- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #56.061
duamı ettim bekliyorum sıra sendeee yaaa...duamda : forumdan şeyma dedim
gözünaydın canım.hayırlısıyla kavuştun kuzuna maşallahSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Bende demir ilacina baslayayim garanti olsun dedim demir hapi herkese kabiz yapar beni gunde 5 kere tuvalete cikariyor afedersin:) hemoroidlerde azdi tabineyse dogurunca az daha devam eder gecer. Emzirirken zaten insanin vucudu bir toplaniyo kendine geliyo ama
Benim cok saclarimi cok dokuyor emzirmek avuc avuc. Kaslarim bile dokuldi benim hala da bir bosluk kaldi emzirme zamaninda. Bi seferde dokulurse kasssiz kalmayayim:):) sagol canim iltifatlarin icin , bende genc hissediyorum ama vucudun bir biyolijik yasi var iste sen ne kadar genc hissetsen de beden yaslaniyo iste. Ama
Kafa olarak 20 yasinda filan hissediyorum ben:) hahahaha
şeymacım nasılsın bebiş yerini sevdi mi dersin gelmeye niyeti yoksaç dökülmesinden aynen muzdaribim oysa şimdi nasıl sağlıklı saçlarım keşke hiç bozulmasaaaaa.
Bende 20 yaşında hissediyorum Ağustos'ta 30 olucam
Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
saç dökülmesinden aynen muzdaribim oysa şimdi nasıl sağlıklı saçlarım keşke hiç bozulmasaaaaa.
Bende 20 yaşında hissediyorum Ağustos'ta 30 olucam
Bende iyiyim canım. . Bilemiyorum sen doktoruna danis öyle yola çık derimkendi adıma ben iyim :)
sen nasılsın?
bi de bi şey sorucam, son ay yolculuk yapmayın diyor mu dr?
aklıma takıldı. bana iki doktorum da öyle bi şey demedi. geçen ay erken doğum riskinden 1 gece hastanede yattığım halde.
samsun'a gitmek istiyorum 2-3 saatlik yol ama eşim bi şey olur diye korkuyor. ne olur ki, burdan daha çok hastane var samsunda, en kötü ihtimalle doğururum :))
Iyi olmana sevindim dikkat et kendineHayrli gnler cnm sanada iyiym simdi sagolsn sicak biseyler icince.iyi geldi usutmsm
Bende iyiyim canım bugün buraya yazdıktan sonra eşim aradı hazırlanin bebeği bişeyler almaya gidelim diye bi kaç parça bişey aldık geldikIyiyiz canım sen nasılsın
Olabilir canım sonuçta her zaman bir olmuyor merak etme Birdahakine daha fazla alır inşallah sağlık olsun yeterkiKızlar dr. Dan geldim.. Bebeğim iki haftada sadece 200 gr almış.. Bana çok az geldi sizce nasıl? Bi de bugün üç kere nts ye girdim, yorgunluktan ölüyorum
Hayirlisi allahdan inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebeginiİyi günler
Sabah nişanım geldi arkadaşlarDoktorumu aradım izne çıkmış ayın sonuna gelecekmş Neyseki ağrım sancım yok henüz İnşallah doktorumdan önce gelmeye çalışmaz prensesim
Kizimda eşim vardı yanımda halası da gelmişti ama bol bol uyudu bu sefer de sadece eşimle gitmek istiyorum zaten kimseye ihdiyac olmuyor hemşireler felan yardimci okuyorlar kimseye bişey yaptırıyor kendileri giydirip çıkarıyorlar bebegiKızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yanınızda refakatçi kim kalacak? Daha önce doğum yapanların tavsiyesi ne?
