- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #56.041
hayırlı olsun maya efe.sağlıkcakla buyutun ınşallah...Sagol canim.ins hepiniz hayirlisiyla dogum yapip bebislerinize kavusursunuz :)
ynen canim, esimsiz aslaaaa:):)Eş ten başkası olmaz ya ben kimseyle rahat edemem o benim yüzümdeki ifadeden bakışımdan bile ne istediğimi nasıl olduğumu anlar. Ne kendi ailem ne onun ailesi kimse gelmesin gerek yok dedim zaten normal doğumda hemen çıkılıyo 12 saat sonra
Caniim burdayim ama su gunler yavaslayacagima deli danalar gibi ordan oraya kosarak geciyor bende anlamadim bu koca gobekle bu enerji nerden geldi??? :) sanirim is basa dusunce ve tek tabanca olunca boyle oldu:) sana yazdihin bir konuya cevap yazdim hatta bak kalp kalbe karsiymis. Kuzum noldu yahu, kim uzdu seni bir ozet gecsene bana? Ben girmeyeli 100 sayfa filan olmus okuyamadim
hadi yaaa bende bebeği sıkar diye 2 numara aldımCanım hastanede ped gibi Gazlı bezler veriyorlar onları kullanmıştım fazla istedim eve de getirdim onun haricinde orkid confort gece kullandım bana yetti
Bez olarak 1. Paketi 1 numara molfix aldırdım zaten hemen bitiyo sonra 2 ye geçicem gerekirse. O bez zaten ilk başta öyle büyük oluyo ki totolarına 2 hafta sonra normale Dönüyorlar :)))
Sonunda beklenen beklerden biri geldi hadi gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah çok zor bir doğum olmamıştır ama çok şükür almışsın kucağına maşallah sana ve prenseSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Ay benim gobek deligide asagi bakiyo iste:):) canim sen caninin sikma hic. Benim kocayada hamile sendromu geldi. Ben neden sikayet etsem farkettim ayni seyden sikayet ediyor:) gecen gece efendim 5 kere uyanmis nedense ertesi gun bir surat bir meymenetsizlik dedim noldu, ustume gelme dun aksam hic iyuyamadim diyo. Bana bak dedim simdi bir agzimi acarsam 5 aydir uyumuyorum yokmkiz hastaydi tuvaletiydi hamilelikti vs adama bak bir gece uyuyamamis dunyasi yikildi:):) neyse ozur diledi sustu hemen:) sende sahura kalkma canim benim ya hazirla isitsin yesin iste esin. Biz herseye yetismeye calisirken olan bize oluyor bak variati vs'di. Biraz daha rahat takilmamiz lazim su son zamanlar artik!Adamların empati yapma yeteneği yok işte canım.Ben Allaha sığınıyorum tek ve en büyük limanım onlar hamile kalsalar kesin çekilmez bişey olurlar.Eşime anlatıyorum canım bu 2. çocuğum bir de sen yapma diyor işleri otur ama onda faaliyet yok.Allahın izniyle az kaldı bir doğursam sağlığım yerinde olsun eşimden bişey beklemiyorum
Az zamanımız kaldı o zaman canım.Göbek deliği çok komik duruyor değil mi öyle:)))
Teşekkür ederim canım yorumun beni çok mutlu etti canım sıkkındı zatenhadi hayırlısı inş.sağlıcakla gelsin de az kaldı zaten annesi.Varisler doğumdan sonra sönermiş dr um dedi.Benim plasentam aşağıdayken daha fenaydı şiş şiş duruyordu yukarı çıkınca plasenta sönmeye başladı.Doğum yapınca gidecek gibi duruyor.Şimdi çözümü var zaten Allah çaresiz dert vermesin.
