2015 Temmuz Anneleri

A
ynen canim, esimsiz aslaaaa:):)

Bi önceki mesajda geçmiş oldum özet canım bunu görmeden :) enerjine maşallah. Mecbur olunca Allah tarafından yüklendi demek ki :) eşin yanında mı

hadi yaaa bende bebeği sıkar diye 2 numara aldım

Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Sonunda beklenen beklerden biri geldi hadi gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah çok zor bir doğum olmamıştır ama çok şükür almışsın kucağına maşallah sana ve prense

@ceylasya canıım gözün aydın yavruna kavuştun maşallah Allah acil şifalar versin biran önce çıkın evinize :) ayrıntıları çok merak ediyorum valla unutma bizi

Ay benim gobek deligide asagi bakiyo iste:):) canim sen caninin sikma hic. Benim kocayada hamile sendromu geldi. Ben neden sikayet etsem farkettim ayni seyden sikayet ediyor:) gecen gece efendim 5 kere uyanmis nedense ertesi gun bir surat bir meymenetsizlik dedim noldu, ustume gelme dun aksam hic iyuyamadim diyo. Bana bak dedim simdi bir agzimi acarsam 5 aydir uyumuyorum yokmkiz hastaydi tuvaletiydi hamilelikti vs adama bak bir gece uyuyamamis dunyasi yikildi:):) neyse ozur diledi sustu hemen:) sende sahura kalkma canim benim ya hazirla isitsin yesin iste esin. Biz herseye yetismeye calisirken olan bize oluyor bak variati vs'di. Biraz daha rahat takilmamiz lazim su son zamanlar artik!

Gecmis olsun canim. Insallah bekler bebegin zamanini.

Kayinvaliden mi soyledi bunu birde??? Aferin gelinime mustif degil deyip sevinecegine, bir yasima daha girdim. Neyse bakma sen ona canim kiskanmistir iyi saatte olsunlari gelmistir filan. Takm ahic kafana sen ne dogru biliyorsan oyle yap.

Hadi bakalım o zaman doğum yakın :)) Aynen hamile sendromu yaşıyorlar bir garipler fıtratımız tamamen farklı.İyi yapmışsın bazen hatırlatmak gerek silkelenmesi için.Eşim mühendis ofisi de kendine ait şimdi ramazan ya sabah 10 dan önce gitmiyor işe.Akşamda 5 gibi geliyor hemen uyumaya geçiyor.İftardan sonra yine uykuya sahura kadar yine de yorgun.Ben de gelsin icabına bakıcam:))

sen demek ki gülüp geçicen bu kv nin yaptıklarına.hiç takmaya değmez booşşveer

Haklısın aslında. En iyisi gülüp geçmek

İnşallah idrardan dönmüştür. Moralini yüksek tutmaya çalış. Artık doğsalarda kendilerini kurtarırlar Allahın izniyle

yerim ben minik kızını sıkıştırmak istemiyor napsın annesi.
Evet haketmiş eşin hakkından gel onun:))

Istemiyor valla ama kusura bakmasın. Doğunca sıkıştırcam onu

O insanı dahada sinir eder. Benimkinin kimseye hayrı yok :) yine bana annesinden daha fazla yardım eder. Allah bize güç kuvvet versin

Istemiyor valla ama kusura bakmasın. Doğunca sıkıştırcam onu
O insanı dahada sinir eder. Benimkinin kimseye hayrı yok :) yine bana annesinden daha fazla yardım eder. Allah bize güç kuvvet versin
oyy o sıkıştırılmaz mı hiç minik bir beden sevimli mi sevimli minik ayaklar,minik eller,minik totiş sıkıştır,mıncır ye
Aminn canım Allah bize güç versin kimseden bişey beklemiyorum yeter ki bana yük olmasınlar

Çok tatlısın canım ya. Size layık olmaya çalışacağım

Neyse seni anlamasına sevindim. Çok haklısın canım. Ben olsam bende bunalırım. İnsan evinde kim olursa olsun düzeni değişiyor.

Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik

Canım çok sevindim. Maşallah kilosuda çok iyi. Ömrü uzun olsun bebişinin

Kayinvaliden mi soyledi bunu birde??? Aferin gelinime mustif degil deyip sevinecegine, bir yasima daha girdim. Neyse bakma sen ona canim kiskanmistir iyi saatte olsunlari gelmistir filan. Takm ahic kafana sen ne dogru biliyorsan oyle yap.

Aynen canım bunu söyleyen bide k.Valide. Bu devirde müsrif gelin makbulmüş demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…