- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.081
aynen canım bendeŞuraya doğum yaptım çok iyiyiz yazabilecek miyim acaba
Hayırlı olsun camım, şükür sağlıkla kucaklasın yavrunu,malesef arka arkaya doğumlarda ne vajina da ne rahimde hal kalmıyor normal doğumun en büyük dezavantajıÇok çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Eve geçeyim Yarından sonra girerim fırsatbuldukça yazarım
hakkına hayırlısı olsun canım.sonlara kaldım derken bizden önce doguruyosun.darısı bizlere inşallahKizlar beni dogurtcaklar galiba kendi kendime:) nst yi taktilar gittiler 2 saate yakindir gelen giden yok benim sancilarin siddeti artti azicik daha dayansam doguracagim galiba normal:) arkadaslarim
Tek tek
Yanitlayamadim Hepinize coook tesekkur ederim tum mesajlariniz icin. Bakalim bugun dogacak mi bizim kiz??? :) kizimda da tam bu gunde baslamisti dogum
doktorum normal kontrolde baktıgında kıza benzıyor dedıHadi bakalım hayırlısı:) doktoruna yorumlattımı? Ben çok ısrar etmiştim söylemişti
Dün dedin ya eşim kesicek göbek kordonunu o yüzden rüyana girdi herhalde :) gerçi ah o rüyalar yok mu bende neler neler görüyorum eşimin anneannesi takmış senin oğlun olacak diye ya diyprum doktorlar kız dedi yok diyor erkek olacak . Rüyalarımda hep erkek bebişim oluyor hiç kız görmedim neredeyse birde geçen arkadaşım senin göbek fizik hiç kız annesi gibi değil dedi erkek annesi gibisin dedi gecesine yine erkek bebek gördüm . Odasını görsen heryer pembe allah bilir ama erkek olursa şok olurum :))
Bencede fazlası ile çalışıyor :) sen ev tipi ana kucağı 4 momslardan almıştın di miEvet evet dun doktorla bunlari paylsicam dedigim hiçbirşeyin olmadığını gordum rüyamda)) Bilinçaltı surekli calisiyor :) Seninde iyiymis yalnız, zorla erkek annesi yapmışlar seni...
Ah cnm ne çarşafı yorganı utanmasa babanne oluyorum bana hediye alın diyecek.zaten kayınpeder ona benzer bırsey söyledi!!!daha dugunden eşya parası ödüyoruz düşün nasıl anne baba.bu insanlarda durumları çok iyi almanyadan emekli kıra gelirleri olan kişiler.Sen yabancı değilsin ki artık ailedensşnne kadar ayıp, bir çarşafı yastığı kaynana hazırlar ya ayıp olmuş cidden size
Slm kizlar nbr ben kvdedym ruhum daraldii yaw
Kizini dusunme canim ins iyi olur sen smdi iyi olmaya bak moralini yuksek tut haber ver ins Allah yardimcin olsun :)Kizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakincadua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.
Cok az kalmis senin icinde canim hakkinda hayirlisi olsun cok heyecanli :))Canım ben cuma çatı muayenesi olmuştum.2 cm açılma vardi.doktorum doğum bir kaç güne olur deyip salıya gün verdi.bu arada akıntıyla kahverengi kırmızı lekeler gelir korkma dedi.sancin başlar suyun gelirse durma gel dedi.ama bende sancı yok suda gelmedi bekliyorum ole.Rabbim hayırlısı bu versin.
çok normal canım daralmanSlm kizlar nbr ben kvdedym ruhum daraldii yaw
Cok az kalmis senin icinde canim hakkinda hayirlisi olsun cok heyecanli :))
ne oldu hayırdır? ne güzel işlerin bitiyooor taşınıp oğlun gelecek inş rahatlat kendiniiiSlm kizlar nbr ben kvdedym ruhum daraldii yaw
Slm kizlar nbr ben kvdedym ruhum daraldii yaw
Sen hep aglyodun canim masallh guluyosun bugunCik cik cik cok ayip insan kv ndeyken oyle der mi hahaha
Valla yaaa herkes sirasini beklesin rica ediyoruuumKizlar bizim topikte bir sikinti var sanirim ya temmuzun ortasindakiler tez canli cikti temmuz basi bebisleri bekliyolar halabende dogurdum diye girersem sasirmayin
Dimi ama ayip baksana seymasevdeninki gelmicekti az kaldi en abi oydu :))Valla yaaa herkes sirasini beklesin rica ediyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?