Ooo ne teyzesi 36 yaşında teyze mi olunuyormuş tam güzel bir yaştasın.O zaman ben de 31 im teyze olmama 5 yıl kalmış
Gecmis olsun canim. Insallah bekler bebegin zamanini.Kızlar bnm minigime nazar degdi2 hafta önceki kontrolde herşey mükemmeldi. Bugün ise alt üst olduk resmen. 2 hafta önce 2.165 gr iken bugün 2.353 gr olmuş. 2 haftada 200 gr alması normal değil dedi dr. Suyunda azalma varmış. Bu su beni bi süre idare eder dedi. Beslenmemi sordu. Duzenli beslenmemisin dedi. Gerçekten son zamanlarda çok iyi beslenememistim sicaklardan. Çok uyudum ve günde 2 öğün beslendim. Kızdı doktorda. 3 ana öğün 3 ara öğün olmak üzere toplam 6 öğün beslenmeliymisim. Suyum alttan akiyomu diye turnusol kağıtlı ped koydurttu altıma. Turnusol kağıdında akıntıdan dolayı renk değiştirme varmı yokmu ona baktı. Pembe olan kâğıt mavimsi olmuş. Akıntın var dedi. Bebegin bulunduğu zar delinmis, inşallah bebek enfeksiyon kapmaz dedi. Yine ped koydurttu. Yarın tekrar bakcak. Kan tahlili yapcak. Enfeksiyon falan varmı ona bakcak. Bu tip durumlarda benim tek amacım 36. haftayı tamamlayabilmek dedi. Enfeksiyon varsa bekleyemeyiz dedi. Yalnız idrardan dolayı da renk değiştirmiş olmasın o kağıt yaa Gerci güzelce kuruluyorum altımi ama belko ufak bi idrar rengini değiştirmiş olabilir sanki diye düşünüyorum. Nasıl yani bugün yarın dogurabilirmiyim yoksa ben yaa. Şaka gibi resmen. Şoka girdik ailecek. Valla nolcak bilmiyorum. Allaha emanetiz artık biz ve bebislerimiz. Allah hepimize hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.
Ahaha çok iyi ya
ayyyyy cok guzel canım.hayırlı olsun canım.herşey yolundadır umarım....Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Kayinvaliden mi soyledi bunu birde??? Aferin gelinime mustif degil deyip sevinecegine, bir yasima daha girdim. Neyse bakma sen ona canim kiskanmistir iyi saatte olsunlari gelmistir filan. Takm ahic kafana sen ne dogru biliyorsan oyle yap.Canım aynen yazdığın gibi düşünüyorum ve bu yüzdende var olanı ablamdan aldım. Eksiklerimi tamamladım. K.valide oğluna laf söyleyeceğim derken 2. El giyecek olan senin kızın ben ne size giydirdim ne kendim gşydim deyince biran moralim bozuldu. Sana %100 katılıyorum
Hadi bakalım o zaman doğum yakın :)) Aynen hamile sendromu yaşıyorlar bir garipler fıtratımız tamamen farklı.İyi yapmışsın bazen hatırlatmak gerek silkelenmesi için.Eşim mühendis ofisi de kendine ait şimdi ramazan ya sabah 10 dan önce gitmiyor işe.Akşamda 5 gibi geliyor hemen uyumaya geçiyor.İftardan sonra yine uykuya sahura kadar yine de yorgunAy benim gobek deligide asagi bakiyo iste:):) canim sen caninin sikma hic. Benim kocayada hamile sendromu geldi. Ben neden sikayet etsem farkettim ayni seyden sikayet ediyor:) gecen gece efendim 5 kere uyanmis nedense ertesi gun bir surat bir meymenetsizlik dedim noldu, ustume gelme dun aksam hic iyuyamadim diyo. Bana bak dedim simdi bir agzimi acarsam 5 aydir uyumuyorum yokmkiz hastaydi tuvaletiydi hamilelikti vs adama bak bir gece uyuyamamis dunyasi yikildi:):) neyse ozur diledi sustu hemen:) sende sahura kalkma canim benim ya hazirla isitsin yesin iste esin. Biz herseye yetismeye calisirken olan bize oluyor bak variati vs'di. Biraz daha rahat takilmamiz lazim su son zamanlar artik!
