2015 Temmuz Anneleri

Canım gözünüz aydın maşallah bebisine allah nazarardan sakınsın inşallah Rabbim analı babalı buyursun inşallah çok sevindim :))
canım nasilsin şu aralar fazla gelmiyorsun topiğe
Canim kosturuyorum cok bu aralar:) sen nasilsin? Yalanci agrilar varmi sende de cok?

Yaşım başım geçmiş gibi mi duruyom ayol tezecikim ben

Ooooo canim sen zaten fistiksin daha 29'sun :):) hamilelikte saclar cok guzellesiyor ama emzirirken maalesef hepsi geri gidiyor cope:):)
Evet ama Demir ilacımı devam etmediğim için olduğunu düşünüyorum bu sefer dikkat edicem 6 ay kullanıcam bakalım ne sonuç vericek
Ay sağol canım ya bide şu kiloları versek doğurup çıtır çıtır gezeriz

Bilmiyorum ki doğum yapan herkes öyle tavsiye ediyo ondan arkadaşımı düşündüm
Canim dedigim gibi tamamen kisisel bir tercih. Herkese gore degisir. Sen nasil ve kiminle rahat edeceksen oyle ayarla tabiki. Ben en rahat kocamlayim nazim gecer, ayip olurmu falan diye dusunmem vs. birde o zaten hayatta birakmaz :)

Canim demir hapiyla hic alakasi yok bence. Bak ben kizimda hamileligin basindan kizim 10 aylik olana kadar kullandim demir hapi avuc avuc gitti saclarim. Emzirme
Bitti sac dokulmesi aninda gitti:) emzirirken bebisler somuruyor bizi zaten emzirirken vericez kilolari iste. Sen zaten bisey kilo almadin ki?? Bende 9 kilo aldim bakalim iyi gidiyorum:)

Kızlar kanser olan bir hastanın ölmeden yazdığı bir yazı ilk paragrafı dikkatimi çekti aslında ne kadar doğru bir kaç hafta sonra belki de özleyeceğiz bu günleri bu kadar yakın olmayacak hiç bir zaman bebeklerimiz bize şu an her kalbimiz attığında duyuyorlar mesela dünyada en yakın olan varlık bebeklerimiz

Hadiyaaaa saçlarım böyle kalsın yaaaaaa
Bende 10 kilo aldım ama hamile kalmadan vermem gereken 10 kilom daha vardı. 50 olmak istiyorum boyum kısa 1.57 50 olursam süper olucak inş

Su dogumu baslatmanin tekniklerini ögrenince bana da yaziver mayacim, cok ihtiyacim var, Dayanamiyorum artik
Su bahsettigim yag kapsullerini cok oneriyor herkes birde seks:) yurume ise yaramiyormus hic diyorlar. Birde bazilari acili yemek ve kafeinli icecekler diyor ama kanitlanmis bir etkisi yok. Ishal yaptigi icin aciki ve kafein kasilmalari baslatiyormus guya. Simdilik bu kadar ogrendikce yazarim
Daha:)

Hadiyaaaa saçlarım böyle kalsın yaaaaaa
Bende 10 kilo aldım ama hamile kalmadan vermem gereken 10 kilom daha vardı. 50 olmak istiyorum boyum kısa 1.57 50 olursam süper olucak inş
Insallah bol bol fiskiye gibi sutlerimiz olacak kilolar 2-3 haftaya tamamdir. O 10 fazlayida ikinci 2-3 haftada verdin bitti gitti hepsi iki ayda sekerim:):) bu kadaaaar basit :)

Benim ikisi bir arada olacak eşimde bizi daraltırlarsa ikisini birden gönderirim diyo o şimdi demesi kolay bakalım neler bekliyo bizi

Al bendende o kadar bende hep öyle hissediyorum sanki hep böyle hamile kalıcakmışım gibi

Nabıyonuz kızlar sahura kalkan var mı?
Sağolsun eşimin yeğeni kalkıyo hazırlıyo ben kalkmasamda olur ama Kalkıp illa eşlik ediyom gece gece yemek yiyom bide
Çok uykum var bide sancım var gene be olduğu bellisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…