- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #56.101
Canim kosturuyorum cok bu aralar:) sen nasilsin? Yalanci agrilar varmi sende de cok?Canım gözünüz aydın maşallah bebisine allah nazarardan sakınsın inşallah Rabbim analı babalı buyursun inşallah çok sevindim :))
canım nasilsin şu aralar fazla gelmiyorsun topiğe
Evet canım aynen öyle bırakamıyo beni minnoşumşeymacım nasılsın bebiş yerini sevdi mi dersin gelmeye niyeti yok
Ayyyy sonunda grubu açıp doğum haberleri almaya başlıyor muyuz =) Hayırlı olsun canım, maşallah 10 gün önce gelmiş 3700 gelmiş :) İnşallah hep sağlıklı bir hayatı olur :)
Ayyyyy sen daha yeni mi 30 oluyorsun, nedense ben seni hep benden büyük biliyordum =) burda her konuda senden bilgi aldığımdan olsa gerekBen 31'de anne oluyorum
Evet ama Demir ilacımı devam etmediğim için olduğunu düşünüyorum bu sefer dikkat edicem 6 ay kullanıcam bakalım ne sonuç vericekOoooo canim sen zaten fistiksin daha 29'sun :):) hamilelikte saclar cok guzellesiyor ama emzirirken maalesef hepsi geri gidiyor cope:):)
Canim dedigim gibi tamamen kisisel bir tercih. Herkese gore degisir. Sen nasil ve kiminle rahat edeceksen oyle ayarla tabiki. Ben en rahat kocamlayim nazim gecer, ayip olurmu falan diye dusunmem vs. birde o zaten hayatta birakmaz :)Bilmiyorum ki doğum yapan herkes öyle tavsiye ediyo ondan arkadaşımı düşündüm
İçme bencede canım artıkya benim doktorum hiç bahsetmedi.bende hiç bilmediğim için devam ediyodum kii daha yeni içtim.içmiyeyim bende artık ozaman
Canim demir hapiyla hic alakasi yok bence. Bak ben kizimda hamileligin basindan kizim 10 aylik olana kadar kullandim demir hapi avuc avuc gitti saclarim. EmzirmeEvet ama Demir ilacımı devam etmediğim için olduğunu düşünüyorum bu sefer dikkat edicem 6 ay kullanıcam bakalım ne sonuç vericek
Ay sağol canım ya bide şu kiloları versek doğurup çıtır çıtır gezeriz
HadiyaaaaCanim demir hapiyla hic alakasi yok bence. Bak ben kizimda hamileligin basindan kizim 10 aylik olana kadar kullandim demir hapi avuc avuc gitti saclarim. Emzirme
Bitti sac dokulmesi aninda gitti:) emzirirken bebisler somuruyor bizi zaten emzirirken vericez kilolari iste. Sen zaten bisey kilo almadin ki?? Bende 9 kilo aldim bakalim iyi gidiyorum:)
Magnezyuma hayırBıraktım gitti magnezyumu
evet canım yaa artık içmem.kaçıncı haftama geldim doktorum da hiç bşy demedi sinir oldum gece geceİçme bencede canım artık
Su bahsettigim yag kapsullerini cok oneriyor herkes birde seks:) yurume ise yaramiyormus hic diyorlar. Birde bazilari acili yemek ve kafeinli icecekler diyor ama kanitlanmis bir etkisi yok. Ishal yaptigi icin aciki ve kafein kasilmalari baslatiyormus guya. Simdilik bu kadar ogrendikce yazarimSu dogumu baslatmanin tekniklerini ögrenince bana da yaziver mayacim, cok ihtiyacim var, Dayanamiyorum artik
Insallah bol bol fiskiye gibi sutlerimiz olacak kilolar 2-3 haftaya tamamdir. O 10 fazlayida ikinci 2-3 haftada verdin bitti gitti hepsi iki ayda sekerim:):) bu kadaaaar basit :)Hadiyaaaasaçlarım böyle kalsın yaaaaaa
Bende 10 kilo aldım ama hamile kalmadan vermem gereken 10 kilom daha vardı. 50 olmak istiyorum boyum kısa 1.57 50 olursam süper olucak inş
ilk doğumumda annem ve kv kalmıştı..şimdi annem dicem kesinlikle annenizin gelme imkanı varsa anneniz gelsin..eşinizi de düşünebilirsiniz tabi ama o da zaten hep yanımdaydı bi tek yatmaya gönderdim eşler de çok bitik oluyobenim en büyük tecrübem ikisi bir arada aslaaaa
Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Al bendende o kadar bende hep öyle hissediyorum sanki hep böyle hamile kalıcakmışım gibiBende nerdeyse 10 gündür içmiyorum dr içme dedi. Evet kasılmaları engelliyor bence bizim kasılmaları engellemesin artık da yavaş yavaş gelsin bu bebişlerr benn hep hamile olarak kalacakmışım gibi hissetmeye başladım zor geçiyor günlerr
Iyiyim canım yalancı ağrılar arada yokluyor geçen hafta pazar pazartesi aşırı agrilarim vardı ama su ara fazla değil hayırlısı allahdan sağ salim gelsin bebis lerCanim kosturuyorum cok bu aralar:) sen nasilsin? Yalanci agrilar varmi sende de cok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?