- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #56.021
Canım aynen yazdığın gibi düşünüyorum ve bu yüzdende var olanı ablamdan aldım. Eksiklerimi tamamladım. K.valide oğluna laf söyleyeceğim derken 2. El giyecek olan senin kızın ben ne size giydirdim ne kendim gşydim deyince biran moralim bozuldu. Sana %100 katılıyorum
canım sen şimdi iyi beslen dikkat et bakalım yarın ne dicek dr un..inşallah sağlıkla kucağına alırsın duanı et RAbbim e havale et
Sen başkalarının dediklerine kulaklarını tıka Allah büyüktür ramazan hürmetine yavrun doğsa da çok sıkıntı çekmez 36. haftayı doldursan sıkıntı hiç olmaz.Güzel beslen dualarımızdasın.Insallah cnm. Ama kayinvalidemler o su bikere akmaya basladimi bidaha kesilmez dedi. Her an suyun tamamen bosalabilir diyolar. Ben rahatım panik yapmıyorum Allahın izniyle ama bugün duyduklarim hiç hoşuma gitmedi tabi
Hayırlı iftarlar canım aminn Allah razı olsunhayırlı iftarlar..dua edelim birbirimize bol bol... kolay doğumlar , sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim hepimize...kimse korktuğuyla imtihan olmasın..RAbbim ferahlatsın...
Alemsin kız inşaallah mesai saatlerinde her şey yolundayken doğurursunAmin inş
Banada bi dua et özelbu gece sancılanayım yarın mesai saatleri içinde doğurayım
Komik birsey olmustu bana kizim dogunca aylarca televizyon izleyemedim midem bulandi:) kafam o kadar dolmus ki bebekle demekki en kucuk fazla bikgi yada gurultu kabul etmemis:):)Ne kadar film varsa izliyoruz bizde minnoş filmde izletmez galiba gelsinde zaten ihtiyaçda duymucaz galiba
Bence bebeklerin hepsi 3-3,5 arasi olacak:) bu kadar iri bebek bir arada hayatta denk gelemez:) Hollanda'da miyiz ayol! Belki benimki oyle cikar sonucta icimde bir Hollandali var benim:):) su ultrason olcumleri zaten cok fasa fiso geliyor bana yaw:):)Kızlar bide bişeyi merak ediyorum doğum yapınca bebeklerin kiloları ultrason ölçümlerini tutucak mı mutlaka yazın. Çok iri bebek var topiğimizde hepsi öyle mi olucak 4-4.5 kilo arası doğan olucak mı ? Ondan merak ettim
Ah canim son zamanlar iyice vurdu yorgunluk artikBugün mutfağı toplayacaktım tam geçtim lavaboya şarıl şarıl alttan veriyor lavabo,geçen gün banyo şimdi de mutfak lavabosu eşimi aradım ne mutfağı temizleyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum diye o da diyor benim zaten iftar davetim var arkadaşlarla.ohh ne ala kızımda ağlıyor bir yandan annne aç mı kalacağızçok bunaldım gece de sahura kalkmak çok zor geliyor eşim başıma imsak vaktine az kaldı yemeği hazırla ya insan hiç mi yardım etmez görüyor zor yürüyorum inleyerek yemeği hazırlıyorum.Allahım kimsede yok bana destek olacak bir tek Rabbim var Size yazmak istedim
Gözün aydın canım çok sevindim adına maşallah kilosu da çok güzeSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Gozun aydin canm. Hayirlisyla kavusmussun bebisine.Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Aynen canım çok yorgunum az kaldı işte dişimi sıkıyorum bazen patlıyorum böyle işte.Eşim kahvaltı istiyor çay yanına tavada pişmiş şeyler onlar da anında yapılacak yemekler.Ah canim son zamanlar iyice vurdu yorgunluk artiksabir canim sabir. Aksamdan hazirlasan esin isitip yemez mi sahur da sen kalkmasan?
masaallah kuzucuklarimiza cuga.Allhim sizlere bagislasin hayirli uzun omurlu olsun insaalah.Bzlerede nasip etsinbenim ogulcuguma da sifa versin bende sixler gibi saglikla hayirla koaylikla kucagim dolu gireyim bu kez evime insaallah.Lohusalarin duasi kabul olur bize de dua et.Allahim evladini saglikla buyutmeyi nasip etsinSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Allahım ne güzel bi haber buuuuuuuu sanki kendim doğurdum valla ayrıntıları bekliyoruz. Bebişinede sanada sağlıklı bi Ömür diliyorum canımmmmmSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Neyse Allah'tan geldi iftar hazırlarken sarıldı falan haklısın dedi.Dedim annenle ilgili değil bu istemiyor gibi düşünme sonuçta ben rahat edemem o kadar erken gelmesine gerek yok doğumdan bir kaç gün önce gelse yeter sonra 1 hafta Annemlerde kalacağım orda bir kaç kez gelirler görürler annemler eğer bebek geç gelmezse bayramda zaten memlekete gidecekler o zaman yardım eder dedim.Ama önden 20 gün önce gelince insan kendine zor tahammül ediyor yeri geldiğinde arada yatıyorum iyi hissedince işlerimi hallediyorum ama Kv varken gidip yatamazsın isteyince ayıp olur ondan çekincem.
