2015 Temmuz Anneleri

a

Allah kolaylik versin canim, saglicakla gelsin bebegin, oh mis gibi hemen alip evine gidersin 2 gun sonra da hayirlisiyla. Bizim de dualarimiz seninle:)
Mutlu haberlerini bekliyoruz.

Kavusmaya cok az kalmis :)
Bugun rahat gecer ins senin icin son gunlerinde huzursuz olmamaya bak, bu sipalar her seyi hissediyor icerde, uzme yavruşu:)

Bebeğin başı hala aşağıdaymış sevindim canım. Ama olivia ya üzüldüm kuzucuğa geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldu

Ayy hadi gizemcim. Yaklaştın desene oğluna kavuşmaya. Yorma sakın tatlım kendini. İş hep olur. Doğuma enerjin kalsın. Evi başkasıda yerleştirir ama beratımızı senden başkası doğuramaz

Canım şuan son hazırlıklardır heralde hastanede. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gunaydin canim heyecan dorukta desene :) al bnden de o kadar cati muayenesine gidiyorum umarim sorunduz gecer sen de melegini saglikla kucagina alirsin canim az kaldi :)

Bugun hamilelik takvimimde vajinal muayene yapin diyo hic kirmam kendisini gidip yaptirayim 38. Haftaya girdik dun 20 gunum kalmis millet 38 de doguruyo ben en iyisi cantami hazirlayayim

Gunaydin canim heyecan dorukta desene :) al bnden de o kadar cati muayenesine gidiyorum umarim sorunduz gecer sen de melegini saglikla kucagina alirsin canim az kaldi :)
bol şans sanada canım inşallah hemencik olur biter anlamazsın bile

Kavusmaya cok az kalmis :)
Bugun rahat gecer ins senin icin son gunlerinde huzursuz olmamaya bak, bu sipalar her seyi hissediyor icerde, uzme yavruşu:)
Ben üzmüyorumda ağrılar beni üzüyo artık. Birde ibsan hamileliğin ilk aylarına dönüyo sına yaklaştıkça bir duygusallık bir mide bulantısı anlamadım gitti

Ohh ne guzel canim cok cokaz kalmis darisi bize nsiil bir heyecandir ki bu

Kızlar günaydın, ben Doğumu düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne rahatça oturabiliyorum sanırım bu gidişimde dr. a sezaryen istediğimi söyleyeceğim, yoksa ben bu dertle verem olcam Çok karamsarım bu ara

Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.

Dün gece 1:00 dan beri düzenli sancım var ve giderek artıyor. Ama emin olamıyorum, aniden ciddi bir sancı giriyor tamamen geçiyor ve 10 dakika içinde tekrar giriyor. Bir de istifra ettim sabah.Acele edip doktora gitmek istemiyorum. Yardım edin bana kızlar ne yapayım, ne kadar bekleyeyim dualarınızı eksik etmeyin nolur

Kızlar günaydın, ben Doğumu düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne rahatça oturabiliyorum sanırım bu gidişimde dr. a sezaryen istediğimi söyleyeceğim, yoksa ben bu dertle verem olcam Çok karamsarım bu ara
Canim bnmde hergun aklimda dogum nasil olcak diye.ama kndimizi neye hazrlarsak.o oluyo sanirim.okulsa bi hoca bna dogumdan korkma Allah korktugunls seni imtihan eder dua nitetine gecer raht ol tevekkul et dedi.bunu bizde biliyoruz ama birilerinin soylemesi daha onmli.bnimde bebegimin ultrasyonda esi surekli yuzunu kapatiyo ikidr acaba diyorum esi ondemi napcam.snra diyorum Allahim yardim et sagliklica dogsunlr.herseyin normli en iyisi sezeryani saglik sorunun olmadigi surece dusunme bnce.bn annemi gordukce norml istiyorum o hep sezeryan olmus hala dikis yeri agrir ne bilim belkide sans.

Canim hayrli guzel dogumlarin olsun insallh.seymasevde bayagi takip etmisti sanirim 5dk da bir sanci olunca gitmn gerekiyor doktora.cok rahtsz ediyorsa sancilarin gidersin.Allah bi avazda kurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…