- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #56.081
Kızlar ya ben magnezyum icmedim bugun icmicem artık.
Doktorda artık agrin olunca iç dedi.
Kasılmaları engelliomusya engellemesin ki vücut kendini hazırlasin doğuma diyorum.
Ne dersiniz?
olur canım neden olmasın zaten 39. Haftaya da girmissin agrilarin oldukça içersin.. aslında bende bırakmak istiyorum geçen hafta doktor iki kutu daha yazdiKızlar ya ben magnezyum icmedim bugun icmicem artık.
Kasılmaları engelliomusya engellemesin ki vücut kendini hazırlasin doğuma diyorum.
Ne dersiniz?
canım bende içiyorum hala günlükbir tane.doktorumd hiçbşy demedi ya banaKızlar ya ben magnezyum icmedim bugun icmicem artık.
Ne dersiniz?
Bilmiyorum ki doğum yapan herkes öyle tavsiye ediyo ondan arkadaşımı düşündümE canim sana tecrube lazim degil ki hastanede. Doktor var hemsire var birsuru:) ben esimi isterim cunku bebegimizle dunyaya gelir gelmez baba kokusu alsin varligini hissetsin hemen isterim. Kizimda esim vardi her dakika yanimda o kadar guzel oldu ki. Cekirdek aile olarak ilk gunlerimizdennitibaren beraber gecirdik hep. Cok huzurluyduk:)
Dusmemis gibi yada ben bilmiyorum benim gobegim hic yukari cikmadi hep asagidaydi :)Benim göbek düşmüş mü aşağıya sevgili deneyimli anneler =)
canım bende içiyorum hala günlükbir tane.doktorumd hiçbşy demedi ya bana
Ben 1 haftadir icmiyorum kendim karar verdim yarin kararimi doktorla paylasacagim :) 25 gun kaldi benim normal vaktinde gelirse hic sancim kasilmam vs biseycigim de yok olsun diye biraktim :)Kızlar ya ben magnezyum icmedim bugun icmicem artık.
Ne dersiniz?
Hayirli olsun canim, Allah anali babali büyütsün, güzel kaderler yazsin insallah.Masallah kilosu da iyimis, sen kendin nasilsin?Ayrintilari bekliyoruzSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Esim burda ama o da dogum oncesi islerini bitirmek icin deli gibi calisiyor , cok yogun bu aralarBi önceki mesajda geçmiş oldum özet canım bunu görmeden :) enerjine maşallah. Mecbur olunca Allah tarafından yüklendi demek ki :) eşin yanında mı
Bende bu hafta bıraktım zaten hiç sürekli kullanmamıştım bence sende bırak canımKızlar ya ben magnezyum icmedim bugun icmicem artık.
Ne dersiniz?
Hayırlı olsun :) Bebiş duydu annesini bekletmedi darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla büyüsünSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Ooooo canim sen zaten fistiksin daha 29'sun :):) hamilelikte saclar cok guzellesiyor ama emzirirken maalesef hepsi geri gidiyor cope:):)saç dökülmesinden aynen muzdaribim oysa şimdi nasıl sağlıklı saçlarım keşke hiç bozulmasaaaaa.
Bende 20 yaşında hissediyorum Ağustos'ta 30 olucam
Kızlar ya ben magnezyum icmedim bugun icmicem artık.
Ne dersiniz?
Ooooo butanin en yaslisi benmisim haberim yokmus:):)Ayyyy sonunda grubu açıp doğum haberleri almaya başlıyor muyuz =) Hayırlı olsun canım, maşallah 10 gün önce gelmiş 3700 gelmiş :) İnşallah hep sağlıklı bir hayatı olur :)
Ayyyyy sen daha yeni mi 30 oluyorsun, nedense ben seni hep benden büyük biliyordum =) burda her konuda senden bilgi aldığımdan olsa gerekBen 31'de anne oluyorum
aynen canım yaa kafam karıştı şimdi.en iyisi doktora sormak ama geçen ay ki kontrolde kendisi yazdı.öyleyse eğer bende içmeyeyim yaaBence sende bi sor doktora canim bazi doktorlar doguma 1 ay kala biraktiriyor.benimki bizim icin vitamin ve kanhapi onemli doguma kadar icilecek dedi.
Dusmemis daha canim yukarda geldi bana! Masallah canim sana da gobusune de:)Benim göbek düşmüş mü aşağıya sevgili deneyimli anneler =)
Su dogumu baslatmanin tekniklerini ögrenince bana da yaziver mayacim, cok ihtiyacim varAh canim ya gelsin senin pasa artik ne kadar sikilmissindir cok iyi anliyorum. Ben bile diyorum hadi artik. Kizimi gece tuvalete filan tasimak gun icinde indir kaldir yapmak cok zorluyo artik. 13,5 kilo az degilBakmaya basladim dogum dogal olarak nasil baslatilir sitelerine 38'den sonra girisicem
O taktiklere:) Vallahi arkadasim haklisin aslinda. Su ultrasona girmemek cok rahatlikmis vallahi boyle endisesiz hamilelik gecirmedim :) kizimda hic boyle degildim. Baksana herkese yok iri bebek yok zayif bebek yok kordon dolandi yok bobregi buyumus yok erken dogum olacak vs. ne kadar endiselendiriyorlar. Doktorlarda bir acayip. Ne gerek var bu kadar bilgi vermeye?? Turkiyede hamile arkadasim var doktoru habire bebek 10 gun onde deyip dogum tarihini geri cekiyormus. Ya bilim bebeklerin gelme zamanini cozemedi daha bir sir o doktor cozmus herseyi tahmini olcume gore ki cogunlukla yanlis cikiyor dogum tarihi filan degistiriyor:) Burada her zaman herseyin senin haberin bile olmadan onlemini aliyorlar sagolsunlar ama sana hep hersey yolunda supersin diyorlar:)fena degil yani. Bak ben bilmiyorum benim bebek kac kiloymis kordonmu varmis. Zaten ne deseler dogunca belli oluyor hersey iste gorecegiz o zaman bakalim bebisler saglikli olsunda benim tek istegim o , baska hicbisey umrumda degil.
ya benim doktorum hiç bahsetmedi.bende hiç bilmediğim için devam ediyodum kii daha yeni içtim.içmiyeyim bende artık ozamanBende nerdeyse 10 gündür içmiyorum dr içme dedi. Evet kasılmaları engelliyor bence bizim kasılmaları engellemesin artık da yavaş yavaş gelsin bu bebişlerr benn hep hamile olarak kalacakmışım gibi hissetmeye başladım zor geçiyor günlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?