- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.721
Kızlarrrr merhabaaaaaa,2 gündür ev o kadar kalabalıkki bir türlü girip yazamadım,eşimin de benımde aılesı sehır dısında olunca dogum ıcın herkes dısardan geldı...Yarın sabah 9 da kısmetse sezeryana giriyorum,girmeden sizlerede haber vereyım dedım..SAbah 7 de hastanede olucaz,nst,lavman falan derken erken gidicez yaniii...oğlumu allahın izniyle 38+6 da kucagıma almış olucam....BEnle beraber hepinizi çok öpüyorummm,dualarım hep sizinleee,ilk fırsatta yazıcam buraya,pzt öğlen gibi hastaneden çıkıcaz inşşş..Çoooooookkk heyecanlıyımmm,mutluyumm..allahım saglıklaaa yarınımızı geçirmeyi nasip etsin..GEçmişi okuma şansım olmadııı,doguran varsa hayırlı ılsun,doguracaklara kolay gelsinnn...Haydinn öptüm herkesi:))))
Sagol canim, dusurdum biraz ama birazdan yine cikacak galiba uyuyor simdi kontrol ediyorum iste surekli. Bu aksam
Uyku yok banaAllah beterinden saklasin atesi dusururuz bir sekilde .
Kavusmaya cok az kalmis :)Günaydın kızlar. 3 günüm kaldı inşallah heycandan uyuyamadım. Artık son toparlamaları yapıyoruz. Dün bütün gün sıkıntılı geçti inşallah bugünüm rahat geçer. Hepimize güzel bir gün olsun
Kizlar bende doktora gittim bugun elle aciklik icin muayene yapti acilmam yok neyseki daha:) sancilar cok ama duzensiz oldugu icin onemli degil doktorda oyle soyledi. Sancilar 5 dk. Bire dusmeden aramana filan gerek yok dedi. Suyun gelirse ararsin dedi. Bebegin basi asagida elle muayene ederken iste basi burada dedi herhalde inmis asagiya:) cok havuza gittigim icin kontrol istedim mantar filan varmi diye neyseki hicbirsey cikmadi. Havuzu sordum gidiyorum surekli olur mu diye hemde daha bile iyi olur dedi. Yalniz doktordan cikar cikmaz okuldan aradilar kizimin atesi 39'un ustune cikmis kosarak aldim okuldan yaniyor cayir cayircok uzuldum yavruma cok halsiz eli ayagi dusmus. Ogretmenin kucaginda uyuyakalmis simdi ilac verdim yine uyuyor insallah ilerlemeden gecer. Ahhh Annelik , yavrusu hasta olunca cok uzuyor insani bizden haberler bu kadar simdilik.
Doguran arkadaslarin hepsini kutluyorum, anali babali saglikli mutlu buyusun bebekleri.
Seymasevde ses ver baciiiim, dogurdun mu noluyor meraktan olduk:)
Slm kizlar bugun doktora gittm cati muayenesi yapti acilma yokms. Nstdede sanci cikmadi yalnz bebegn suyu azalms ve basi cok asagida dedi artk heran dogum olblr hazrlkli ol dedi benden bukadr kizlar var mi doguranmz. Takip edemyrm sali günü evim tasnyrda cok yorlyrm bebekle ilgili son hazrlklar ev ixin toplama derken bitkn olyrm.
