2015 Temmuz Anneleri

Iki gündür hic bişeyim yokken birden kusmaya başlıyorum. Sonra baş dönmesi yaşıyorum bir süre. Üşüttüm mü bilmiyorum. Hamileligin başında bile hiç kusmadim. Normal mi acaba bu dönemde?

Iki gündür hic bişeyim yokken birden kusmaya başlıyorum. Sonra baş dönmesi yaşıyorum bir süre. Üşüttüm mü bilmiyorum. Hamileligin başında bile hiç kusmadim. Normal mi acaba bu dönemde?
Bnce bi doktora git insan korkuyor bizim akrabaya doktor antibiyotik vermis bu yuzden insallah sen sadece usutmussundur

Kizlar tam 6 saattir sanci cekiyorum hala bekletiyorlar beni karar veremediler . Normal dogum yapacaklar suyunuz gelmeden gitmeyin bence hastaneye! Guya sezeryan olacagiz saatlerce agri cekiyorum yahu:):)

Hadi hayırlısı canım haberlerini bekliyoruz :)

Kizlar tam 6 saattir sanci cekiyorum hala bekletiyorlar beni karar veremediler . Normal dogum yapacaklar suyunuz gelmeden gitmeyin bence hastaneye! Guya sezeryan olacagiz saatlerce agri cekiyorum yahu:):)
Aa canım neye karar veremediler? Normal yaptırma ihtimalleri mi var? Sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah bir an evvel, haberlerini bekliyoruz.

Hayirli haberlerini bekliyoruz.sen sezeryan.olmamismiydin .norml dogum yaptitiyolr mi orda.ay saglicakla alda canim.kucagina insallh :)

Usuttunmu acaba mideni fln.tansiyonunmu. dusuyoki.dinln iyice canim bugun yarin sevm ederse git doktora.nane limon fln yapsan iyi gelirmiki.

Allah yardimcin olsun. Inşallah bir an evvel sag salim kavusursun yavruna.

Usuttunmu acaba mideni fln.tansiyonunmu. dusuyoki.dinln iyice canim bugun yarin sevm ederse git doktora.nane limon fln yapsan iyi gelirmiki.
Bebekte cok hareketli gibi iki gündür. O mu yapiyor diyr dusundum bilemedim. Kolay kolay da kusan bi insan degilimdir. Insan kusunca da halsiz düşüyor. Yarın da devam ederse giderim doktoruma. Hamileligin Bu doneminde olmasi tuhaf geldi bana da.

Canım aslında normal doğum şandın var okadar sanvı çekmişken açılman varken alsınlar seni normale okadar güçlü kadınsın yaparsın valla

Bende haziran da dogururum diyordum ama benim kizda gününü bekliyor galiba :) isin kötüsü 4 temmuzda sakın gelmesin kocam kpssye girecek yani ya cumaya kadar dogsun ya da 5 temmuzdan sonra :)
Ayy insallah sinav zamanina denk gelmez. Seni doguma goturecek bi yakinin yok mu? Gerci götüren olsa da esinin akli sende kalir

Bnmkide hareket edince midemi bulndiriyo ama kusmadim.bnde hazimszlik.oluyodu siskinlik.kusmk istiyodum cok afedersin.ishl oldum.kan ilacini biraktim.uc gundur.daha iyiyim.yedigin ictiginde dokunmustr belki yagli biseyler yediysen .

Of kızlar benimkininde gelmeye niyeti yok bugün denize gittik biraz yüzdüm hareket etmeye çalıştım 2 gündür 1 saatten fazla yürüyorum hala yukarıda bizim paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…