sen demek ki gülüp geçicen bu kv nin yaptıklarına.hiç takmaya değmez booşşveer
Kızlar bnm minigime nazar degdi2 hafta önceki kontrolde herşey mükemmeldi. Bugün ise alt üst olduk resmen. 2 hafta önce 2.165 gr iken bugün 2.353 gr olmuş. 2 haftada 200 gr alması normal değil dedi dr. Suyunda azalma varmış. Bu su beni bi süre idare eder dedi. Beslenmemi sordu. Duzenli beslenmemisin dedi. Gerçekten son zamanlarda çok iyi beslenememistim sicaklardan. Çok uyudum ve günde 2 öğün beslendim. Kızdı doktorda. 3 ana öğün 3 ara öğün olmak üzere toplam 6 öğün beslenmeliymisim. Suyum alttan akiyomu diye turnusol kağıtlı ped koydurttu altıma. Turnusol kağıdında akıntıdan dolayı renk değiştirme varmı yokmu ona baktı. Pembe olan kâğıt mavimsi olmuş. Akıntın var dedi. Bebegin bulunduğu zar delinmis, inşallah bebek enfeksiyon kapmaz dedi. Yine ped koydurttu. Yarın tekrar bakcak. Kan tahlili yapcak. Enfeksiyon falan varmı ona bakcak. Bu tip durumlarda benim tek amacım 36. haftayı tamamlayabilmek dedi. Enfeksiyon varsa bekleyemeyiz dedi. Yalnız idrardan dolayı da renk değiştirmiş olmasın o kağıt yaa Gerci güzelce kuruluyorum altımi ama belko ufak bi idrar rengini değiştirmiş olabilir sanki diye düşünüyorum. Nasıl yani bugün yarın dogurabilirmiyim yoksa ben yaa. Şaka gibi resmen. Şoka girdik ailecek. Valla nolcak bilmiyorum. Allaha emanetiz artık biz ve bebislerimiz. Allah hepimize hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah.
yerim ben minik kızını sıkıştırmak istemiyor napsın annesi.
Evet haketmiş eşin hakkından gel onun:))
Aminn canım.Eşler maalesef hassas değiller.Bir de benim eşim annesine yemek yapıp ev temizleyen bir insan ama ben hiç görmedim evlendikten sonra.
Biraz şanssızım maelesef dua okuyorum hiç eksik etmem ama nazar da olabilir yine de her adımda okumam lazım.
oyy o sıkıştırılmaz mı hiç minik bir beden sevimli mi sevimli minik ayaklar,minik eller,minik totiş sıkıştır,mıncır yeIstemiyor valla ama kusura bakmasın. Doğunca sıkıştırcam onu
O insanı dahada sinir eder. Benimkinin kimseye hayrı yok :) yine bana annesinden daha fazla yardım eder. Allah bize güç kuvvet versin
ben ikeadan beşik aldım ,sallanmıyo alcaktım küçük bi tane ..3 tane 7 aylık bebişi olan arkadaşım var..3 ü de saolsun biz veririz dediler tmm dedim hangisini beğenirsemoyun halısı alcaktım onu da bi arkadaş al kullan yer kaplamasın dedi yepyeni zten yeni aldı 3 ay kullandı....boşver ne derse ne desin sen en iyisini yaptın..temmuz 2015 anneleri seni takdir ediyor
Ayyy masallah cok guzel bir haber hayirli ugurlu olsun saglikla kalin minnosunla :)Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Neyse Allah'tan geldi iftar hazırlarken sarıldı falan haklısın dedi.Dedim annenle ilgili değil bu istemiyor gibi düşünme sonuçta ben rahat edemem o kadar erken gelmesine gerek yok doğumdan bir kaç gün önce gelse yeter sonra 1 hafta Annemlerde kalacağım orda bir kaç kez gelirler görürler annemler eğer bebek geç gelmezse bayramda zaten memlekete gidecekler o zaman yardım eder dedim.Ama önden 20 gün önce gelince insan kendine zor tahammül ediyor yeri geldiğinde arada yatıyorum iyi hissedince işlerimi hallediyorum ama Kv varken gidip yatamazsın isteyince ayıp olur ondan çekincem.
Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Kayinvaliden mi soyledi bunu birde??? Aferin gelinime mustif degil deyip sevinecegine, bir yasima daha girdim. Neyse bakma sen ona canim kiskanmistir iyi saatte olsunlari gelmistir filan. Takm ahic kafana sen ne dogru biliyorsan oyle yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?