2015 Temmuz Anneleri

Herkese mrb kızlar...
Hala kahverengi arada kırmızı akintim devam ediyor az az da olsa.nisanim da geldi sanıyorum.ama sancim yok.
Şafak 5 Rabbim herkese yardım etsin kolay doğumlar versin.

arkadaslar dun gece banyoda dustum gobegimin de ustune geldi. basim sisti. doktora gittim suyun azalmis dedi. dogum yaklastigi icin normal dedi ama riskli diyenler de var nette baktim. sizce 38 de normal mi su azalmasi.

Allah korumuş senide bebeğinide. Dikkat et az kalmış yavrunla kavuşmana

:) cnm 1 haftadr ben oyleym belkide fazla. Dogum olsa yapamam diorm o yuzden artk yormamaya karar verdim.

Seni daha iyi anladım canım. Ben 1 günde çürüpe ayrıldım. Allah yardıncın olsun. Ben Allagtan acele edip ocak ayında taşunmışım. Cidden son aylar hatta son günler çok zor. Eve yerleşirken yorma kendini. Hatta bırak annenler yerleştirsin kafasına göre evdede durma. Doğumdan sonra istemediğin şeyleri değiştirirsin

İçinden gelmiyorsa zorla olmuyor böyle şeyler. En iyisini yaparsınız taşınarak. En azından uzaktalar ondan uğramıyorlar dersin. Şimdide evi satunca aile binasına yabancı soktunuz derler. Dinlemeyin hiç bir şeyi

Kizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kan kizim
Atesler icinde cok sinirlerim
Bozuldu

Ne yazacağımı bilemedim, inşallah kızın hızlıca toparlar cnm, direk hastaneye mi gidiyorsunuz şimdi ? Kızkardeşimin doğduğu günde hem annem hem babam gripten dökülüyormuş, bir şekilde bunuda atlatacaksın inşallah...

Herkese mrb kızlar...
Hala kahverengi arada kırmızı akintim devam ediyor az az da olsa.nisanim da geldi sanıyorum.ama sancim yok.

Doktorunun haberi var mı canım nişanının geldiğinden.

Doktorunun haberi var mı canım nişanının geldiğinden.
Ben Yazdıklarıma cevap geldiğinde bunu direk nasıl görebilirim arkadaşlar biriniz bunu yazarsa sevinirim sitede yeniyim lütfen sayfa sayfa dolaşmaktan beynim sulandi kendi yazdığımı bulup cevap ne gelmiş diye arıyorum sürekli

Canım bende 3 biberon var. Avent aldım +1 months yazıyor en küçüğünde... Mamajoo aldım mesela onda No:1 yazıyo bir tanede Medela var o pompanın kutusundan çıktı, onda farklı emzik boyları yok galiba zaten... Avent'i alırken en küçüğü olduğunu söylediler ama 3 ayda bir o başların değiştirilmesi gerekiyormuş...

arkadaslar dun gece banyoda dustum gobegimin de ustune geldi. basim sisti. doktora gittim suyun azalmis dedi. dogum yaklastigi icin normal dedi ama riskli diyenler de var nette baktim. sizce 38 de normal mi su azalmasi.

Çok geçmiş olsun cnm, nette yazılan herşeye itimat etme. Doktorun sorun değil dediyse riskli bir seviyede değildir azalman. Sonuçta azalma var azalma var... Nette hep en kötü tecrübeler yazılıyor nedense...

Canım en doğru kararı vermişsin, satın annene yakın bir yere geçin mümkünse... Hatta satmanıza laf ederlerse, kiralayın kiraya çıkın... Daha bebek doğmadan böyle saçmalıyorsa bebekle daha zor olur senin için... Ne demek 3 ay sonra, hani 5 gün 10 gün dese belki anlayacağım ama bebek bir anda ortaya çıkmadı bütçesini ayarlamak için 7-8 ayı vardı yani... Bir de 600 TL diyorsun... Yazık, boşuna üzme kendini bu insanlar için. Kocan farkında olanların, sen kendi evinin huzuruna bak.

