et.Allahim evladini saglikla buyutmeyi nasip etsin

Allahım ne güzel bi haber buuuuuuuu sanki kendim doğurdum valla ayrıntıları bekliyoruz. Bebişinede sanada sağlıklı bi Ömür diliyorum canımmmmm

hadi geçmiş olsun iyi çabuk anladı eşin...tabii ya anne gibi olmuyo işte..istisnalar var tabi burda 2-3 arkadaşın maşallahı var..Allah bozmasın

Ah canim ya gelsin senin pasa artik ne kadar sikilmissindir cok iyi anliyorum. Ben bile diyorum hadi artik. Kizimi gece tuvalete filan tasimak gun icinde indir kaldir yapmak cok zorluyo artik. 13,5 kilo az degil Bakmaya basladim dogum dogal olarak nasil baslatilir sitelerine 38'den sonra girisicem
O taktiklere:) Vallahi arkadasim haklisin aslinda. Su ultrasona girmemek cok rahatlikmis vallahi boyle endisesiz hamilelik gecirmedim :) kizimda hic boyle degildim. Baksana herkese yok iri bebek yok zayif bebek yok kordon dolandi yok bobregi buyumus yok erken dogum olacak vs. ne kadar endiselendiriyorlar. Doktorlarda bir acayip. Ne gerek var bu kadar bilgi vermeye?? Turkiyede hamile arkadasim var doktoru habire bebek 10 gun onde deyip dogum tarihini geri cekiyormus. Ya bilim bebeklerin gelme zamanini cozemedi daha bir sir o doktor cozmus herseyi tahmini olcume gore ki cogunlukla yanlis cikiyor dogum tarihi filan degistiriyor:) Burada her zaman herseyin senin haberin bile olmadan onlemini aliyorlar sagolsunlar ama sana hep hersey yolunda supersin diyorlar:)fena degil yani. Bak ben bilmiyorum benim bebek kac kiloymis kordonmu varmis. Zaten ne deseler dogunca belli oluyor hersey iste gorecegiz o zaman bakalim bebisler saglikli olsunda benim tek istegim o , baska hicbisey umrumda degil.

Canim bnde iyi beslenemedim 2 hftada anca 200 gr almisti.beslnmene dikkat et bolca su ic insallh biseybolmadan.sahliklica alirsin minigi canim .Allah cok.buyuk

Bende demir ilacina baslayayim garanti olsun dedim demir hapi herkese kabiz yapar beni gunde 5 kere tuvalete cikariyor afedersin:) hemoroidlerde azdi tabi neyse dogurunca az daha devam eder gecer. Emzirirken zaten insanin vucudu bir toplaniyo kendine geliyo ama
Benim cok saclarimi cok dokuyor emzirmek avuc avuc. Kaslarim bile dokuldi benim hala da bir bosluk kaldi emzirme zamaninda. Bi seferde dokulurse kasssiz kalmayayim:):) sagol canim iltifatlarin icin , bende genc hissediyorum ama vucudun bir biyolijik yasi var iste sen ne kadar genc hissetsen de beden yaslaniyo iste. Ama
Kafa olarak 20 yasinda filan hissediyorum ben:) hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…