Ah canim ya gelsin senin pasa artik ne kadar sikilmissindir cok iyi anliyorum. Ben bile diyorum hadi artik. Kizimi gece tuvalete filan tasimak gun icinde indir kaldir yapmak cok zorluyo artik. 13,5 kilo az degilIyiyim canım sen nasılsın halen doğurmadım demin oturdum Ağladım çok bunaldım yemek yemek yürümek Konuşmak dahi istemiyorum bide hava kapalı iice bunaldımkeşke burda olsan yollasan valla.
Seninde çok az kalmış. Boşver kucağına alıcanya doya doya özlem giderirsin. Hem burda ultrasona sokuyorlarda noluyo varsayımlarla bi sürü hamileye olumsuz haber verip negatif enerji yüklüyorlar moral olarak çökertiyorlar oda doğru olsa çoğundada yanılma payları yüksek. Bunları düşünerek senin durumun ne güzel derim ben.
Anamm birbebegmz daha oldu :))) canm gozun aydin dun olsn artikkk diodn bebegn duydu seni geldi annesi :))Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Canim bnde iyi beslenemedim 2 hftada anca 200 gr almisti.beslnmene dikkat et bolca su ic insallh biseybolmadan.sahliklica alirsin minigi canim .Allah cok.buyukKızlar bnm minigime nazar degdi2 hafta önceki kontrolde herşey mükemmeldi. Bugün ise alt üst olduk resmen. 2 hafta önce 2.165 gr iken bugün 2.353 gr olmuş. 2 haftada 200 gr alması normal değil dedi dr. Suyunda azalma varmış. Bu su beni bi süre idare eder dedi. Beslenmemi sordu. Duzenli beslenmemisin dedi. Gerçekten son zamanlarda çok iyi beslenememistim sicaklardan. Çok uyudum ve günde 2 öğün beslendim. Kızdı doktorda. 3 ana öğün 3 ara öğün olmak üzere toplam 6 öğün beslenmeliymisim. Suyum alttan akiyomu diye turnusol kağıtlı ped koydurttu altıma. Turnusol kağıdında akıntıdan dolayı renk değiştirme varmı yokmu ona baktı. Pembe olan kâğıt mavimsi olmuş. Akıntın var dedi. Bebegin bulunduğu zar delinmis, inşallah bebek enfeksiyon kapmaz dedi. Yine ped koydurttu. Yarın tekrar bakcak. Kan tahlili yapcak. Enfeksiyon falan varmı ona bakcak. Bu tip durumlarda benim tek amacım 36. haftayı tamamlayabilmek dedi. Enfeksiyon varsa bekleyemeyiz dedi. Yalnız idrardan dolayı da renk değiştirmiş olmasın o kağıt yaa Gerci güzelce kuruluyorum altımi ama belko ufak bi idrar rengini değiştirmiş olabilir sanki diye düşünüyorum. Nasıl yani bugün yarın dogurabilirmiyim yoksa ben yaa. Şaka gibi resmen. Şoka girdik ailecek. Valla nolcak bilmiyorum. Allaha emanetiz artık biz ve bebislerimiz. Allah hepimize hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.
Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Allahım ne güzel bi haber buuuuuuuu sanki kendim doğurdum valla ayrıntıları bekliyoruz. Bebişinede sanada sağlıklı bi Ömür diliyorum canımmmmm
Bende demir ilacina baslayayim garanti olsun dedim demir hapi herkese kabiz yapar beni gunde 5 kere tuvalete cikariyor afedersin:) hemoroidlerde azdi tabiŞuan derin gerginya ondan belirgindir geçer görüntü olarak inş. Hemoroid deme aynen kabız değilim kaşıntı felan mahvetti sonra farkettim meyveyi abartıyorum bazen o günler çok oluyo sık tuvalete çıkartıyo meyve oda tahriş ediyo heralde. Aynen herkes 30 olmadan halletsin :)) ben boşunamı kendimi sıkıntıya sokuyom üst üste. Bu arada sende ne teyzesi kız ruhun kaç yaşında önemli olan omaşallah çıtırsın.
Ama şu bi gerçek her hamilelikte yaşta ilerlemiş oluyo beden olarak çok halsiz yorgun düşülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?