2015 Temmuz Anneleri

Napiyosunuz kizlar.bn carsidan geldim gene cok.yoruldum suyu az ictim.ki wc isi cok.olmasin.ewe geldim yanma oluyo idrar yaprkn.lohusa taci aldim kapi susu aldim :) gene bikac eksik pertim.cikti.su icip dinleneyim diyorum.enfeksiyon var sanirim boyle oluyo az su icince maya nin disinda hastanede yada dogmda olan yok sanirim.Allah yardimcimiz olsun bn yurudukce alttan disucek saniyorum.daha erkn bnmkinin gwlmesi cati muayenesinden snra bekliyorum :))

Çok çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Eve geçeyim Yarından sonra girerim fırsatbuldukça yazarım
Hayırlı olsun camım, şükür sağlıkla kucaklasın yavrunu,malesef arka arkaya doğumlarda ne vajina da ne rahimde hal kalmıyor normal doğumun en büyük dezavantajı artık bol protein filan ye halsiz düşme bari darısı bize

hakkına hayırlısı olsun canım.sonlara kaldım derken bizden önce doguruyosun.darısı bizlere inşallah

Evet evet dun doktorla bunlari paylsicam dedigim hiçbirşeyin olmadığını gordum rüyamda )) Bilinçaltı surekli calisiyor :) Seninde iyiymis yalnız, zorla erkek annesi yapmışlar seni...

Sen yabancı değilsin ki artık ailedensşn ne kadar ayıp, bir çarşafı yastığı kaynana hazırlar ya ayıp olmuş cidden size
Ah cnm ne çarşafı yorganı utanmasa babanne oluyorum bana hediye alın diyecek.zaten kayınpeder ona benzer bırsey söyledi!!!daha dugunden eşya parası ödüyoruz düşün nasıl anne baba.bu insanlarda durumları çok iyi almanyadan emekli kıra gelirleri olan kişiler.

Kizini dusunme canim ins iyi olur sen smdi iyi olmaya bak moralini yuksek tut haber ver ins Allah yardimcin olsun :)

Cok az kalmis senin icinde canim hakkinda hayirlisi olsun cok heyecanli :))

Kizlar bizim topikte bir sikinti var sanirim ya temmuzun ortasindakiler tez canli cikti temmuz basi bebisleri bekliyolar hala bende dogurdum diye girersem sasirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…