belki garip gelicek ama ben normal dogumdan korkuyorum hemde çok....sezeryanada genel almıyor doktor spinal yapıyor kendimi arada sıkışmış gibi hissediyorum neye karar vericeğimi şaşırdım tabiki sağlıklı olan normal doğum ama ben inanılmaz şekilde istemiyorum bunu.sezeryan olmak geçiyor içimden zamanımda azaldı..ne ypmalıyım? sezeryan agrısı çokmu kötü normal dogumdan

Sağ üst köşede bildirimler var orada kim sana cevap yazmış görüyorsun. Orada kırmızı ile konu başlığı yazıyor "2015 Temmuz Anneleri" mesela. Ona tıkladığında yeni mesaja gidiyor. Tabi bazen beğeni bazen alıntı oluyor. Beğeni ise kendi mesajına götürür link seni, alıntı yapılmışsa yeni mesaja...

Yukarıda sağda kullanıcı adının yazdığı yerde bildirimlerin

insallah bisey olmaz canim icim rahatladi cevabinla tesekkur ederim

Az kaldı artık heran gelebilir bebis hayırlısı allahdan :)
Canim sut vermiyoruz daha belki yarin basliycaz bebisim agliyo acliktan cuma gunu alabilcegimi soledi doktor cok moralsizim
Canım inşallah biran evvel kavusursun yavrun la rabbim sana sabır versin
Bu arada kizlar kadinlar icin yazan desand mi ne bi marka var o pedi kullanin dikislerede cok rahat terletmiyo yakmiyoo benim o bitince orkid kullaniyom mahvoldum
Nerden aldın canım o pedi bende bakardim google de ararım ama bişey cikmadi
Kizlar gunaydin.bn bebek.icin aldigim biberonda 0-6ay icin yaziyoda bu yeni dogmus bebekler icinde oluyo degilmi.nolur nolmz diye almistim.yeterlimi oyle bulunsun diyorum.

Canım bunu bende çok merak ediyorum genelde hep 0-6 ay aralığı emzikler ve biberonlar. Bende bugün steril etcem ama bi fikrim yok nasıl yapcam ne kadar kaynayacak şimdi internetten araştırcam
Kızlar evet yeni doğanlar için onlar biberonla emziyi yıkayıp kaynayan suda 5 dakika kaynatıp steril ediyorsunuz bunu ara ara gene nyapabilirsiniz..
Kizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kan kizim
Atesler icinde cok sinirlerim
Bozuldu
Canım şu an ne durumdasin allah yardımcın olsun iki gündür çok yoruldum bitkin düşün ondan oldu allah yar ve yardımcın olsun
Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi doktoruna guven canım artık doğum yaklaştı hayirlisiyla
Canım boşver eğer alacakları şey açılan sen al ordanda tasınacaksaniz biran önce taşının ki daha fazla sen kendini yıpratmak boşver allaha havale et
Herkese mrb kızlar...
canım bebek hareketlerin nasıl artık bugün yarın doğum başlar hayırlısıyla rabbim yardımcın olsun

Canım yalnız değilsin ben de o korku Yüzünden sezaryene daha çok yakınım

Çok geçmiş olsun ama ucuz atlatmışsın doktor normal dediyse sıkma canını

kızlar destegınız için çok teşekkür ederim.Allah hepınızden teker teker razı olsun.insanın agrına gidiyor birde torunum torunum diye dolanmaları olacak.misafir gibi çeyrek takıp bitecek sanıyor.benim arkadaşımda çeyrek takıp gidecek ama bir babanneye çok daha fazlası düşer.annem gecesini gündüzüne kattı hazırlıklarda ben hıç bırsey yapmadım desem yeridir.tek tük almısımdır.bana annemler sordu hanı bunlar lazımmı diye bende annemlere kv alıcak demiştim.yoksa benim annemler alırdı.şimdi desem kı anne kv almıcak sen al alır almasına ama.esım çok mahcup olur aileme karsı.bebek dogsun biraz kendine gelsin gıdıcez buradan ya satıcaz ya kiraya verıcez.eli içimize soktun deselerde desinler.zaten ben burada gözlerinde el gibiyim farkı yokkı.en azından annemlere yakın otururum o yardımcı olur bana.burada hem hem aileme uzak hemde bir suru psikolojik baskı ile uğraşıyorum.esım bile diyor Allah aılenden razı olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…