Ben park yatak aldım canimAnneler besikde park yatak mi yoksa ahsap besikmi tercih ettiniz
allah rahmet eylesin canım ahirette sefaatcin olurlar allahın izniyle inşallah. .Sancım başlar başlamaz giderim canım çünkü sezaryen olacak benimkiTecrübe konusunda kime danışacağınızı biliyorsunuz Ben sadece ilk kızımı normal doğurdum o da 18 sene önceydi Sonra iki oğlum oldu ama ikisi de yaşamadı. Şimdi kısmetse bir kızım daha olacak Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin Bir avazda kurtulun inşallah hepinize çok dua ediyorum
Ben pek anlamadım Ayaz ve balonları daha çok gördüm anlamam için daha net bir göbüş resmi lazım:)) Resim çok güzel dış çekim mi yaptırdın.Benim göbek düşmüş mü aşağıya sevgili deneyimli anneler =)
canım gözün aydın rabbim analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin darısı bizlere inş.ayrıntıları yaz olurmu normal doğum mu hastanede acil gereken şeyler aklına ne gelirse işte bizlere faydalı olacak bilgileri paylaşırsan seviniriz :)Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
En güzel hazırlık Allah hayırlı eylesin.Ben de hazırladım çantamı epey oldu.Normal mi doğum yapacaksın canımmKızlar bugün eşim erken geldi birlikte bebeğe bir kaç birsey almaya gittik sadece hastane çıkışı alicaz bir yerden onun kıyafet işleri bitince inşallah kendime de pijama takımı aldım 3 lu iki kilot bira kaç eksiği daha var onlarİda yarın alıp yıkayıp ütüler çantamızi hazırlarim allahın izniyle inşallah. .
Ben pek anlamadım Ayaz ve balonları daha çok gördüm anlamam için daha net bir göbüş resmi lazım:)) Resim çok güzel dış çekim mi yaptırdın.
Canım gözünüz aydın maşallah bebisine allah nazarardan sakınsın inşallah Rabbim analı babalı buyursun inşallah çok sevindim :))Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
canım nasilsin şu aralar fazla gelmiyorsun topiğeAh canim son zamanlar iyice vurdu yorgunluk artiksabir canim sabir. Aksamdan hazirlasan esin isitip yemez mi sahur da sen kalkmasan?
Çok sağol allah razı olsun canım benim daha hic bir hazırlığı yoktu geçen haftaki sancı dan sonra eşim diken üstünde dolaşıyor du bugün vakit ayırdı bir kaç saat aldık geri kalanını da yarin inşallah. .En güzel hazırlık Allah hayırlı eylesin.Ben de hazırladım çantamı epey oldu.Normal mi doğum yapacaksın canımm
Allah anali babali buyutsun, cok tebrik ederim canim:)Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Yarın yeniden çek oğluşunla bir poz son günlere dair hatıra:))O zaman yeniden çekmek lazım yarın sabah çekip bir daha koyayım :) hazır hiç yok fotom artık çekmiyorum kendimi
Resim evet dış çekim, hastane için anlaştığımız doğum fotoğrafçısının paketinde vardı mini bir çekim oldu =)
Hepimizden razı olsun Allahım.Sancılandın mı geçen hafta geçmiş olsun.İyi beklemişsin bu zamana kadar yarın tamamlayın için rahat etsin.inşaallah sağlıkla normal doğum yaparsın.Çok sağol allah razı olsun canım benim daha hic bir hazırlığı yoktu geçen haftaki sancı dan sonra eşim diken üstünde dolaşıyor du bugün vakit ayırdı bir kaç saat aldık geri kalanını da yarin inşallah. .
Kizim normal doğumdu inşallah buda öyle olur
Evet canım baya baya doğuruyor um sandım :)Hepimizden razı olsun Allahım.Sancılandın mı geçen hafta geçmiş olsun.İyi beklemişsin bu zamana kadar yarın tamamlayın için rahat etsin.inşaallah sağlıkla normal doğum yaparsın.
Ben bu konuda çok sabırsızım hemen her şey hazır olacak.Cinsiyeti belli olunca almaya başladım almaya.Beşik biraz gecikti eşim sayesinde onu da geçen hafta aldık.
Allah anali babali buyutsun ne guzel canim ne ara dogurdun ins 39 haftada gelir benimkide hayirlisiylaSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?