2015 Temmuz Anneleri

Erkrk mi olacak yoksa :) bizim bi yakınımızda olmuştu ultrason da hep kız diye söylemişler erkek olmus. Hatta bebeği getirmişler bu benim bebeğim değil diyormuş :)) hastane de o vakitlerde doğuran başka yokmuş emin olmuş sonra :)

Soz verdiği için sorun oldu cnm.bizde bütçemizi ona gore ayarladık.maaşla çalışan insan esım.mağdur etti bizi. biz doğum günü annewler günü hıç atlamamıs insanlarız.o kadar ağrıma gitti kı.insan 3 liraya bir badi alır Dımı hıç bırsey yok yemin ederim sana cnm bir tane bırsey yok ya bu kadar olabilir mı? Birde bize dıyorkı doğum gelince hastaneye giderken haber ver.ne diye gelecekse sanki.hıç bırseyı haketmıyor.benim arkadaşlarım daha çok şey aldı ondan nasıl arlanmıyor utanmıyor anlamıyorum.

Bende sezeryandan aynı şekilde korkuyorum hatta bugun ruyamda son anda sezeryan olmak zorundaymışım lütfen bana süre verin yapabilirim diye ağlıyodum. Herşey olabilir alıştırmal lazım kendimizi

Çok tatlısın canım ya süre verin yapabilirim :)))

İyi bari doktor kontrolünde. Hadi bakslım sancı ne zaman gelecek

Bu gidişle normal doğacak senin kız :) ablası gibi erkenci. Kızın Allahın izniyle bugün ateşi filan çıkmaz. Alkah yardım eder canım. Kardeşiyke buluşması nasıl olacak bakalım. Sen kendini doğuma odakla. Bikaç gün arkadaşınla kalmakla bişey olmaz kuzuna. O hatırlamayacak bile ilerde. Biz hassasız anne olarak. Arkadaşın en iyi şekilde bakıyordur ona.

Allah yardımcın olsun cnm dualarımız seninle inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın güzel ablasıda iyileşirr annesiyle kardeşini kucaklamaya gelirr turp gibi :) güzel haberlerini bekliyoruzz

Sonlara doğru haya gücümüz bakalım daha neler görücez

hadi hayırlısı cnm ,, ben sıcaklara kalcam derken hepimizi solladı senin minnak kuzu :)) Rabbim her zorlukla beraber mutlka bir kolaylık verir cnm ,, kızında kısa zamanda düzelir inşallah .. seninle aşılamamız , sonucu almamız aynı gündü , doğumları tutturamadık :)))

Sen yabancı değilsin ki artık ailedensşn ne kadar ayıp, bir çarşafı yastığı kaynana hazırlar ya ayıp olmuş cidden size

Kizlar beni dogurtcaklar galiba kendi kendime:) nst yi taktilar gittiler 2 saate yakindir gelen giden yok benim sancilarin siddeti artti azicik daha dayansam doguracagim galiba normal:) arkadaslarim
Tek tek
Yanitlayamadim Hepinize coook tesekkur ederim tum mesajlariniz icin. Bakalim bugun dogacak mi bizim kiz??? :) kizimda da tam bu gunde baslamisti dogum

Doktor suyu iyi, doğum kanalına da girmemiş daha 3 hafta var diyor ama ben biliyorum ki erken gebelik oldu yani bir hafta önde 39. Haftadayken 40. Hafta gibi olacak ama doktorum çatı muayenesi bile yapmadı daha ve ben birden doğum başlayıp çatın darmış sezeryan dese psikolojik olarak hiç kendimi hazırlamamış olacam

canım hakkında hayırlı olan zamanda gelsin inşallah kızında inşallah biran önce iyi olur arkadaşın zaten ona kızı gibi bakar belkide düşmüştür bile ateşi prensesin alah yardımcın olsun kendini strese sokma.. eşin senden önce doğuracak o zaman :))
Şuraya doğum yaptım çok iyiyiz yazabilecek miyim acaba
yazarsın canım allahın izniyle niye yazamıcakmıssın hayırlsıyla sağlıkla gelsinde bebiş..
Arkadaşlar bir cevap alsam sizden
canım vakti zamanını allah bilir bizler ne desek boş vakti gelince senin kucaklarında olur zaten bunu takma kafaya.. aklına takılan şeyleri doktorunla konuş için rahatlasın

Maasallah canim kolay doğumların olsun inş.

Allahın işi hiç belli olmaz ama . Olmaz herhalde :)) kadın o kadar emin konuşuyor ki bende şaştım kaldım ben rüyasını gördüm diyor iki doktor da kız dedi biri prof hemde özellikle sordum kız di mi dedim erkek mi istiyorsun dedi yok onunla alakası yok dedim adama açıklamada yapamadım hemde akrabam oluyor :) yanılmaz herhalde :)

bu doktorlar seni normal doğurtacak kararı vermişler :)) hayırlsııyla bebeğini al kucağına canım allah yar ve yardımcın olsun

Bence sen bunlari düşünme moralini de bozma.doktoruna güven.bebeğinin sağlığı için hangi DGM şekli gerekiyorsa doktor onu yapacaktır.

Şuraya doğum yaptım çok iyiyiz yazabilecek miyim acaba

Tabi ki allahın izni ile yazıcaksın içini ferah tut içini karartma herkes doğum yapabiliyorsa sen neden yapamıyasın öyle yada böyle doğacak bir şekilde miniğine kavuştuğunda herşeyi unutacaksın bende normal doğumdan korkuyorum sezeryanda korkmuyorum dersem yalan olur ama spinal anestezi ile sezeryanla doğum yapacağım . Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok zaten başımıza bir iş gelecekse kimse bunun önüne geçemez.

İki prensesde birbirine çok benziyecek desene hayırlısı ile sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…