2015 Temmuz Anneleri

Kızlar ya ben magnezyum icmedim bugun icmicem artık.
Doktorda artık agrin olunca iç dedi.
Kasılmaları engelliomusya engellemesin ki vücut kendini hazırlasin doğuma diyorum.
Ne dersiniz?

Kasılmaları engelliomusya engellemesin ki vücut kendini hazırlasin doğuma diyorum.
Ne dersiniz?
olur canım neden olmasın zaten 39. Haftaya da girmissin agrilarin oldukça içersin.. aslında bende bırakmak istiyorum geçen hafta doktor iki kutu daha yazdi

aboo çok uykum geldi dün gece uyuyamadım ya bugün deliksiz uyusam bari..yarın nst ye gircem 9:30 da..bakalım sırf meraktan aslında gitmicektim bu hafta dün gece ki sancı mı ağrı mı bakalım çok merak ettim..son kez bi de çarşı yapayım eşim diyo ki her dr muayenesi bi alışveriş durumu var ayy ya napim diyorum doğumdan sonra seni rahatlatmak için kendim içinse namerdim

Bilmiyorum ki doğum yapan herkes öyle tavsiye ediyo ondan arkadaşımı düşündüm

Ne dersiniz?
Ben 1 haftadir icmiyorum kendim karar verdim yarin kararimi doktorla paylasacagim :) 25 gun kaldi benim normal vaktinde gelirse hic sancim kasilmam vs biseycigim de yok olsun diye biraktim :)

Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Hayirli olsun canim, Allah anali babali büyütsün, güzel kaderler yazsin insallah.Masallah kilosu da iyimis, sen kendin nasilsin?Ayrintilari bekliyoruz

Ne dersiniz?
Bende bu hafta bıraktım zaten hiç sürekli kullanmamıştım bence sende bırak canım

saç dökülmesinden aynen muzdaribim oysa şimdi nasıl sağlıklı saçlarım keşke hiç bozulmasaaaaa.
Bende 20 yaşında hissediyorum Ağustos'ta 30 olucam
Ooooo canim sen zaten fistiksin daha 29'sun :):) hamilelikte saclar cok guzellesiyor ama emzirirken maalesef hepsi geri gidiyor cope:):)

Ne dersiniz?

Bende nerdeyse 10 gündür içmiyorum dr içme dedi. Evet kasılmaları engelliyor bence bizim kasılmaları engellemesin artık da yavaş yavaş gelsin bu bebişlerr benn hep hamile olarak kalacakmışım gibi hissetmeye başladım zor geçiyor günlerr

Ooooo butanin en yaslisi benmisim haberim yokmus:):)

Bence sende bi sor doktora canim bazi doktorlar doguma 1 ay kala biraktiriyor.benimki bizim icin vitamin ve kanhapi onemli doguma kadar icilecek dedi.
aynen canım yaa kafam karıştı şimdi.en iyisi doktora sormak ama geçen ay ki kontrolde kendisi yazdı.öyleyse eğer bende içmeyeyim yaa

Su dogumu baslatmanin tekniklerini ögrenince bana da yaziver mayacim, cok ihtiyacim var, Dayanamiyorum artik

ya benim doktorum hiç bahsetmedi.bende hiç bilmediğim için devam ediyodum kii daha yeni içtim.içmiyeyim bende artık ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…