Kızlarrrr merhabaaaaaa,2 gündür ev o kadar kalabalıkki bir türlü girip yazamadım,eşimin de benımde aılesı sehır dısında olunca dogum ıcın herkes dısardan geldı...Yarın sabah 9 da kısmetse sezeryana giriyorum,girmeden sizlerede haber vereyım dedım..SAbah 7 de hastanede olucaz,nst,lavman falan derken erken gidicez yaniii...oğlumu allahın izniyle 38+6 da kucagıma almış olucam....BEnle beraber hepinizi çok öpüyorummm,dualarım hep sizinleee,ilk fırsatta yazıcam buraya,pzt öğlen gibi hastaneden çıkıcaz inşşş..Çoooooookkk heyecanlıyımmm,mutluyumm..allahım saglıklaaa yarınımızı geçirmeyi nasip etsin..GEçmişi okuma şansım olmadııı,doguran varsa hayırlı ılsun,doguracaklara kolay gelsinnn...Haydinn öptüm herkesi:))))
tire canım
Gunaydin canim heyecan dorukta desene :) al bnden de o kadar cati muayenesine gidiyorum umarim sorunduz gecer sen de melegini saglikla kucagina alirsin canim az kaldi :)Günaydın kızlar. 3 günüm kaldı inşallah heycandan uyuyamadım. Artık son toparlamaları yapıyoruz. Dün bütün gün sıkıntılı geçti inşallah bugünüm rahat geçer. Hepimize güzel bir gün olsun
bol şans sanada canım inşallah hemencik olur biter anlamazsın bileGunaydin canim heyecan dorukta desene :) al bnden de o kadar cati muayenesine gidiyorum umarim sorunduz gecer sen de melegini saglikla kucagina alirsin canim az kaldi :)
Ben üzmüyorumda ağrılar beni üzüyo artık. Birde ibsan hamileliğin ilk aylarına dönüyo sına yaklaştıkça bir duygusallık bir mide bulantısı anlamadım gittiKavusmaya cok az kalmis :)
Bugun rahat gecer ins senin icin son gunlerinde huzursuz olmamaya bak, bu sipalar her seyi hissediyor icerde, uzme yavruşu:)
Sagol canim insallah utanma var yoksa acisa da ne yapayim :)bol şans sanada canım inşallah hemencik olur biter anlamazsın bile
Ohh ne guzel canim cok cokaz kalmis darisi bize nsiil bir heyecandir ki buGünaydın kızlar. 3 günüm kaldı inşallah heycandan uyuyamadım. Artık son toparlamaları yapıyoruz. Dün bütün gün sıkıntılı geçti inşallah bugünüm rahat geçer. Hepimize güzel bir gün olsun
Evet bende onun için girdim hem s ahurda hemde şimdi bence doğum oldu bebişten dolayı yogun ve telefonu eline alamıyorSeymaaa napiyon bi haber ver ilk firsatta!Seymasevde
Canim bnmde hergun aklimda dogum nasil olcak diye.ama kndimizi neye hazrlarsak.o oluyo sanirim.okulsa bi hoca bna dogumdan korkma Allah korktugunls seni imtihan eder dua nitetine gecer raht ol tevekkul et dedi.bunu bizde biliyoruz ama birilerinin soylemesi daha onmli.bnimde bebegimin ultrasyonda esi surekli yuzunu kapatiyo ikidr acaba diyorum esi ondemi napcam.snra diyorum Allahim yardim et sagliklica dogsunlr.herseyin normli en iyisi sezeryani saglik sorunun olmadigi surece dusunme bnce.bn annemi gordukce norml istiyorum o hep sezeryan olmus hala dikis yeri agrir ne bilim belkide sans.Kızlar günaydın, ben Doğumu düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne rahatça oturabiliyorumsanırım bu gidişimde dr. a sezaryen istediğimi söyleyeceğim, yoksa ben bu dertle verem olcam Çok karamsarım bu ara
Canim hayrli guzel dogumlarin olsun insallh.seymasevde bayagi takip etmisti sanirim 5dk da bir sanci olunca gitmn gerekiyor doktora.cok rahtsz ediyorsa sancilarin gidersin.Allah bi avazda kurtarsinGünaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.
Dün gece 1:00 dan beri düzenli sancım var ve giderek artıyor. Ama emin olamıyorum, aniden ciddi bir sancı giriyor tamamen geçiyor ve 10 dakika içinde tekrar giriyor. Bir de istifra ettim sabah.Acele edip doktora gitmek istemiyorum. Yardım edin bana kızlar ne yapayım, ne kadar bekleyeyimdualarınızı eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?